Αναζήτηση Συμπτωμάτων στο Internet...!!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Member
    χαχαχα.πόσο σε καταλαβαίνω. Εντωμεταξύ αυτά τα on line συστήματα ,βγάζουν στη λίστα τις χειρότερες ασθένεις πρώτα.
    Μου αρεσαν ιδιαιτερα οι online symptom checkers , αυτα τα ανθρωπακια που διαλεγεις σωμα , μελος σωματος και μετα συμπτωματα και σου βγαζει μια λιστα με 300 πιθανες ασθενειες.....
    Τωρα που εχω αποδεχτει οτι ειμαι απλως νευρωτικη , οταν καμμια φορα ψαχνω δεν αγχωνομαι και ξερω οτι το πιο πιθανο ειναι να ειναι απλη η εξηγηση για αυτο που με απασχολει.[/QUOTE]

Junior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Ελενταρ μου θυμισες τα παλια τα χρονια που δεν ηξερα απο τι πασχω και εψαχνα στο νετ και ζουσα το δραμα σε ολο του το μεγαλειο.
    Μου αρεσαν ιδιαιτερα οι online symptom checkers , αυτα τα ανθρωπακια που διαλεγεις σωμα , μελος σωματος και μετα συμπτωματα και σου βγαζει μια λιστα με 300 πιθανες ασθενειες.....
    Τωρα που εχω αποδεχτει οτι ειμαι απλως νευρωτικη , οταν καμμια φορα ψαχνω δεν αγχωνομαι και ξερω οτι το πιο πιθανο ειναι να ειναι απλη η εξηγηση για αυτο που με απασχολει.
    Σωστό..αλλά κατα τα λεγόμενα σου αν πιστεύεις ότι είσαι Νευρωτική...πάντα θα είσαι...!!!! εκτός αν σε βολεύει...

Senior Member
    Χαχαχαχα, αυτο με τα ανθρωπακια το χω κανει... σου βγαζει ενα καρο γνωστες και αγνωστες ασθενειες, κ αν δν εχεις αμυνες νοητικες κ κριτικη κ επεξεργαστικη ικανοτητα, ευκολα πανικοβαλλεσαι κ παρασυρεσαι.. επισης κατι π δν μ αρεσει κ το θεωρω εξισου παραπλανητικο κ βλακωδες ειναι κατι τεστακια π απαντας σε ερωτησεις (επιλεγεις απαντηση) κ σ λεει ''online μετρηση της καταθλιψης'' ή ''κανε το τεστ να δεις αν εχεις καταθλιψη'' κτλ... μ θυμιζει τα τεστ του κοσμοπολιταν ''κανε το τεστ να δεις αν σε γουσταρει''
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Eλενταρ το νευρωτικη το ειπα χαριτολογωντας , ιψδ εχω και πιστεψε με δεν εχω βολευτει καθολου . . .

Junior Member
    Βαικα μιας και ανοιξατε αυτο το θεμα με το ιντερνετ.ηθελα να ρωτησω και γω κατι με την σειρα μου...μετα τις κλασικες εξετασεις που παντα κανει ενας αρρωστοφοβικος με το πρωτο περιεργο συμπτωμα που θα νιωσε(καρδιολογραφηματα,εξ ετασεις αιματος,θυρωειδη,τεστ κοποσεως,παθολογο,ενδοκριν ολογο κτλ),ηθελα να ρωτησω για ενα συμπτωμα που νιωθω αλλα δεν το χω βρει στο ιντερνετ :P...νιωθω στον λαιμο μου σαν κομπο αλλα σαν να με χτυπαει,σαν να νιωθω τον σφυγμο μου στον λαιμο μου...και βασικα το νιωθω με το που το σκεφτομαι...με το που σηκωνομαι απο το κρεβατι το πρωι αυτο εχω στο μυαλο μου...υπαρχει κανεις μαυτο το συμπτωμα?

Senior Member
    ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
    Παροτι νομιζα οτι αυτο το ψαξιμο των συμπτωματων στο ιντερνετ το ελεγχω με την εννοια οτι προσπαθω να παρω μια γνωμη και τιποτα παραπανω πριν 4 μερες την πατησα...
    Μου εμφανιστηκε ενα εξογκομα στην περιοχη του βουβωνα/οσχεου το εψαξα και...κατεληξα οτι μαλλον ειναι καμμια κηλη. Το συνδιασα και με το οτι εκανα καποιες βαριες δουλιες τις προαλλες και...βουαλα εβγαλα γνωματευση. Πηγα και στη δουλια προχθες ρωτησα και δυο που εχουν κανει εγχειρηση κηλης και ημουν σχεδον σιγουρος. Χθες πηγα στο νοσοκομειο σε χειρουργο/ουρολογο το ειδε και μου ειπε οτι δεν ειναι κηλη αλλα καποιο αποστημα που προκαλεσε και πρηξιμο. Μου εκαναν ενεση μια μικρη τομη να φυγει το πυο και το αιμα και αυτο ητανε.
    Συμπερασμα...την πατησα ως μακακας.
    Το καλο παντως στην ιστορια ειναι οτι δεν αφησα να πανικοβληθω ειπα οτι και να ειναι θα το αντιμετωπισω και θα περασει...
    Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...

Senior Member
    το παθαινα και εγω παλια απο το αγχος ειναι αφου και εγω εχω παει σε καρδιολογο καμια δεκαρια φορες... :P
    εμενα καμια φορα τωρα νιωθω οτι χτυπαει ο παλμος στο στομαχι!!!

Quote Originally Posted by poulim View Post
    Βαικα μιας και ανοιξατε αυτο το θεμα με το ιντερνετ.ηθελα να ρωτησω και γω κατι με την σειρα μου...μετα τις κλασικες εξετασεις που παντα κανει ενας αρρωστοφοβικος με το πρωτο περιεργο συμπτωμα που θα νιωσε(καρδιολογραφηματα,εξ ετασεις αιματος,θυρωειδη,τεστ κοποσεως,παθολογο,ενδοκριν ολογο κτλ),ηθελα να ρωτησω για ενα συμπτωμα που νιωθω αλλα δεν το χω βρει στο ιντερνετ :P...νιωθω στον λαιμο μου σαν κομπο αλλα σαν να με χτυπαει,σαν να νιωθω τον σφυγμο μου στον λαιμο μου...και βασικα το νιωθω με το που το σκεφτομαι...με το που σηκωνομαι απο το κρεβατι το πρωι αυτο εχω στο μυαλο μου...υπαρχει κανεις μαυτο το συμπτωμα?

Junior Member
    Σοβαρα ε?παροτι μου το πε και μια ψυχιατρος οικογενειακη φιλη μας,που ξερει οτι απο τα 16 μου ειμαι ετσι και τωρα ειμαι 25,ε παλι δεν μπορω να το αφησω να βγει απο το μυαλο...βασικα μια τιμη στις εξετασεις αιματος ηταν χαμηλη και φοβηθηκα...αλλα μου ειπαν οτι ειναι απο την αγυμνασια κτλ...η hdl χοληστερολη...αλλα νταξει δεν ηταν κακο που ειδα οτι πρεπει να παρω λιγο μπρος και να σηκωθωαπο τον καναπε...τι να κανουμε ολη μερα στουντιο βαραμε,καθισιο φουλ...

Page 2 of 2 FirstFirst 12