o αληθινος μανωλης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
    ..εγώ μανωλη δε σε φοβάμαι :Ρ
    Αφού κατάφερες να είσαι τόσο συνεπής στη σχολή, θα καταφέρεις και να αδυνατίσεις.
    ναι, όλες οι γυναίκες λέμε ότι μας ενδιαφέρει ο χαρακτήρας πάνω απ όλα (και δεν εννοούμε να είναι καλό παιδί), οπότε πολλές φορές κάνουμε εκπτώσεις στην εμφάνιση αν ταυτιζόμαστε απόλυτα με τον άλλο.
    Εκεί είναι όλο το ζουμί. Απλά στη φάση που είσαι εσύ τώρα και πρέπει να βγεις στην ελευθερη αγορά δεν έχεις ούτε το χρόνο ούτε την όρεξη να βρεις αυτην τη συγκεκριμένη που να θαμπωθεί από το χαρακτήρα σου.
    Τι κάνεις λοιπόν? Γράψου σε ένα γυμναστήριο, κόψε τα σκουπίδια από τη διατροφή σου και θα δεις πολύ γρήγορα αποτελέσματα.
    Τι πάει να πει οκτώ μήνες? Αν ξεκινήσεις δυναμικά σε δυο μήνες θα χεις χάσει τα πρώτα δέκα και άπειρους πόντους έτσι και πορωθείς με το διάδρομο.
    Ξεκίνα να ζήσεις τη ζωή σου

αυτη η φραση μερικες φορερς τριγυρναει στο μυαλο μου ....αλλα γενικως ανασφαλειες δεν εχω.....και παταω γερα στα ποδια μου και οι αλλο μου λενε οτι εχω ωριμοτητα,,,το μονο προβλημα τα κιλα....και απο κει ξεκινανε ολα σα ντομινο

Quote Originally Posted by εμμανουηλ View Post
    αυτη η φραση μερικες φορερς τριγυρναει στο μυαλο μου ....αλλα γενικως ανασφαλειες δεν εχω.....και παταω γερα στα ποδια μου και οι αλλο μου λενε οτι εχω ωριμοτητα,,,το μονο προβλημα τα κιλα....και απο κει ξεκινανε ολα σα ντομινο
    ...μη με αναγκάζεις να αρχίσω τα κλισε :Ρ
    Ξέρεις ότι αυτό είναι ένα εμπόδιο στο δρόμο σου και αυτό σου δημιουργεί τη χαμηλή αυτοεκτίμιση.
    Τι κάνεις λοιπόν?
    Ή αποφασίζεις να έρθεις αντιμέτωπος με το πρόβλημα και να το λύσεις ή να ξαναμπείς μετά από πέντε χρόνια εδώ και να βάλεις θέμα "παρθένος ετών 30, (εκτος απο την ιερόδουλη)".
    Δεν σου λέω ότι δεν έχεις ελπίδα να βρεις κοπέλα και σε αυτά τα κιλά, αλλά και μόνο που τρώει εσένα τον ίδιο και σε κανουν να νιώθεις άσχημα, δεν έχεις καμία ελπίδα να φορτωθείς θάρρος και να κάνεις προσπάθειες αφού εσύ ο ίδιος έχεις ακυρώσει πρώτα τον εαυτό σου.
    Κάνω λάθος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..εγώ μανωλη δε σε φοβάμαι :Ρ
    Τι κάνεις λοιπόν? Γράψου σε ένα γυμναστήριο, κόψε τα σκουπίδια από τη διατροφή σου και θα δεις πολύ γρήγορα αποτελέσματα.
    Θεοδοσια μηπως μπορεις να προτεινεις τροπους να κοψει καποιος τα σκουπιδια απ τη διατροφη που λες? Δηλαδη οκ σωστη ειναι η προτροπη σου αλλα εμπρακτα πως υλοποιειται κατα τη γνωμη σου?

δεν ειναι οτι με απασχολει το θεμα σεξ μονο.....αλλα πιο πολυ αυτο της συντροφικοτητας του χαδιου......δηλαδη εκτος απο το πτυχιο της ασοεε να εχω και το πτυχιο της ερωτικης αποδοχηε βρε παιδι μου..... απλα δεν εχω καταλαβει εαν εχω χχαμηλη αυτοπεποιθηση η εχω καταθλιψη?

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Θεοδοσια μηπως μπορεις να προτεινεις τροπους να κοψει καποιος τα σκουπιδια απ τη διατροφη που λες? Δηλαδη οκ σωστη ειναι η προτροπη σου αλλα εμπρακτα πως υλοποιειται κατα τη γνωμη σου?

..ραπανάκη μου και μόνο ότι ο φίλος μας είναι 22 και μόνος σε μια γενιά που κάνουν σχέσεις από τα 13, δείχνει ότι εμποδίζεται από αυτά τα κιλά να "χωθεί" όπως θα έλεγες και συ και να κάνει κάτι παραπέρα.
    Αυτό από μόνο του είναι τεράστιο κίνητρο για να μη ξανά παραγγείλει πίτσα τα μεσάνυχτα.
    Όλα ειναι θέμα θέλω σε αυτή τη ζωή: τι θέλω περισσότερο? Εκεί πρέπει να απαντήσει ο φίλος μας στον εαυτό του.

