Ο ΑΠΙΣΤΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 80
    Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    ακριβως θεοφανια. εγω ειχα ολη την καλη διαθεση να βοηθησω και να στηριξω...απο ενα σημειο κ μετα αν κατι σε χαλαει τοσο πολυ στην υγεια σου ειδηκα, δεν πρεπει το συνεχιζεις. εχεις να σκεφτεις και τα δικα σου βασανα. δεν ειμαστε η μητερα κανενος για να νταντευουμε μονιμως!!!!
    ...μπροκεν δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά δύσκολα θα σταματήσει να σε ενοχλεί αυτό το άτομο, να το θυμάσαι.
    Θωρακίσου καλά και έχε υπομονή. Θα πάρει καιρο μέχρι να απεξαρτηθει απο σενα.

Senior Member
    [QUOTE=BrokeN_DoLL;440514]
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Γιατι μας αναφερεις αυτο "πως μπορω να ειμαι σωστη σε μια σχεση και απολυτα πιστη. πραγμα που με τους προηγουμενους δεν το εκανα. ολους τους κερατωνα ειδηκα οταν η ασθενεια μ ηταν στο ζενιθ " , περιμενεις καποιος αλλος να το διαβασει?

Τεσπα.

Κανενας δεν ανηκει σε κανεναν , μερικοι οφειλουν να το καταλαβουν.
    [/QUOTE

keep το ρωτησε πιο πανω ο ioannis αν ημουν πιστη εγω.

Δεν ειναι αγενεια να μην απαντας σε ολα...εγω δεν θα απανταγα:)

Κουραγιο Μπροκεν ντολ:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Broken αν δεν κανω λαθος μενετε σε διαφορετικες πολεις , νομιζω αυτο κανει πιο ευκολα τα πραγματα. Απλα αλλαζεις τηλεφωνο και τελος , α και αν εχετε κοινους γνωστους ισως θα επρεπε να κοψεις και απο αυτους.

Senior Member
    θεοφανια εχει να με ενοχλησει 10 μερες. και αυτο επειδη δεν απαντουσα (οσο κ αν το ηθελα πραγματικα να πω πολλα πανω σε αυτα π μ στελνε κ διαβαζα) επειδη ακουγα τις συμβουλες των δικων μ κ του γιατρου μ, οτι οσο απαντας δινεις τροφη για συνεχεια....εγω συνεχεια δεν ηθελα να δωσω οποτε δεν ειχε νοημα ουτε να κανω συζητηση με το ατομο αυτο ουτε να ερθω σε αντιπαραθεση. απλα αλλη σαν εμενα δεν θα ξαναβρει στα σιγουρα! εγω δεν εχασα τπτ!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    keep χαχαχαχα! εχεις ενα δικιο!!!!!!! betelgeuse, ναι μενουμε σε διαφορετικες πολεις ευτυχως.....δεν θα αλλαξω τπτ γιατι δεν ειμαι καμια κυνηγημενη!!!!!! εχω υπερηφανια και κοτσια να αντιμετωπισω οτιδηποτε και δεν φοβαμαι!εχω ζησει και χειροτερα

.........
    τουλαχιστον εγω απεδειξα στον εαυτο μ πως μπορω να ειμαι σωστη σε μια σχεση και απολυτα πιστη. πραγμα που με τους προηγουμενους δεν το εκανα. ολους τους κερατωνα ειδηκα οταν η ασθενεια μ ηταν στο ζενιθ
    Λες ότι του ήσουν πιστη μ αυτον σε σχεση με αλλους που τους κερατωνες. Αρα κατι το ιδιαιτερο ενιωθες γι αυτον.
    Μηπως η ανασφαλεια του δεν ηταν τιποτα αλλο παρα φοβος μήπως σε χάσει επειδη πραγματικά σε γουσταρε? (η συμπεριφορα του αυτο μου βγαζει).
    γιάννης

