Results 16 to 30 of 31
Thread: το τριο !
-
29-05-2013, 08:52 #16
Νιφάδα, μήπως δέχτηκε την πρότασή σου για τρίο με άλλον άντρα για να σου ρίξει στάχτη στα μάτια, ξέροντας πως δεν το εννοείς πραγματικά?
Τα ερωτικά παιχνίδια έχουν σκοπό να τονώσουν το ενδιαφέρον και να ανανεώσουν τη σεξουαλική ζωή, αρκεί να μη γίνεται αυτό σε βάρος της σχέσης. Επειδή έτσι κι αλλιώς πρόκειται για ισορροπία σε τεντωμένο σχοινί, που σημαίνει οτι παίζετε με τη φωτιά, καλό είναι να είσαι απόλυτα σίγουρη και συνειδητοποιημένη σχετικά με την απόφασή σου, είτε σκοπεύεις να δεχτείς την πρότασή σου, είτε να υποστηρίξεις τη δική σου για τρίο με άλλον άντρα. Αν έχεις αμφιβολίες ή είσαι αρνητική, απλά πες όχι χωρίς να το δραματοποιήσεις...
- 29-05-2013, 16:57 #17
εγω παντως με αυτα και με αυτα,φτιαχτηκα :o χαχα
παιδια υπαρχουν και τυποι που ειναι αρκετα ανυχτομυαλοι σε τετοια θεματα,δεν παει να πει οτι σωνει και καλα την βαρεθηκε την νιφαδα η οτι της ριχνει σταχτη στα ματια για τριο.βεβαια οπως και να το κανουμε δεν ειναι και οτι πιο οκ να μοιραστεις την κοπελα σου με αλλον ανδρα αν την λατρευεις και την θεωρεις δικη σου..υπαρχουν ομως και ανθρωποι που σε αυτα ειναι πολυ ανοιχτοι.
νιφαδα μηπως να κανατε ενα κουαρτετο για να στε ολοι ικανοιποιημενοι?:pη ακομα καλυτερα ξεκινηστε στο ιδιο δωματιο σεξ με τον παρτενερ σας και μετα το συζητατε για ανταλλαγες και μπερδεματα.και εννοειται μακρυα τα κινητα και οι καμερες.
29-05-2013, 21:03 #18
Βρε παιδιά, αυτό με το ‘μοιράζομαι’ τον σύντροφο και τον θέλω ‘δικό μου’ κι όλα τα συναφή, θυμίζουν ιδιοκτησιακό καθεστώς και όχι σχέση! Ο σύντροφος είναι ‘δικός μας’ με την έννοια της ψυχοσωματικής συμβατότητας κι εγγύτητας, όχι με την έννοια της ιδιοκτησίας, οπότε άμα λάχει τον παραχωρώ κιόλας!!... Είναι ελεύθερος άνθρωπος ναι ή όχι? Το τι σημαίνει δέσμευση, αφοσίωση και ‘σοβαρή σχέση’ είναι υπόθεση του κάθε ζευγαριού και του κάθε ατόμου, καθώς και των επιλογών μας σε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Καθόλου δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος που σε βλέπει ‘σοβαρά’, αποφεύγει να υλοποιήσει μαζί σου τις όποιες φαντασιώσεις του. Αλλά το ακριβώς αντίθετο. Ούτε ότι ο άνθρωπος που ζηλεύει, είναι επειδή σε θέλει πολύ. Η ζήλεια μπορεί θαυμάσια να είναι βαθιά ριζωμένη ανασφάλεια και να μην έχει καμία σχέση ούτε με την επιθυμία, ούτε με την σοβαρότητα.
Τώρα στο δια ταύτα, οι επιθυμίες, τα κίνητρα και οι απόψεις των ανθρώπων ποικίλλουν. Οπότε νιφάδα, συζητήστε το και ξανασυζητήστε το οι δυο σας, κι αν τελικά σας βγει σαν κοινή επιθυμία και μέσα από μια παρόμοια κοσμοθεωρία, κάντε όπως νομίζετε. Το οργανωμένο στυλ του κλαμπ που λέει ο Pepe προσωπικά με απωθεί, νομίζω ότι θα ήταν μια καλύτερη ιδέα ό,τι προτείνει το μέλος Piece Of Mind. Αν και θα έλεγα – ειδικά αν η ηλικία σας είναι μικρή – να το εξαντλήσετε το όλο θέμα σε φαντασιακό επίπεδο πρώτα και εν γένει να δοκιμάσετε τα τόσα πράγματα που μπορεί να εμπλουτίσουν τη σεξουαλική ζωή, αφήνοντας τελευταία τη συμμετοχή τρίτων.
29-05-2013, 21:24 #19
Oπως και να το κανεις ομως βρε Μαρινα ειναι καπως να την βρισκει ο αγαπημενος σου να σε βλεπει καβαλα με αλλον και να μην εχει θεμα.η ειναι σπανια περιπτωση πολυ ανοιχτομυαλου ανθρωπου χωρις ταμπου και κολληματα η δεν σε αγαπαει πλεον η κατι κατι παιζει :p Νιφαδα υπαρχουν και σαιτ τετοια και υπαρχει και ενα που ανοιγεις καμερα εσυ και ο συντροφος σου και βλεπεις αλλα ζευγαρια.Αν ψηθεις για κατι τετοιο ξεκινησε το σιγα σιγα και πρωτα απ ολα εξαντληστε το σε φαντασιακο επιπεδο(οπως προειπε και η κοπελια απο πανω μου) με βοηθηαμτα κτλπ.δοξα τον αλλαχ εν ετει 2013 υπαρχουν πολλα "κολπα" σε σεξ σοπς.Παντως ειναι πολυ ομορφο αυτο που διαβασα που ειπες οτι συζητατε με τον συντροφο σου τις σεξουαλικες επιθυμιες σας,πολυ σπανιο αυτο να ξερεις ;)
29-05-2013, 21:44 #20
29-05-2013, 21:45 #21
αφου χωρισει το πισι της?
29-05-2013, 22:01 #22
29-05-2013, 23:03 #23
ευχαριστω πααααρα πολυ για τις απαντησεις σας.
φυσικα δεν προκειται να μπλεξω καμερες κλπ κ ξερω και για προφυλαξεις.. ευτυχως ειχα αρκετα καλη σεξουαλικη διαπαιδαγωγιση.
νομιζω οτι αυτο που με κανει να κολλαω περισσοτερο ειναι οτι πριν απο καποιο καιρο μου ελεγε οτι δεν με μοιραζεται ουτε με γυναικα, ενω τωρα..
αλλα οκ, απ την αλλη το καταλαβαινω. οι φαντασιωσεις ειναι φαντασιωσεις. και ισως παιζει κι αλλη εκδοχη..οτι μετα απο τοσο καιρο που ειμαστε μαζι και η σχεση που εχουμε τον κανει να νιωθει ανετα και γι αυτο τωρα θα το εκανε πιο ευκολα απ οτι πριν.No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
29-05-2013, 23:46 #24
απλα στο προτεινα για να δεις αν την βρισκεις που λεμε με αυτη τη φαση.εγω παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι καλυτερα απλα πιστευω οτι ειναι πολυ ειλικρινης απεναντι σου ο συντροφος σου και εφοσον μιλησατε για σεξουαλικες φαντασιωσεις απλα σου της ειπε.Απο την φαντασιωση μεχρι την πραξη βεβαια υπαρχει μια.....αποσταση.Την φαντασιωση του αγοριου σου πολλοι αντρες την εχουνε,αλλοι το παραδεχονται αλλοι οχι,ειδικα αυτο με τις 2 γυναικες αλλα και με 2 αντρες.
30-05-2013, 00:48 #25
φυσικα η αποψη του στο μια γυναικα δυο αντρες ειναι εγω να ασχολουμαι και με τους 2 αντρες και τιποτα μεταξυ τους..
πφφ..ΑΝΤΡΕΣ :PNo matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
30-05-2013, 01:32 #26
30-05-2013, 01:49 #27
Εγω νομιζω οτι δε σε προβληματιζει τοσο η φαντασια καθαυτη, αλλα η προεκταση οτι πιθανως να μην ειναι και τοσο ισχυρα τα αισθηματα του φιλου για σενα. Αυτο ομως ειναι σχετικο και υποκειμενικο. Για αλλους ειναι αδιανοητο και για αλλους ανανεωση. Σαν φαντασιωση παντως ειναι πολυ ελκυστικη και για τα 2 φυλα πιστευω. Αν και εχει και καποια πρακτικα ζητημα που δεν ειναι ολα ροδινα οπως στις ταινιες. Αν το θελετε και οι 2 με την ευχη μου. Θα προτεινα παντως να ξεκινησετε με 2 αντρες να καλαφατιζουν εσενα και μετα με 2 γυναικες. Αυτο ομως προυποθετει οτι πρωτα πρεπει να εξασκησεις το μπακ ντορ.
Last edited by kerasi; 30-05-2013 at 02:58.
30-05-2013, 08:24 #28
Βλέπεις που το αντελήφθηκες σωστα? Στην αρχή μιας σχέσης όλοι τετοια λένε, τα βίτσια τους θα τα βγαλουν αμα περασει λίγος καιρος και επιτευχθει η αναγκαία σύνδεση. Όποιος όμως έχει τετοια δε σημαινει πως δε λατρευει την κοπέλα του, φτανει να της λεει στα ίσια τι θέλει. Βεβαια, ακομα κι ετσι υπάρχουν κάποια ορια, πχ, θα σου άρεσε να έχει παραλληλες με σενα σχέσεις έστω κι αν ειναι ειλικρινης σ αυτο μαζι σου και στο λεει? θα σου αρεσε να σαι μερος ενός χαρεμιού? κι αν εσυ δε συμβιβαζεσαι με ομαδικο σεξ και τετοια τι θα κανει?
γιάννης
30-05-2013, 22:57 #29
31-05-2013, 01:14 #30
Ιωαννη θα συμφωνουσα μαζι σου , αλλα σε αυτη την περιπτωση νομιζω ειναι πιο απλα τα πραγματα.
Η Νιφαδα και ο φιλος της ειναι πιτσιρικια , ειναι λογικο να ψαχνουν λιγο την σεξουαλικοτητα τους και να θελουν να δοκιμαοσυν διαφορα.
Μπορει να δοκιμασουν και να ξενερωσουν και να μην ξαναδοκιμασουν ποτε.......
Αν ο φιλος της ηταν μεγαλος σε ηλικια θα ελεγα οτι μπορει απλα να θελει να την εκμεταλλευτει σεξουαλικα.