Πως ξεπερνιεται ενας χωρισμος????? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 53
    Member
    Gramle το εχεις μετανιωσει που εκατσες στο γαμο σου?

ΝΑ σε ρωτησω κατι ? Πως μπορουσες μετα απο την απιστια του ανδρα σου να ξανακανεις ερωτα μαζι του? Πως το ξεπερασατε?

Εγω καθε φορα που πηγαινε να με αγγιξει και να κανουμε ερωτα μου ερχοταν στο μυαλο να κανει ερωτα με την αλλη, δεν μπορουσα εβγαζα σπυρακια σε ολο μου το σωμα, τον εσπρωχνα και πηγαινα στο μπανιο και εκλαιγα.......................

Και αξιζει χαρη στου παιδιου να κανουμε τοσες μεγαλες θυσιες??
    Το παιδι αν το μαθαινε αυτο καποια χρονικη στιγμη πως θα αισθανοτανε???

Senior Member
    To εχω μετανιωσει. ΠΟΛΥ. Μακαρι να πηγαινε πισω ο χρονος. Μακαρι να το ειχα διαχειριστει αλλιως. Ειχα και μια πολυ καλη δικαιολογια για να χωρισω.
    Μετα την απιστια, την οποια μου την εκανε και με φιλη μου, του εκανα την ζωη κολαση για 3 χρονια. Ξεχωριστα κρεββατια, δεν εβγαινα ποτε μαζι του, δεν πηγαινα ταξιδια μαζι του. Ειμασταν δυο ξενοι στο ιδιο σπιτι.
    Μετα αρχισα σιγα σιγα να συνερχομαι γιατι νομιζα οτι θα τρελλαθω

Senior Member
    Καποιος μπηκε και αναγκαστηκα να σταματησω. Λοιπον συνεχιζω.
    Εγω σου ειπα οτι επρεπε να το παλεψεις επειδη τον αγαπουσες, επειδη συνεχιζες να εισαι ερωτευμενη μαζι του. Τεσπα ομως, εκανες αυτο που ενιωθες και ειναι το σωστο. Εγω καταπιεστηκα θανατου. Τωρα εχω καταλαβει ποσο μεγαλο λαθος εκανα. Αντι να κανω καλο στο παιδι του εχω δημιουργησει απιστευτες ανασφαλειες γιατι ναι μεν βλεπει τους γονεις του μαζι αλλα το καταλαβαινει οτι η επικοινωνια μας ειναι μηδενικη. Μετα απο μια συγκεκριμενη συμπεριφορα που εβγαλε το παιδι λογο αυτης της καταστασης το τρεχω απο ψυχολογο σε παιδοψιχιατρο και τουμπαλιν. Αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα. ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ

Banned
    gramle,
    ομολογω οτι ειναι η πιο ωμη αυτοκριτικη που εχω ακουσει και αυτο σε τιμα.
    Ομως, μπορω να πω οτι εχεις ακομα περιθωρια για να δεις τι μπορεις να κανεις απο εδω και μπρος.
    Αν τα εκανες σκατα... ε τα εκανες, σκουπισε τα και βαλε αρωμα....
    Ειμαι κατα της μοιρολατρειας και υπερ των δυναμικων, μετρημενων κινησεων.

Senior Member
    Νιωθω οτι ειμαι σε ενα λαβυρινθο και πως οσο κι αν προσπαθω να βρω την εξοδο μπλεκομαι περισσοτερο. Βλεπω συνεχεια εφιαλτες.
    Χτες το βραδυ ειδα οτι με κυνηγουσε ο spiderman για να με σκοτωσει! και αντε να του ξεφυγεις με τα κολπα που ξερει να κανει! Ξυπνησα την στιγμη που πηγε να με πιασει καταϊδρωμενη...

Banned
    καθεσαι σαν το κοροιδο και σε στριμωχνει ο σπιντερμαν???
    εσυ στο ονειρο θα κανεις την σπαιντεργουμαν....
    Δεν εχω διαβασει κανενα σπαιντερμαν που να σκοτωνει την σπαιντεργουμαν....
    Αντιθετως μπορω να πω....

Senior Member
    XAXAXA, δικιο εχεις ρε Κρινο! Την αλλη φορα θα το εφαρμοσω.

Banned
    αμα βλεπεις και την θετικη πλευρα καθε ζητηματος, θα χαμογελας πιο συχνα....

:)

Senior Member
    Περίεργο όν ο άνθρωπος.
    Χωρίζει και ενώ δε μπορούσε καν να σταθεί στον ίδιο χώρο με τον σύντροφο μετά από 2 χρόνια δείχνει να το ξεχνά και αναζητά τι λάθος έκανε ο ίδιος και θέλει την κατάσταση που βίωνε έχοντας διαγράψει κάθε αρνητικό και εστιάζοντας στο θετικά που είχε ζήσει.

Από την άλλη άλλος άνθρωπος δεν χωρίζει και ενώ αντιλαμβάνεται ότι το καλίτερο είναι να προχωρήσει μπροστά νιώθει τόσο ανασφάλεια όταν βρίσκει κάποιον που μαζί του πετάει αντί να σέρνεται κάτω από τη γη. Και όμως επιλέγει να μη χωρίσει.

Και η αιτία για τα ανεξήγητα φαινόμενα αυτά?
    Απλοικά απαντώντας .Ενοχές.
    Αμα χωρίσω (εγώ θα φταίω) τι θα γίνει το παιδί μου και πως να εγκαταλείψω τον άντρα μου τώρα που με έχει ανάγκη?

Αμα δεν έλεγα ψέματα (εγώ έφταιγα τελικά για την απιστία του και τον χωρισμό μας) τι ωραία που θα ήμουν τώρα και το παιδί μου ποτέ δε θα βίωνε την σκληρότητα της κοινωνίας ούτε εγώ θα έπρεπε να αιτιολογηθώ για την απόφασή μου να χωρίσω.

Senior Member
    Τζένη τι να πω......... Τώρα διάβασα το κείμενο σου. Να τα πούξμε αύριο το πρωί αν θες

Senior Member
    Originally posted by ex_hus
    Περίεργο όν ο άνθρωπος.
    Χωρίζει και ενώ δε μπορούσε καν να σταθεί στον ίδιο χώρο με τον σύντροφο μετά από 2 χρόνια δείχνει να το ξεχνά και αναζητά τι λάθος έκανε ο ίδιος και θέλει την κατάσταση που βίωνε έχοντας διαγράψει κάθε αρνητικό και εστιάζοντας στο θετικά που είχε ζήσει.

Από την άλλη άλλος άνθρωπος δεν χωρίζει και ενώ αντιλαμβάνεται ότι το καλίτερο είναι να προχωρήσει μπροστά νιώθει τόσο ανασφάλεια όταν βρίσκει κάποιον που μαζί του πετάει αντί να σέρνεται κάτω από τη γη. Και όμως επιλέγει να μη χωρίσει.

Και η αιτία για τα ανεξήγητα φαινόμενα αυτά?
    Απλοικά απαντώντας .Ενοχές.
    Αμα χωρίσω (εγώ θα φταίω) τι θα γίνει το παιδί μου και πως να εγκαταλείψω τον άντρα μου τώρα που με έχει ανάγκη?

Αμα δεν έλεγα ψέματα (εγώ έφταιγα τελικά για την απιστία του και τον χωρισμό μας) τι ωραία που θα ήμουν τώρα και το παιδί μου ποτέ δε θα βίωνε την σκληρότητα της κοινωνίας ούτε εγώ θα έπρεπε να αιτιολογηθώ για την απόφασή μου να χωρίσω.
    Εx, μεγαλες αληθειες ειπες παλι...

Senior Member
    Originally posted by gramle
    Νιωθω οτι ειμαι σε ενα λαβυρινθο και πως οσο κι αν προσπαθω να βρω την εξοδο μπλεκομαι περισσοτερο. Βλεπω συνεχεια εφιαλτες.
    Χτες το βραδυ ειδα οτι με κυνηγουσε ο spiderman για να με σκοτωσει! και αντε να του ξεφυγεις με τα κολπα που ξερει να κανει! Ξυπνησα την στιγμη που πηγε να με πιασει καταϊδρωμενη...
    Από αύριο μόνο scooby doo ταινιούλες με τον μικρό στο DVD. οκ?
    Αντε το πολύ πολύ και τίποτα Πόκεμον.
    Για ένα μήνα μέχρι νεώτερου ονείρου..........
    χαααααααααα

Senior Member
    ρε συ ex, να σου κανω μια ερωτηση? Αν η γυναικα σου σου ελεγε οτι ειναι ερωτευμενη με καποιον αλλον, τι θα εκανες?

Junior Member
    Μμμμ καλή ερώτηση ....γραμλε
    και θελω να ακουσω την απαντηση του ΕΧ...

Senior Member
    Ξεκαθάρισέ μου πρώτα το εξής και κατόπιν σου απαντάω.
    α)Αν μου το έλεγε?
    β) Αν το εννοούσε?

Edit ΥΓ (και γιατί όχι απάντηση και στα δύο?) Κάτσε πάω σε νέο μυνημα.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast