Δεν νιώθω αγάπη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    Η συνήθεια είναι μάλλον κάτι που χαρακτηρίζει εσένα lou! σε διαβεβαιώνω πως έχω περάσει δύσκολα ψυχωτικά χρόνια, δεν ήξερα τι μου συνέβη, αναγνωρίζω μέσα απο περιγραφές των άλλων τον εαυτό μου, δεν πήρα ποτέ ιατρική διάγνωση, λειτούργησα με το ένστικτο , μετά απο χρόνια κατάλαβα πως εάν είχα πάει σε ειδικό αντί για 5 χρόνια της ζωής μου μετά απο φαρμακευτική αγωγή ίσως είχα χάσει μονο μερικούς μήνες, μου το είπε αυτό σοβαρός ψυχίατρος με βιβλία και περγαμηνές εν Ελλάδι κάποια στιγμή που συναντηθήκαμε τυχαία σε μια κοινωνική συναναστροφή , ίσως, από ένστικτο τότε πήγα στην οικογένειά μου να βρω καταφύγιο, ο σοβαρός γιατρούλης που όλοι θαυμάζουμε μου είπε πως ο δικός μου τρόπος ήταν ο καλύτερος δυνατός. Να προσέχεις κι εσύ την συνήθεια, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του μυαλού σου (μπήκα σε μεγάλο κόπο να εκτεθώ πάλι , δεν είχα καμία διάθεση)
    Εαν το πε ο γκουρου , τι να πω....εγω παντως εχω μαθει στα τοσα χρονια που εχω ζησει να μην κατεβαζω οτιδηποτε χωρις σκεψη , που φυσικα δεν θα ισχυει για σενα αυτο που λεω , θα το ξερεις και αυτο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

...πάντως συνηθεια μας τιμάς που μας θεωρείς τόσο έξυπνα πλάσματα...:Ρ
    Μπαινεις σε ενα φορουμ ψυχολογιας/ψυχωσεων θέτοντας θέμα αλκοολισμου και όταν ακους το κράξιμο για τις απόψεις σου περι "23χρονων που κατεβάζουν χάπια για πλάκα", μας ξεφουρνίζεις και μια πενταετή ψύχωση που πέρασες στην αγκαλιά των δικών σου και ο τοπ επιστήμονας έσκισε τα πτυχία του γονατιστός στα πόδια του.
    Μήπως είσαι η μάνα του αλέξανδρου77 ?

Keep walking , θεοφανία, Betelgeuse, ξεχάσατε κάτι πολύ βασικό , γράφετε σε εμένα πάνω στο πρόβλημα του άλλου, προφανώς δεν έχετε δεν έχετε λάβει το μέτρο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    Η συνήθεια είναι μάλλον κάτι που χαρακτηρίζει εσένα lou! σε διαβεβαιώνω πως έχω περάσει δύσκολα ψυχωτικά χρόνια, δεν ήξερα τι μου συνέβη, αναγνωρίζω μέσα απο περιγραφές των άλλων τον εαυτό μου, δεν πήρα ποτέ ιατρική διάγνωση, λειτούργησα με το ένστικτο , μετά απο χρόνια κατάλαβα πως εάν είχα πάει σε ειδικό αντί για 5 χρόνια της ζωής μου μετά απο φαρμακευτική αγωγή ίσως είχα χάσει μονο μερικούς μήνες, μου το είπε αυτό σοβαρός ψυχίατρος με βιβλία και περγαμηνές εν Ελλάδι κάποια στιγμή που συναντηθήκαμε τυχαία σε μια κοινωνική συναναστροφή , ίσως, από ένστικτο τότε πήγα στην οικογένειά μου να βρω καταφύγιο, ο σοβαρός γιατρούλης που όλοι θαυμάζουμε μου είπε πως ο δικός μου τρόπος ήταν ο καλύτερος δυνατός. Να προσέχεις κι εσύ την συνήθεια, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του μυαλού σου (μπήκα σε μεγάλο κόπο να εκτεθώ πάλι , δεν είχα καμία διάθεση)
    συνήθεια από αυτά που γράφεις κατά πάσα περίπτωση δεν πέρασες ψύχωση. η ψύχωση είναι μια ασθένεια που έχει μια ποικιλία από συγκεκριμένα συμπτώματα.
    πχ να ακούς φωνές, να νομίζεις ότι σε παρακολουθουν, ότι η τελόραση μιλάει για σένα, να μπερδεύεται η σκέψη σου, να σου κολλάνε ιδέες που τις πιστέυεις σε απολύτο βαθμό ενώ δεν στέκουν με τίποτα, να λες ασυναρτησίες, να δυσκολεύεσαι να νιώσεις συναισθήματα, να νιώθεις αβουλία και ότι δεν έχεις κίνητρο να κάνεις τίποτα κλπ. όλα αυτά δεν σημαίνει ότι τα έχει όλα ένας ασθενής που πάσχει από ψύχωση, συνήθως εμφανίζονται μερικά από αυτα.

η ψύχωση εχει και ενα άλλο χαρακτηριστικό, ο άνθρωπος που πάσχει δεν το καταλαβαίνει ότι κάτι πάει στραβά με αυτόν, νομίζει ότι αυτός είναι καλά και ότι το πρόβλημα το έχουν οι άλλοι. το αποτέλεσμα είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν ζητάει βοήθεια απο ειδικο ο ίδιος και αναγκάζονται να τον πανε σε ειδικο οι συγγενείς, δυστυχώς πολλές φορές και με το ζόρι.

επισης κατα κανονα δεν περναει χωρις φαρμακευτικη αγωγη. ισως σε καποια σπανια περιπτωση να εχει συμβει και αυτο, αλλα σχεδον παντα χρειάζεται φαρμακευτικη αγωγη για να περασει και μαλιστα χρειάζεται και χρόνια φαρμακευτικη αγωγη σε δοση δυντηρησης, διοτι το 95% των ανθρωπων που κοβουν τα φαρμακα υποτροπιάζουν και ξαναπεφτουν σε ψυχωση. αυτα απο στατιστικες δημοσιευμενες σε ιατρικα περιοδικα, οχι απο την κλαβα μου.

οπότε αφού σου εξηγησα πάνω κατω τι είναι η ψύχωση, διοτι δεν μου δινεις την εντυπωση να γνωριζεις, οπως καταλαβαίνεις απο την περιγραφη που μας δίνεις, μαλλον δεν ειχες ψυχωση αλλά κάτι άλλο.

οποτε τελικα μηπως εισαι εσυ αυτη που απο συνηθεια [ή απο ισχυρογνωμοσύνη] εχει κολλησει σε λαθος ιδεες περι ψυχωσης, ψυχικών ασθενειων και ειδικων ψυχικης υγειας και χρειάζεται να σπασεις την προσφιλη σου συνηθεια να κολλας στις αποψεις σου και να αναθεωρησεις; ;)

χαριτωμένο...

Quote Originally Posted by favvel View Post
    γεια σου serios..κι εγώ είχα πιστέψει ότι ήμουν ο Αντίχριστος!άλλες φορές πάλι πίστευα ότι είμαι ο Μεσσίας ή η μητέρα του που θα τον γεννήσει..τι περίεργο..επίσης δεν είχα συναίσθημα.είχα μόνο το μυαλό.και θυμάμαι ότι σκεφτόμουν πως είχα βρει με το μυαλό μου το πώς θα φτιάξουμε το συναίσθημα της αγάπης με τη λογική.μήπως έχεις και τρεις μαύρες κουκκίδες στο αριστερό σου χέρι μία στο πάνω μέρος του κάθε δάχτυλου?εγώ έχω αυτές τις κουκκίδες και όταν είχα ψύχωση σκεφτόμουν ότι ήταν ενδεικτικό ότι ήμουν ο Μεσσίας και όταν έπαθα υποτροπή τις είδα 5 αυτές τις κουκκίδες.βέβαια είναι τρεις.
    εγώ νομίζω ότι υπάρχει στην ατμόσφαιρα αυτό το αίσθημα απουσίας αγάπης και ζεστασιάς αα βρήκα τη λέξη.ζεστασιά δεν μπορούσα να νιώσω..υπάρχει δλδ αυτή η παγωμάρα και όσοι είναι ευαίσθητοι το συλλαμβάνουν και παγώνουν.ή όσοι έχουν και την προδιάθεση ή έχουν πιεστεί πολύ.αυτοί..
    και έχω και μία απορία..να την κάνω εδώ όπως ξέρει ας απαντήσει..έβλεπα κάποιες φορές μία σειρά με μάγους.γίνεται αλήθεια με μαγικά να ζωντανέψεις μία ζωγραφιά?
    γιατί εγώ τα πιστεύω ό,τι βλέπω..πιστεύω πως τίποτα δεν βγάζει τυχαία η τηλεόραση..
    Καλημέρα serios, και εγώ σαν την favvel είχα τα ίδια συναισθήματα γιαυτό και πήρα το κείμενο της, πίστευα ακριβώς τα ίδια πράγματα, τελικά στα άτομα με πίστη μάλλον συμβαίνει αυτό στην ψύχωση και ήμαστε πάρα πολύ, βέβαια εγώ είχα σκεφτεί μέχρι και ότι ήμουν εξωγήινος.
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν παίρνεις τα χάπια σου κανονικά; Και εγώ πάντως πριν θεραπευτώ είχα τα ίδια προβλήματα, είσαι στην φάση της ανάρρωσης μην ξεχνάς οπότε είναι φυσικό να έχεις αυτά τα συναισθήματα και εγώ βαριόμουνα και κοιμόμουνα πολύ, είχα αποπροσανατολισμό και ήθελα τόσο πολύ να κλάψω και δεν μπορούσα, δεν αισθανόμουν την αγάπη από κανέναν ή δεν την έβλεπα στον εαυτό μου, δηλαδή να μπορώ να την αισθανθώ και ας είχα ανθρώπους δίπλα μου, πιστεύω όλα αυτά είναι τα στάδια της ψύχωσης όταν θεραπεύεσαι, θα δεις θα σου συμβεί κάτι καλό και θα τα ξεχάσεις όλα αυτά και θα τα βλέπεις μακρινά, υπομονή θέλει και πείσμα και να μην σε παίρνει από κάτω, ήμαστε και άλλοι άνθρωποι σαν εσένα και τα έχουμε περάσει αυτά, δεν είσαι μόνος σου.
    Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑΝΝΑ3 View Post
    Καλημέρα serios, και εγώ σαν την favvel είχα τα ίδια συναισθήματα γιαυτό και πήρα το κείμενο της, πίστευα ακριβώς τα ίδια πράγματα, τελικά στα άτομα με πίστη μάλλον συμβαίνει αυτό στην ψύχωση και ήμαστε πάρα πολύ, βέβαια εγώ είχα σκεφτεί μέχρι και ότι ήμουν εξωγήινος.
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν παίρνεις τα χάπια σου κανονικά; Και εγώ πάντως πριν θεραπευτώ είχα τα ίδια προβλήματα, είσαι στην φάση της ανάρρωσης μην ξεχνάς οπότε είναι φυσικό να έχεις αυτά τα συναισθήματα και εγώ βαριόμουνα και κοιμόμουνα πολύ, είχα αποπροσανατολισμό και ήθελα τόσο πολύ να κλάψω και δεν μπορούσα, δεν αισθανόμουν την αγάπη από κανέναν ή δεν την έβλεπα στον εαυτό μου, δηλαδή να μπορώ να την αισθανθώ και ας είχα ανθρώπους δίπλα μου, πιστεύω όλα αυτά είναι τα στάδια της ψύχωσης όταν θεραπεύεσαι, θα δεις θα σου συμβεί κάτι καλό και θα τα ξεχάσεις όλα αυτά και θα τα βλέπεις μακρινά, υπομονή θέλει και πείσμα και να μην σε παίρνει από κάτω, ήμαστε και άλλοι άνθρωποι σαν εσένα και τα έχουμε περάσει αυτά, δεν είσαι μόνος σου.
    Καλημέρα Μαριάννα.Ευχαριστώ για την συμπαράσταση.Αν κ δεν είμαι κ ο πιο πιστός κ είναι κ μια από τις αιτίες που πίστεψα πως είμαι ο Αντίχριστος.Δεν ένιωθα αγάπη κ δεν είχα πίστη και ελπίδα.Τα πήρα αυτά κ είπα πως έχω και τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα κ όλα τα πάθη.Πρώτη φορά άρχισα να ψάχνομαι με θεολογικά.Μικρότερος επίσης είχα πει πως δεν θέλω να έχω ποιμένα κ να είμαι πρόβατο :P.Όλα αυτά μαζεύτηκαν κ πίστεψα αυτό που πίστεψα.Πάντως κ γω δεν μπορώ να κλάψω κ το ρίχνω στον ύπνο γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε κάτι.Πχ τώρα πήρα να διαβάσω ισπανικά κ δυσκολεύομαι πολύ.Έχω αποδυναμωθεί πάρα πολύ απο το κλείσιμο στο σπίτι κ τις αμέτρητες ώρες ύπνου κ νιώθω το μυαλό μου πως δυσκολεύεται να σκεφτεί.Αυτά κ πάλι ευχαριστώ...

serios , όταν ήμουν δεκάξι είχα δει ένα όνειρο, είχα δει πως καθόταν ο χριστός (με την έννοια του ικανού και του χριστού ανάμεσα σε μένα και στη γιαγιά μου) κάθε φορά που φοβόμουν για κάτι έφερνα την εικόνα του ονείρου μπροστά μου. Σήμερα εάν με ρωτήσεις είμαι άθεη (και φαίνομαι :D). Δεν υπάρχει το πρόσωπο του αντίχριστου μωρό μου μην παιδεύεις το όμορφο μυαλό σου. Κάνουμε συναντήσεις με τους ανθρώπους με σκοπό να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Page 2 of 2 FirstFirst 12