φιλη... αντιγραφης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    (α σκεφτηκα κ κατι αλλο.. εαν εχεις το μειλ της, η το φμπ της η το τουιτερ της, ψαξε στο γκουγκλ κ βρες κανενα κειμενακι π να αναλυει το ψυχολογικο προφιλ ατομων π αντιγραφουν τους αλλους κ πως ερμηνευεται αυτο κ γιατι συμβαινει, κ στειλτης το στο ινμποξ της με λινκ κ γραψε απο κατω.. ''βρηκα αυτο το θαυμασιο κειμενο! διαβασε το αξιζει!) χοχοχοχο
    σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το κανω αυτο. και απο την απαντηση σου καταλαβαινω πως εισαι η μονη που καταλαβαινει ποσο ασχημο ειναι αυτο που περιγραφω

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...νικολ, είναι σύνηθες εκεί στην εφηβεία, ή στην καθυστερημένη εφηβεία, άτομα που έχουν μεγαλώσει σε δισλειτουργικό περιβάλλον να χάνουν κάπου το θέμα της προσωπικότητας και να ζουν σε μια ουδέτερη ζώνη μέχρι να βρουν σιγα σιγά το δρόμο προς την αναδόμηση του χαρακτήρα τους που σε πολλές περιπτώσεις παίρνει πολύ καιρό, ίσως και για πάντα.
    Το γεγονός ότι σου βγαζει θυμό έχει να κάνει με τη δική της απελπισία.
    Σκέψου το και κοίτα να τη βοηθήσεις αντί να τη χρησιμοποιείς επειδή είναι η μοναδική σου πάρέα.
    θεοφανια αν καποιοι δεν ανεπτυξαν προσωπικοτητα δεν σημαινει πως πρεπει να την πληρωσουμε εμεις που το καναμε. και αντε να ανεχτεις να γινεται εσυ, οχι και να ειρωνευεται-κοροιδευει βγαινοντας απο πανω. αν παραδεχοταν πως με αντιγραφει δεν θα ειχα προβλημα. αυτη παρουσιαζεται σε ολους με ολα τα δικα μου στοιχεια (χαρακτηρα και εμφανισης)

Senior Member
    Εαν δεν σου αρεσει η παρεα της την κοβεις απο παρεα. Εαν δεν εχεις αλλη παρεα και πρεπει να την υπομεινεις , τοτε κανεις αυτο ακριβως. Το να αλλαξεις καποιον αλλον χαρακτηρα ειναι εξαιρετικα δυσκολο ακομα και με τη θεληση του.

Οποτε αγαπας τους φιλους σου με τα ελαττωματα τους ή ξεκοβεις , καπως ετσι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    αυτο τι σχεση εχει με την καταθλιψη;;; σιγα το προβλημα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by stefanos14587 View Post
    αυτο τι σχεση εχει με την καταθλιψη;;; σιγα το προβλημα...
    Στεφανε καλο ειναι να μν υποτιμουμε τα προβληματα των αλλονων, οσο χαζα/αστεια μας φαινονται.. για τον καθενα το προβλημα του ειναι το σημαντικοτερο.. με την ιδια λογικη μπορει καποιος να πει "σιγα τα προβληματα του Στεφανου'' ξερω γω.. ε δν παει ετσι..

Νικολ να σε ρωτησω κ κατι αλλο... ο περιγυρος σας δν το εχει αντιληφθει αυτο? δλδ θελω να πω τα ατομα της σχολης δν αντιλαμβανονται τη μαιμου? η το παιζει τοσο καλα το παιχνιδι π την περνανε πλεον για οριτζιναλ? βρες παντως καποιο τετοιο κειμενακι κ στειλτης το, η κανε αυτο π σ ειπα με τους μεταλαδες...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member

Senior Member
    Εγω νικολ πιστευω οτι οσο της δινεις χωρο μονο θα χειροτερευει η κατασταση. Ασε που δε μπορεις να εμπιστευτεις. Τωρα αν θες μονο για επιφανειακη παρεα να περναει η ωρα, τοτε οκ. Μην κανεις καμμια μαλακια και της πεις ομως τα προσωπικα σου γιατι θα σε εκθεσει. Πεστε για τη σχολη, για την κριση, για τον παντελιδη, τετοια και πολυ ειναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Εγω νικολ πιστευω οτι οσο της δινεις χωρο μονο θα χειροτερευει η κατασταση. Ασε που δε μπορεις να εμπιστευτεις. Τωρα αν θες μονο για επιφανειακη παρεα να περναει η ωρα, τοτε οκ. Μην κανεις καμμια μαλακια και της πεις ομως τα προσωπικα σου γιατι θα σε εκθεσει. Πεστε για τη σχολη, για την κριση, για τον παντελιδη, τετοια και πολυ ειναι.
    Λολ...
    Τωρα π το σκεφτομαι, εχει ενα τραγουδι του Παντελιδη, π παει καπως ετσι.. (το κανω λιγακι παραλλαγη ωστε να ταιριαζει στην περιπτωση τη δική σου και της φίλης σου..)

Δεν ταιριάζετε σου λέω, τόσο αντικειμενικά στο λέω,
    Κι ας τους φίλους σου να λένε το αντίθετο
    Ξέρει μάτια μου πού μένεις
    Κι όσο της δίνεσαι θα περιμένει
    Από αντίδραση (?) να ξέρεις το κάνε κι αυτό..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο απλά γιατί δεν το επέτρεψα. Δεν σε καταλαβαίνω αφού η φίλη έχει ταύτιση με εσένα γιατί απλά δεν φεύγεις; Τι σκατά κάθεσαι και κάνεις, μήπως γουστάρεις και λιγάκι την όλη φάση της αντιπαλότητας;

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Λολ...
    Τωρα π το σκεφτομαι, εχει ενα τραγουδι του Παντελιδη, π παει καπως ετσι.. (το κανω λιγακι παραλλαγη ωστε να ταιριαζει στην περιπτωση τη δική σου και της φίλης σου..)

Δεν ταιριάζετε σου λέω, τόσο αντικειμενικά στο λέω,
    Κι ας τους φίλους σου να λένε το αντίθετο
    Ξέρει μάτια μου πού μένεις
    Κι όσο της δίνεσαι θα περιμένει
    Από αντίδραση (?) να ξέρεις το κάνε κι αυτό..
    γενικά είμαστε πολυ λιγοι στο τμημα (δεν πατανε στα μαθηματα) και ειναι ολοι γ@@μ@ τα παιδια. οποτε ο καθενας την παρεα του και εγω συναναστρεφομαι μονο με αυτην οπως και αυτη με εμενα. δλδ το σχεδιο σου να την εκθεσω σε αλλους δεν μπορει να πραγματοποιηθει δυστυχως.

οσο για την εμπνευση με τους στιχους του παντελιδη εχω να πω.... τρεμε Φοίβο!!

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    ελα ομως που παντα με ψαρευει. δλδ με ρωταει την γνωμη μου η ανοιγει συζητησεις και εμενα μου ξεφευγουν οι αποψεις μου η το γουστο μου για αυτο που θελει να μαθει.

το χειροτερο απ' ολα πάντως ειναι οτι προσπαθει να μου βρει χιλια δυο κουσουρια, για να μου τα κοπαναει συνεχως. προς το παρον δεν μιλαω και τα ανεχομαι γτ οπως ειπα θα μεινω μονη μου αλλα δεν ξερω για ποσο θα μπορω να τα καταπινω οσα λεει. Και ρωταω: ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΗ, οτι κουσουρι κι αν ειχα δεν θα το ελεγε ετσι? Δηλαδη και αληθεια να ηταν οσα μου λεει, δεν θα τα ελεγε για να μην πληγωθω. Σωστα? Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος γτ τα εχω παιξει με αυτην.

Senior Member
    Αυτη εχει αλλες παρεες? Πως και κολησε με σενα? ή παιζει κι αλλου?

Οχι, εδω στην πολη που σπουδαζουμε μονο με εμενα κανει παρεα.

Senior Member
    Καλα δεν ειμαστε σιγουροι ισως σε θαυμαζει καταβαθος οπως ειπαμε η ανασφαλεια της ομως ειναι πανω απο ολα

Page 2 of 2 FirstFirst 12