Results 31 to 33 of 33
-
29-05-2013, 15:38 #31
- 30-05-2013, 00:06 #32
Καλα λες αλλωστε δεν πρεπει να ειμαστε κουτσομποληδες εντοπιζοντας ελλατωματα στο σωμα των αλλων αυτο δηλωνει οτι ειμαστε καταβαθος εντελως ανασφαλεις κ για μας κιολας!
01-06-2013, 04:12 #33
Συγγνωμη ρε σεις αλλα φτανει με το ρατσισμο (δν ξερω αν ταιριαζει η λεξη η ειναι αδοκιμος ο ορος), σχετικα με τους ''χοντρους/χοντρες''.. αν κ ειμαι κανονικη προς αδυνατη (απ ο,τι μου λενε), εχει τυχει φορες να μπω μεσα στο fainomenon (αλυσιδα εταιριων ρουχων για μεγαλα μεγεθη) νομιζοντας οτι εκει ανηκω κ οτι εκεινα τα ρουχα ειναι για μενα! αυτο μ ειπε η γιατρος οταν της το ειπα (αφου πρωτα γελασε) οτι ειναι μηχανισμος της διατροφικης! οτι δλδ εχεις τοσο διαστρεβλωμενη εικονα για τον εαυτο σου κ το σωμα σου, π μπορει να εισαι σε νορμαλ κιλα η αδυνατος, κ να ψαχνεις ρουχα plus size, η ακομα κ να ψαχνεις για λιποαναρροφησεις, επεμβασεις παχυσαρκιας, δαχτυλιδια κτλ! ετσι σε κανει το μυαλο σου να σε βλεπεις!
τεσπα αλλο ηθελα να πω κ παλι ξεφυγα.. δν μ αρεσαν αυτα π διαβασα για τις ''χοντρουλες'', για τον εξης απλουστατο λογο : Oτι ακομα κ αν ενας υπερβαρος/παχυσαρκος δυσκολευεται να περπατησει η εχει χιλια δυο καριαγγειακα κ χοληστερινες κ παρολα αυτα λεει ''σε οποιον αρεσω'', στην τελικη δικα του ειναι κ τα ζαχαρα κ τα ζορια, δν μας τα φορτωσε! απ την στιγμη π εμεις ειμαστε υγιεις, γιατι να μας νοιαζει αν ο αλλος εχει χοληστερινη η ζαχαρο κ δν μπορει να κουνησει τα ποδια του? δν μας τα δωσε τα ποδια του να περπατησουμε με αυτα! οποτε? ουτε μας εδωσε τη χοληστερινη του να τη διαχειριζομαστε εμεις! κ επισης, οσο κ αν φαινεται περιεργο, υπαρχουν κ ατομα με καποια κιλα παραπανω π οντως νιωθουν μια χαρα με τον εαυτο τους (αυτο δν ξερω αν σχετιζεται με τη ντοπαμινη π λενε οτι εκκρινεται οταν τρωμε), κ δν το θεωρουν κατι τοσο σπουδαιο να το αλλαξουν! οπως πχ εγω δν θα κατσω να σκασω αν θα ισιωσω τα μαλλια μου η θα τα αφησω σπαστα, ετσι κ αυτα τα ατομα σ λεει σιγα τι 50, τι 60, τι 70! (μεχρι εκει!)
επισης μν ειμαστε προκατειλλημενοι οτι κ καλα λενε ψεματα ''επαιρνα το ταδε φαρμακο''... στις περισσοτερες περιπτωσεις ισχυει κ παιζει μεγαλο ρολο! δλδ το να παιρνεις καποια φαρμακευτικη αγωγη η να εχεις καποια ασθενεια πχ υποθυρεοειδισμο! δλδ τι πρεπει ο αλλος να κανει, να σου φερει το χαρτι του γιατρου κ το κουτι το φαρμακο για να πιστεψει ο καθενας? ο καθενας τραβαει τον δικο του προσωπικο γολγοθα κ μονο εκεινος ξερει, κ πολλες φορες σιχαινεται το φαρμακο η την ασθενεια π εχει ως αποτελεσμα το σωμα του να αλλαζει, αλλα δυστυχως δν γινεται αλλιως! ανθρωποι πχ π απο τα ξαφνικα εμφανισαν κατι κ αρχισαν θεραπεια με κορτιζονη.. ας μν αναλυουμε τι εστι κορτιζονη κ πως σε κανει.. λιγο ενσυναισθηση.. μπορει κ σε μας να τυχει.. αν σ πει δλδ ο γιατρος, η θα κανεις τις κορτιζονες η θα πεθανεις η θα εχεις τις ταδε επιπλοκες, δν θα κανεις την αγωγη? θα σε νοιαξει τοτε αν βαλεις κιλα? οπως κ στον υποθυρεοειδισμο! εχω φιλη π εβαλε 30 κιλα απο αυτο! τι πρεπει δλδ να κανει? να κλειστει σπιτι για να μν ακουει τα αρνητικα σχολια? λες κ δν της φτανει το προβλημα της που θα το χει μια ζωη? επισης μιας κ ειμαστε σε φορουμ ψυχολογιας κ υποστηριξης, ας μην ξεχναμε κ τα ψυχοφαρμακα (περισσοτερο τα αντιψυχωσικα κ λιγοτερο τα αντικαταθλιπτικα) τα οποια ενιοτε προκαλουν αυξηση βαρους! εγω πχ περσυ πηρα ρισπερνταλ γτ ειχα ξεφυγει κ ειχα περιεργες ιδεες, τι επρεπε να κανω, να μν παρω? αφου δν γινοταν αλλιως! με αποτελεσμα να βαλω καμια 15 κιλα, τα οποια στη συνεχεια οταν επεστρεψα στην παλια αγωγη μ τα εχασα με προσπαθεια φυσικα! επισης μην ξεχναμε οτι δν εχουν ολη την ιδια μεταβολικη λειτουργια, π σημαινει οτι αλλοι χανουν πιο ευκολα κ αλλοι πιο δυσκολα! εχω φιλη π οταν κανει διαιτα κ πεφτει κατω απο 70 κιλα (ειναι ψηλη), ζαλιζεται! γι αυτην ειναι αλλιως ο οργανισμος της, τι να κανουμε! ας μην κρινουμε απο τη στιγμη π δν ξερουμε κ στην τελικη δν ειναι αναγκασμενος ο αλλος να μας πει τα παθολογικα κ ψυχολογικα του!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."