Πως ξεπερνιεται ενας χωρισμος????? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
    Senior Member
    και εγω, κρεμομαι απ\' τα χειλη του. Θελω ομως ειλικρινη απαντηση και μετα απο σκεψη

Junior Member
    γιατι οχι και τισ 2....αν και δεν βλεπω διαφορα
    μονο αν εννοεις οτι θα σου το πει για να σε κανει να ζιλευεις

Senior Member
    A) Αν το έλεγε απλώς. (αν δηλαδή τη μία το έλεγε και την άλλη το αναιρούσε.)
    Αν αντιλαμβανόμουν ότι έφτασε στο σημείο να πιστεύει ότι μαζί μου δεν είναι ερωτευμένη αλλά είναι με κάποιον άλλον.

Ακριβώς ότι περιέγραψα στο παλίο το θέμα του husband. (αυτό που αρχικά ξεκίνησα να ψάχνω για τρόπους αντιμετώπισης της κατάθλιψης αλλά ουσιαστικά εγώ έψαχνα για βοήθεια)
    Αντίδραση λοιπόν ως εξήσ:

Αγώνας για

αυτοβελτίωση, αλλαγή, χωρίς ή και με αυτομαστίγωμα, όλους τους πιθανούς τρόπους για αλαγή της τάσης

Παράλληλα ξεκαθάρισμα της θέσης μου. Προσπάθεια για αλλαγή της όποιας δικής της λάθος συμπεριφοράς.

Μείωση των κενών της επικοινωνίας.
    Αντίληψη τόσο της δικής μου όσο και της δικής της κατάστασης
    Ξεβούλωμα των αυτιών.
    Σπάσιμο των τοιχών.
    Ανοιγμα των ματιών.
    παράλληλα και για τους δύο

Διάθεση για ζωή.
    Μετάδοση της διάθεσης αυτής.

Ξεπέρασμα του αρχικού σοκ όχι με κλάψιμο αλλά με διάθεση για λύση του όποιου προβλήματος επιτρέψαμε να διογκωθεί τόσο όστε να φτάσει να μου πει πως είναι ερωτευμένη με άλλον.

Senior Member
    Δεν θα της ελεγες δηλαδη φυγε, αν εισαι καλυτερα αλλου...

Senior Member
    Β) Αν το εννοούσε (αν όντως ένα άσχημο πρωινό διαπίστωνα ή μου έλεγε ότι πλέον είναι ερωτευμένη με κάποιον άλλον)

Αρχικά (ειλικρίνεια δε ζήτησες) όλα τα όσα αναγράφω για την Α περίπτωση.
    Εως ότου πειστώ ότι πραγματικά το εννοεί.
    Εως ότου δω ότι δεν υπάρχει κανένα νοημα για προσπάθεια.
    Εως ότου δω ότι δεν υπάρχει κανένα όνειρο, καμία διάθεση, κανένας λόγος για συνέχιση της κοινής ζωής (και όχι το παιδί δε το θεωρώ λόγο για κοινή ζωή με έλλειψη έρωτα)

Στη συνέχεια θα της ζητούσα να χωρίσουμε. Θα το κυνηγούσα να χωρίσουμε. Θα έψαχνα κάθε δυνατό τρόπο ώστε να μπορώ να εποικινωνώ με το παιδί μου και θα έφευγα.
    Ο πόνος της απόρριψης και η γνώση της έλλειψης διάθεσης για ανταπόκριση του έρωτά μου θα υπερίσχυαν και θα συνέχιζα τη ζωή μου μόνος. Με όποιο τρόπο. Με όποιο πόνο. Αλλά πάντα με την ελπίδα της καλίτερης μέρας.

Senior Member
    Originally posted by margarita32
    γιατι οχι και τισ 2....αν και δεν βλεπω διαφορα
    μονο αν εννοεις οτι θα σου το πει για να σε κανει να ζιλευεις
    Η διαφορά μαργαρίτα για μένα είναι η εξής.
    Αλλο ψευτοεγωιστικά φερόμενος και πάνω σε νεύρα να θεωρείς ότι έχεις απορριφθεί και άλλο όντως να έχεις απορριφθεί.

Senior Member
    Originally posted by gramle
    Δεν θα της ελεγες δηλαδη φυγε, αν εισαι καλυτερα αλλου...
    Αν απλώς το έλεγε. Αν με τη στάση της έδειχνε το αντίθετο από ότι έλεγε. Αν έβλεπα ότι προσπαθεί (και όχι απλώς συζεί για χάρη του παιδιού) ΟΧΙ δεν θα της έλεγα φύγε.

Αν φτάναμε στο Β όπου αντιλαμβανόμουν ότι κάθε κίνηση της κάθε πράξη της κάθε κουβέντα της δηλώνει ότι είναι ερωτευμένη με κάποιοιν άλλο και όχι με εμένα τότε ΝΑΙ θα της έλεγα φύγε. Φύγε τώρα. Κάνε τη ζωή σου και στείλε μου ένα δικηγόρο να κανονίσω.

Senior Member
    Σωστος.

Senior Member
    Originally posted by ex_hus
    A) Αν το έλεγε απλώς. (αν δηλαδή τη μία το έλεγε και την άλλη το αναιρούσε.)
    Αν αντιλαμβανόμουν ότι έφτασε στο σημείο να πιστεύει ότι μαζί μου δεν είναι ερωτευμένη αλλά είναι με κάποιον άλλον.

Ακριβώς ότι περιέγραψα στο παλίο το θέμα του husband. (αυτό που αρχικά ξεκίνησα να ψάχνω για τρόπους αντιμετώπισης της κατάθλιψης αλλά ουσιαστικά εγώ έψαχνα για βοήθεια)
    Αντίδραση λοιπόν ως εξήσ:

Αγώνας για

αυτοβελτίωση, αλλαγή, χωρίς ή και με αυτομαστίγωμα, όλους τους πιθανούς τρόπους για αλαγή της τάσης

Παράλληλα ξεκαθάρισμα της θέσης μου. Προσπάθεια για αλλαγή της όποιας δικής της λάθος συμπεριφοράς.

Μείωση των κενών της επικοινωνίας.
    Αντίληψη τόσο της δικής μου όσο και της δικής της κατάστασης
    Ξεβούλωμα των αυτιών.
    Σπάσιμο των τοιχών.
    Ανοιγμα των ματιών.
    παράλληλα και για τους δύο

Διάθεση για ζωή.
    Μετάδοση της διάθεσης αυτής.

Ξεπέρασμα του αρχικού σοκ όχι με κλάψιμο αλλά με διάθεση για λύση του όποιου προβλήματος επιτρέψαμε να διογκωθεί τόσο όστε να φτάσει να μου πει πως είναι ερωτευμένη με άλλον.
    Χωρίς να σημαίνει ότι ντε και καλά θα πετύχαινα όλα ή έστω και ένα από τα όσα περιγράφω αλλά θα προσπαθούσα.

Senior Member
    Και αν σου ελεγε πως νιωθει ερωτευμενη και θελει να το ζησει, να το χαρει? Θα εμενες μαζι της να δεις αν της περασει, ξεροντας οτι τον βλεπει?

Senior Member
    Gramle dear,
    επειδή νομίζω ότι αντιλαμβάνομαι την συλλογιστική σου αλλά και θέλοντας να απαντήσω ειλικρινά στο έρώτημά σου σου λέω το εξής:

Εγώ προσωπικά θα έδινα χρονική πίστωση ακόμα και τότε. Αλλά όχι απεριόριστη. Δεν θα το άντεχα. Ούτε και θα το ήθελα.
    Και ο λόγος που θα το έκανα (και ευθέως ανάλογα με τον λόγο θα ήταν κοι η λοιπή μου συμπεριφορά) θα ήταν γιατί θα ήθελα να δώσω στην αγάπη που θα ένιωθα την ελπίδα να συνεχίσει να υπάρχει. Και για τον ίδιο ακριβώς λόγο της αγάπης θα έθετα τέρμα μετά το χρονικό περιθώριο. Και όμως ποτέ και καμία σκέψη ή συναίσθημα αγάπης δεν θα μπορούσε να έχει ως έκφραση πράξης το \"ΦΥΓΕ\". Η πράξη θα ήταν το \"ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ\"

Κάποιος άλλος μπορεί να κάνει ακριβώς το ίδιο (μακραίνοντας ίσως κατά πολύ αυτό το χρονικό περιθώριο) αλλά για διαφορετικό λόγο. πχ για λόγους ανασφάλειας. Θα είχε όμως εντελώς διαφορετική συμπεριφορά ασχέτως αν στο συγκεκριμένο θέμα (σε διώχνω ή όχι) η στάση είναι ίδια

Κάποιος άλλος πάλι το ίδιο αλλά για λόγους εκδικητικότητας.

Και όμως το θέμα είναι τι κάνει ο καθένας. Μη περιμένεις να δεις τι θα κάνει ο άλλος. Κοίτα τι νιώθες, τι σκέπτεσαι, τι θέλεις και κάντα πράξη. (αφού βεβαίως ψάχτηκες αρκετά ώστε να είσαι σίγουρη για το τι ακριβώς ΘΕΛΕΙΣ - ΝΙΩΘΕΙΣ - ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ )

Senior Member
    Mα αυτο ακριβως. Ειναι πολυ νωρις για να ειμαι σιγουρη. Απο την αλλη ομως αν δεν το ζησω πως θα σιγουρευτω? Να το ζησω ομως παραλληλα εν αγνοια του ή να τα πω ολα κι οτι γινει?

Senior Member
    Αν εγώ ή κάποιος άλλος σου απαντήσουν ευθέως σε αυτή σου την ερώτηση να μη τη διαβάσεις την απάντηση δεύτερη φορά.

Εννοώ εμείς ότι και αν σου πούμε θα στο πούμε μέσα από τις δικές μας εμπειρίες. Στην δική σου ζωή μη δεχτείς κανέναν να κάνει κουμάντο.

Junior Member
    Originally posted by gramle
    Mα αυτο ακριβως. Ειναι πολυ νωρις για να ειμαι σιγουρη. Απο την αλλη ομως αν δεν το ζησω πως θα σιγουρευτω? Να το ζησω ομως παραλληλα εν αγνοια του ή να τα πω ολα κι οτι γινει?
    gramle mou ...sumfono kai ego me auto pou sou eipe ex_hux...
    kane auto pou niotheis esu , auto pou thes kai theoreis oti einai to kalitero gia sena..

Banned
    αμα ηξερε τι θελει να κανει, δεν θα ρωταγε...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast