o αληθινος μανωλης - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 70 of 70
    εννοειται οτι εχω πολλα κιλα παραπανω και οτι δεν επρεπε και μπλα μπλα μπλα οπμως λεει και η μανα μου :P αλλα στο στρατο με αυτα τα κιλα ι1 αντε 12 να βγεις....... πρωτον εισαι νεο παιδι και 2 αν μπορεις να ανταπεξελθεις δεν εχουν πολυτελειες εκτος απο τα βυσματα να αφηνουν και αλλους να λουφαρουν

Senior Member
    Ι1 ή Ι2 δν βγαινεις με την καμια.. μαλλον Ι3 θα βγεις.. το λινκ που σου δωσα το διαβασες? ειναι απο ενα φορουμ του ελληνικου στρατου π καποια ατομα με αναλογο προβλημα με το δικο σου ρωτανε τι και πως.. κ σε ρωταω πρακτικα, αν σε πανε στους καταδρομεις πχ, πως θα υπηρετησεις? πιστευεις με ολα αυτα τα κιλα μπορεις να ανταπεξελθεις στις ασκησεις κ στις πορειες κ στις γυμναστικες κ στα καψωνια? για να δημιουργησουν πεντε διαφορετικες κατηγοριες Ι κατι θα ξερουν..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    η διατροφή δεν έχει να κάνη μόνο με μας. υπάρχη ένας συνεχής βομβαρδισμός από ένα σύστημα εξαρτώμενο από το χρήμα για την κατανάλωση προιοντων μέσω μάρκετινγκ και κυρίως σε παιδιά, γιατί πιάνοντας αφτά πιάνουν τον μελλοντικό εξαρτημένο πελάτη, ενώ διατροφολόγοι έχουν διαπιστώσει μία στρατιγική στροφή πολεεθνικών και μεγαλοεταιριών προς την παγκοσμιοποίηση της γεύσης. δηλαδή δεν είναι και εντελός τυχαίο που ένα παιδί της μεσογείου και ένα παιδί της αμερικής και ένα της αυστραλίας έχουν τις ίδιες επιλογές σε σνακς και έχουν απομακρηνθεί από τις παραδοσιακές γεύσεις και τρόφιμα ενώ στις μεγαμηχανοπόλεις η τροφή έχει και αποσυνδεθεί από την εποχή της, από το περιβάλον της, από τον τόπο παραγωγής της κι έχουμε και λέμε. Αντί λοιπόν Μανώλη να σε βάζης στη γωνίτσα και να σκέφτεσε τραγικά, σκέψου πως ίσως τα κιλά να μην είναι μόνο <έχω θέμα με την αγάπη κλαψ μπου>, ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι που το σώμα χάνει τις ικανότητές του λόγω εγκλωβισμού του στον μηχανιστικό όχι ενεργητικό τρόπο να λάβει μέρος στην αναζήτηση της τροφής που θα το θρέψη, κιάλλα. αν κολάς ακόμα για γυμναστήριο, ή σου φαίνετε βουνό άρχισε περπάτημα, πρώτα για μισή μετά για μία ώρα, σλόουλι, και σταδιακά ανέβαζε ρυθμό, καλύτερα το πρωί που ο οργανησμός είναι σε χαμηλά πεδία γλυκογόνου και μην κόψεις κάθετι που συ κρίνης παχυντικό, για να μην σου δήνεις την αίσθηση του καταναγκασμού και της απαγόρεφσης
    Be warned. My shite detector is on high alert.

το περπατημα που κανω εγω φιλε δε το κανουν τρεις μαζι κανονικοι σε βαρος......τι να σου πω οτιεχω περπατησει μεχρι 8 9 χιλομετρα μονοκοματα χωρις υπερβολη...και οχι μαι φορα μονο

Quote Originally Posted by εμμανουηλ View Post
    το περπατημα που κανω εγω φιλε δε το κανουν τρεις μαζι κανονικοι σε βαρος......τι να σου πω οτιεχω περπατησει μεχρι 8 9 χιλομετρα μονοκοματα χωρις υπερβολη...και οχι μαι φορα μονο

...συνέχισε να κάνεις το ίδιο και δεν θα πιστευεις τα αποτελέσματα που θα δεις.
    σου μιλάει ένας άνθρωπος που μισούσε το γυμναστήριο και πλέον έχει πάθει εξάρτηση

5 μερες μετα απο την τεταρτη και νιωθω υππεροχα.....ονειρευομαι πως του χρονου το καλοκαιρι θα μπω σε μαγιο μινιατουρα :P mακαρι να τα καταφερω..... μακαρι να βαλω τη ζωη μου σε μια σειρα.....καθως περα απο τα κιλα δεν εχω καποια αλλο να με απασχολει.....μακαρι να τα καταφερω και να μην με τουμπαρει η αγαπημενη μοου γυναικα !( η σοκολατα)

Senior Member
    Μπραβο μπραβο!!!!! Υπεροχα νεα!!!

i want to eat chocolate nowwww,but i'm on a diet

2 μηνες μετα.......απο 115 κιλα ειμαι 99.5 κιλα!!!!!!!!!!! και τα πιο πολλα ειναι απωλεια λιπους!!!!!!!!!!!εχω αρχισει και κανω ενα κωλαρακι κολαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στοχος μου τα 90!!! οσο αφορα τη σοκολατα.....οριστικο διαζυγιο!!!!

Junior Member
    Μπράβο Μανώλη, πάμε δυνατά,συνέχισε,εχω χάσει και χώ πρόσφατα 19 κιλά περίπου με διαιτολόγο και καταλαβαίνω απόλυτα ....Το θέμα ειναι να μη τα ξαναπάρουμε μετά βέβαια, κάτι που μου εχει συμβεί αρκετές φορές στη ζήση μου μέχρι τώρα χιχιχιχι αλλά δε βαριέσαι .....
    Λοιπόν να γράφεις την προοδό σου γιατί παρακολουθώ στενά το θέμα σου.....
    Αααα ξέχασα να σου συστηθώ, ειμαι η Ελπίδα.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345