Results 46 to 60 of 98
Thread: Δεν θα παντρευτώ.
-
06-06-2013, 16:59 #46
παραθεση για να μν κανεις εντιτ (μιας κ το συνηθιζεις λες κ το διαβαζει κανεις)
αυτο με τα φαρμακα θα επρεπε να ντρεπεσαι κ μονο π το ειπες.
το αν εισαι ανθρωπος η υπανθρωπος φανηκε απο αυτο π μολις ειπες.
μπραβο ρε, δν ειχες να πεις κατι αλλο κ ειπες για τα φαρμακα.
κλασσικη δοκιμασμενη συνταγη, το χω ξανασυναντησει κ δν μου κανει εντυπωση.
εγω θα παω στο καλο, εσυ ομως πανε στο διαολο κ ακομα παραπερα.
κ αντε να τον παιξεις για να ξελασκαρεις λιγο." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 07-06-2013, 09:24 #47
Παιδια,δεν θελω να εμπλακω στην 'διενεξη' σας,αλλα κιεγω παρατηρω οτι τα τελευταια χρονια οι Ελληνιδες εχουνε γινει 'απαιτητικες' και ελαφρως 'κακομαθημενες'(οχι ολες,φυσικα).Οι περισσοτερες παριμενουν 'τον πριγκιπα με το ασπρο αλογο'.Το λεω αυτο διοτι εχω ζησει 10 χρονια Γενευη(οικογενειακως)και 1 χρονο Νεα Υορκη.Ε,καμμια σχεση στην νοοτροπια.Πιο προσγειωμενες.Κιεσυ βρε Ολγα,μην μιζεριαζεις,και μην φρικαρεις καλα σου λεει ο K.Walking,για ναχεις 2 προτασεις γαμου ηδη(αν και δεν γνωριζω την ηλικια σουκαι δεν θελω να την μαθω,ι εχω γινει 'προσεχτικος' μετα την 'γκαφα'ας την πουμε ετσι με την Lacrymosa)πρεπει νασαι ελκυστικη κοπελλα.Εχω φιλες 40-44 ετων που σκιζουν,με ενα κοινο στοχειο,ολες προσεχουν τον εαυτο τους,ειτε με περιποιηση,ειτε με γυμναστικη,διαθετουν δε μπολικη αυτοπεποιθηση(το σημαντικοτερο προσον,κατ εμε παντα).Θα συμφωνησω δε απολυτως με την lacrymosa,οτι οσο πιο εμμονικα κυνηγας κατι ,τοσο δεν σου καθεται.Σε αυτο συφωνει κι πατερας μου, ενας πολυ πετυχημενος επιχειρηματιας,που εχει φαει την ζωη με το κουταλι.
Last edited by vagpap; 07-06-2013 at 12:29.
07-06-2013, 14:41 #48
δε ξερω αν ειναι θεμα ελληνιδιων, οσο του δυτικου κοσμου ολοκληρου, που προσφερει στις γυναικες περισσοτερες επιλογες, με αποτελεσμα να προχωρανε ευκολοτερα απ'τους αντρες, κι ετσι να ειναι πιο απαιτητικες. οσον αφορα τη διενεξη, αστεια πραγματα και κακως που απαντησα σε ολες τις μαλακιες που γραφτηκαν παλι για μενα. συγκριση αθηναιων με τυροβλαχους ΓΕΝΙΚΑ που ζητημα αν εχουν βγει ποτε απ'το κωλοχωρι τους, δε γινεται οσο κι αν το προσπαθουμε. αλλα δυστυχως αυτο το ξεχνανε συχνα εδω μεσα γιατι μιλαει το ζυπρεξα και το ινβεγκα και τους απογειωνει, κι ετσι νομιζουν οτι ειναι προχωου και τα ζησαν ολα χωρις να εχουν δει καν την ακροπολη. αυτη η διαφορα ειναι που μας κανει να τσακωνομαστε σ'αυτο το φορουμ, γι'αυτο ignore σε ολους τους απο μενα, Παντεληδες, kyknos25, giannis94 κλπ. ας κουτσομπολευουν μονοι τους νομιζωντας οτι μονο αυτοι ζουνε, εξαποστασεως παντα χωρις να μενουν ουτε στη πρωτευουσα.
07-06-2013, 15:02 #49
εχεις σκεφτει να το κουβεντιασεις με καποιον ειδικο?
Οπως τα λες τα πραγματα, κατι "γινεται" μεσα σου που μπερδευει τα πραγματα...
ειναι σαν να κανεις πραγματα που δεν θελεις.....
αν ξεμπερδευτεις θα νιώσεις καλύτερα, οχι και καλα να κανεις σχεση ή να παντρευτεις, αλλα για να εισαι πιο καλα με τον εαυτό σου....
07-06-2013, 20:59 #50
ΚΕΝΟ,μπορει ναχεις δικιο για τον δυτικο κοσμο,αλλα αυτο που εννοω,πχ για Νεα Υορκη ειναι οτι ρωτας την 20-25χρονη κοπελιτσα τι δουλεια κανει,και σου απαντα,με περηφανια,'πωλητρια' η 'σερβιτορα'.Αυτο δεν το συναντας εδω.Οσο για τους επαρχιωτες,Ελληνες δεν ειναι κιαυτοι?Η Αθηνα το 1960-70 αντε ναχε 2,000,000 κατοικους,δλδ λιγοι εινα οι 'βεροι'Αθηναιοι.Οι υπολοιποι ηρθαν μετα(απο επαρχια).Βεβαια πρεπει να παραδεχτω οτι υπαρχει ενας 'ρατσισμος'απο περιπου Λαμια-Λαρισσα και ανω,εναντια στους Αθηναιους,.Το βλεπω αυτο οταν ανεβαινω προς Βορεια,περνωντας την Λαμια,τηρω ευλαβικα τον ΚΟΚ,ι,διοτι οταν οι μπατσοι δουν Αθηναικες πινακιδες,(και καραγρηγορο αμαξι,αρα κα λιγο προκλητικο)σου αλλαζουν τα φωτα.Αυτο δεν καταλαβα ποτε γιατι συμβαινει,αλλα συμβαινει.Μεχουν σταματησει πολλες φορες για απλο???ελεγχο.
Last edited by vagpap; 08-06-2013 at 04:33.
08-06-2013, 03:39 #51
Αληθεια,τι ειναι το ζυπρεξα και το ινβεγκα?Οντως εχουν τετοια αποτελεσματα(στην καταθλιψη)?Δεν θαλεγα οχι σε μια 'απογειωση',μου χρειαζεται αλλωστε,για τις 'βροχερες' μερες,ξερετε τωρα..Και κατι αλλο,τι ειναι το θρεντ?(στο φορουμ,εννοω)
Last edited by vagpap; 08-06-2013 at 13:18.
08-06-2013, 19:26 #52
Vagpap οταν λεμε θρεντ εννοουμε θεμα... πχ οταν λεει καποιος ''ανοιξα θρεντ στο φορουμ'', σημαινει ''ανοιξα θεμα στο φορουμ''.. οσο για τα ινβεγκα και τα ζυπρεξα που ξανανεφερε ο κενο (προφανως ελλειψει επιχειρηματων), ειναι αντιψυχωσικα κ οσοι τα παιρνουν/με, το κανουμε επειδη υπαρχει σοβαρος λογος κ δν λειτουργουμε αλλιως.. εμενα δν μ κανει πλεον εντυπωση, ξερω οτι με οποιον ''πω μια κουβεντα παραπανω'' θα μου χτυπησει το γεγονος οτι εχω ενα καρο ασθενειες και οτι παιρνω φαρμακα η κατι σεξουαλικο. νταξει το χω συνηθισει πια ας πουνε ο,τι θελουνε τι να κανουμε, θα σκασω κ γι αυτο? ειναι κριμα πραγματικα να σπαταλαται τοση ενεργεια εδω μεσα (κ οχι αποκλειστικα στο συγκεκριμενο φορουμ, αλλα σε οποιοδηποτε φορουμ ή σαιτ ή μεσο κοινωνικης δικτυωσης ή το ιντερνετ γενικοτερα) εκατερωθεν τη στιγμη π θα μπορουσαμε να κανουμε ενα σωρο αλλα πραγματα ακομα κ αν μπαινουμε τον ελευθερο χρονο, μπορουμε να τον αξιποιησουμε αλλιως βρε αδερφε! και battle επι battleων και σου πα μου πες κ ποιος ειναι αυτος ο μαλακας και ποιος ειμαι εγω ρε!, πλεον μου φαινονται αστεια... οκ και τι βγηκε απο αυτο? λες κ καμια φορα, ''ε αστον να νικησει" πραγματικα ειναι ανωφελο. καλα αυτο δν γινεται μονο εδω, αν μπεις youtube ας πουμε εκει να δεις ο κακος χαμος! και εκει επανερχεσαι, γιατι ρε παιδια, γιατι τοση σπαταλη ενεργειας για κατι ανωφελο, να αποδειξεις τι και σε ποιον?, κ σε εβρισε κ τον εβαλες στη θεση σου, ελα μου ομως που οκ αυτον καλα τον ''εβαλες'', τα ενα σωρο οικογενειακα εργασιακα κτλ που σε ταλαιπωρουν κ τα ξερεις μονο εσυ, πως τα βαζεις? εγω δν ξερω κ σκεφτομαι να σταματησω να γραφω εδω, γι αυτον τον λογο γιατι πλεον το βλεπω ετσι, απο αυτην την οπτικη.. περναει χρονος για να αναθεωρουμε κ να μαθαινουμε βλεπεις.. απλα πιο πολυ απο συνηθεια το κανω.. η ζωη ειναι εξω κ το λεω για ολους! κ οκ ειπα κ μια κουβεντα παραπανω με τον κενο, η με σενα η με τον πιτσο πιπιτσο λεω ενα τυχαιο, κ τι εγινε? τα προβληματα περιμενουν εκει να τα λυσεις!!