θεοφανια εχει να με ενοχλησει 10 μερες. και αυτο επειδη δεν απαντουσα (οσο κ αν το ηθελα πραγματικα να πω πολλα πανω σε αυτα π μ στελνε κ διαβαζα) επειδη ακουγα τις συμβουλες των δικων μ κ του γιατρου μ, οτι οσο απαντας δινεις τροφη για συνεχεια....εγω συνεχεια δεν ηθελα να δωσω οποτε δεν ειχε νοημα ουτε να κανω συζητηση με το ατομο αυτο ουτε να ερθω σε αντιπαραθεση. απλα αλλη σαν εμενα δεν θα ξαναβρει στα σιγουρα! εγω δεν εχασα τπτ!
    ..η μόνη περίπτωση να χάσεις είναι να ξαναμπλέξεις.
    Δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις, αν δεν φτάσεις στο πικ της απογοητευσης και της απέχθειας δεν φεύγεις εύκολα, ειδικά όταν ο άλλος μπορεί ακόμη να σε πείσει παρακαλωντας και ζητώντας συγνώμη :Ρ

Senior Member
    ρε συ ioanni εχεις ανασφαλεια και γουσταρεις πολυ καποιον κ τον απειλεις και τον βριζεις χυδαια και στο τελος παε και πηδας μια πατσαβουρα του κερατα που τυχαινει να ειναι και ψυχολογος και ηξερε τα παντα κ εκατσε???????????????????????????

Senior Member
    ρε κοπελια, αφου σε ειχε τρελανει με τη ζηλεια του, τι τα συζητας? χεστον τον πουστη, ας παει οπου θελει και αλλη φορα οταν σε παιρνει ο καθε καφρος στη δουλεια και σου βγαζει την ψυχη με τη ζηλεια πες του σαλτα γαμησου μαλακα στη μανα σου. Αφου κραταει χρονια η κολονια αυτη. Τι καθεσαι και δινεις ευκαιριες? Αλλαζει ο ανθρωπος? Ουτε με λοβοτομη. Τωρα η τυπισα που καλαφατιζει ειναι οντως πατσαβουρα ή το λες απ τα νευρα σου?

ρε συ ioanni εχεις ανασφαλεια και γουσταρεις πολυ καποιον κ τον απειλεις και τον βριζεις χυδαια και στο τελος παε και πηδας μια πατσαβουρα του κερατα που τυχαινει να ειναι και ψυχολογος και ηξερε τα παντα κ εκατσε???????????????????????????
    εσύ τον επέλεξες....
    μαθημα: να τροποποιήσεις τα κριτήρια επιλογής για τον επομενο.
    γιάννης

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    ρε κοπελια, αφου σε ειχε τρελανει με τη ζηλεια του, τι τα συζητας? χεστον τον πουστη, ας παει οπου θελει και αλλη φορα οταν σε παιρνει ο καθε καφρος στη δουλεια και σου βγαζει την ψυχη με τη ζηλεια πες του σαλτα γαμησου μαλακα στη μανα σου. Αφου κραταει χρονια η κολονια αυτη. Τι καθεσαι και δινεις ευκαιριες? Αλλαζει ο ανθρωπος? Ουτε με λοβοτομη. Τωρα η τυπισα που καλαφατιζει ειναι οντως πατσαβουρα ή το λες απ τα νευρα σου?
    βρε συ, τον ήξερες τον τύπο και τον βαφτίζεις με όλα αυτα?

συμφωνώ ωστοσο με τους προλαλήσαντες ότι ο τυπος είχε λιγο πρόβλημα, τουλάχιστον ανασφάλειας.
    γιάννης

Senior Member
    ioanni πας καλα? οσοι επιλεγουν συντροφους παει να πει πως ειναι ιδιοι μια ζωη και δεν τσακωνονται η χωριζουν?μαλλον ζεις σε αλλη διασταση τι να πω

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    ...τρε σικ :ΡΡΡΡΡ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...τρε σικ :ΡΡΡΡΡ
    Merci beaucoup ma chère...:p

με το δακτυλιδι τι έγινε τελικα?:p
    γιάννης

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast