Results 31 to 44 of 44
-
13-10-2013, 20:49 #31
aναλογα με τη περιπτωση οταν γνωριζεις καπιον ειναι σα να πονταρεις μια μαρκα στη ρουλετα ν βγει το νουμερο σου κερδιζεις αν οχι πας για αλλα δεν υπαρχει καπια συγκεκριμενη συνταγη απλα δοκιμαζεις κ οπου κατσει η μπιλια εφοσον τη θες φυσικα το μονο που μπορειςσ να κανεις ειναι να μελετισεις καλυτερα τι σου ταιριαζει κ να δωσεις καπια μυνηματα οστε να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να το βρεις πιο ευκολα αλλα κ παλι θελει ψαξιμο
- 13-10-2013, 20:57 #32
Φιλε κανεις , σωστα ειναι αυτα που λεει ο somebody , αλλα το μεγαλυτερο ρολο παιζει η αυτοπεποιθηση που εχεις . Ολα αυτα που λες , αθλητισμο , εθελονισμο κτλκτλ καλυτερα μην τα πεις , αλλα ρωτα την για τον εαυτο της , καντην να μιλησει .Οι γυναικες γουσταρουν να μιλανε για τον εαυτο τους . Με εμφανιση κ μονο δεν κανεις τπτ , εκτος αν εισαι κουκλος , ενω με αυτοπεποιθηση χωρις εμφανιση κανεις τα παντα .
13-10-2013, 21:39 #33
13-10-2013, 22:02 #34
Καλησπέρα anonymous. Πιστεύω πως η αυτοπεποίθηση παίζει μεγάλο ρόλο αλλά όπως έγραψαν και οι φίλοι παραπάνω, αν δε φας τα μούτρα σου κάποιες φορές, δε γίνεται...Εμπειρία στην εμπειρία θα μάθεις πώς λειτουργείς καλύτερα και τί έχει αποτέλεσμα ανάλογα με την κοπέλα που έχεις απέναντί σου. Είσαι πολύ νέος ακόμα, μη μασάς...
14-10-2013, 10:28 #35
Φίλε Κανείς, δεν αποκλείεται κάποιες από αυτες να σε πλησιάσουν οι ίδιες, αν εχεις μια σχετικά καλή εμφάνιση και εισαι περιποιημένος. Το να βγαζεις προς τα εξω μια εικονα ηρεμου και σοβαρού, ασχέτως τι ειναι αυτο που συμβαινει μεσα σου και σε εμφανίζει προς τα έξω μ αυτα τα χαρακτηριστικα, τραβάει συχνα την προσοχή των γυναικών. Η σταση αυτη τους προκαλει την αισθηση υπευθυνου ατομου αλλα και ενα μυστηριο για το ποιος ειναι αυτος που θελουν να ανακαλύψουν. Γι αυτο πλησιαζουν τετοιους χαρακτηρες. Μπορει κιολας να αγνοησουν εναν ιδιαιτερα ανοικτο χαρακτηρα που δειχνει μαγκας και να πλησιασουν τον παρακατω μ αυτη την περιγραφη. Το ζητημα ειναι πως θα χειριστεις εσυ την προσεγγιση. Αν η πρωτη εντυπωση που θα δωσεις θα ναι χαμηλη αυτοπεποιθηση και ότι τιποτα ουσιαστικο που να τους λυνει αυτο το υποτιθεται μυστηριο συντομα θα κανουν πίσω. Θα λεγα κι εγω με τη σειρα μου ότι οι κοπελες του φορουμ θα μπορουσαν να σου δωσουν καλυτερες απαντησεις.
14-10-2013, 11:32 #36
αυτο μπορει μεν να τραβαει τη προσοχη αλλα ετσι οπως το τοποθετεις μου θυμιζει το σαφαρι του κρυμενου θυσαυρου που τελικα θα το ψαχνουν για μια ζωη... σιγουρα δε μπορει καπιος να ψαχνει ενα θησαυρο μια ζωη καπια στιγμη η θα τον βρει η θα βαρεθει να ψαχνει ενα απο τα δυο τωρα μπορει εντος να αγνοησουν ενα ανοιχτο χαρακτηρα αλλα κ παλι οταν δε βλεπεις ενδειξεις οτι καπιος θα ειναι κοντα απλα το παλευεις κ οσα πανε κ οσα ερθουν μεχρι να εμφανιστει ο καταληλος οστοσο ο καλυτερος τροπος να κανει κανεις αυτο που περιγραφεις ειναι να επισκευτει ενα οικο μοδας κ να κυκλοφορει συνεχεια με καινουρια πανακριβα ρουχα που γυαλιζουν
14-10-2013, 12:56 #37
14-10-2013, 13:30 #38
κ ομως ολα αυτα που λες καπια γνωριμη προσωπικοτητα μου μου θυμιζουν καπου το εχω ξαναδει αυτο το εργο
14-10-2013, 15:42 #39
Πώς είναι δυνατόν να ασχολείσαι με αθλητισμό και να μην είσαι εμφανίσιμος? οκ να μην έχεις κορμί φέτες να το καταλάβω, αλλά τουλάχιστον μια fitness την έχεις, εκτός κι αν μας δουλεύεις (!) .
Σχετικά με τα προσόντα, και καλά, πιστεύεις ότι για να ρίξεις μια γυναίκα πρέπει να ακούς παντελίδη, να σου αρεσουν τα κλαμπ, να έχεις 845 φίλους στο φμπ και 438 φωτο? από αυτά που γράφεις μάλλον ναι.
Καλά ποιές γυναίκες γουστάρεις? μάλλον αυτό πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς πολύ προσεκτικά.
14-10-2013, 16:20 #40
Με αθλητισμό ασχολούμαι σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Δεν εχω αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης οπότε ναι δεν είμαι φέτες, ούτε καν γραμμωμένος σε χερια. Απλά είμαι fit όσον αφορά στην αντοχή μου και στις ασκησεις που κάνω και στον τροπο ζωης μου εν γένει.
Αυτό που δεν κατανόησα καλά είναι το "ποιες γυναικες γουστάρω". Προφανώς εννοείς οτι για να πιστευω οτι πρέπει να ακούει κανεις πανελίδη για να είναι αρεστος, τότε κατά βαθος γουστάρω κι εγώ τετοιες κοπέλες. Αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Σε παραπάνω ποστ αλλου φίλου διάβασα οτι τις ιντριγκάρει τις γυναικες κάποιος να είναι σοβαρος και μετρημενος. Και εγώ αυτό πίστευα και αυτό το στυλ μου βγαινει χρόνια τώρα αλλά αποτέλεσμα δεν είδα. Τι να πω...
Θα προσπαθήσω να αλλάξω λίγο χαρακτήρα και συμπεριφορά, να είμαι πιο κοινωνικός και πιο χαμογελαστος μπας και αλλάξει τίποτα. Εννοειται όμως μέσα στα πλαίσια που δεν θα ξεπερνουν την υποκρισία και το οτι προσποούμαι. Γιατί αν δεν είσαι ο εαυτος σου, αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεις.
14-10-2013, 18:51 #41
Φιλεμου, μην σε περνει απο κατω! δεν εισαι δα κι τοσο μεγαλος! υπαρχουν πολλα αγορια στην ηλικια σου παρθενοι - βεβαια δεν ξερω τι παιζει στην γενια σου,βλεπεις εμενα ,οταν ειμουν στα χρονιασου γυρο στα 13-14 χρονια πισω, ηταν αρκετα συνηθησμενο να μην εχεουν εμπειριες τα αγορια - μην ξενερωνεις ουτε να αγχονεσαι ! οσο πιο πολυ το σκεφτεσαι , οσο πιο πολυ σε απασχολει τοσο πιο δυσκολα θα βρεις κοπελα.
Πρωτα απο ολα πρεπει να ξεκαθαρησεις καποια θεματα, θες απλα να βρεις μια γκομενα να κανεις σεξ κι παρεουμα η θες καποια κοπελα να την ερωτευθεις (δλδη εχεις βρει καποια που νιωθεις πραματα για αυτην? ), παιζει ρολο αυτο γτ. αλλιως θα φερθεις σε καθε φαση.
Οτι κι να θες πρεπει να ακουσεις τις συμβουλες τωνπαιδιωντου φορουμ. Αποψη μου ειναι πως πρεπει να ασχοληθεις καπως παραπανω με το ιστιρικο της κοπελας που θες ν κανεις σχεση,δλδη να ρωτησεις τους φιλους της τι της αρεσει, τι μουσικι ακουει, τι ταινιες βλεπει, αν ειναι κουλτουργιαρα η ειναι καν< φρικιο!¨), ψαξτο λιγακι κι αναλγα μηλα της.
Βεβαια κατα εμενα υπαρχουν καποιοι κανωνες για ολες τις κοπελες της ηλικιας που σε νοιαζει, οπως οτι ΠΩΤΕ!~ ΜΑ ΠΩΤΕ! δεν μηλας πιο πολυ απο αυτην! , ΠΩΤΕ! δεν μηλας για προηγουμενες σχεσεις σου,ΠΩΤΕ δεν την κοιτας στα βυζια η στα μπουτια της με γουρλοτα ματια!! οσο κι αν ταεχει πεταξει εξω μην το κανεις! ΠΩΤΕ μην υποτημησεις την θυληκοτητα της, μια κοπελα ολα μπορει να συγχωρεσει! ακομα κι το κερατο ! 2 πραγματα δεν παιζει ! να [ινεις πρεζα ( γτ. χανεις την σεξουαλικοτητα σου) κι δευτερον να υποτημας την σεξουαλικοτητα της κι γενικα πρεπει παντα να την βλεπεις σαν ΘΥΛΗΚΟ!! ΠΑΝΤΑ!! πωτε μην ξεχασεις να της λες ομορφα λογια για την εμανηση της, να της λες παντα οτι ειναι ομορφη ,μπορει να μην το πιστευεις εσυ, μπορει να νομιζεις οτι ειναι υπερβολικο - κ ειναι, το ξερει κι αυτη ! αλλα θελει να το ακουει - ετσι λοιπον παντα να αναφερεσαι στο οτι ειναι κουκλα, οτι εχει κορμι ομορφο κι ολα αυτα που εχουν να κανουν με την θυληκοτητα της, Οπως κι να της φερεσαι σαν να την προστατευεις, δλδη οταν βγεις ραντεβου να φερεσαι σαν να εχεις βγει εξω,για συνεμα με το ξαδελφακι σου που ειναι 10 χρονων κι ου εχει πει η μανα του να προσεχεις μην το πατησει κανα αμαξι!¨)¨), ετσι κι με τακοριτσια, δλδη να την εχεις παντα απο την μεσα πλευρα του δρομου, να της νοιγεις παντα την πορτα, να τις τραβας την καρεκλα να κατσει, να τις φερνεις εσυ αυτα που θελει, Εν ολιγις καντην να νιωσει οτι εχει αφεθει στην προστασια σου, να νιωθει ΑΣΦΑΛΕΙΑ μαζι σου! να ξερει οτι μαζι σου δεν κινδυνευει! οσο κι αν ειναι αστειο, οσο χαζο κι αν ακουγετε καντο κι θα δεις . Επισης να εισαι παντα χαμογελαστος, οχι γελειος ομως, κι να εχεις στο μυαλο σου οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ!! ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΟΠΩς ΕΜΚΕΙΣ!!! αυτο δυστυχως δεν το περνουμε χαμπαρι κι τις παρεξηγουμε, τελος να ξερεις κι ναμην πεσεις απο τα συννεφα αμα δεν κρατα τον λγο της, η γυναικες ΔΕΝ ΤΥΜΟΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ!!! Αφου δεν εχουν καβαλο τα γυναικια μπαντελονια ¨)¨)
14-10-2013, 19:44 #42
[QUOTE=kaneis;458502]Σε παραπάνω ποστ αλλου φίλου διάβασα οτι τις ιντριγκάρει τις γυναικες κάποιος να είναι σοβαρος και μετρημενος. Και εγώ αυτό πίστευα και αυτό το στυλ μου βγαινει χρόνια τώρα αλλά αποτέλεσμα δεν είδα. Τι να πω..
Αυτο το εγραψε ο σωστοτατος Γιαννης , το εγραψα κ εγω . Αυτο που σου λειπει ειναι η αυτοπεποιθηση . Θασου πω εναν τροπο να την αυξησεις , οπως αυξησα κ την δικια μ . Ξεχνα την γυμναστικη που κανεις , κ αρχισε βαρη . Οσο ρηχο κ να φαινεται , οσο πιο δυνατος κ σωματωδης γινεσαι , τοσο θα ανεβαινει η αυτοπεποιθηση σου . Εγγυημενα , αλλιως τα λεφτα σου πισω!!!!!!!!!! ( δεν κανω πλακα )
14-10-2013, 21:39 #43
15-10-2013, 08:40 #44
Φίλε, θα συμφωνήσω με τον Macgyver. Σου λειπει η αυτοπεποιθηση. Συμφωνω ότι το γυμναστηριο και κυριως τα βαρη τονώνουν την αυτοπεποιθηση. Σωστά κι αυτα που σου λεει ο giorgospanou, όμως αυτα για σενα αφορουν σε κατοπινο σταδιο, οταν θα χεις κανει την προσεγγιση σε καποια που γουσταρεις, της εκανες την καλη εντυπωση με το χαρακτηρα και την αυτοπεποιθηση σου κι ετσι και ξεκινησες για τα πρωτα ραντεβου. Μην προκαταβαλλεις τον εαυτο σου για απορριψη, μην κολωνεις να πλησιασεις φοβουμενος ότι πχ θα γελασει ή θα παρεξηγηθει. Αν δεν της μιλησεις δεν μπορεις να ξερεις. Μπορει το υφος της να σου δινει εντυπωση οτι θα παρεξηγηθει και θα σου ριξει χυλόπιτα, πλησιαζοντας την ομως με ωραιο τροπο και κουβεντιαζοντας της θα διαπιστωνεις ότι οι φοβιες σου ανατρεπονται. Κι απο την εξελιξη της κουβεντας θα κρινεις αν θα της ζητησεις να τα ξαναπειτε. Φιλε, επιμενω ότι τις ιντρικαρει ο σοβαρος κι ο μετρημενος, όχι όλες αλλα αρκετες, φτανει να χει αυτοπεποιθηση και να μην κολωνει να τις πλησιασει ή αμα του κανουν "σήμα¨ να ξερει αμεσως πως θα το χειριστει.
γιάννης