Πως ξεπερνιεται ενας χωρισμος????? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53
    Senior Member
    άμα έβλεπε τον τρόπο να ψάξει μέσα της για τις απαντήσεις δε θα ρώταγε

Member
    γεια σας παιδια...

μολις γυρισα απο την Βαρκελωνη

εγω γεμισα τις μπαταριες μου αντε και εσεις το ιδιο..............

Ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα σας ..................

Τελικα καταλαβαινω οτι ανοιξα πολυ μεγαλο θεμα και θελει πολυ κουβεντα.............

Senior Member
    Originally posted by ex_hus
    Originally posted by margarita32
    γιατι οχι και τισ 2....αν και δεν βλεπω διαφορα
    μονο αν εννοεις οτι θα σου το πει για να σε κανει να ζιλευεις
    Η διαφορά μαργαρίτα για μένα είναι η εξής.
    Αλλο ψευτοεγωιστικά φερόμενος και πάνω σε νεύρα να θεωρείς ότι έχεις απορριφθεί και άλλο όντως να έχεις απορριφθεί.

Ρε ex_hus για εξηγησέ το μου αυτό σε παρακαλώ πολύ. Γιατί νομίζω ότι την πατάω με το πρώτο. Είναι μη μου θίξεις τον εγωισμό μου.
    Εσύ τι κάνεις στην πρώτη περίπτωση, εκεί πάνω στα νεύρα σου; Πως το χειρίζεσαι;
    Γιατί εγώ πατάω γκάζι κι αφήνω αποκαϊδια.

Senior Member
    Αλέξανδρε εγώ πως το βλέπω να σου πω. Γενικά και όχι μόνο στο θέμα της απόρριψης.
    Προσπαθώ να διακρίνω ΓΙΑΤΙ ο άλλος μου συμπεριφέρεται με τρόπο που δε μου αρέσει.
    Αν διακρίνω ότι το κάνει μόνο και μόνο για να θίξει εμένα ή τον εγωισμό μου δεν έχει νόημα για μένα να νευριάσω. Ίσα ίσα νευριάζοντας απλώνω βούτυρο στη φετούλα.
    Αν διακρίνω ότι το κάνει πανω στα νεύρα του τότε θα προσπαθήσω (άλλο αν θα πετύχει) να πάει το πράγμα πιο χαλαρά
    Αν πάλι δω ότι το κάνει από ενδιαφέρον το σκέφτομαι πιο σοβαρά σε άλλη στιγμή. Το επεξεργάζομαι αργότερα.

Πολλές φορές πάντως εκεί που καταλαβαίνω να φορτώνω από μέσα μου (και πάντα το αντιλαμβάνεσαι αυτό) δίνω 2-3 δευτερόλεπτα στον ευατό μου πριν αντιδράσει να ΣΚΕΦΤΕΙ το γιατί της άλλης πλευράς.
    Το νόημα είναι να βγώ κερδισμένος. Όχι μη θιγμένος.

Senior Member

Αν διακρίνω ότι το κάνει μόνο και μόνο για να θίξει εμένα ή τον εγωισμό μου δεν έχει νόημα για μένα να νευριάσω. Ίσα ίσα νευριάζοντας απλώνω βούτυρο στη φετούλα.

Τα θεωρώ πολύ έξυπνα και τα κρατάω....Ο τρόπος σκέψης του νικητή ή αλλιώς Gladiator όπως σε φώναζα...

Senior Member
    Αλέξανδρε εγώ πως το βλέπω να σου πω. Γενικά και όχι μόνο στο θέμα της απόρριψης.
    Προσπαθώ να διακρίνω ΓΙΑΤΙ ο άλλος μου συμπεριφέρεται με τρόπο που δε μου αρέσει.
    Αν διακρίνω ότι το κάνει πανω στα νεύρα του τότε θα προσπαθήσω (άλλο αν θα πετύχει) να πάει το πράγμα πιο χαλαρά
    Αν πάλι δω ότι το κάνει από ενδιαφέρον το σκέφτομαι πιο σοβαρά σε άλλη στιγμή. Το επεξεργάζομαι αργότερα.

Πολλές φορές πάντως εκεί που καταλαβαίνω να φορτώνω από μέσα μου (και πάντα το αντιλαμβάνεσαι αυτό) δίνω 2-3 δευτερόλεπτα στον ευατό μου πριν αντιδράσει να ΣΚΕΦΤΕΙ το γιατί της άλλης πλευράς.
    ex_hus σ\' ευχαριστώ για την απάντηση σου.
    Διαφοροποιούμαι σε ένα σημείο. Δεν είναι τόσο να βγει κάποιος κερδισμένος, είναι μανιπουλαριστικό αυτό νομίζω. Είναι να τα έχει καλά με τον εαυτό του μετά. Εκτός αν αυτό εννοούσες.
    Κατά τα άλλα συμφωνώ κι είναι καλός τρόπος αυτός. Ιδίως αν αισθάνεσαι ότι καταλαβαίνεις τον άλλο.

Senior Member
    χααααααα gladiator part 2.......Τρέμε Russell τρέμε.....

Alexandros, αυτό το μανιπουλαριστικό δε το έπιασα, αλλά ναι και για να τα έχω καλά με τον ευατό μου μετά.
    Όπως το έχω στο μυαλό μου ένα πράμα να μη λέω \"τι βλακεία έκανα τώρα ενώ άλλο ήθελα να πώ τελικά πάνω στα νεύρα μου δες τώρα τι πήγα και είπα.\"
    και μετά έρχεται και το \"τι κατάφερες τώρα??\" όταν δεν πετυχαίνω να εφαρμόζω αυτά που γράφω και αυτό δε το γουστάρω καθόλου.

ΥΓ (επειδή ξεχνώ να ευχαριστήσω πολλούς και μόνο όταν βλέπω ένα ευχαριστώ να μου απευθύνεται το θυμάμαι, έστω και τώρα σε ευχαριστώ και εγώ alexandre που μοιράζεσαι και μαζί μου κάποιες από τις σκέψεις σου)

Senior Member
    Μανιπουλαριστικό=Χειριστι� �ό....από το Manipulate.....
    Εγώ δεν θα το αποκαλούσα απλά χειριστικό αλλά και έξυπνο....Γιατί να πέφτεις θύμα του εγωισμού σου και να μην κοιτάς το μελλοντικό σου κέρδος;Εκτός αν βέβαια στον καταπατάνε μέχρι εκεί που δεν παίρνει......Gladiator you\'ve been absent lately....

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234