Προφιλ του ανθρωπου που με κακοποιησε
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50
    Senior Member

Προφιλ του ανθρωπου που με κακοποιησε

Καλησπερα σας κ παλι,Οπως γνωριζετε μαλλον απο την ενοτητα κακοποιηση κατευθειαν μετα την εφηβεια ο πατερας μου πεθανε ξαφνικα κ μετα υπεστη κακοποιηση απο τον θειο μου που θελησε δηθεν να μας παρηγορησει αυτο δεν μπορεσα εως τωρα να το πω σε κανεναν επειτα αυτος παρασυρε κ παντρευτηκε μια φιλη μου κ κανανε τωρα παιδι περασα πολυ ασκημη καταθλιψη κ τωρα ειμαι μαζι με το αγορι μου καλυτερα κ θελουμε να κανουμε οικογενεια,Πρεπει να σας πω οτι τα ειδα ολα με αυτον τον ανθρωπο κ πως γνωρισα απο κοντα τον απολυτα διεστραμμενο ανθρωπο,Ο θειος μου αυτος μας ητανε αγνωστος σχεδον μεχρι που ηρθε να μεινει στην κοντινη πολη περιπου την εποχη που πεθανε ο πατερας μου κ λογω των δουλειων του επειδη ολο τον απολυουνε για το οποιο επεμενε οτι ευθυνονταν μονο οι αλλοι εμενε πολυ τακτικα σπιτι μας,Ειναι χαρακτηριστικο το οτι εκ πρωτης οψεως φαινεται ο καλυτερος ανθρωπος ειναι χαρουμενος κοινωνικοτατος κ σε αρχικο σταδιο μας εκανε ολο δωρα αγκαλιες φιλια κ μας στεκοτανε που πεθανε ο πατερας μου κ θεωρησαμε ετσι οτι βρηκαμε τον καλυτερο συγγενη,Σταδιακα αρχισαμε να καταλαβαινουμε ενα ενα τα κουσουρια του,Καταρχας μαζι με τις γυναικες ειναι εντελως απαραδεκτος παραλληλες σχεσεις παντρεμμενες εφηβες απο ολα κ επισης διακρινεται απο αρρωστημενη μανια να θελει να το κανει με ολες οσες βλεπει εφοσον επιτεθηκε κ σε μενα σ αυτην την ευαλωτη φαση που ημουν κ την επεφτε σ ολες μου τις φιλες ασυστολως,Ειναι επισης αρρωστος κουτσομπολης κ λατρευει να συκοφαντει ολους στο περιβαλλον του λεγοντας τερατωδη ψεματα κ εμας πισω απο την πλατη μας μαθαμε επειτα απο καιρο κ συμφωνα με αυτον αυτος ειναι κ αλλος σαν αυτον τοσο καλος ανθρωπος δεν γεννηθηκε στην γη απο παντα,Επισης αυτο που καταλαβαμε με τον καιρο ειναι πως θελει καπιον να τον τρεφει γιατι με την τεμπελια του κ τις βρωμοδουλειες του τον απολυουνε απο παντου κ του αρεσει να καθεται κ ετσι παρεσυρε την πιο εαυλωτη φιλη μου κ την παντρευτηκε ενω εκανε προταση γαμου παραλληλα κ σε αλλη φιλη μου η οποια δεν του εκατσε αλλα του κατσε η πιο εαυαλωτη κ ενω ηταν αρραβωνιασμενοι τον επιασα να μιλαει με μια παντρεμενη που το κανανε σταδιακα κ να της λεει θελω να σε δω γυμνη κ επισης εχει απιστευτο πορνογραφικο υλικο στον υπολογιστη του με νανους που το κανουνε κ απολαμβανει ιδιαιτερα τα βρωμολογα κ πασης ειδους διαστροφη τριγωνα τετραγωνα κτπλ... Αυτο που ομως ειναι οτι πιο φοβιστικο ειναι οτι ενιωσα με τον καιρο ποσο σαδιστης ειναι αυτος ο ανθρωπος κ ποσο απολαμβανει να ειναι γεματοι προβληματα οι γυρω του,Οταν αρραβωνιαστικε την φιλη μου μαθαμε οτι ο πατερας του μας εκλεψε κατι λεφτα που του ειχαμε εμπιστευτει κ εννοειται το αρνηθηκανε κ αποκοπηκανε απο μας κ επεισαν κ την φιλη μου οτι τους συκοφαντουμε κ τωρα αυτη δεν μου μιλαει καθολου κ τωρα που κανανε παιδι φοβαμαι μηπως εκτονωσει κ πανω του τις αρρωστημενες ορεξεις του αλλα δεν μπορω να μιλησω για την κακοποιηση μου επειδη φοβαμαι μηπως το αγορι μου κ οι δικοι μου πανε να τον βλαψουνε κ βρουνε τον μπελα τους,Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω απο ποσα διαφορετικα διεστρεμμενα συνδρομα πασχει αυτος ο ανθρωπος θελω την γνωμη σας κ προσπαθω να βρω μηπως υπαρχει η παραμικρη δικαιολογια να τον συγχωρησω για οτι μου κανε κ προσπαθω οσο γινεται να το καταφερω

άντε γειά, ασυναρτησίες.

Banned
    Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    άντε γειά, ασυναρτησίες.
    εντελως ασχετο...

Senior Member
    Καλα απλα πιστευω οτι ενας τετοιος ανθρωπος δεν αλλαζει κ δεν μπορει να ειναι της προκοπης οικογενειαρχης επισης σιγουρα πασχει απο πολλες διαστροφες οποιος γινεται ας μου πει την γνωμη του

Senior Member
    Ναι αυτα που λες ειναι ταυτολογιες προφανως. Σε χωριο γινοντε ολα αυτα?

Senior Member
    Καλα κ σε χωριο κ σε πολη το ιδιο θα ειναι αυτος ο ανθρωπος στην πολη που μενω γινανε κ τωρα αυτος κ η φιλη μου μενουν σε χωριο

Senior Member
    Εννοειται. Καλα η φιλη σου τοσο χαζη ειναι? Δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα?

Senior Member
    Καλα εγω επειδη δεν μπορω προστοπαρων να πω για το θεμα της κακοποιησης μου πηγαινω ομως σε ειδικο κ το γνωριζει γνωριζεις καλα οτι το θυμα δεν μιλαει ευκολα κ δεν θελω να βρουνε το μπελα τους το αγορι μου κ οι δικοι μου που θα πανε να τον ρημαξουνε στο ξυλο κ αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως τον σκοτωσουνε κ πανε μεσα κ θελω να ειναι καλα,Επειδη αυτος την επεφτε σε ολες μου τις φιλες τις προειδοποιησα οτι μην τολμησουνε να κανουνε κατι μαζι του επειδη ειναι πολυ κακος με τις γυναικες δεν ειναι καταλληλος για οικογενεια κ ολες με ακουσανε εκτος αυτην που στην πορεια αυτος την επεισε προτου καταλαβω κατι οτι θα αλλαζε για χαρη της κ αρραβωνιαστηκανε ελαχιστο καιρο μετα κ τωρα ειναι παντρεμενοι κ κανανε 1 κοριτσακι ομως ειμαι πεπεισμενη οτι αυτος ο ανθρωπος μπορει να κανει κακο κ στο παιδι κ αυτη δεν θα ειναι καλα μαζι του οταν καταλαβει οτι εχω δικιο σ οτι της ειπα κιολας

Banned
    Ειναι φοβερα ολα οσα γραφεις! ο τυπος αυτος ειναι το πιο λιγο τερας!!! τετοια ατομα δεν πρεπει να νιωθουν καθολου αποδοχη! καντον περα αμεσως!! τορα που εχεις την δικια σου οικογενεια τα πραματα ειναι παλυ σοβαρα1 αι ξερεις κατι, δεν ειναι οτι απλα πρεπει να τον κανει περα, εισαι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΗ προς την οικογενεια σου να το κανεις αυτο!!
    Δεν ειμαι οικογενειακος συμβουλος, ενα πειραιοτακι ειμαι αγραμματο ,αλλα νομιζω οτι θα επρεπε ολοι οι υγειεις συγγενεις και φιλοι σου να κατσετε κατω, με σοβαροτητα να βρειτε τροπους που να τον απομακρύνετε το γρηγοροτερο δυνατον! προσωπικα συχενομαι την αστυνομια! νομιζα οτι οποια καταγγελια και να κανω ειναι ρουφιανια! ομως με το περας των χρονω καταλαβα οτι δεν ζουμε σε ενα αναρχο κοινωνικο συστημα, οπου ο νομος ειναι στα χερια μας, ετσι λοιπον θα εκανα την καρφια μου πετρα και θα απευθυνομουν στην αστυνομια η σε οποιο κρατικο φορεα εχει την ευθυνη για τετοια θεματα, μην τον αφησεις να συνεχιζει αυτο που κανει!
    Δεν ειμαι γνωστης μα ουτε και ειδικος! αλλα το οτι μπορει να εχει καποια ψυχωση καποια ψυχολογικη ασθενεια δεν του δινει κανενα ελαφριντικο να κανει ολα αυτα που μας γραφεις παραπανω! ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΣΑΙ!! κανε οτι ειναι δυνατων για να τον σταματησεις! προσωπικα θα εκανα πρωτα απο ολα καθε νομιμη πραξη και αμα δεν εβγαινε ακρη θα προχωρουσα σε δρασεις που μπορει να μην ηταν προβλεπομενες απο νομικης πλευρας αλλα θα ηταν απο ηθικης μεριας! - αλλα και στην τελικη και να σε πιαναν θα ειχες τοσα ελευαφριντικα υπερ σου οπου το δικαστηριο θα σε απαλαζε !
    Τετοια ατομα δεν πρεπει να τα αφηνουμε ετσι! η αδρανεια κι η αποδωχη ειναι συνοζη μερικες φορες!! δραστε!! σταματηστε τον!!

Banned
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Εννοειται. Καλα η φιλη σου τοσο χαζη ειναι? Δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα?
    εγω πιστευω οτι την εχει υποταξει με τη βια σε αυτον και απλα φοβαται να μιλισει μαλον στην αρχη την ξεγελασε και μετα ηταν αργα για να κανει κατι... τωρα ομως τι να κανει.. εδω σε θελω

Senior Member
    Καλα εκτιμω πολυ την γνωμη σας κ να σας πω οπως γνωριζουνε ηδη ορισμενοι εδωπερα οτι εγω το αγορι μου κ οι δικοι μου δεν εχουμε πλεον καμμια επαφη μαζι του επειδη ο πατερας του μας εκλεψε ενα ποσο κ μετα απο αναστατωση αποκοπηκαμε κ απο αυτον κ απο την γυναικα του κ φιλη μου κ απο τον πατερα του κ οπως ειπες μελος γιωργο πανου κ οσο να κινηθουμε νομικα δεν γινεται επειδη η μητερα μου εμπιστευτηκε το χρηματικο ποσο επειδη ειμαστε συγγενεις δεν πηρε αποδειξη κ τωρα δεν μπορουμε να το αποδειξουμε παροτι συνολικα οι λοιποι συγγενεις μας μας πιστευουνε εκτος την φιλη μου η οποια τον παντρευτηκε κ αυτο που δεν γνωριζει η συγκεκριμενη κοπελα κ κανεις παρα μονο η ειδικος που πηγαινω κ ο πνευματικος που πηγαινω αραια κ που εκκλησια ειναι οτι ο αντρας της με κακοποιησε κιολας την εποχη που περιπου πεθανε ο πατερας μου κ μαλιστα τωρα εκανε κ παιδι μαζι του το οπιοιο δεν βλεπω καλα κ δεν μου ειναι ευκολο ακομα κ δεν γνωριζω ποτε ειναι να μαθει το αγορι μου κ οι δικοι μου επειδη θα πανε να τον σκοτωσουνε κ οπως ειπωθηκε κ παραπανω η ευθυνη μου για αυτους ειναι μεγαλη θελω ειναι καλα

Senior Member
    Αργά η γρήγορα όλα βγαίνουν στην φόρα.
    Αλλά πέρα από αυτό.
    Αυτό (το ότι κάποτε όλα μαθαίνονται) είναι η κορυφή του παγόβουνου
    Σκέψου πολύ καλά εάν θέλεις να είσαι εντελώς ξεκάθαρη με τον σύντροφό σου.
    Σκέψου πολύ καλά εάν πρέπει να του μιλήσεις.
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Καλα προστοπαρων δεν ειναι ευκολο το αγορι μου ειναι νεος οξυθυμος κ τρομαζω μηπως παει κ λογαριαστει μαζι του κ βρει τον μπελα του γιαυτο προσπαθω να τον ηρεμησω να αντιδρασει λιγοτερο εντονα να το πω να μαθει καποτε

Banned
    μυσπ μηπως ενοεις οτι ειναι πολυ συναισθηματικος και αντιδρα εντονα σε οτι συμβενει?

Senior Member
    Καλα ναι γιαυτο αποκλειεται να μαθει ακομα μαθει καποτε

Page 1 of 4 123 ... LastLast