Ο ΑΠΙΣΤΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!!!!!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 80 of 80
    Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Θα πω κατι και ας ειναι αργα διοτι εχει ηδη τελιωσει. Η εμπιστοσυνη ειναι η αρχη και το ημιση του παντως στις ανθρωπινες σχεσεις. Εαν δεν εμπιστευεσαι τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου τοτε δεν υπαρχει και λογος να ειστε μαζι. Εφοσον δεν εισαι σε φαση να εχεις αποκλειστική δεσμευση και εχεις αλλα κατα νου σου γιατι μπαινεις σε αυτη την διαδικασια και παρασερνεις και τον αλλο σε εναν αλλοφρονω χορο. Μπροκεν εμεις τα ειπαμε εχθες απλα ηθελα να συμπληρωσω κατι σε αυτο το θεμα και πραγματικα στο λεω απο πρωτο χερι διοτι εχω καει απο τετοια φαση , η εμπιστοσυνη ειναι κατι που κερδιζεται και οχι κατι που δινεται. Γιαυτο νομιζω οτι γνωριζοντας τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου στην παροδο του χρονο αποκτας και εμπιστοσυνη.
    φυσικα. ομως υπαρχουν ατομα με ''απωθημενα'' τα οποια θεωρουν πως επειδη τους ετυχαν σκαρτοι ανθρωποι, οι επομενη θα φερθουν το ιδιο οποτε ειναι πολυ ζηλιαριδες και πιεστικοι. η αλλη μερια ειναι να κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια, δλδ να ειναι ζηλιαριδες και πιεστικοι επειδη κανουν απο πισω σου τα ιδια που φοβουνται μην τους κανεις.............
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    φυσικα. ομως υπαρχουν ατομα με ''απωθημενα'' τα οποια θεωρουν πως επειδη τους ετυχαν σκαρτοι ανθρωποι, οι επομενη θα φερθουν το ιδιο οποτε ειναι πολυ ζηλιαριδες και πιεστικοι. η αλλη μερια ειναι να κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια, δλδ να ειναι ζηλιαριδες και πιεστικοι επειδη κανουν απο πισω σου τα ιδια που φοβουνται μην τους κανεις.............
    Ο σκοπος δεν ειναι να κρατας απωθημενα για αυτα που σε εκαναν, αλλα να μαθεις μεσα απο τα λαθη σου και να προχωρας παρακατω. Ειναι μεγιστο λαθος να πας να βγαλεις τα σπασμενα σου σε καποιον αλλο που στην ουσια μπορει να αξιζει περισσοτερα απο καποιον αργοσχολο με αποτελεσμα να χανεις ανθρωπους που αξιζουν .

Banned
    Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    Βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις τα 'απωθημένα' προϋπήρχαν, οπότε μπορεί κανένας από όσους τους έτυχαν να μην είναι 'σκάρτος'. Μπορεί δηλαδή να φταίνε οι αντιλήψεις τους και όχι οι άλλοι.

Το άλλο που λες, είναι μια υπαρκτή κατηγορία: άνθρωποι που είναι καταπιεστικοί, επειδή οι ίδιοι κάνουν κρυφά αυτά που φοβούνται. Θυμάμαι ένα τύπο που μου ζητούσε επίμονα τον κωδικό του facebook σαν απόδειξη εμπιστοσύνης... το ίδιο όμως ζητούσε και από τις άλλες που είχε ταυτόχρονα :p (και φυσικά δεν παρουσίαζε σε καμία τα δικά του κρυφά προφίλ, είχε όμως ένα φανερό για 'ξεκάρφωμα')

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Το άλλο που λες, είναι μια υπαρκτή κατηγορία: άνθρωποι που είναι καταπιεστικοί, επειδή οι ίδιοι κάνουν κρυφά αυτά που φοβούνται.
    Ποσο συμφωνω. Τα κανουν ή ειναι πολυ κοντα στο να τα κανουν και θα τα κανουν σε λιγο καιρο. Να πω και εγω παραδειγμα με πρωην. Ολο φοβοταν οτι φλερταρω απο δω κι απο κει και οτι παιζει το ματι μου, ενω ηταν φανερο ποιανου το ματι επαιζε, τελοσπαντων, εγω ημουν η υποπτη παντα, αυτουνου το τηλεφωνο χτυπησε μπροστα μου απο αλλη, και προσπαθουσε να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ποσο συμφωνω. Τα κανουν ή ειναι πολυ κοντα στο να τα κανουν και θα τα κανουν σε λιγο καιρο. Να πω και εγω παραδειγμα με πρωην. Ολο φοβοταν οτι φλερταρω απο δω κι απο κει και οτι παιζει το ματι μου, ενω ηταν φανερο ποιανου το ματι επαιζε, τελοσπαντων, εγω ημουν η υποπτη παντα, αυτουνου το τηλεφωνο χτυπησε μπροστα μου απο αλλη, και προσπαθουσε να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα.
    Υποθετικα λέω, μπορεί να μην απευθυνομαι σε σενα λιλιουμ, αμα ήξερε (σου ξεφυγε και το πες ή το μαθε απ τους γυρω σου κλπ) ότι τους πρώην σου τους κεράτωνες κανονικά, με το δικιο του ο ανθρωπος, αμα σε γουσταρε και κατα βαθος σε ηθελε, θα σου γινόταν καχύποπτος, φορτικος και θα νομιζες πως ελέγχει την καθε σου κίνηση. Νοειται όμως ότι το να σε απατησει ειναι λόγος να τον στείλεις απ εκει που ήρθε. Δεν μιλάμε για γαμους και δακτυλίδια χωρις να γνωρισουμε καλα τον αλλο. Εγω προτιμώ να περιμένω, συνέχεια γνωριζω κοπέλες αλλά τραβάω πίσω επειδη ο χαρακτηρας τους μου προκαλει αμφιβολίες και ειλικρινα δε λυπαμαι που κάνω πίσω, μέχρι να βρω αυτην που θα ναι καταλληλη για τετοιες υποσχέσεις. Ωριμοτητα ειναι να αποκτησεις την εμπειρια γι αυτο αλλιως θα κινδυνευεις να καταλήξεις καμενο χαρτι. Τα θεματα ανοιγονται και για βελτίωση του θεματοθέτη. Κάθε υπόδειξη όσο κι αν μας κτυπα στα νευρα μπορει να ναι αυτη που θα μας βοηθησει παρα τα λόγια που όλο μας βρισκουν δίκιο διοτι αν ο σκοπος ειναι να ακουμε τετοια δεν πετυχαμε τιποτα, μείναμε οι ίδιοι.
    Last edited by ioannis2; 17-06-2013 at 09:08.
    γιάννης

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456