Results 31 to 45 of 70
Thread: o αληθινος μανωλης
-
04-06-2013, 00:50 #31
- 04-06-2013, 00:52 #32
τσου .....τα ειχε με εναν (αν και αυτη ηταν καλη σε εμφανιση) αλλα οχι αριστη με εναν 190 μελαχρινο φετες μεχρι και εγω τον λιγουρευομουνα
εμεινα ο καλος φιλος που ακουγε και εδεινε συμβουλες και nothing else.....
04-06-2013, 00:54 #33
ξερετε τι αλλο με απασχολει....οτι παρολα αυατ οι κοινωνικες μου συναστροφες ειναι ατομα λεπτα και εμφανισης μετριας ως καλης και ενταζομαι αψογα.....με πιο παχια ατομα ειναι που δε τα βρισκω......
04-06-2013, 07:06 #34
συμπερένω πος για να υπάρχη ένας αληθινός μανώλης εδώ, κάπου υπάρχοι και ένας ψεύτικος? Γιατί να είναι 2 οι μανώληδες?
Κινήσου. Πέτα τιβί. Μην διαβάζεις περιοδικά και όταν ακούς ράδιο στις διαφημίσεις η φωνή στο ζίροου. Μη συγκρίνεις. Όταν γύρω σου όλα σου λένε νόρμα και θέωση, προσπάθησε να μην αφήνεις να σε κάνουν με το ζόρι δυο μανώληδες. Και όχι εμμονικά ούτε θα το κάνω τώρα ή θα πεθάνω. μπούμερανγκ. ξέμαθε και μάθε.Be warned. My shite detector is on high alert.
04-06-2013, 12:56 #35
λοιπον πηρα αποφασεις.....εχθες το βραδυ το περασα ολο με σκεψεις διαφορες σημερα αποφασισα! σημερα το απογευμα θα φαω ενα ωραιοτατο σουβλακι και την αγαπημενη μου σοκολατα (αχχχχ).ΑΠΟ αυριο στοππππππ!!! θα αρχισω διατα και θα περπατω οπως περπατω συνεχεια. το γυμανστηριο για την ωρα οχι γιατι θα παθαινω κομπλεξ εκει μεσα και δευτερον το βαριεμαι......ισως σε κανα 2 με 3 μηνες! το ξερω οτι δεν θα ειναι ευκολο οταν θα πιεζομαι θα θελω να φαω και δε θα μπορω......ελπιζω μονο να μην εχω νευρα! αν και ξερω να ελεγχω τον εαυτο μου! δυστυχως ζουμε στη κοινωνια του φαινεσθαι και πρεπει να συμβιβαστω με αυτο!! σλλωστε (χωρις να φαινομαι ψωνιο) εχω καποια καλα χαρακτηριστικα και δυνατοτητες που ειναι κριμα να κρυβονται κατω απο τα κιλα!!! λοιπον ξεκιναμε!!!! αυριο θα ανεβω σε μια ζυγαρια και θα σας γραψω ακριβως το βαρος μου!!! θα μπαινω μια φορα στις 2 βδομαδες πχ να σαε ενημερωνω για την πορεια των κιλων! ελπιζω να μη σας κουρασα και να σας ζαλισα! τα λεμε!
04-06-2013, 14:40 #36
Καλησπερα Μανωλη απο τα συννεφιασμενα γερμανικα εδαφη,
Ααχ, οταν διαβασα το μηνυμα σου, ενιωσα την αναγκη να σου μιλησω και εαν μπορεσω, να σε βοηθησω με καθε τροπο. Επειδη δεν ξερω ακριβως την περιπτωση σου, δεν ξερω εαν μπορουμε να μιλησουμε για συναισθηματικη υπερφαγια ή για απλη λαιμαργια. Οπως και να ειναι ομως, προκειται για κατι που κουβαλας και κατι που μπορει να συνεχισεις να κουβαλας για χρονια. Στο λεω αυτο γιατι "ο χοντρος" μεσα μας πολλες φορες ζει, ακομη και εαν χασουμε τα επιπλεον κιλα, γυμναστουμε, κτλ. Σε καμια περιπτωση δε θα θεωρησω αποδεκτω την τωρινη κατασταση, πρωτα απο ολα λογω υγειας. Ενας νεος ανθρωπος και πιθανον πετυχημενος στο μελλον, ειναι κριμα να μην ειναι και υγιης. Και οχι επειδη αυτο σου εξασφαλιζει απαραιτητα περισσοτερα χρονια, οχι. Μεγαλο μεριδιο ανθρωπων που γυμναζονται συστηματικα, με καλη διατροφη, σωστο υπνο, ξαφνικα φευγουν απο μια ανακοπη καρδιας για παραδειγμα. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν προκειται για καποια παγκοσμια συνωμοσια υγειας, που θα σου εξασφαλισει μακροζωια. ΟΜΩΣ θα σου χαρισει απλοχερα καλυτερη καθημερινοτητα. Αρχικα, το σωμα που καβαλαμε συνεχεια πανω μας ειναι το μονο που βλεπουμε συνεχεια και δεν αποχωριζομαστε ποτε. Εαν δεν εχεις καθρεφτες, αποφευγεις να αντικρυσεις το προσωπο σου, ομως το σωμα ειναι εκει, τα ακρα, ο κορμος, ολα φανερα. Εαν θελεις λοιπον να ειστε φιλοι, ειναι καλο να αρχισεις τις αλλαγες. Ναι, η εμφανιση ειναι πολυ σημαντικη, οχι μονο απο πλευρα συντροφικοτητας και ελξης αλλα και απο πλευρα ευκαιριων. Μπορει ο γοητευτικος να μην παιρνει παντα την δουλεια, αλλα ο γοητευτικος ΚΑΙ ικανος θα την παρει. Ετσι ειναι, ετσι λειτουργει το συστημα παντου, παντα ο πιο εμφανησιμος εχει ενα προβαδισμα σε ολα. Σε ολα ομως. Οσο ρηχο και αν ακουγεται ειναι περα για περα αληθινο. Σαφως δεν υποστηριζω τις περιουσιες, χρονο και ενεργεια που δινουν καποιοι ανθρωποι για να πετυχουν το ιδεατο της ομορφιας, υποστηριζω ομως τα ατομα που θελουν να κουβαλανε ενα υγιες και ομορφο σωμα. Και πρωτη πρωτη εγω σου λεω ξεκαθαρα, οτι ειχα πολλα προβληματα πανω σε αυτο το κομματι στην εφηβεια. Κανενας δεν με εβρισκε ελκυστικη, κανενανς δεν με ηθελε στα παρτυ, ποτε δε μου δωσανε ρολο στα θεατρικα, ποτε δε με βαλανε να εμφανιζομαι πολυ στις σχολικες γιορτες. Σκεψου, οτι ξεκιναει το κακο απο εκει ακομη...επειτα, οταν βγεις στο πανεπιστημιο, αλλη ιστορια. Και τωρα που ερχεται η ωρα για δουλεια....ακομη περισσοτερο. Ποιος δεν θελει εμφανισημα ατομα στον εργασιακο του χωρο; Ποιος δεν θελει την ομορφια; Ειναι υποκριτικο να λεμε οτι κοιταμε μονο την προσωπικοτητα, τον χαρακηρα και τις ικανοτητες, γιατι πολυ απλα δεν ισχυει. Και ισως καποιοι θα διαφωνησουν, ομως ελαχιστες ειναι οι εξαιρεσεις. Η πλειοψηφια θα επιλεξει, προωθησει, αναδειξει, ενα ατομο ικανο, εξυπνο και σιγουρα με ωραιο παρουσιαστικο. Ενα ατομο που θα το θελουν να δινει διαλεξεις, παρουσιασεις, σεμιναρια, να ηγειται ομαδες, να ανεβει βαθμιδες. Μανωλη, ειλικρινα, δεν ειμαι ατομο της επιφανειας, αλλα παντου και παντα αυτο βλεπω και αντιμετωπιζω. Πρεπει να κανουμε κατι Μανωλιο, κινητρο πρωτα απ ολα. Χρειαζεσαι κινητρο. Χρειαζεσαι πυγμη, αποφασιστηκοτητα. Η αυτοπεποιθηση σου θα ανεβει πολυ, εστω και αν αρχισεις με μικρα μικρα βηματακια. Οκ, μην πηγαινεις στο γυμναστηριο. Μπορεις να πας αφου εχεις ηδη χασει μερικα κιλα, νιωθεις καλυτερα δηλαδη με το "φιλαρακι" σου και θα σου ειναι και πιο ευκολο να κοιτας στους καθρεφτες. Χρειαζομαστε ομως μια καλη διατροφη και πολυ περπατημα. Ολα θα αλλαξουν, ομως πρεπει να χωρισεις απο την γυναικα σου. Διοτι σε απαταει με πολλους εκει εξω ( ναι ναι, για τη σοκολατα μιλαω). Ο,τι χρειαστεις, στειλε μου μηνυμα, μακαρι να μπορεσω να σε βοηθησω. Αυτο το διαστημα εργαζομαι με μια ομαδα ρυθμικης γυμναστικης και ολη μου η καθημερινοτητα ειναι οι διατροφικες διαταραχες, ειτε μιλαμε για βουλιμια, ειτε για ανορεξια ή συναισθηματικη/καταναγκαστικη υπερφαγια. Ειμαι πολυ αισιοδοξη οτι μπορεις να τα καταφερεις, χρειαζεσαι λιιιγη βοηθεια και υποστηριξη. Μπορεις να κανεις αυτο το καλοκαιρι να γινει το καλοκαιρι σταθμος για τα επομενα χρονια που θα ακολουθησουν.
04-06-2013, 15:53 #37
...χαου, υπέροχο κείμενο.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Ακριβώς έτσι είναι.
04-06-2013, 16:07 #38
σε ευχαριστω......δυστυχως αυτο.... η εμφανιση παιζει παντου ρολο.....σημερα θα αγορασω για τελευταια φορα τη γυναικα μου και απο αγριο αλλαζουν τα παντα!
04-06-2013, 20:25 #39
Μανωλη, εγω δν καταλαβα ακομη ποιος ειναι ο αληθινος Μανωλης κ ποιος ο ψευτικος.. δλδ να στο πω αλλιως, σε σχεση με αυτα π γραφεις, δν καταλαβαινω το point του τιτλου.. τεσπα..
Στο θεμα σου.. οπως εγραψες κ εσυ, αλλα πραγματα ειναι π σ λειπουν κ πρεπει εκει να δουλεψεις κ να εστιασεις, αν δν τα καταφερεις μονος σου, ζητα βοηθεια ειδικου (ψυχολογου) δν ειναι ντροπη ουτε αδυναμια... το οτι εχεις χιουμορ κ αυτοσαρκαζεσαι οσον αφορα το θεμα σου ειναι πολυ μεγαλο ατου κ θα σε βοηθησει.. αλλα θελει κ λιγη προσπαθεις μονος σου.. το φαγητο κ οτι το ριχνεις εκει ειναι η κορυφη του παγοβουνου, ειναι η επιφανεια, το θεμα ειναι να δεις τι κρυβεται απο κατω.. δλδ να εντοπισεις εαν τρως για να καλυψεις συναισθηματικες αναγκες κ κενα κ ελλειψεις, κ οχι απο βιολογικη πεινα.. χαιρομαι π πηρες αποφαση να ξεκινησεις διατροφη κ σου ευχομαι τα καλυτερα! αν ανα διαστηματα πισωγυριζεις μν πανικοβαλλεσαι, στο προγραμμα ειναι.. μπορει δλδ να εισαι στον 2ο μηνα διατροφης κ μια στο τοσο να σε πιανει εντονη αναγκη για σοκολατα, φαε δν ειναι κακο, αλλα με μετρο.. αλλα οπως σ ειπα ηδη πρεπει να δουλεψεις τη ψυχολογια σου λιγο γτ το φαγητο ειναι το αποκορυφωμα, κ ακομα κ αν λυθει αυτο το θεμα, κατι αλλο θα βρεθει ας πουμε.. αλλος το ριχνει στο φαγητο για να καλυψει συναισθηματικες ελλειψεις, αλλος στα ντραγκς, αλλος στο αλκοολ, αλλος κοβει εντελως το φαγητο κ καταληγει στην ανορεξια, αλλος καπνιζει μανιωδως, αλλος τσεκαρει τις πορτες 50 φορες το λεπτο κτλ κτλ.. ειναι αγχος κ η αναγκη μας να ξεσπαμε καπου οταν δν μπορουμε να διαχειριστουμε κ να εχουμε τον ελεγχο.. καλη συνεχεια κ παλι κ συγχαρητηρια κ με τη σχολη σου!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-06-2013, 22:12 #40
το ριχνω στο φαγητο για να καλυψω συναισθηματικες ελλειψεις
05-06-2013, 00:06 #41
05-06-2013, 19:52 #42
λοιπον ξεκινησα!!! η ζυγαρια εδειξε 117.2 ! για να δουμε που θα παει στο τελος?
05-06-2013, 20:15 #43
οταν λενε οτι τους αρεσει ο καλος κ ευγενικος χαρακτηρας προφανως κ τους αρεσει κ η εμφανιση για να πλησιασεις καποιον κ να τον γνωρισεις κ σαν χαρακτηρα!! πιστευω οτι ισως μπορεσεις να παρεις την αποφαση να κανεις ''διατροφη'' ισως αν εβρισκες μια κοπελα που να ηθελες να το κανεις γι αυτην...δεν ξερω βεβαια αν θα το αξιζε αλλα ειναι πολυ δυσκολο!δεν ειναι αναγκη να κανεις μια ολοκληρωμενη διαιτα..αν στο καθημερινο σου διαιτολογιο τρως οτι ακριβως ετρωγες στη μιση μεριδα η για αρχη λιγο περισσοτερο απο την μιση κ σιγα -σιγα λιγοτερο θα ηταν ενα καλο ξεκινημα για την αυτοπεπειθηση σου!!κ θα χασεις σιγα σιγα κ θα μεινεις ετσι..κ προπαντων δεν θα ανησυχεις για προβληματα υγειας αργοτερα
05-06-2013, 22:15 #44
Γεια σου Μανώλη!!
Όλα μια συνήθεια είναι. Ξεκίνα σιγά σιγά να μειώνεις τα γλυκά και όλα τα παχυντικά και θα δεις ότι θα χάσεις εύκολα τα κιλά που θέλεις. Φτάνει να μην αγχωθείς και να κάνεις υπομονή!! Χρειάζεται λίγος χρόνος για να δεις αποτέλεσμα. Για αυτό καλό είναι όταν ξεκινήσεις διατροφή και γυμναστική να έχεις το μυαλό σου συνεχώς απασχολημένο ώστε να μην σκέφτεται το φαγητό. Τώρα που έρχεται καλοκαίρι υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις. Οπωσδήποτε να αποφύγεις τον καναπέ!!
Όσον αφορά τις γυναίκες, δεν συμφωνώ. Η ευγένεια και ο καλός χαρακτήρας είναι προσόν αλλά όπως εσύ έχεις τα δικά σου γούστα έτσι και οι γυναίκες. Σημασία έχει που κοιτάς και τι στανταρ βάζεις στην εμφάνιση. Μπορεί ας πούμε να άρεσες σε κάποια και εσύ να μη γύριζες να την κοιτάξεις.
05-06-2013, 23:54 #45
Δεν έχουν τόση σημασία τα κιλά. Εγώ καθημερινά βλέπω στο δρόμο ζευγάρια που είναι φαινομενικά αταίριαστα. Εγώ προσωπικά είμαι αδύνατη, με καλό σχετικά σωματάκι και συμπαθητικό πρόσωπο και μπορώ να πω πως δε θα με πείραζε να ο σύντροφός μου να έχει περιττά κιλά ή να έχει μεγάλη μύτη ή να μην είναι ωραίος, δε λέω να είναι υπέρβαρος. Για κάποιες γυναίκες αλλά και για κάποιους άνδρες έχει περισσότερη σημασία ο χαρακτήρας και όχι τόσο η εμφάνιση, διότι για αυτούς τα καλά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα ενός ατόμου μπορούν να "εξαφανίσουν" ή να ελαττώσουν τα άσχημα χαρακτηριστικά της εμφάνισής του.
Παρόλα αυτά και εγώ που είμαι αδύνατη είμαι μόνη μου, ενώ άλλες με τριπλάσια κιλά από μένα αλλάζουν τους συντρόφους τους σαν τα πουκάμισα.
Για αυτό, φίλε Μανώλη, να μην απογοητεύεσαι! Είσαι πολύ νέος ακόμα. Και το καλό για σένα είναι ότι κατά τ' άλλα σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου είσαι μια χαρά, με την οικογένειά σου κ.τ.λ. Οπότε, μην παραπονιέσαι! Τι να πούμε εμείς που σε όλους τους τομείς της ζωής μας είμαστε σκατά;
Συγχαρητήρια για τη σχολή σου και καλή επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα!