Results 16 to 30 of 44
-
31-05-2013, 17:39 #16
Στα λογια μου ερχεσαι Γιαννη ετσι ειναι αν το παιξεις καλος ειναι ελατομα ις βαρος σου γιατι δεν θελουν καπιον που να τον κανουν οτι θελουν εκμεταλευονται και σε πατανε δεν το εκτιμανε ισα ισα λενε αυτος ειναι φλορακι τον εχω στο τσεπακι μου οποτε γουσταρω γι αυτο παμε για τπτ διαφορετικο πιο αλιτικο θελουν να νιωσουν αυτη τη γλυκα
της παρανομιας και καλο ειναι να μην πεφτουμε με τα μουτρα ολη μερα μυνηματα τηλεφωνα σαγαπαω και τετιες βλακειες γιατι τα βαριουνται ευκολα ενα μυνημα τν μερα μετα αστην να σε ψαξει αυτη θελουν να εισαι ο εαυτος σου και να τις κανεις πλακες ευκολα πειθωνται οι γυναικες αλλα ειναι μεγαλο ΛΑΘΟΣ ενας αντρας να αφιερωση ολη του την ζωη σε μια γυναικα γιατι αλλαζουν γνωμη ευκολα ακουνε τον καθε μαλακα και τα πιστευουν κιολας αν οντως νοιαζοντουσαν θα ρωτουσαν εμας τουσ ιδιους αλλα μας απογοητεουν τις λεμε δεν σε ειχα για τετοια δεν εχω να πω κατι παραπανω και τον μπουλο μετα θα τρεχουν απο πισω μας τις δινουμε αξια καθε πικραμενος καγκουρας κορναρει και μετα λετε γιατι οι γκομενες την εχουν δει ντιβες και δεινουν χυλοπιτες το πραγμα θελει τροπο οχι με τα μουτρα σιγα-σιγα βλεπεις αν υπαρχει ενδιαφερον κανεις κινηση αλλιως εξαφανιζεσαι το καλο το παλικαρι ξερει και αλλα μονοπατια.. θα παιχτουν φασεις πολλες αρκει να κανεις κατι
- 01-06-2013, 13:50 #17
ρε φιλε μπορεις να εισαι καλος χωρις να σε εχουν οι αλλες του χεριου τους,να εισαι ο ευατο σου αυτο πρεπει.Νταξει μπορει να τα γουσταρουν τα προστυχα δεν διαφωνω και οσο τις φτυνεις τοσο κολανε.
01-06-2013, 13:57 #18
..αγόρια από πάνω θα σας στεναχωρήσω :Ρ
Το θέμα με τις γυναίκες δεν είναι ότι θέλουμε κάποιον να μας υποβιβάζει, να μας δέρνει και να μας στολίζει με επίθετα για να τον εκτιμίσουμε.
Το θέμα είναι πως ένας άντρας που πέφτει με τα μούτρα σε μια γυναίκα και της δείχνει αυτή την απελπισία του "οτι θες φτάνει να είμαστε μαζί" είναι ξενερωτικό και ιδιαιτέρως αντικαυλωτικό.
Σημασία λοιπόν έχουν οι σωστές δόσεις σε μια γνωριμία: ενδιαφέρον μεν αλλά όχι καταπατώντας τον εαυτό σου :)
01-06-2013, 23:13 #19
Φιλε θεματοθετη, το προβλημα αυτο το εχεις με ολες τις γυναικες ή μονο με τις ομορφες?
02-06-2013, 16:31 #20
αυτή την περίοδο υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κοπέλα που γουστάρεις? Που να την γουστάρεις τρελλά όμως μιλάω....
Όχι απλώς μία κοπέλα που είστε στην ίδια παρέα και λές "καλή είναι, όμορφη, λές να θέλει να γίνουμε ζευγάρι?"been good, been bad. WILL GO ON
02-06-2013, 16:47 #21
02-06-2013, 17:49 #22
το αυτονοητο ρωτας, απλα και που δε ξεδινε καπου τοσα χρονια, ειναι προβλημα. μονο που στο θεμα γυναικα οι λογοι μπορει να ειναι πολλοι περισσοτεροι απ'το να ντρεπεται ο αντρας. ειδικα σημερα που δυστυχως την ειδαν ολες ιστοριες και πρεπει να τις παρακαλαμε, κι αλλαζουν συντροφους σαν τα πουκαμισα.
03-06-2013, 09:32 #23
Να σαι ο εαυτος σου αυτο που απλά εισαι και σ οποιον αρεσεις (αυτο θα τ ακουσεις από πολλές, ακομα και να σε απορριψουν γι αυτο που εισαι, τουλαχιστο το εκτιμανε), όχι όμως να εξευτελίζεσαι, δλδ να προσποιείσαι για να γινεις αρεστός, να κανεις χατιρια και να τρεχεις ξοπίσω ξεχνοντας εσενα, να σαι ο δεδομένος, επειδη τετοιους δεν τους εκτιμανε και καποια στιγμη θα σε φτυσει. Εγω ξενερωνω για μια γυναικα ακομα κι αν τη γουσταρω αμα μου φανεί δεδομενη. Να ξερεις να λες οχι, αυτο δειχνει αυτοπεποιθηση και δυναμη και τετοια τα εκτιμανε, να σαι σταθερος στα πιστευω σου, να δειχνεις διατεθειμενος οποτε θες να φυγεις μακριά της. Μην επιτρεψεις στον εαυτο σου να εξειδανικεύσει καμια, επειδη κινδυνευεις στο τελος θα σου μεινει η απογοητευση.
γιάννης
03-06-2013, 13:44 #24
05-06-2013, 11:09 #25
Αν υπάρχουν γυναίκες στις παρέες σου θα σου έλεγα να πλησιάσεις κάποια που σου αρέσει έστω και λίγο.
05-06-2013, 19:50 #26
ουτε πολυ βουτυροπαιδο ουτε αισχρος...παντα υπαρχει κ το κατι ενδιαμεσο...βεβαια γουστα ειναι αυτα...προσπαθησε να καταλαβαινεις τις γυναικες(ειμαστε οντως περιεργα οντα)να μην χανεις το χιουμορ σου γιατι οπως θα εχεις καταλαβει με το χιουμορ σου τις κερδιζεις...οποτε συνεχισε το κ μη
μασας
06-06-2013, 01:29 #27
Αυτό το έχω και εγώ αν και το ξεπερνάω σιγά-σιγά.Είναι ο φόβος της απόρριψης με επακόλουθο να μην θέλεις να την προσεγγίσεις.Σκέφτεσαι ότι είναι όμορφη και σίγουρα έχει σχέση η αν έχει σχέση θα πλακωθείς με τον λεγάμενο της.Σκέφτεσαι ότι αν είναι ελεύθερη δεν θα μπορεις να την ικανοποιήσεις οικονομικά και σεξουαλικά άρα δεν θα το κάνω.Σκέφτεσαι ότι θα της πεις βλακείες και θα ξενερώσει μαζί σου.
Προτείνω όπως ξεκινήσεις να κάνεις πράγματα που φοβάσαι.Μίλησε με κοπέλες στον δρόμο για κάτι άσχετο.Μίλησε μέσω διαδικτύου για να δεις ποιο αποτέλεσμα θα είχε μια προσέγγιση σου αν την έκανες ζωντανά.Γίνε πολύ κοινωνικός.Γίνε το επίκεντρο και θα δεις πολλές κοπέλες να σου μιλάνε .Ακόμα και αυτές σε σχέση θα γοητευτούν!Γίνε ο ισχυρός γιατί οι γυναίκες θέλουν τον ισχυρό.Τότε δεν θα χρειαστεί να προσεγγίζεις εσύ αλλά να σε προσεγγίζουν αυτές!
13-10-2013, 19:07 #28
Καλησπέρα σας. Θέλω να μου πείτε κάτι. Πώς γίνεται εαν εμφανισακά περνάς απαρατήρητος να κάνεις μια γυναίκα να νιώσει ερωτική έλξη για σένα; εμένα ως γνωστών η κατάσταση μου στο θέμα των σχέσεων κλασικά δεν έχει αλλάξει. σε λίγες μέρες θα μου δωθεί η δυνατότητα να ξεκινησω μια καινούργια απαασχόληση οπου θα συναναστρέφομαι με πολλούς ανθρώπους αντρες-γυναικες της ηλικίας μου. Εκεί λοιπόν πως θα την κάνεις την άλλη να σε κοιτάξει όταν αυτή εχει επιλογή από ένα σωρό άνδρες που θα είναι πιο όμορφοι από εμένα. Δηλαδή μου φαίνεται τραβηγμένο να μην νιωσει κάτι για μένα από την πρώτη ματιά, ενώ αν με γνωρίσει καλύτερα και δει οτι πχ είμαι ψαγμένος, έχω επίπεδο τότε να πέφτει στα πόδια μου και να με θέλει σαν τρελή. Δηλαδή γίνεται κάποια να νιώσει ερωτική έλξη μόνο και μονο επειδή ο άλλος έχει μια ποιοτητα σαν ανθρωπος;
13-10-2013, 19:23 #29
kaneis πιστευω πως γίνεται. Θα στο απαντησουν ομως καλυτερα και οι κοπελες του forum. Μπορει να μην κάνεις το κλικ με την πρώτη, όμως αν έχεις χαρακτηριστικά που τραβάνε το αλλο φυλο, τοτε σαφως και γίνεται. Και δεν μιλω για εξωτερικα χαρακτηριστικα, αλλα για εσωτερικα. Αυτα ειναι η προσωπικοτητα, ο τροπος που φερεσαι, το χιουμορ, γενικώς να μπορεις να κανεις μια κοπελα να θελει να συζητησει μαζι σου, να σε δει σαν στηριγμα, να περναει καλα, να γελαει κλπ. Θα μου πεις ετσι ομως σαν φιλο θα σε δει... Οχι παντα. Η προσωπικοτητα νομιζω παιζει μεγαλο ρολο. Και γενικα να μη νιωθεις 'πιο ασχημος', 'κατωτερος' κλπ. Αμα σε βλεπει με μια ηττοπαθεια μεσα σου, λογικο ειναι να μην την τραβηξεις. Θα πρεπει να εχεις ανεση και χαρακτηρα. Να εισαι ο εαυτος σου...
13-10-2013, 19:57 #30
άμα είμαι ο εαυτός μου κάηκα... 'εχω την τάση να είμαι αντικοινωνικός γιατί πολλές φορες οταν έκανα χαβαλέ και ήμουνα πιο πολύ της παρέας, οι άλλοι το εκλάμβαναν ως αδυναμία και άρχιζαν ειρωνικά σχόλια για μένα, κορόιδευαν κτλ κτλ κι εγώ μια ζωή καθόμουνα και τους άκουγα χωρις να τυς το ξεκόβω αμέσως. οπότε προτιμω εδω και χρόνια να ειμαι λίγο κλειστος. και εδω τώρα προβληματιζομαι. επειδή τόοοοοοσα χρόνια βλέπω οτι με τις γυναικες δεν είχα τυχη, τουλάχιστον να αλλάξω το προφίλ μου, να είμαι ανοιχτος, χαμογελαστος μπας και γίνει κάτι. Αλλά οι ενδοιασμοί μου παραμένουν... Πώς γίνεται να νιώσει σωματική ελξη κάποια αν δεν είσαι αρκετα εμφανίσημος; Δηλαδη αν της πω οτι δεν ακούω παντελίδη, δεν μου αρεσουν τα κλαμπ, δεν έχω 845 φίλους στο φμπ και 438 φωτο, αλλά τις πω οτι ασχολούμαι με αθλητιμσμό, με εθελοντισμό, με μουσική κτλ κτλ κτλ θα πέσει ξερή;