δεν ειναι οτι με απασχολει το θεμα σεξ μονο.....αλλα πιο πολυ αυτο της συντροφικοτητας του χαδιου......δηλαδη εκτος απο το πτυχιο της ασοεε να εχω και το πτυχιο της ερωτικης αποδοχηε βρε παιδι μου..... απλα δεν εχω καταλαβει εαν εχω χχαμηλη αυτοπεποιθηση η εχω καταθλιψη?
    ..φυσικά και δεν σε απασχολεί μόνο αυτό.
    Σε αυτή την ηλικία και χωρίς να έχεις ζήσει την τρέλλα του έρωτα (και δεν εννοω το σεξ), είναι από μονο του μια μεγάλη πληγή.
    Μη κολλάει το μυαλό σου σε ταμπέλες τύπου κατάθλιψης κλπ. Απλά δεν είσαι ικανοποιημένος με την εικόνα σου και αυτό σε κρατά πίσω. Σο σιμπλ.

οπα ερωτα εχω ζησει.....μονοπλευρο βεβαια αλλα ερωτα στο φουλ και για καιρο

και γω, με τον κιανου ριβς αλλά πιστεψε με δεν έχει καμια σχέση με την πραγματικότητα του να είσαι με κάποιον και να μπορείς να τον αγγίζεις, να τον μυρίζεις, να είσαι μαζί του

Senior Member
    BINGO........
    Για κάνε λίγο focus σε αυτό που έγραψες...
    been good, been bad. WILL GO ON

κανω...και τι θες να πεις?

Senior Member
    Τοτε θεοδοσια γιατι τοσος κοσμος ειναι κολημενος με σκουπιδια στη διατροφη του? Νομιζω οτι παραβλεπεις καποιους παραγοντες, δεν ειναι τοσο απλο να μεταβει καποιος σε μια καλη διατροφη απο εκει που τρωει ο,τι να ναι, οσο αποφασισμενος κι αν ειναι γιατι το πνευμα προθυμον η σαρξ ασθενης...Ολοι εχουμε τη γνωση πλεον, αλλα ελαχιστοι τα εφαρμοζουν. Εγω εχω ακουσει πολλους ανθρωπους που λενε πχ οτι πινω κοκα κολα συνεχεια ή καπνιζω ή τρωω σοκολατα, ξερω οτι μου κανει κακο, θελω να μη το κανω, αλλα δε μπορω, νιωθω μεσα μου μια δυναμη να με σπρωχνει. Πολλες φορες το παιρνουμε αποφαση αλλα στην πορεια ξανακυλαμε.. Γι αυτο σε ρωτησα, μηπως εχεις να προτεινεις κατι επι του πρακτεου.

Senior Member
    όταν είχες δαγκώσει την λαμαρίνα (συγχώρα με που δεν μπορώ να το πώ έρωτα καθώς ο έρωτας θέλει δύο) ήσουν στο ίδιο βάρος που είσαι τώρα?
    been good, been bad. WILL GO ON

ναι ναι στα ιδια

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Τοτε θεοδοσια γιατι τοσος κοσμος ειναι κολημενος με σκουπιδια στη διατροφη του? Νομιζω οτι παραβλεπεις καποιους παραγοντες, δεν ειναι τοσο απλο να μεταβει καποιος σε μια καλη διατροφη απο εκει που τρωει ο,τι να ναι, οσο αποφασισμενος κι αν ειναι γιατι το πνευμα προθυμον η σαρξ ασθενης...Ολοι εχουμε τη γνωση πλεον, αλλα ελαχιστοι τα εφαρμοζουν. Εγω εχω ακουσει πολλους ανθρωπους που λενε πχ οτι πινω κοκα κολα συνεχεια ή καπνιζω ή τρωω σοκολατα, ξερω οτι μου κανει κακο, θελω να μη το κανω, αλλα δε μπορω, νιωθω μεσα μου μια δυναμη να με σπρωχνει. Πολλες φορες το παιρνουμε αποφαση αλλα στην πορεια ξανακυλαμε.. Γι αυτο σε ρωτησα, μηπως εχεις να προτεινεις κατι επι του πρακτεου.
    ...απλά ραπανακη μου, πιάστηκα από το πόσο επιμελής είναι ο φίλος μας στο θέμα της σχολής, πόσο τον προβληματίζει που όλες τον βλέπουν σαν τον "μανωλάκη" και κει αν θυμάσαι τον κάλεσα να σκεφτεί τι είναι πιο σημαντικό γι αυτόν.
    Όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει στη ζωή μας τη φάση των σκουπιδιών που στην ουσία είναι ένα συναισθηματικό μπούκωμα.
    Άλλοι μένουν για πάντα εκεί και γίνονται δυστυχισμένοι αφού δημιουργούνται ένα εκ. ελλείψεις και κενά και άλλοι είναι πιο δυνατοί και αρπάζουν τη ζωή τους από τα μαλλιά.
    Το αν ο μανωλης ανήκει σε αυτή την κατηγορια δεν θα το μαθουμε ποτέ, αλλά το να τον εμψυχώσουμε δεν μας κοστίζει και πολλά πράγματα.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast