Results 16 to 26 of 26
-
30-05-2013, 08:07 #16
Έκανα χθες ακόμα μια κλήση (η τρίτη) χωρις να ανταποκριθει. Θα της στειλω κανα μηνυμα με βαση τα όσα μου εισηγηθάκατε μάλλο αύριο και τέλος! Αν γούσταρε ήδη θα με έπαιρνε με δική της πρωτοβουλία!
Όπως σωστα λες Νικ την επομένη έρχονται δεύτερες σκέψεις. Σ αυτο έδωσα ένα δικό μου παραδειγμα μερικα μηνυματα πιο πάνω για καποια που εκανα φαση αλλα τις επομενες μερες ημουν βεβαιος πως δεν ηθελα να την ξαναδω μπροστα μου.
Θα θελα όμως τη γνωμη σας. Γενικά, τηλ παίρνουμε αμέσως, το πολύ απ την επομένη (για να μην κρυώσει) ή περιμενουμε μερικές μερες για να μη φανει πως παρακαλαμε?γιάννης
- 30-05-2013, 10:58 #17
30-05-2013, 12:03 #18
30-05-2013, 13:01 #19
Εγώ δε νομίζω ότι υπάρχουν κανόνες σ' αυτά τα πράγματα και τακτικές. Όσο πιο αυθόρμητοι είμαστε, τόσο καλύτερα.
Αν είναι κάτι να πάει καλά και να έχει συνέχεια, θα έχει.
Το σίγουρο είναι ότι αν είμαστε ειλικρινείς και δεν χρησιμοποιούμε τακτικές και άλλα τέτοια που βασικά δείχνουν ανασφάλεια και ανάγκη για επιβεβαίωση, όταν κάποιος μας τηλεφωνεί και μας ενδιαφέρει το σηκώνουμε ή αν είμαστε απασχολημένοι, με την πρώτη ευκαιρία παίρνουμε εμείς.
Κατά την δική μου άποψη, όσο πιο πολύ αργεί κάποιος να ανταποδώσει το τηλεφώνημά μας (αν το κάνει τελικά) είτε το βλέπει χλιαρά το πράγμα και πιθανόν είμαστε μια δεύτερη ή τρίτη επιλογή είτε προσπαθεί να το παίξει άνετος, πολυάσχολος, ότι δεν σκάει και πολύ, άρα παριστάνει κάτι άλλο από αυτό που είναι.
30-05-2013, 13:15 #20
Συμφωνω με τη Marian_m καθαρα απο προσωπικη πειρα. Γιαννη σκεψου και εσυ αν αντιδρουσες οπως αυτη για ποιους λογους θα το εκανες;
30-05-2013, 13:22 #21
Παιζουν πολλα πιστευω. Καταρχην η κοπελλα μπορει να ειναι δεσμευμενη. Μπορει για λογους ευγενειας και επειδη εισαι οκ και ευχαριστος τυπος να περασε απλως μια βραδυα , αλλα να μην ηθελε συνεχεια. Μπορει να εχει τις κλειστες της και να μην θελει κατι περισσοτερο αυτη την περιοδο της ζωης της. Μπορει χιλια-δυο.
Τα πιο πιθανα ειναι το κοινωνικο στατους κβο... συνηθως δεν αρνουνται σε ενα ευγενικο και ευχαριστο ατομο να δωσουν το τηλεφωνο , θα ηταν προσβλητικο και αγενεια , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θελουν να συνεχισουν κατι.
Προσωπικα εγω θα το αφηνα να περασει ετσι... ισως να δοκιμαζα και την τυχη μου μετα απο μια εβδομαδα ή και ενα μηνα...ξερω γω...[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-05-2013, 13:26 #22
Ευχαριστω για τις απόψεις. Συμφωνω με Μαριαν για το τι συμβαινει αμα καποιος αργει να ανταποδώσει. Από εμπειρια σε τετοια θεματα όποιος αργει να απαντησει, εκτος αν τρεχει κατι πολύ σοβαρο, δεν ενδιαφερεται και αυτο ειναι κανόνας. Συμφωνώ ότι όσο πιο αυθορμητοι ειμαστε τοσο το καλύτερο, όμως καπου χρειαζονται και καποιες καλες τακτικες οι οποίες όμως να χρωματιζονται από πόθο όταν γουσταρουμε τον αλλο και να μη δειχνουν κατι φτιαχτό ή μηχανικό, οι οποίες σιγουρα υποβοηθανε στο να εξελιχτουν τα πραγματα όπως θα θελαμε.
rocketeer, ωραιο το ερωτημα που θετεις, μεθοδολογικου χαρακτηρα, ώστε να μπορω να δωσω την απαντηση. Ηδη εχω αναφερει σε προηγουμενο μου μηνυμα ενα δικο μου παραδειγμα μαλλο στην ιδια θεση που ειναι η κοπελα τωρα.
ΚΕΠ, σ αυτο που λες για μηνα κλπ, αν σου πω πως καποιες που γνωρισα παλια, που όμως πραγματικα δε γουσταρα καθολου, τις φλερταρα όμως και τους αρεσε, ειχα τους αριθμους των τηλ καταχωρημενους για αρκετοι καιρο στο κινητο μου ώστε αμα μου στελνουν μηνυματα να ξερω ότι ειναι αυτες και να μην απαντω.... Συμφωνω με τους λογους που θετεις, ο καθενας μπορει να σκεφτει 1002 λόγους, αμα ο αλλος όμως μας κανει την εντυπωση οτιδηποτε κι αν τρεχει με μας θα βρουμε το χρονο και τη διαθεση να του μιλησουμε.γιάννης
30-05-2013, 13:50 #23
Εγω ειχα παρει τηλεφωνο μιας κοπελιας και επειδη ελεγα σιγα μου το δωσε απο ευγενεια...την πηρα μετα απο τρεις μηνες και δεχτηκε να βγουμε!!!!!!! Μετα βεβαια δεν πηγε καλα γιατι δεν ηθελα εγω και εκανα αμαν να ξεφυγω, γιατι δεν ηθελα να της το πω χυμα.
Τεσπα , δοκιμασε σε αλλη χρονικη στιγμη μιας και αξιζει οπως λες... μπορει να εισαι και τυχερος και να πεσεις να χει το σωστο "καρμα":)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-05-2013, 16:30 #24
Φιλε γιαννη, αυτο που συναιβει ειναι κατι που το κανουν σχεδον συνεχεια συνηθως κοπελες νεες, το πολυ ως τα 26-29,οπως κι εσυ ετσι κι εγω δεν μπορουσα να το χονεψω! θυμαμαι οτι τις πρωτες φορες νομιζα οτι ειχε γινει καποιο λαθος, η στον αριθμο η γενικα στην συνενοηση, ετσι λοιπον εψαχνα απεγνωσμενα να την βρω - οπως λες κι εσυ, να βεις που δουλευει κι ετσι - ,δε μπορουσα να διανοηθω οτι το βραδυ ηταν τοσο γλυκυτατη,εδειχνε οτι γουσταρε που ημασταν μαζι και ξαφνου! μετα απο 1-2 μερες αλλαζε τοσο πολυ τα αισθηματα της! θυμαμαι οτι μερικες φορες με νευριαζε αυτο το πραμα!
Μια απο τις δικαιολογιες που εψαχνα να δωσω ηταν οτι μπορει να ειχε πιει κι την αλλη μερα να καταλαβε οτι εκανε λαθος! αλλα δεν ηταν μονο αυτο! Αποψη μου ειναι οτι αυτο το πραγμα το κανουν οι κοπελες για να μπορεσουν να επιβεβαιωθουν σαν ομορφες και ελκυστικες απεναντι στις φιλες τους αλλα κι στον εαυτο τους! Ισως ακομα να το κανουν και για να το διηγουντε ! η για να αποχτησουν εμπειριες! βλεπεις το βλεπουν σαν "μαγκια" να εχουν παει σε ενα γνωστο κλαμπ ,να τους την εχουν πεσει διαφοροι ανδρες,- οπου μην ξεχναμε πως αυτες κανουν το "κλικ"ετσι, αυτες ριχνουν το βλεμα που λεει " ελα αγοριμου!! πεστη μου!!¨)¨) - και μετα ! αυτους που φενετε πως γουσταρουν ! να τους απορριπτουν!
Στην φαση που απλα κουβεντιαζει, που γουσταρει το φλερτ και δειχνει θετικη αλλα μονο εκει - κατι που το κανουν πολλες παντρεμενες,να δουν αν ακομα "περνα η μπογια τους" που λενε¨)¨),το κανουν κι δεν εχουν τυψεις, επειδη δεν καναν σεξ!ομως και παλυ προσβολουν τον ανρα τους και την οικογενεια τους! Ειτε χαμουρφεφτουν το βραδυ με εναν ξενο ,ειτε φτασουν στο σεξ ,το αποτελεσμα ειναι ιδιο, τις επομενες μερες ειναι αγνωστο πως θα φερθουν σε αυτον που μπορει πριν λιγες ωρες να εταζαν τον ουρανο με τα αστρα!! Σε αντιθεση με εναν ανδρα που η θα το προχωραγε η οχι, ομως θα ηταν ξεκαθαρος απο αρχης σε αντιστοιχη φαση. Ομως για την γυναικα αυτο ειναι ηδονη!
Δσκολευομουν να το δεχτω! αλλα τελικα ειναι απλα τα πραματα, ο ανδρας απο την γυναικα δεν διαφερουν μονο στην εμφανηση¨), αλλα και στον τροπο σκεψης, στη κοσμοθεωρια τους! Το κουβεντιασ με καποιες φιλες μου , κι κατεληξα σε αυτο! δεν εξηγητε, ειναι ετσι!¨) διαφερουμε απλα!
31-05-2013, 08:32 #25
Γιωργο, εχεις δικιο στα όσα λες, και για αυτοεπιβεβαίωση το κανουν αλλά και περι διαφορετικου τρόπου σκέψης. Αυτα τα φλερτ μπορει σε καποιες (προφανως ωραίες) να αποτελούν κομματι της διασκεδασης για να περασουν ωραια το βραδυ ή είναι μέθοδος για να ξεφορτωθούν τον άλλο χωρίς να το πάρει ειδηση και να πελαγοδρομει οτο βρηκε κοπέλα. Κι απ τη δικη μου εμπειρια μια γυναικα που γουσταρει πραγματικα αυτη θα κανει την κινηση, αυτη θα πάρει τηλ και θα σου προτεινει να ξαναβρεθειτε.
Κεπ μου εδωσες μια ιδεα, όμως ηδη την πήρα 3 φορες τηλ (πιστευω ότι ειναι πολλές!!), ίσως ξαναδοκιμάσω μετα από λίγο καιρό μέχρι τοτε όμως δε θα μείνω με τα χερια σταυρωμενα, ίσως βρεθει κατι αλλο...
Το σίγουρο όμως είναι πως σήμερα θα ηταν πολύ ανεβασμενη η διαθεση μου αν τα πραγματα πήγαιναν καλα.γιάννης
31-05-2013, 18:19 #26
Ιοαννη εισαι ενας απολυτα φυσιολογικος νεος! ,φλερταρεις ,διασκεδαζεις και γενικα κυκλοφορας που λενε¨),απο τη στιγμη που τα κανεις ολα αυτα να ξερεις οτι ειναι θεμα χρονου να ρθουν οι μερες θα "κερδιζεις" τις κοπελες με πολυ ανεση κι συχνοτητα¨), σε λιγο καιρο που θα παρεις το κολαει που λενε, θα δεις που θα σου φενετε τοσο ευκολο!
