Results 31 to 44 of 44
Thread: εχασα την εμπιστοσυνη μου
-
30-05-2013, 09:32 #31
Οταν λες πολυ καλη τι εννοεις? Εχει παθος? Εχει συχνοτητα? Σε κανει να ξεχνας τ ονομα σου καθε φορα?
Επισης τις φορες που δε δουλευετε, κανει κινησεις για τη σχεση? Βαζει φαντασια? Πατε για ποτακι? Πατε καμμια εκδρομουλα?
Και ενα ακομη βασικο, πως γνωριστηκατε και πως σε προσεγγισε? Και θα σου πω.
- 30-05-2013, 09:36 #32
Γεια και απο 'μενα an13. Η δικη μου αποψη ειναι να του μιλησεις και να ζητησεις να πατε σε ενα συμβουλο γαμου. Οι γνωμες που θα παρεις απο εδω οπως ειδες και εσυ
βασιζονται ξεκαθαρα σε προσωπικες εμπειριες που δεν νομιζω να ειναι οτι καλυτερο. Χρειαζεσαι επαγγελματικη βοηθεια για το προβλημα σου. Βασικα οχι μονο εσυ αλλα και ο αντρας σου. Το οτι εχει αυτη τη συμπεριφορα ειναι προφανες οτι σας δημιουργει προβληματα και θα πρεπει και εσυ να βρεις ενα τροπο να το ξεπερσεις και ο αντρας σου να βρει
γιατι εχει τετοια συμπεριφορα και τελος παντων να βρειτε ενα τροπο να συνεχισετε μαζι ή στη χειροτερη χωρια.
30-05-2013, 09:39 #33
ναι και συχνοτητα και παθος και ενδιαφερον....τον ηξερε η μανα μου απτη δουλεια της και γνωριστηκαμε εκει που δουλευε η μανα μου, εδειξε ενδιαφερον απτη πρωτη στιγμη,πρωτα ειπε στη μανα μου το ενδιαφερον του και μετα ανταλλαξαμε τηλεφωνα και αρχισαμε να βγαινουμε. η μανα μου τον ηξερε 3χρονια και μου ειπε πολυ καλα λογια γιαυτον.καταλαβαινεις!στον ενα χρονο μου εκανε προταση γαμου
30-05-2013, 09:44 #34
30-05-2013, 09:52 #35
Ποτε προλαβαινει κ μπαινει στα σαιτ αυτα?
30-05-2013, 09:56 #36
Κανε εσυ την προταση σου και πρατεις αναλογα με την απαντηση του. Αν του πεις οτι ειναι για το καλο σας και απο αυτο εξαρταται το μελλον σας δεν θα πει οχι. :)
30-05-2013, 09:59 #37
30-05-2013, 10:24 #38
Κοιτα, υπαρχει τροπος να μπεις με το account του και να δεις τι παιζει αν πραγματικα το θες. το θεμα ειναι οτι θα καταπατησεις την προσωπικη του ζωη και δεν ξερω αν πραγματικα θελεις να το ανακαλυψεις τι συμβαινει απο την αποψη οτι μπορει να βρεις ποτλ χειροτερα πραγματα απο αυτα που νομιζεις.
30-05-2013, 10:47 #39
μήπως ειναι βίτσιο, σαν ιδιορρυθμια? διοτι καποιες συνηθειες αν γινονταν μακροχρόνια, εμπαινε δλδ για χρονια σε τετοια σαητ και του ήταν σαν τροπος ζωης πριν τα φτιαξετε, όπως και γενικα άλλες συνηθειες στη ζωη ενος ατομου οι οποίες δεν έπαψαν, δυσκολα αλλάζουν μετα απο καποιες ηλικιες πχ 40 όπως ο φίλος σου, διοτι ο χαρακτηρας παγιωνεται με όλα τα συν και τα πλην του και τις παγιωμενες συνηθειες του. Με βαση τις συζητησεις του που λες πως διαβασες (πχ η κοπελα που ηξερε για την οικογενειακη σας κατασταση) καθως και το ότι δεν λες ότι σου εδωσε την ευκαιρια για υποψιες ότι προτιθεται να σε απατησει ή ότι σε απατησε, με κανουν να πιστευω πως προκειται για βιτσιοπου τελειωνει στο απλα μεχρι εκει. Αλλιως οι συζητησεις στα σαητ θα ηταν πολύ αλλιωτικες, θα ήταν συζητησεις με τις οποιες θα κινουσε το ενδιαφερον σ αυτες για το ατομο του ώστε να θελουν να τον γνωρισουν, θα τις προκαλουσε ειτε εμμεσα ειτε αμεσα στο να ανταλλαξουν τηλεφωνα και να κλεισουν ραντεβου. Ενας με τετοιο σκοπο, θα εκανε το παν για να σβηνει τα ιχνη του (πχ delete). Μαλλο για βιτσιο μου φαινεται. Προσπαθησε να του το σταματησεις, μιλα του εντονα, προς το παρον μη βαλεις τριτους μη γινει καμια ζημια. Αποψη λέω, δεν μου εχεις δωσει κατι για να πω κατι αλλο, πχ δεν ειναι ενταξει απεναντι του, προβληματα μεταξυ σας κλπ.
γιάννης
30-05-2013, 10:54 #40
30-05-2013, 11:17 #41
Εννοω κατα ποσο εισαι ετοιμη να αντιμετωπισεις αυτο που θα δεις. Καποιες φορες ψαχνουμε να μαθουμε κατι και μετα λεμε καλυτερα να μην το μαθαιναμε.
Προφανως ο συντοφος σου καλυπτει καποια αναγκη του με αυτο το τροπο. Τωρα ποια ειναι αυτη δεν μπορουμε να το ξερουμε. Θα επιμεινω στην αρχικη μου προταση για
επισκεψη σε καποιον ειδικο που ξερει να σας δωσει συμβουλες. Δειξε θαρρος και ζητησε του το.
30-05-2013, 12:38 #42
Γειά σου Αν.. :) Συμφωνώ, με την άποψη του rocketeer, ν' απευθυνθείτε σε ειδικό για μια πιο υπεύθυνη τοποθέτηση σ' ό,τι σ' απασχολεί και
καλό θα ήταν αν δεν δεχτεί την από κοινού προσέγγιση, τότε ν' απευθυνθείς μόνη σου σε κάποιο σύμβουλο... αλλά πριν απ' αυτό, ζήτησε του
να κάνετε μεταξύ σας μια ήρεμη και ειλικρινή συζήτηση, πιάνοντας το θέμα απ' την αρχή και δίνοντας του να καταλάβει πως είσαι αποφασισμένη
να δώσεις λύση. Διάλεξε μια μέρα, που θεωρείς ότι θα είναι χαλαρός και δημιούργησε ένα ανάλογο κλίμα για δύο πχ ένα περίπατο ή να ετοιμάσεις
ένα όμορφο δείπνο... Δεν χρειάζεται δηλ. ν' αναφερθείς στο ότι γνωρίζεις και πάλι για τις νέες του "δραστηριότητες" αλλά ΓΙΑΤΙ ένιωσε την ανάγκη
ΤΟΤΕ να φλερτάρει. Ίσως, όπως ήδη σου είπαν κάποια μέλη, ευθύνεσαι κι εσύ, που κάπου δεν τον καλύπτεις ή να είναι αποκλειστικά δικό του το θέμα...
Μπορεί να σου είπε αρχικά, ότι δεν πρόκειται για κάτι πονηρό, αλλά αφού ούτε εσένα σε κάλυψε αυτή η εξήγηση, έχεις κάθε δικαίωμα να πάρεις απάντηση.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
30-05-2013, 18:00 #43
an να πω κ γω την γνωμη μου . αυτο που ζεις δυστυχως ειναι μαλλον το ποιο δυσκολο θεμα σε ενα γαμο . θαυμαζω το οτι θες να δωσεις μια ακομη ευκαιρια στη σχεση σου .
.ισως να σε εχει απατησει ... αλλα αφου δεν το ξερουμε ......
το γιατι το εκανε μονο αυτος το ξερει . μπορω απλα να αναφερω οτι συνηθως -το τονιζω συνηθως κ οχι 100% -ειναι το παιχνιδι ... δεν εχει σχεση τοσο με το εγω του .
απ τη στιγμη που δεν ξερεις τι ακριβως συμβαινει το πρωτο που θα σε συμβουλευα να κανεις ειναι να μαθεις τι ! κ απ την στιγμη που σου εδωσε τοσες αφορμες ακομη κ να τον παρακολουθουσες να κοιτουσες το κινητο του κτλ για μενα ειναι μεσα στα ορια . απ τη στιγμη που ο αντρας σου δυστυχως αδιαφορει για το γαμο σας (γιατι παρα την κατα τα αλλα αψογη συμπεριφορα του )δεν κανει καμια κινηση ουτε καν δε σου λεει την αληθεια .... εχεις καθε δικαιωμα να μαθεις την αληθεια . τις λυσεις που σκεφτεσαι οπως πχ να πατε σε συμβουλο η να κανετε μια συζητηση πρωτιστως επρεπε να ειναι δικες του σκεψεις . κ οι 2 ειναι πολυ καλες ιδεες . αλλα ο αντρας δεν παει ευκολα σε συμβουλο κ μαλιστα για τετοιο θεμα ... κ να παει ζητημα αν θα πει την αληθεια .οσο για την συζητηση πανω κατω το ιδιο ισχυει .αν ηθελε μεχρι τωρα θα επαιρνε πρωτοβουλια .......
07-06-2013, 11:37 #44
Ειδα να γινεται αρκετη συζητηση περι δευτερης ευκαιριας.
Προσωπικα πιστευω ότι δεν αξιζουν ολοι μιας δευτερης ευκαιριας.Kαποιες φορες είναι ολοφανερο πως θα συνεχισει η ιστορια και η δευτερη ευκαιρια είναι μονο χασιμο χρονου και ενεργειας. Αν μπορει να σου αποδειξει ότι ηταν οντως απλος χαβαλες η κατι εντελως ασημαντο, αν δεν κλονιστηκε το παραμικρο αναμεσα σας και εισαι διατεθιμενη να το ρισκαρεις, τοτε ναι, συμφωνω, να του δωσεις μια δευτερη ευκαιρια.
Αλλα εδώ δεν μιλαμε για δευτερη ευκαιρια, αλλα για τριτη! Στις ποσες «δευτερες ευκαιριες» καιγεται κανεις?
Παρολα αυτά, μπορει ακομα κι ετσι, να προκειται για κατι ασημαντο. Κι ασημαντο να είναι όμως, αθωο δεν είναι, γιατι μπηκε στην διαδικασια να το κρυψει.
Τι είναι λοιπον?????
Προσωπικα, ειμαι τελειως κατά των προτασεων για παρακολουθησεις και πλαστοπροσωπειες. Ειμαι βεβαιη ότι οι κατινιες και οι λαμογιες, με τον έναν η τον αλλον τροπο, γυριζουν παντα μπουμερανγκ σε αυτους που τις κανουν, με πολλαπλασια ενταση (εξαιρουνται οι πολιτικοι:Ρ)
Δεν θα ηθικολογησω, το ηθικοπλαστικο μερος ας το λυσει ο καθενας με τον εαυτο του και με τις αξιες που πρεσβευει. Μιλαω για την καθαρα λειτουργικη πλευρα του πραγματος.
Αν κανεις πλαστο προφιλ, μπορει να μην μαθεις απολυτως τιποτε. Μπορει εσενα να σου μιλαει κανονικα η να σε στειλει, και να κοιμασαι ησυχη και με μια άλλη να φλερταρει ασυστολα. Οποτε, μετα τι?? Θα κοιμασαι ησυχη κι αυτος θα τσιλιμπουρδιζει? η για να βεβαιωθεις, θα κανεις τι?? Κι άλλο πλαστο προφιλ???ποσα προφιλ και μεχρι ποτε? (θα καταντησεις σαν τον πολυκλωνο του φορουμ που μιλαει με τον εαυτο της, τον συγχαιρει για τις αποψεις της και το ακεραιο του χαρακτηρα της και γελανε μεχρι το διπλανο σαιτ με τα χαλια της)
και μεχρι που θα την φτασεις την προκληση σου για να βεβαιωθεις ότι είναι αμεμπτος? Με τι στομαχι θα τα κανεις όλα αυτά? Δεν θα είναι απιστευτη φθορα για σενα? θα σου αρεσει ο εαυτος σου,ετσι? Κι αν καταληξεις ότι ο τυπος απλα κωλοβαραει και δεν σκοπευει να σε απατησει σε καμια περιπτωση, πες μου ποσο τελειωμενη κατινα θα νοιωσεις?
Αν θες την γνωμη μου,
BE STRAIGHT.
Αν όπως φανταζομαι (κι όπως θα εκανα κι εγω στην θεση σου) δεν θα ηθελες σε καμια περιπτωση να συνεχισεις μια σχεση, με τσιλιμπουρδισματα του ανδρα σου μεσα και πολύ περισσοτερο, να ξεκινησεις μια οικογενεια ετσι, ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ, κατ αρχας, σταματα την προσπαθεια για το παιδι αμεσα μεχρι να καταλαβεις τι γινεται και να αποφασισεις τι θα κανεις. Τι θελεις? να βρεθεις προ τετελεσμενου και να εχεις αποκτησει και παιδι? Ποια θα είναι η θεση σου τοτε?
Κανε στον ανδρα σου σαφες ποσο σοβαρο είναι για σενα αυτό που συμβαινει και ότι δεν εισαι διατεθιμενη να συνεχισεις αν δεν βεβαιωθεις για την αφοσιωση του και την ειλικρινεια του.
Πες του ειλικρινα τι ακριβως εχεις αντιληφθει και με ποιον τροπο και κρινε τον τροπο που θα ανταποκριθει για να δεις πως θα συνεχισεις.
Πετα του το μπαλακι να σου αποδειξει αυτος ότι δεν είναι ελεφαντας (αν δεν είναι), διοτι η εποχη της αθωοτητας μεχρι αποδειξεως του εναντιου, τελειωσε την προηγουμενη φορα που ειχατε την ιδια συζητηση.Τωρα είναι η εποχη του ελεφαντα :)
Αν δεν υπαρχει τιποτε το μεμπτο, υπαρχουν τροποι να στο αποδειξει. Αν δεν εχει τιποτε να κρυψει η να φοβηθει, ας μπει μαζι σου σε ολους τους λογαριασμους, να δεις με ποιους μιλαει και τι λενε, να δεις πως τον υποδεχονται οι συνομιλητες του και πως εκφραζονται και θα καταλαβεις ακριβως τι τρεχει. Mιλα εσυ για λογαρισμο του, αλλα με τον ιδιο παροντα.
Μη του δωσεις τον χρονο να προετοιμαστει φυσικα. Από την στιγμη που θα γινει η συζητηση, αυτά θα πρεπει να διευκρινιστουν αμεσα. επιτοπου.
Εννοειται καλη μου, ότι οποιος δεν εχει τιποτε να κρυψει, δεν εχει σχεσεις στοργης ουτε με τους λογαριασμους του στο ιντερνετ, ουτε με τα κινητα του. Είναι όλα ανοιχτα και διαθεσιμα και στους δυο και χωρις να το ζητησεις φυσικα. Αυτος θα πρεπει να στο προτεινει. Κι από την δικη σου μερια το ιδιο βεβαια.
Από εκει και περα, από τις αντιδρασεις που θα δεις, κρινε μονη σου τι τρεχει κι αν ειναι σοβαρο η ασημαντο.
Αν δεν μπει στην διαδικασια να σου αποδειξει τιποτε και το θεωρησει περιττο η υπερβολικο, μην μπεις κι εσυ στην διαδικασια να πειστεις και παρε τις αποφασεις σου…..