Επισης να πω κ αυτο για να μν το ξεχασω! Φτανει πια με τους διαχωρισμους βασει γεωγραφικων/ τοπογραφικων παραμετρων! Τι παει να πει χωριο κ πολη? Ο ανθρωπος ειναι ιδιος, ειτε ζει σε χωριο ειτε στην πολη! Μπορει να αλλαξει η ζωη του, η οικονομικη του κατασταση, κ πολλα αλλα, αλλα σημασια δν εχει το μερος! Εκτος κ αν ψωνιστει κ ξεχναει επιτηδες απο ποιο χωριο κατεβηκε! Καμια καταγωγη κ καμια δουλεια δν ειναι ντροπη! Λεμε πχ καποιον ''αντε ρε Βλαχο" ή ''αντε ρε Ποντιε".. αμα ψαξεις κ διαβασεις την ΙΣΤΟΡΙΑ των Βλαχων η των Ποντιων (ειμαι ποντια κ καμαρι μου), θα ζηλευεις κ θα ΕΥΧΕΣΑΙ να ανηκες κ εσυ! φτανει με τους ευκολους χαρακτηρισμους!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-06-2013, 19:40 #53
επιχειρηματα που ακριβως ? νομιζεις μου ειπες κατι ? απ'τη πρωτη μερα εδω μεσα μπλεκω σε καβγαδες, εχω συνηθισει πλεον στις προσωπικες επιθεσεις, οποτε δε καταλαβαινω χριστο.
δε μας λες ομως και τι εκανες εσυ στη ζωουλα σου για να νομιζεις οτι εισαι σε θεση να με κρινεις και να μου πεις τι ειναι σωστο και τι λαθος.
επαθες ψυχολογικα για να παρεις πτυχιο σε μια ειδικοτητα που οχι μονο δε γουσταρες, αλλα και που δε προκειται να βρεις δουλεια τωρα. πραγματικα αξιζε το κοπο ?
εκανες δυο σχεσουλες, στη μια εριξες κερατο, σε χωρισε το μετανιωσες και κλαιγοσουν. η τυχη της αλλης μαλλον αγνοειται, κι αν κρινουμε κι απο τα μηνυματα για σεξ που μου στελνες εδω μεσα, μπορει να μην υπηρχε καν. μηπως τελικα εσυ εισαι πιο αγαμητη ?
κατα τ'αλλα αφου ζεις τη τελεια ζωη και καλοπερνας με τρελο clubbing και nightlife καθε μερα, τι τα θελεις τα φαρμακακια ? κι οχι μονο αυτο, αλλα δε σε κανουν και καλα και πρεπει να τα αυξησεις, μηπως και σου ερθει ορεξη και βγεις (οπως μας εγραψες προσφατα) στο παραδεισο της Σαλονικας.
και που να ζουσες στην Αθηνα κακομοιρα μου, μεσα σε μεγαλη λεωφορο με μονιμη φασαρια και τους πακιστανους να παραμονευουν. τοτε θα ειχες αυτοκτονησει επειδη δε θα μπορουσες να βρεις πουθενα εστω λιγη ησυχια.
08-06-2013, 19:52 #54
Ναι ρε φιλε που να ζουσα και στην Αθηνα δλδ, γι αυτο ειμαι ακομη μια τελειωμενη ελλεηνιδα, λοιπον βρηκα τη λυση θα παω να μεινω Αθηνα...
Ρε δεν γαμιεσαι λεω εγω? ΕΣΥ νομιζεις οτι λες κατι και επισης νομιζεις οτι με την αναφορα σε θεματα προσωπικα μου και σε φαρμακα, καταφερνεις ετσι κατι... δν με μειωνεις, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ. κανε μια βολτα απο μπραφ να μαθεις να το κανεις τουλαχιστον καλυτερα το βρισιδι σου, αποτυχημενε αρχιμαλακα.
Σε κλαμπ εχω να παω πανω απο μηνα φιλε μου.. και ο λογος που δν παω επειδη περιμενω εσενα να παμε μαζι! καταλαβες τωρα? χοχοχο
Κι επισης δν ειμαι εγω αυτη π αδειαζω 3 φορε τη μερα το πουλι μου καλε μου
Παω τωρα στη στανη να αρμεξω την κατσικουλα μου κ να πηξω και το τυρι σαν σωστη βλαχαρα π ειμαι..
Κ που σαι, αφιερωμενο κ το ακολουθο (οχι οτι ενας αμορφωτος προκειται να καταλαβει απο ποιηση κ νοηματα ή εστω να γνωριζει τον ποιητη αλλα λεμε τωρα..) Την τελευταια φραση κρατα! "Για Λακεδαιμονιους να μιλουμε τωρα"! (Για Κενους να μιλουμε τωρα!")
Πες ο,τι θες σκασιλα μου. Την αποψη μου για σενα την εχω ηδη σχηματισει.
«Aλέξανδρος Φιλίππου και οι Έλληνες πλην Λακεδαιμονίων—»
Μπορούμε κάλλιστα να φαντασθούμε
πως θ’ αδιαφόρησαν παντάπασι στην Σπάρτη
για την επιγραφήν αυτή. «Πλην Λακεδαιμονίων»,
μα φυσικά. Δεν ήσαν οι Σπαρτιάται
για να τους οδηγούν και για να τους προστάζουν
σαν πολυτίμους υπηρέτας. Άλλωστε
μια πανελλήνια εκστρατεία χωρίς
Σπαρτιάτη βασιλέα γι’ αρχηγό
δεν θα τους φαίνονταν πολλής περιωπής.
A βεβαιότατα «πλην Λακεδαιμονίων».
Είναι κι αυτή μια στάσις. Νοιώθεται.
Έτσι, πλην Λακεδαιμονίων στον Γρανικό·
και στην Ισσό μετά· και στην τελειωτική
την μάχη, όπου εσαρώθη ο φοβερός στρατός
που στ’ Άρβηλα συγκέντρωσαν οι Πέρσαι:
που απ’ τ’ Άρβηλα ξεκίνησε για νίκην, κ’ εσαρώθη.
Κι απ’ την θαυμάσια πανελλήνιαν εκστρατεία,
την νικηφόρα, την περίλαμπρη,
την περιλάλητη, την δοξασμένη
ως άλλη δεν δοξάσθηκε καμιά,
την απαράμιλλη: βγήκαμ’ εμείς·
ελληνικός καινούριος κόσμος, μέγας.
Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς,
οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι
επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας,
κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι.
Με τες εκτεταμένες επικράτειες,
με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών.
Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά
ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς.
Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!
Ελα ντε! Με ''Λακεδαιμονιους'' θα ασχολουμεθα?" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-06-2013, 21:23 #55
μα δεν ηθελα να σε μειωσω, εσυ το πηρες προσβλητικα. εγω εγραψα απλα αυτο που συμβαινει, η δραση των φαρμακων φαινεται. κι αφου δε παιρνω τι ηθελες να γραψω ψεματα ?
δε το ξερα να νιωθω τυψεις που εχω ακομα καβλες. μηπως εχεις μαθει απ'τους φιλους σου που ειναι κατεστραμενοι λογο φαρμακων και δεν εχουν ? μαλλον θα πρεπε να ζητω και συγνωμη που ειμαι φυσιολογικος.
μιλησε η επιτυ-χυμενη και (παρα) μορφωμενη. αν ειναι σαν εσενα η επιτυχια ευχαριστω προτιμω την αποτυχια.
οι υπολοιπες αναφορες σε Μπραφ και δηθεν μορφωση δειχνουν ελλειψη προσωπικοτητας και δικιας σου ταυτοτητας. κατι που ειδα και τοτε που ειπες οτι γραφτηκες στη Χρυση Αυγη με τη φιλη σου, ενω πριν λιγους μηνες τους εβριζες φασιστες και ναζι.
λυπαμαι αλλα δε πειθομαι. τραβα δες καμια ταινια μπας και μπορεσεις να με ανταγωνιστεις και το παιξεις κουλτουριαρα.
καλο βραδυ και καλη συνεχεια απο μενα.
08-06-2013, 22:53 #56
08-06-2013, 23:05 #57
ρε Lacrymosa εισαι πραγματικα ηλιθια ή τη παριστανεις για να εκνευριζεις το κοσμο και να τσακωνεται μαζι σου ? εσυ δε μου λεγες τις προαλλες να παρω κι εγω φαρμακα για να νιωσω καλα ? αυτη δεν ειναι η δραση τους, γι'αυτο δε τα παιρνει ο κοσμος ? κι αυτο ακριβως εγραψα παραπανω και θιχτηκες, οτι εγω δε παιρνω φαρμακακια για να εχω καθε μερα την ιδια διαθεση.
ουτε κι εγω τη ζητησα στη προηγουμενη σελιδα, αλλα ηρθες και την εγραψες κρινωντας με. οπως εσυ μπορεις να το κανεις λοιπον, ετσι μπορει κι ο οποιοσδηποτε.
ναι μονο που στη Χρυση Αυγη γραφτηκες επειδη γραφτηκε και η φιλη σου ή επειδη ειναι τωρα της μοδας. μονη σου αμφιβαλλω αν ειχες τετοιες αποψεις, εδω πριν δυο μηνες ξυνιζες που στρεφομουν υπερ τους. αλλα αυτα μαλλον τα ξεχασες, εγω ομως οχι.
08-06-2013, 23:17 #58
νομιζω οτι η χ.α. δν ειναι επι του παροντος, αν θες ανοιξε ενα θρεντ σχετικο να το συζητησουμε
αυτα π κραζεις στους αλλους να θυμασαι ομως οτι τα κανεις κι εσυ. αρα ξεκινα να κατηγορεις τον εαυτο σου. κανε κ καμια αυτοκριτικη που κ που, αλλα μαλλον η ταση για κριτικη σου χει μεινει λογω των ταινιων? τεσπα
Εχουμε κατι αλλο να πουμε η ληγει το θεμα? αν θες να πεις κατι ελευθερα" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-06-2013, 23:26 #59
οχι δε τη δεχομαι τη συγνωμη και παραμενεις ignore. και για το χτεσινο και για το σημερινο και για ολες τις μαλακιες που εχεις πει για μενα μπερδευοντας με με τον ινσεκτ. δεν ειμαι γνωστος σας να ανεχομαι τα κουτσομπολια και τις ασχημες συμπεριφορες, ειδικα οταν προερχονται απο τα γραφομενα αλλου. τελος κι αντε καληνυχτα.
08-06-2013, 23:41 #60
ρε ξαναδιαβασε καλυτερα τι γραφω...
ειπα συγγνωμη ΜΟΝΟ στο συγκεκριμενο σημειο με τα φαρμακα, το οποιο δεν καταλαβα ΕΓΩ σωστα.. δλδ πηγε αλλου το μυαλο μου ενω εσυ αλλο εννοουσες, συμφωνα με τα λεγομενα σου παντα (ο Θεος και η ψυχη σου)
δεν εισαι γνωστος ''μας''? ποιων ''μας''? μην προσπαθεις να με ενταξεις με το ζορι φιλε μ καπου π δεν ανηκω... αν ηθελα να ''ανηκω'' καπου θα φροντιζα εγω γι αυτο, δν περιμενω εσενα...
Ο Ινσεκτ που κολλαει τωρα? τα χεις μπλεξει γενικως ετσι?
αφου ειμαι ιγκνορ πως μ απαντας τοτε?
αστο ρε κενο, συνεχισε αυτο π ξερεις να κανεις καλα (λεμα τωρα), κ μν κομιζεις γλαυκες εν Αθηναις (αν δν το καταλαβες δν πειραζει)
καληνυχτα κ σε σενα" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."