Αρα λοιπον ευχομαι καλες κοπελες στην αγγαλια σου, να περνας καλα, αλλα να προσεχεις, να προσεχεις!! μη την πατισης με καμια παρεξενη η πονυρη και σου χαλασει την ψυχολογια, σε παρει απο κατω δλδη! δεν αξιζει να χαλιεσαι για καμια κοπελα που θα εχεις γνωρισει με αυτον τον τροπο και σε τετοιο περιβαλον, κοπελα που θα ειναι ντυμενη σαν την αλεξανδρατου, που θα πινει συνεχεια, που θα σου ριχνει ματιες καρφοτες αλλα και θα ειναι εξω καθε μερα ως το προι ,τετοια φαση δεν ειναι για να κανεις ονειρα για γαμους ,παιδια, σπιτια κι σκιλια!¨)
Οπως εγω, το θυμα, που καπωτες ειχα ερωτευτει μια κοπελα που ειχε ιστορικο ασχημο! αλλα που πιστεψα οτι αλλαξε. πηγα κι αγαπησα κοπελα που στα 16 η 18 εκανε διαγωνισμο πιπας!! σε κλαμπς!! τοσο βλακας ειμουν! που επειδη μου φερθηκε ομορφα και εδειχνε μαζεμενη νομιζα οτι αλλαξε και δεν θα ξανα κανει τα ιδια πωτες!! Ειχα την αποψη οτι κοπελες που χαιρονται την νυχτα σε καποια φαση της ζωης τους ,οπου εχουν γκομενησει, εχουν ξεδωσει ,ειχαν φλερταρει,εχουν μεθυσει και "παιξει" με αρκετους ανδρες ελεγα πως θα ερθει η φαση που θα αλλαξουν εντελος!Αλλα τελικα δεν ειναι κανονας αυτο! , αμα η γυναικα το εχει μεσα της αυτο το χουη δεν πα να της φερθεις οσο πιο ομρφα παει,αυτη θα ξανα κανει καποια μερα τα ιδια! Ομως υπαρχουν και πολλες - κατα την γνωμη μου ειναι οι μισες περιπου και παραπανω αυτες που οντως αλλαζουν - που εχουν ξεδωσει δλδη ,δεν εχουν αποθυμενα και μετα μπορουν να γινουν γυναικες για γαμο! να ειναι πιστες και σωστες στην οικογενια που θα φτιαξουν.
Υπαρχουν ομως και αυτες οι κοπελες - που μπορει να ειναι πιο λιγες αλλα ειναι αρκετες!! - ειδικα αυτες που εχουν ερθει ειτε για δουλειες ειτε για κατι αλλο σε Αθηνα η Θεσσαλονίκη ,ερχετε η στιγμη που διαπιστώνουν πως σε λιγο καιρο θα γυρισουν πισω στο χωριο και στην κλιστη κοινωνια οπου ζουσαν μεχρι τοτες! σκεφτοντε οτι θα ξανα βρουν τα κουτσομπολια, οτι θα εχουν παλυ τον ελεγχο των γονιων τους και φρικαρουν! εκει ειναι λοιπον που ξανα κανουν τα ιδια! εκει ειναι η φαση της ζωης τους οπου θελουν να τα κανουν ολα κι χειροτερα! να κανουν αυτα που δεν εκαν πριν! ετσι λοιπον ξεσαλονουν! αυτες οι κοπελες ειναι που δεν εχουν κοληματα και δυσταγμους!ειναι αυτες που αλλαζουν τους ανδρες σαν τα εσωρουχα τους¨) ,που δεν μπορουν να κανουν σχεση πανω απο 10 μηνες! και αμα πεσει καλοκαιρι!! ακομα πιο λιγο κρατανε σχεσεις! βλεπεις τα καλοκαιρια πρεπει να ειναι φρει!!χεχε, φαντασου να πιουν κι κανα ποτιρακι!! εχεχε. οποιος πετυχει αυτες σε κανα κλαμπ την εκανε λαχιο που λεμε!¨) απλα δεν πρεπει να την πατισει! να νομιζει οτι υπαρχει ερωτας μεγαλος!!Last edited by giorgos panou; 01-06-2013 at 01:57.