Memories - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 67 of 67

Thread: Memories

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    χμ... το ακριβως ελπίζω να μην ειναι απλά συμφωνώ!
    φαίνεται πως κίνησες να ρθεις προς τα μέρη μου. θα σε περιμένω

!!!

Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    !!!

.......... lolololol ............

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    .......... lolololol ............
    πάλι βάζεις άλλους να απαντάνε?
    Boltseed, μελος που σπανια πλεον μπαινει. του έστειλες ειδική προσκληση φαινεται (λολ...) να απαντησει στη θεση σου.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    πάλι βάζεις άλλους να απαντάνε?
    Boltseed, μελος που σπανια πλεον μπαινει. του έστειλες ειδική προσκληση φαινεται (λολ...) να απαντησει στη θεση σου.

...γιαννη μου δεν είχα τίποτα να απαντήσω στο ευγενικό σχόλιο που μου έκανες γι αυτό και δεν απάντησα.
    Με έχεις για άτομο που χρειάζεται βοήθεια και ιδιως όταν πρόκειται για θετικές κουβέντες?

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...γιαννη μου δεν είχα τίποτα να απαντήσω στο ευγενικό σχόλιο που μου έκανες γι αυτό και δεν απάντησα.
    Με έχεις για άτομο που χρειάζεται βοήθεια και ιδιως όταν πρόκειται για θετικές κουβέντες?
    Εντάξει Θεοφανία! μπορεί κάποιες παλιες θυμησες από το χώρο να μ εκαναν να καταλάβω αλλιώς. ευχαριστώ για τη διευκρίνιση και κάνω τη διόρθωση. αλλωστε μας ενώνει αυτο που αγωνιζομαστε να δινουμε και να παιρνουμε απ αυτό το χώρο, οι θετικες κουβέντες! Να σαι πάντα καλα!!
    γιάννης

Senior Member
    αθάνατα αυτά τα χριστιανά αισθήματα πάντος όπου πας κι όπου στέκεσε ένα καλό χριστιανόπουλο πάντα σε διδάσκη πώς να πετάς καρφιά ενώ σε άλλο νήμα προτρέπει
    σε επίσκεψη ενορίας. χουχου οι χριστιανοί είναι η καλύτερη αρνητική προπαγάνδα για τον χριστιανισμό, γκόου ον γιου σάκερς
    αχ,πόσο απολαμβάνο τις ανθρώπινες επαφές, τις γεμάτες τρηφεράδα.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Συνήθεια, είσαι κι εσύ ένας από τος λόγους που γράφω εδώ, όχι μόνον επειδή έχεις μιά συγκρότηση στις σκέψεις σου. Πολλοί φίλοι που γράφουν στο φόρουμ έχουν αυτή τη συγκρότηση, κάποιοι μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό. Συμπεριλαμβάνω τη Θεοφανία σε αυτούς και την αναφέρω εντελώς σκόπιμα, για να καταδείξω μιά διαφωνία που πιάστηκε από κάποιες φράσεις "δίκην προθέσεων", μετακόμισε στο θυμικό και έγινε ανεμοστρόβιλος διαθέσεων "επί προσωπικού". Δεν είναι κακό όταν τα πάθη εγείρονται. Και άσε το φουκαρά τον Αριστοτέλη να λέει "Ο καθένας μπορεί να θυμώσει, είναι εύκολο. Αλλά να θυμώσεις με το σωστό άνθρωπο, στο σωστό βαθμό, για το σωστό λόγο, τη σωστή στιγμή και με το σωστό τρόπο, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο"...

Τι έλεγα ο παρμένος? Α, ναι! Ελεγα λοιπόν οτι πέρα από τη συγκρότηση σκέψης, διαθέτεις έναν παρορμητισμό που κάποιες φορές γίνεται ποιητικός οίστρος και σου βγαίνει σαν κραυγή, σαν έκκληση στον άνθρωπο, που αγωνι-ά, αγωνί-ζεται, πέφτει, σηκώνεται, μετρά τις πληγές του, χαμογελά στον Καιρό, τινάζει πίσω αγέρωχα το κεφάλι και συνεχίζει. Μπορεί να μην είναι ο Ζαρατούστρα, ίσως και νάναι ο μαχόμενος στρατιώτης της Ασκητικής που παίρνει το Θεό-λοχαγό από το χέρι και πολεμούν να καταλάβουν εκείνο το ύψωμα ενώ γνωρίζουν πως όλα είναι μάταια, επειδή αυτό είναι το χρέος τους στους ανθρώπους...

Ο γραπτός λόγος εύκολα παραξηγήτε, ναι. Μα δε φταίει ο ταλαίπωρος ο λόγος. Φταίει εκείνο το τερατάκι με το κοφτό και πομπώδες όνομα: Το Εγώ. Οποτε μας προκύπτει απαιτητικό και διψασμένο για αίμα, ας θυμόμαστε πως κάθε φορά που το ταίζουμε, του προσφέρουμε ένα κομμάτι από τις σάρκες μας...

συγκινητικός ο λόγος σου και σε ευχαριστώ ...δεν μπορώ να παρακολουθήσω τα όσα ειπώθηκαν διότι δεν ήμουν εδώ
    αλλ'α σου έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη στην αναφορά.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345