Memories - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 67

Thread: Memories

Senior Member
    Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    Είναι σαν ένας ύπουλος εχθρός. Η ανάμνηση, η νοσταλγία αυτού που έχεις ζήσει και ξέρεις πως ποτέ ξανά καμία ώρα δεν θα είναι σαν εκείνες. Ξαφνικά έχουν αποκτήσει μέτρο σύγκρισης οι στιγμές και αναμετριούνται σε έναν αγώνα άνισο δίχως αποτέλεσμα και δίχως νίκη. Νοσταλγία, τι είναι νοσταλγία; Μια τυχαία στιγμή στο παρόν που φωτίζει μια στιγμή στο παρελθόν. Ένας πόνος γλυκός που έχει την τιμή να προέρχεται από μη φανταστικά γεγονότα .Μικρά θαύματα που αποσιωπήθηκαν μέσα στην καθημερινότητα . Ήταν όλα ιδανικά δεδομένα κι όλα φθαρτά εκ του αποτελέσματος. Η ζωή πάει μπροστά και μας απασχολεί, μας ζητά και μας υποχρεώνει σε μια νέα συνθήκη. Απαιτεί και προκαλεί για μια νέα φθορά , μια αέναη περιπλάνηση στο παρόν , σαν να μην έχουμε δικαίωμα να βάλουμε το μέτρο στην εμπειρία. (Μια αναφορά στον χωρισμό μου )
    Υ.Γ.1 έτσι, πέρασα να σας πω ένα γεια μετά το τελευταίο κράξιμο που έφαγα. Για όποιον αναρωτήθηκε τι απέγινα, είμαι καλά , σημαδεμένη κι εγώ από τις χαριτωμένες πληγές του χρόνου αλλά αντέχω ακόμη και χαμογελώ. Εξ άλλου τι καλύτερο θα μπορούσα να κάνω; Δεν υπάρχουν επιλογές.
    Υ.Γ.2. Μην βιαστείτε να γράψετε εδώ μετά την τελευταία μας επικοινωνία. Οι απόψεις μου παραμένουν πάντα σταθερές...
    διαβαζοντας αυτα τα υπεροχα λογια μου ρθε στο μυαλο αυτο το βιντεο

http://bouriblog.com/index/articles/...enoi-ixoi.html

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Εγώ θα έλεγα να δείξεις θέληση
    και να απέχεις από το αλκοόλ.
    Ν' αποδείξεις στον εαυτό σου
    ότι έχεις δύναμη ν' αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα
    κι όχι ανάγκη εξάρτησης να καταφύγεις στην ψευδαίσθηση
    και την εφορία που διαρκεί λίγο
    και μετά πέφτεις σε χειρότερο νταούνιασμα.
    Πιες καμιά βιταμίνη ή βράσε βότανα
    όπως μελισσόχορτο ή βαλεριάνα ή λουίζα
    - αν πιεις τρία ποτήρια μελισσόχορτο
    χαλαρώνεις λες κι έχεις πάρει ταβοράκι -
    κι αν δεν έχεις βότανα,
    βγες να βρεις κανα διανυκτερεύον φαρμακείο
    - θα κάνεις και βόλτα -
    και πάρε βαλεριάνα.
    Κeep your mind off alcohol
    πάση θυσία. :-)
    Last edited by Joann; 30-05-2013 at 01:09.
    Τα μελισσάκια θα γυρνούν γύρω απ' τις πολυθρόνες
    και το νερό το κρύσταλλο θα ρέει απ’ τις οθόνες.

έχεις δίκιο joann μεγαλώσαμε και δεν μας παίρνει για λάθη επαναλαμβανόμενα ...σκατά δεν θα πάω έχεις δίκιο , πονάω πολύ απόψε ,εδώ πρέπει να το παλέψω, piece of mind πριν από μερικές ημέρες πήρα το ποδήλατο κι ανέβηκα στον ιερό βράχο της ακρόπολης ,άραξα πάνω στις πέτρες τις γλιστερές και νομίζω πως άκουσα τέτοιους ήχους.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Ναι, συμφωνώ μαζί σου ότι οι βόλτες με το ποδήλατο στην Ακρόπολη
    και στη Διονυσίου Αεροπαγίτου είναι μοναδικές πάντα
    και τώρα που καλοκαίριασε ακόμα περισσότερο.
    peace of mind λοιπόν! :-)
    Τα μελισσάκια θα γυρνούν γύρω απ' τις πολυθρόνες
    και το νερό το κρύσταλλο θα ρέει απ’ τις οθόνες.

Είναι σχήμα οξύμωρο αυτό που συνέβη , μου έγινε επίθεση για τους ψυχολογικά άρρωστους, προασπίστηκα την προσωπική μου άποψη για αυτοίαση, κι έπεσαν όλοι επάνω μου να με φάνε. Για μένα αυτό το φόρουμ είναι μια υποκριτική απεικόνιση . δεν γίνεται ρε φιλαράκι να έχεις πρόβλημα που λέει και η θεοφανία και οι άλλες κυράτσες που χρήζει ιατρικής παρακολούθησης και να είσαι εδώ και να συμβουλεύεις τον τάδε και τον δείνα. Να μιλάς μαζί μας όποτε σε βολεύει , κι όποτε όχι να επικαλείσαι την ασθένεια .Σκατά . Σε μισή ώρα θα είμαι έξω, κάπου στην πλατεία μαβίλη μάλλον ,μετά από έναν μήνα πάω να την πέσω στο αλκοόλ , για καμιά ώρα , έχω να ξυπνήσω το πρωί., έφυγε και τα φιλαράκι σήμερα, έχασε τη ζωή του. Αει στο διάολο.
    μπλε νουμερο ενα: λυπάμαι που δεν συμφώνησαμε ομόφωνα ότι τα πιτσιρίκια παίρνουν ψυχοφάρμακα για πλάκα.
    μπλε νουμερο δυο: τότε γιατί συνεχίζεις να μπαίνεις αφού πρόσφατα μας χαιρέτισες?
    μπλε νουμερο τρια: παραθεσε μου που σου έγραψα εγώ και οι άλλες κυράτσες ότι έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα εκτός από τη ζήλια σου για τη Μενεγάκη και λοιπές αρλούμπες τύπου "οι γυναίκες που πάνε μονο με αντρες έχουν πρόβλημα".

Συνήθεια, αν ζήταγες ένα απλό συγνώμη για τη χαζομάρα που πέταξες για τους ψυχικά ασθενείς και δε συνέχιζες να εκτίθεσαι, και μάγκας θα ήσουν και δεν θα σου την ξανα ελεγε κανείς.
    Δεν είναι κακό το συγνώμη. Προσωπικά έχω ζητήσει πολλές φορές εδώ μέσα και αισθάνθηκα υπέροχα.
    Ανθρωποι είμαστε, μαλακίες κάνουμε, μη το συνεχιζεις ή τουλάχιστον σταμάτα να βάζεις ανούσιες σάλτσες.

Senior Member
    συνήθεια, γιατί είναι υποκριτικό να πάσχεις από μια ψυχική ασθένεια και ταυτόχρονα να συμβουλέυεις αυτούς που περνάν παρόμοιες καταστάσεις με εσένα; i don't get it! μεταδίδουμε την εμπειρία μας στους επόμενους. αυτό γίνεται πολύ συχνά στη ζωή σε όλους τους τομείς.

επίσης αυτο το "να μιλάς μαζί μας όποτε σε βολευει κι όποτε όχι να επικαλείσαι την ασθένεια" δεν το κατάλαβα. βασικά δεν είδα κανείς να μην σου μιλάει. εσύ είσαι αυτή που συνέχεια απειλείς ότι θα φύγεις!

δεν ξέρω αν γίνόμαστε κυράτσες, πιθανώς, αν το βλέπεις έτσι. αλλά κι εσύ βρε παιδί μου γράφεις συνέχεια πράγματα τα οποία είναι τελείως ασυνάρτητα!

Με βρήκες απόψε σε δύσκολη στιγμή, κάτι θρηνώ, και θα ασχοληθώ μαζί σου, θα φτιάξουμε σχέση εξάρτησης . Κατ αρχάς η συγνώμη γράφεται ως συγγνώμη. Η συγγνώμη είναι γένους θηλυκού και δεν είναι ...το συγνώμη . Συμφωνώ στο Ανθρωποι είμαστε, μαλακίες κάνουμε. Το λάθος μου είναι ότι σε αναφέρω ως το ύστατο δείγμα γυναίκας . και μόνο που μπήκαμε σε συζήτηση και αντιπαράθεση είσαι φίλη μου. Δεν ζητώ συγγνώμη για τις απόψεις μου τις σχετικές με την αυτοίαση ζητώ την συγγνώμη από εσένα και την ανούσια περιπέτεια στην οποία μπήκαμε.

στην θεοφανία ήταν η παραπάνω αναφορά.

Με βρήκες απόψε σε δύσκολη στιγμή, κάτι θρηνώ, και θα ασχοληθώ μαζί σου, θα φτιάξουμε σχέση εξάρτησης . Κατ αρχάς η συγνώμη γράφεται ως συγγνώμη. Η συγγνώμη είναι γένους θηλυκού και δεν είναι ...το συγνώμη . Συμφωνώ στο Ανθρωποι είμαστε, μαλακίες κάνουμε. Το λάθος μου είναι ότι σε αναφέρω ως το ύστατο δείγμα γυναίκας . και μόνο που μπήκαμε σε συζήτηση και αντιπαράθεση είσαι φίλη μου. Δεν ζητώ συγγνώμη για τις απόψεις μου τις σχετικές με την αυτοίαση ζητώ την συγγνώμη από εσένα και την ανούσια περιπέτεια στην οποία μπήκαμε.
    ..συ(γ)γνωμη αλλα ειμαι αλλοδαπη και δεν κατέχω τόσο καλά την ελληνική γλώσσα. ( http://www.asprilexi.com/spelling?cid=61).
    Κατά τα άλλα δεν κατάλαβα και πολλά απ όσα γράφεις παρά μόνο ότι σου είπα να ζητήσεις συ (γ)γνωμη για την αυτοιαση.
    Να το ξαναπούμε λοιπόν μήπως και κάποτε γίνει σαφές: ο λόγος που τα άκουσες από μένα και από κάτι άλλες κυράτσες (ήταν και μπολικα αντρικα νικ αλλα προφανώς με τις γυναίκες εχεις θέμα), ήταν η διάσημη πλέον ατάκα "τα 23 χρονα παίρνουν τα ψυχοφαρμακα για πλακα" κλπ κλπ κλπ.
    Για τη χαζομάρα με την αυτιαση δεν τίθεται θέμα, Εδώ μέσα μπορεί να γράψει ο καθένας ότι θέλει.... και γω γράφω ότι είμαι μοντέλο so ?
    No problem.

Υποθέτω ότι η απάντησή σου είναι χιούμορ και χαμογελώ.

...
    Για μένα αυτό το φόρουμ είναι μια υποκριτική απεικόνιση . δεν γίνεται ρε φιλαράκι να έχεις πρόβλημα που λέει και η θεοφανία και οι άλλες κυράτσες που χρήζει ιατρικής παρακολούθησης και να είσαι εδώ και να συμβουλεύεις τον τάδε και τον δείνα. Να μιλάς μαζί μας όποτε σε βολεύει , κι όποτε όχι να επικαλείσαι την ασθένεια ...
    Υποκρισία είναι το να κρύβει επιμελώς κανεις το πρόβλημα του και να παριστανει στους άλλους ότι είναι εντάξει και υπεράνω. Το να παραδεχεται ή να μιλα για τα δικα του θεματα (μεσα στην ανωνυμια ενος φορουμ) τον πιστωνει με ειλικρίνεια. Παραδεχομενος ή μιλωντας γι αυτα απ εκει και περα κοιτας αν αρθρωνει ενα λογικο, με συναφεια και βάσιμα επιχειρηματα λόγο. Τοτε μπορεις να πεις οτι εκφραζεται καλοπροαιρετα για να βοηθησει. Συμβουλή, νοουμενου ότι εδραζεται σ αυτα τα κριτηρια, ειναι η υποκειμενικη αντιληψη του καθενος αναλογα με τα δικα του βιωματα και εμπειρίες. Απ εκει και περα, ειναι και στους ορους του φορουμ, ότι ο καθενας εδω εκφραζει προσωπικες του απόψεις. Εσυ επιλεγεις τι θεση θα παρεις εναντι τους, από το να τις ακολουθησεις έως το να μην ξαναμπεις στο χωρο.
    γιάννης

Senior Member
    Συνήθεια, είσαι κι εσύ ένας από τος λόγους που γράφω εδώ, όχι μόνον επειδή έχεις μιά συγκρότηση στις σκέψεις σου. Πολλοί φίλοι που γράφουν στο φόρουμ έχουν αυτή τη συγκρότηση, κάποιοι μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό. Συμπεριλαμβάνω τη Θεοφανία σε αυτούς και την αναφέρω εντελώς σκόπιμα, για να καταδείξω μιά διαφωνία που πιάστηκε από κάποιες φράσεις "δίκην προθέσεων", μετακόμισε στο θυμικό και έγινε ανεμοστρόβιλος διαθέσεων "επί προσωπικού". Δεν είναι κακό όταν τα πάθη εγείρονται. Και άσε το φουκαρά τον Αριστοτέλη να λέει "Ο καθένας μπορεί να θυμώσει, είναι εύκολο. Αλλά να θυμώσεις με το σωστό άνθρωπο, στο σωστό βαθμό, για το σωστό λόγο, τη σωστή στιγμή και με το σωστό τρόπο, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο"...

Τι έλεγα ο παρμένος? Α, ναι! Ελεγα λοιπόν οτι πέρα από τη συγκρότηση σκέψης, διαθέτεις έναν παρορμητισμό που κάποιες φορές γίνεται ποιητικός οίστρος και σου βγαίνει σαν κραυγή, σαν έκκληση στον άνθρωπο, που αγωνι-ά, αγωνί-ζεται, πέφτει, σηκώνεται, μετρά τις πληγές του, χαμογελά στον Καιρό, τινάζει πίσω αγέρωχα το κεφάλι και συνεχίζει. Μπορεί να μην είναι ο Ζαρατούστρα, ίσως και νάναι ο μαχόμενος στρατιώτης της Ασκητικής που παίρνει το Θεό-λοχαγό από το χέρι και πολεμούν να καταλάβουν εκείνο το ύψωμα ενώ γνωρίζουν πως όλα είναι μάταια, επειδή αυτό είναι το χρέος τους στους ανθρώπους...

Ο γραπτός λόγος εύκολα παραξηγιέται, ναι. Μα δε φταίει ο ταλαίπωρος ο λόγος. Φταίει εκείνο το τερατάκι με το κοφτό και πομπώδες όνομα: Το Εγώ. Οποτε μας προκύπτει απαιτητικό και διψασμένο για αίμα, ας θυμόμαστε πως κάθε φορά που το ταίζουμε, του προσφέρουμε ένα κομμάτι από τις σάρκες μας...

Senior Member
    ...Δεν ζητώ συγγνώμη για τις απόψεις μου τις σχετικές με την αυτοίαση...

Άκυρο, το να υποδεικνύουμε στον άλλο να ζητήσει συγγνώμη. Είναι κάτι που ο άλλος θα το κάνει από μόνος του κι αν θέλει.
    Ειδικά για θέματα τώρα, που δεν θίγουν προσωπικά κάποιον(αυτοϊαση;) το βρίσκω κι άσχετο το να απαιτούμε συγγνώμη.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Υποθέτω ότι η απάντησή σου είναι χιούμορ και χαμογελώ.
    .....εννοειται!
    Πλακίτσα κάνουμε να περνάει η ώρα. Πέραν των άλλων προτερημάτων σου λοιπόν, προσθέτω και την αντίληψη :ΡΡ

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Υποκρισία είναι το να κρύβει επιμελώς κανεις το πρόβλημα του και να παριστανει στους άλλους ότι είναι εντάξει και υπεράνω. Το να παραδεχεται ή να μιλα για τα δικα του θεματα (μεσα στην ανωνυμια ενος φορουμ) τον πιστωνει με ειλικρίνεια. Παραδεχομενος ή μιλωντας γι αυτα απ εκει και περα κοιτας αν αρθρωνει ενα λογικο, με συναφεια και βάσιμα επιχειρηματα λόγο. Τοτε μπορεις να πεις οτι εκφραζεται καλοπροαιρετα για να βοηθησει. Συμβουλή, νοουμενου ότι εδραζεται σ αυτα τα κριτηρια, ειναι η υποκειμενικη αντιληψη του καθενος αναλογα με τα δικα του βιωματα και εμπειρίες. Απ εκει και περα, ειναι και στους ορους του φορουμ, ότι ο καθενας εδω εκφραζει προσωπικες του απόψεις. Εσυ επιλεγεις τι θεση θα παρεις εναντι τους, από το να τις ακολουθησεις έως το να μην ξαναμπεις στο χωρο.

...ακριβώς
    ιωάννη, έχω αρχίσει να ανησυχώ που συμφωνούμε πολύ τελευταίως ;)

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast