δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Member

δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι?

Μετά σχεδόν από ένα χρόνο από τότε που άρχισε το στομάχι μου ,είμαι σε μια φάση που έχει γίνει δεύτερη γαστροσκόπηση και ο γιατρός μου είπε πως είμαι πολύ καλύτερα με μια ελαφριά γαστρίτιδα, απλά επιδιώκω να φύγει από πάνω μου το παρακάτω συμπτωμα και δεν μπορω με τιποτα... όταν θα φάω λιγο παραπανω η θα πιω κανα καφε νιωθω ενα βάρος στο στερνο εσωτερικο και αμεσως μου δημιουργ η αναγκη να παιρνω βαθιες ανασες συνεχεια , η να χασμουριεμαι για να αναπνευσω καλυτερα, εχω παει σε χιλιους γιατρους και ολοι μου λενε πως ειναι στρες.. εγω δεν νιωθω στρες.. νιωθω πως σε ενα μερος φταει κατα κυριο λογο το στομαχι μου αλλα και παλι ο γαστρεντερολογος μου μου εχει πει πως ειμαι καλα

ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω δεν μ εχει αφησει ησυχη , πηγα σε παθολογο ξανα με εξετασε... μου ειπε παθολογικα εισαι πολυ καλα αλλα εγω δεν βγαζω ακρη ενω συνεχιζει ολο αυτο....τι να κανωωω?
    *να σημειωσω πως ειχα και παλινδρομηση , αλλα χωρις να εχω ποτε τα κλασσικα συμπτωματα.. καουρες ,ρεψιματα , αυτο που με εκνευριζει ειναι αυτο το αισθημα δυσπνοιας και πονου...

Senior Member
    παιρνεις ενα ηρεμιστικο μετα τρως σχετικα πολυ τοσο ωστε να πεις λογικα θα με πιασει το βαρος.....αν δεις οτι δεν σε πιανει αυτος ο πονος παιζει να ειναι απο αγχος αν σε πιασει και παλι σημαινει οτι εχεις καποια ευαισθησια..πειραμα που θα εκανα μονο υπο τη καθοδηγηση του γιατρου μου και οχι απο μονος μου!

Member
    δεν ξέρωωω... το μόνο που έχω σκεφτεί ως λύση ειναι η ομοιοπαθητική σαν επόμενο βήμα..

Senior Member
    liaki μηπως εχεις σπαστικη κολιτιδα?Εγω ειχα πιο παλια και πηγαινα στους γιατρους και μου λεγανε ειναι αγχος και μονο ενας το βρηκε οτι ειχα σπαστικη κολιτιδα.Μου εδωσε φαρμακα και εγινα καλα.

Member
    pou ponouses esu???

Junior Member

Angry

Quote Originally Posted by liaki!! View Post
    Μετά σχεδόν από ένα χρόνο από τότε που άρχισε το στομάχι μου ,είμαι σε μια φάση που έχει γίνει δεύτερη γαστροσκόπηση και ο γιατρός μου είπε πως είμαι πολύ καλύτερα με μια ελαφριά γαστρίτιδα, απλά επιδιώκω να φύγει από πάνω μου το παρακάτω συμπτωμα και δεν μπορω με τιποτα... όταν θα φάω λιγο παραπανω η θα πιω κανα καφε νιωθω ενα βάρος στο στερνο εσωτερικο και αμεσως μου δημιουργ η αναγκη να παιρνω βαθιες ανασες συνεχεια , η να χασμουριεμαι για να αναπνευσω καλυτερα, εχω παει σε χιλιους γιατρους και ολοι μου λενε πως ειναι στρες.. εγω δεν νιωθω στρες.. νιωθω πως σε ενα μερος φταει κατα κυριο λογο το στομαχι μου αλλα και παλι ο γαστρεντερολογος μου μου εχει πει πως ειμαι καλα

ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω δεν μ εχει αφησει ησυχη , πηγα σε παθολογο ξανα με εξετασε... μου ειπε παθολογικα εισαι πολυ καλα αλλα εγω δεν βγαζω ακρη ενω συνεχιζει ολο αυτο....τι να κανωωω?
    *να σημειωσω πως ειχα και παλινδρομηση , αλλα χωρις να εχω ποτε τα κλασσικα συμπτωματα.. καουρες ,ρεψιματα , αυτο που με εκνευριζει ειναι αυτο το αισθημα δυσπνοιας και πονου...
    Γλυκια μου σου λεω 100% οτι ειναι το στομαχι σου!! τα ιδια κ χειροτερα περναω εγω απο το 2010. Κλασσικα καρδια νομιζα αλλα ειναι στομαχι . Δυστυχως κ γω σπανια εχω καουρες αλλα παλινδρομηση παθαινω. Δε νομιζω οτι περναει κ γω απελπιστικα!!

Member
    υπέροχα... εγω το εχω αποδεχτεί πλεον... αν και μονο 23 ... θα ξεκινησω γυμναστικη , και οτι αλλο μπορει να δυναμωσει τον οργανισμο μου ... δεν θελω να το αφησω ετσι πιστευω πως ολα γιατρευοντε..απλα ειναι πολυ κουραστικο ....πολυυυυυ...

Member
    χθες εδινα μαθημα προφορικα στην σχολη και ενιωσα πολυ αγχος απο εκεινη την στιγμη ενιωσα ενα μουδιασμα στο κατω χειλος μου και φρικαρα, μετα μ περασε αλλα σημερα ενιωσα πως το ενιωσα για λιγο και παλι ,,,

Senior Member
    Μουδιασμα στα χειλη και στα χερια ειχα παντα μαζι με τις κρισεις πανικου.
    Απο το αγχος σου θα ειναι .
    Στην εξεταση πως τα πηγες? Eγω φρικαρω στα προφορικα , το προηγουμενο εξαμηνο επρεπε να κανω παρουσιαση και τα επαιξα και αρχισα να μιλαω και αγγλικα μετα , γαμησε τα...Ευτυχως αυτο το εξαμηνο εχω μονο γραπτες εξετασεις.

Senior Member
    Καλα μηπως πρεπει να σκεφτεις οτι ολο αυτο ειναι ψυχολογικο?

Member
    proforiko itan kai prwth fora me pianei tetoia friki!!!eutuxws to perasa!

Member
    re paidia kai gia na kataliksw kapou san simperasma , i palindromisi fernei duspnoia ?????