Results 16 to 23 of 23
Thread: Δεν νιώθω αγάπη
-
29-05-2013, 03:19 #16
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 29-05-2013, 03:29 #17
...πάντως συνηθεια μας τιμάς που μας θεωρείς τόσο έξυπνα πλάσματα...:Ρ
Μπαινεις σε ενα φορουμ ψυχολογιας/ψυχωσεων θέτοντας θέμα αλκοολισμου και όταν ακους το κράξιμο για τις απόψεις σου περι "23χρονων που κατεβάζουν χάπια για πλάκα", μας ξεφουρνίζεις και μια πενταετή ψύχωση που πέρασες στην αγκαλιά των δικών σου και ο τοπ επιστήμονας έσκισε τα πτυχία του γονατιστός στα πόδια του.
Μήπως είσαι η μάνα του αλέξανδρου77 ?
29-05-2013, 03:51 #18
Keep walking , θεοφανία, Betelgeuse, ξεχάσατε κάτι πολύ βασικό , γράφετε σε εμένα πάνω στο πρόβλημα του άλλου, προφανώς δεν έχετε δεν έχετε λάβει το μέτρο.
29-05-2013, 04:03 #19
συνήθεια από αυτά που γράφεις κατά πάσα περίπτωση δεν πέρασες ψύχωση. η ψύχωση είναι μια ασθένεια που έχει μια ποικιλία από συγκεκριμένα συμπτώματα.
πχ να ακούς φωνές, να νομίζεις ότι σε παρακολουθουν, ότι η τελόραση μιλάει για σένα, να μπερδεύεται η σκέψη σου, να σου κολλάνε ιδέες που τις πιστέυεις σε απολύτο βαθμό ενώ δεν στέκουν με τίποτα, να λες ασυναρτησίες, να δυσκολεύεσαι να νιώσεις συναισθήματα, να νιώθεις αβουλία και ότι δεν έχεις κίνητρο να κάνεις τίποτα κλπ. όλα αυτά δεν σημαίνει ότι τα έχει όλα ένας ασθενής που πάσχει από ψύχωση, συνήθως εμφανίζονται μερικά από αυτα.
η ψύχωση εχει και ενα άλλο χαρακτηριστικό, ο άνθρωπος που πάσχει δεν το καταλαβαίνει ότι κάτι πάει στραβά με αυτόν, νομίζει ότι αυτός είναι καλά και ότι το πρόβλημα το έχουν οι άλλοι. το αποτέλεσμα είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν ζητάει βοήθεια απο ειδικο ο ίδιος και αναγκάζονται να τον πανε σε ειδικο οι συγγενείς, δυστυχώς πολλές φορές και με το ζόρι.
επισης κατα κανονα δεν περναει χωρις φαρμακευτικη αγωγη. ισως σε καποια σπανια περιπτωση να εχει συμβει και αυτο, αλλα σχεδον παντα χρειάζεται φαρμακευτικη αγωγη για να περασει και μαλιστα χρειάζεται και χρόνια φαρμακευτικη αγωγη σε δοση δυντηρησης, διοτι το 95% των ανθρωπων που κοβουν τα φαρμακα υποτροπιάζουν και ξαναπεφτουν σε ψυχωση. αυτα απο στατιστικες δημοσιευμενες σε ιατρικα περιοδικα, οχι απο την κλαβα μου.
οπότε αφού σου εξηγησα πάνω κατω τι είναι η ψύχωση, διοτι δεν μου δινεις την εντυπωση να γνωριζεις, οπως καταλαβαίνεις απο την περιγραφη που μας δίνεις, μαλλον δεν ειχες ψυχωση αλλά κάτι άλλο.
οποτε τελικα μηπως εισαι εσυ αυτη που απο συνηθεια [ή απο ισχυρογνωμοσύνη] εχει κολλησει σε λαθος ιδεες περι ψυχωσης, ψυχικών ασθενειων και ειδικων ψυχικης υγειας και χρειάζεται να σπασεις την προσφιλη σου συνηθεια να κολλας στις αποψεις σου και να αναθεωρησεις; ;)
29-05-2013, 04:09 #20
χαριτωμένο...
29-05-2013, 07:58 #21
Καλημέρα serios, και εγώ σαν την favvel είχα τα ίδια συναισθήματα γιαυτό και πήρα το κείμενο της, πίστευα ακριβώς τα ίδια πράγματα, τελικά στα άτομα με πίστη μάλλον συμβαίνει αυτό στην ψύχωση και ήμαστε πάρα πολύ, βέβαια εγώ είχα σκεφτεί μέχρι και ότι ήμουν εξωγήινος.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν παίρνεις τα χάπια σου κανονικά; Και εγώ πάντως πριν θεραπευτώ είχα τα ίδια προβλήματα, είσαι στην φάση της ανάρρωσης μην ξεχνάς οπότε είναι φυσικό να έχεις αυτά τα συναισθήματα και εγώ βαριόμουνα και κοιμόμουνα πολύ, είχα αποπροσανατολισμό και ήθελα τόσο πολύ να κλάψω και δεν μπορούσα, δεν αισθανόμουν την αγάπη από κανέναν ή δεν την έβλεπα στον εαυτό μου, δηλαδή να μπορώ να την αισθανθώ και ας είχα ανθρώπους δίπλα μου, πιστεύω όλα αυτά είναι τα στάδια της ψύχωσης όταν θεραπεύεσαι, θα δεις θα σου συμβεί κάτι καλό και θα τα ξεχάσεις όλα αυτά και θα τα βλέπεις μακρινά, υπομονή θέλει και πείσμα και να μην σε παίρνει από κάτω, ήμαστε και άλλοι άνθρωποι σαν εσένα και τα έχουμε περάσει αυτά, δεν είσαι μόνος σου.Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.
29-05-2013, 12:28 #22
Καλημέρα Μαριάννα.Ευχαριστώ για την συμπαράσταση.Αν κ δεν είμαι κ ο πιο πιστός κ είναι κ μια από τις αιτίες που πίστεψα πως είμαι ο Αντίχριστος.Δεν ένιωθα αγάπη κ δεν είχα πίστη και ελπίδα.Τα πήρα αυτά κ είπα πως έχω και τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα κ όλα τα πάθη.Πρώτη φορά άρχισα να ψάχνομαι με θεολογικά.Μικρότερος επίσης είχα πει πως δεν θέλω να έχω ποιμένα κ να είμαι πρόβατο :P.Όλα αυτά μαζεύτηκαν κ πίστεψα αυτό που πίστεψα.Πάντως κ γω δεν μπορώ να κλάψω κ το ρίχνω στον ύπνο γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε κάτι.Πχ τώρα πήρα να διαβάσω ισπανικά κ δυσκολεύομαι πολύ.Έχω αποδυναμωθεί πάρα πολύ απο το κλείσιμο στο σπίτι κ τις αμέτρητες ώρες ύπνου κ νιώθω το μυαλό μου πως δυσκολεύεται να σκεφτεί.Αυτά κ πάλι ευχαριστώ...
29-05-2013, 19:38 #23
serios , όταν ήμουν δεκάξι είχα δει ένα όνειρο, είχα δει πως καθόταν ο χριστός (με την έννοια του ικανού και του χριστού ανάμεσα σε μένα και στη γιαγιά μου) κάθε φορά που φοβόμουν για κάτι έφερνα την εικόνα του ονείρου μπροστά μου. Σήμερα εάν με ρωτήσεις είμαι άθεη (και φαίνομαι :D). Δεν υπάρχει το πρόσωπο του αντίχριστου μωρό μου μην παιδεύεις το όμορφο μυαλό σου. Κάνουμε συναντήσεις με τους ανθρώπους με σκοπό να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.