Προφιλ του ανθρωπου που με κακοποιησε - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Senior Member
    Μηπως θα πρεπε ομως να κανεις κατι γτ ολα αυτα τα χρονια θα μπορουσες να αποτρεψεις να κανει τα ιδια σε αλλες κοπελες που σιγουρα τα χει κανει. Κατανοω την τρομοκρατια και το νεαρο της ηλικιας, αυτα ομως δεν ισχυουν πλεον. Μηπως ετσι αφησες απροστατευτες αλλες κοπελες? Κ δεν εννοω το βουρλο τη φιλη σου που κι αυτη μπορει να ναι αγαθη κ να χειραγωγειται, ας ειναι ενηλικη.

Banned
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Καλα εκτιμω πολυ ολες τις απαντησεις οσοι διαβασανε το προβλημα μου επισης να σας πω οτι σε ειδικο πηγαινω απλα λογω του οικονομικου δεν μπορω να πηγαινω οσο συχνα θα ηθελα κ οντως μου λεει οτι προκεται για κακοποιηση, ειναι καλη αλλα επειδη δεν πηγαινω συχνα νιωθω την αναγκη να μιλησω περισσοτερο για αυτο γιαυτο ειμαι στο φορουμ κ εννοειται κ δεν θελω επισημη διαγνωση απο καποιον εδωπερα απλα αν συμφωνειτε μαζι μου οτι τετοιοι ανθρωποι δεν αλλαζουνε κ γενικως τετοιες ιστοριες πρεπει να γινονται γνωστες επειδη τετοια καθικια κυκλοφορουνε ανετα κ εκτος φυλακης ειδικα αυτος που εκανε κ οικογενεια κ παιδι με την φιλη μου την οποια δεν βλεπω καλα,Επομενως θεωρω οτι ολοι πρεπει να προσεχουνε τις κορες τους κ τους τριγυρω τους κ τον εαυτο τους οταν ειναι σε εαυλωτη φαση κ να μην εμπιστευονται ευκολα τον οποιονδηποτε οπως ενα αγνωστο συγγενη που ηρθε απο το πουθενα,Οταν εγω κ το αγορι μου κανουμε οικογενεια δεν θα εμπιστευομαι σε κανενα τα παιδια μας
    kaλο θα ειναι να μαθεις να αναγνωριζεις τι καπνο φουμαρει ο καθε ανθρωπος για να αξιολογισεις αν ειναι εμπιστοσυνης η οχι υπαρχουν σημαδια που μπωρεις απο αυτα να καταλαβεις με τι εχεις να κανεις οπως τα ματια τα ματια ειναι ο καθρεφτης της ψυχης αν προσεξεις θα δεις οτι ολοι οι παρανοηκοι που εκαναν τα χειροτερα εγκληματα στην ιστορια της ανθρωποτητας ειχαν ζωγραφισμενα στα ματια τους ενα κενο παγωμενο βλεμα... εγω το πρωτο πραγμα που κοιτω σε ενα αγνωστο ειναι τα ματια του εχω μαθει να τα διαβαζω οταν βλεπω καπιον με ομορφα ματια που μου φαινονται πολυ συναιθηματικα και μου θυμιζουν παιδι εγω τον εμπιστευομαι ευκολα... εγω προσωπικα εχω πιασει πολες φορες τη κουβεντα σε αγνωστους με βαση αυτο το κριτιριο

Senior Member
    Καλα ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι ανεξελεγκτος κ πραγματικα προσπαθησα να πεισω ολες μου τις φιλες να ειναι μακρυα του κ ολες εκτος απο αυτην με ακουσανε δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι περισσοτερο για κοπελες που δεν ανηκουνε στο περιβαλλον μου επειδη κ μετα την ιστορια με τα λεφτα ειμαστε μακρυα απο αυτον κ οντως εχει κανει κατασταση κ με εφηβες κ εκμεταλλευτηκε παρα πολλες κοπελες κ επισης δεν μπορω ουτε να τον κλεισω στην φυλακη κ το χειροτερο ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος εγινε τωρα πατερας κ δεν το θεωρω απιθανο να κακοποιησει κ το ιδιο του το παιδι,Πραγματικα το βλεμμα του ειναι πανουργο κ δαιμονικο

Banned
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Καλα ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι ανεξελεγκτος κ πραγματικα προσπαθησα να πεισω ολες μου τις φιλες να ειναι μακρυα του κ ολες εκτος απο αυτην με ακουσανε δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι περισσοτερο για κοπελες που δεν ανηκουνε στο περιβαλλον μου επειδη κ μετα την ιστορια με τα λεφτα ειμαστε μακρυα απο αυτον κ οντως εχει κανει κατασταση κ με εφηβες κ εκμεταλλευτηκε παρα πολλες κοπελες κ επισης δεν μπορω ουτε να τον κλεισω στην φυλακη κ το χειροτερο ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος εγινε τωρα πατερας κ δεν το θεωρω απιθανο να κακοποιησει κ το ιδιο του το παιδι,Πραγματικα το βλεμμα του ειναι πανουργο κ δαιμονικο
    δαιμονικο απλος η γυαλιζει το ματι του?

Senior Member
    Καλα εντελως δαιμονικο θυμιζει αλεπου

Senior Member
    Παντως να σου υπογραμμισω οτι τα ανεξιχνιαστα εγκληματα ειναι πιο πολλα απ τα εξιχνιασμενα.

Senior Member
    Καλα εννοειται κ μακαρι να ειχα την δυναμη να τον απομακρυνω απο ολους τους εαυαλωτους ανθρωπους

Senior Member
    Δε βαζεις κανενα μπραβο να τον περιλαβει? δε θα σου παρει πολλα, εχουν πεσει οι τιμες.

Senior Member
    Καλα αυτο ειναι πολυ ακραιο κ δεν ειμαι τετοιων λυσεων εκτος αυτου μενουνε μακρυα απο το σπιτι μου

Senior Member
    Εγω παντως πιστευω στη βια σε καποιες περιπτωσεις και αυτο θα εκανα ή με καποιον αλλο εξυπνο τροπο. Ισως να το βλεπω ετσι επειδη δεν ειμαι γυναικα. Anyway.

Senior Member
    Καλα ετσι κ τολμησει να μας πλησιαζει παλι κ να βλαψει το αγορι μου κ τους δικους μου πιστεψε με ολο θα κανω ολο κ κατι

Senior Member
    Τεσπα, αν χρειαστει να κανεις κατι παντως, κοιτα να κινηθεις εξυπνα. Καλο κουραγιο...

Senior Member
    Καλα ευχαριστω πολυ αγαπητο κερασι κ εγω προετοιμαζομαι να μαθει το αγορι μου κ οι δικοι μου καποτε

Senior Member
    Ασχετο λιγο , αλλα να ρωτησω γιατι αυτο το θεμα μπηκε στις ψυχωσεις? Δεν εχουμε σχεση με διεστραμμενους τυπους και κακοποιησεις κλπ κλπ. Απλως ηθελα να το διευκρινησω. Θα ταιριαζε στην κακοποιηση. Δεν ειναι ιδιαιτερα σημαντικο αλλα μου εκανε εντυπωση....
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Μμμ πράγματι θα ταίριαζε στην κακοποίηση. Αλλά ίσως η θεματοθέτρια θεώρησε ότι η προσωπικότητα του ανθρώπου αυτού παραπέμπει σε κάποια ψύχωση. Βέβαια αυτό δεν έχει σχέση με την όποια διαστροφή ή την κακοποίηση. Πάντως καλή μου, εγώ θα σε ενθάρρυνα να κοιτάξεις να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου, εντελώς αποκομμένη από την ενασχόληση με αυτό τον τύπο. Κι όταν με το καλό νιώσεις ηρεμία και γαλήνη μέσα σου και 'γεμίσεις' θετικά συναισθήματα κι εμπειρίες από τη ζωή σου, τότε μπορείς να ξαναπιάσεις αυτή την παλιά ιστορία και να την επαναξιολογήσεις. Τώρα είσαι ακόμα ευάλωτη και συναισθηματικά φορτισμένη και μόνο κακό σου κάνει να ασχολείσαι με το αν είναι δαιμονικό ή όχι το βλέμμα του κλπ.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast