Results 1 to 15 of 27
-
01-06-2013, 02:59 #1
Πιο χαλια ψυχολογια πεθαινεις.... :(
Αυτο... Down οσο δεν παει....
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 01-06-2013, 03:31 #2
i want to cry...." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
01-06-2013, 03:43 #3
Εχει καποιες μερες π ειμαι πολυ πεσμενη.. χωρις προφανη αιτιολογια.. βγαινω με το ζορι κ δν εχω διαθεση να μιλησω κ καθομαι στην καφετερια πχ με τα κοριτσια κ κοιταω το κενο κ μ φαινονται αδιαφορα οσα λενε.. επισης οταν παιρνω το λεωφορειο μετα να επιστρεψω μετα βιας δν βαζω τα κλαματα, μαλιστα σημερα επιστρεφοντας με επιασε τετοιο μπουκωμα κ ανυπομονουσα να παω σπιτι, μολις πηγα κατευθειαν κρεβατι κ κουβερτα κ εκλαιγα κ εκτονωθηκα, θεωρω πως ισως μ γυριζει καταθλιψη, κ δν μ αρεσει εαν συμβει, διοτι θα με παει πισω σε πολλα, ειναι μερες π το χω αυτο το μπουκωμα ρε σεις, δν ξερω πια, η φαρμακευτικη μ αγωγη παραμενει η ιδια, κ με πιανει κ το στομαχι μ ανακατευομαι συνεχεια....
ειναι παροδικο η ενδειξη καταθλιψης? μακαρι να περασει αλλα το βλεπω σαν καταιγιδα να ερχεται κ οχι σαν βροχουλα.. γμτ... θα δειξει............. :/
01-06-2013, 03:48 #4
Καλα ο αρραβωνιαρης σου τι κανει? Γιατι δεν ερχεται εκει να ξεχασεις και πως σε λενε? Υπαρχει καλυτερο αντικαταθλιπτικο απ τον ερωτα? Παρτον τηλεφωνο να ερθει.
01-06-2013, 03:51 #5
κερασι κοφ' το δουλεμα, δν ειναι ολες οι στιγμες για χιουμορ... κ ελεος πια με το ''σεξ=πανακεια''... κ αν θες να ξερεις ο,τι μπορει κανει κ αυτος, αλλα το θεμα μ ειναι αλλο.. η διαθεση ειναι το θεμα.. την οποια δν εχω....
01-06-2013, 13:20 #6
σεξ δοκιμασες ? ποσο καιρο εχεις να το κανεις ?
πλακα κανω :Ρ ειδες ομως ποσο σπαστικο ειναι να εχεις το προβλημα σου, και οι αλλοι να ασχολουνται με τη σεξουαλικη σου ζωη, λες και μονο αυτο εισαι και τπτ αλλο.
01-06-2013, 14:23 #7
το πιασες?
01-06-2013, 14:45 #8
ετσι μπραβο αλεξανδρε, παμε να της φτιαξουμε τη διαθεση.
Lacrymosa σ'αγαπαμε!! <3
01-06-2013, 17:51 #9
larymosa,αν αυτο σε παρηγορει,εχω κιεγω ωρες η και μερες που πραματικα ειμαι τοσο χαλια,μα τοσο χαλια,που πραγματικα θα προτιμουσα να μην ειμαι εν ζωη.Και τι κανω?περιμενω να περασει.Και περναει.Αλλα αυτες τις ωρες,δεν μπορω να τις καταπολεμησω με τιποτα,ουτε με αισιοδοξια,ουτε με θετικες σκεψεις,δλδ απλως το υπομενω,με μεγαλη δυσκολια ομως.Σε καταλαβαινω,και σε δικαιολογω απολυτως.Ειναι φρικη αυτες οι στιγμες-ωρες-μερες.Τι να πω.Παρεπιπτοντως,εβλεπα τις προαλλες ενα ντοκυμαντερ στο ερτ3,απο το ινστιτουτο max plank,δεν ξερω αν το γνωριζεις,αλλα ειναι σαν να λεμε NASA.Λοιπον ,ητο περι καταθλιψης,και εξηγουσε ο τυπος οτι η κτθλψη οφειλεται σε πολλαπλες ομαδες γονιδιων,τις οποιες εχουν βρει,και θεωρουν οτι τα συγχρονα φαρμακα δεν στοχοποιουν το προβλημα(παντα το πιστευα αυτο)δλδ πισευουν οτι η καθε θεραπεια πρεπει να ειναι εξατομικευμενη,αναλογα με το γονιδιακο προφιλ του καθενος.max plank ειναι αυτο,κατι ξερουν παραπανω.Παρεπιπτοντως,ανα καλυπτω οτι εισαι δημοφιλης στο site(σπουδαιο αυτο)και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω παραπανω,αλλα το καταλαβαινω οτι δεν μπορω.Τι αλλο να πω.Φιλικα,Αγγελος.
01-06-2013, 21:41 #10
Ευχαριστω παιδια ολους... αλλα κ παλι δν αλλαζει κατι..
Κενο δν εχει να κανει με το σεξ πιστεψε με, ουτε το σεξ ειναι το παν..
Ουτε παντα η καταθλιψη οφειλεται σε χειροπιαστο κ αντικειμενικο γεγονος..
Εμενα ειναι χρονια στα πλαισια της διπολικης..
Θα το παλευω οσο χρειαστει παντως..
Δν εχω διαθεση να γραψω αλλο, ουτε φυσικα να βγω η να ασχοληθω με κατι..
δν ξερω...." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
02-06-2013, 11:39 #11
Αν η ψυχολογία είναι εντελώς χάλια τότε μόνο καλλίτερη μπορεί να γίνει (αφού χειρότερη δεν γίνεται)
Αν η διάθεση είναι στο μηδέν τότε έχει μόνο μονόδρομο προς τα επάνω
Αν νόημα δεν έχει τίποτα τότε ας γίνει κάτι και νόημα θα βρεθεί από μόνο του
Αν υπάρχει "δεν θέλω" ας μεταβληθείς στο "θα απολαύσω ότι μπορώ"
Αν υπάρχει "δεν μπορώ" θα σκεφτώ ότι μπορώ κάθε τι που θέλω
.
.
.
Κουτάκι έκτακτης ανάγκης έχεις?
Πως υπάρχει σε κάθε αμάξι ένα κουτάκι με επιδέσμους και λίγο οινόπνευμα και βαμβάκι. Δύο τρία βασικά δλδ...
Εσύ τέτοιο κουτάκι έχεις?
Ενα κουτάκι με 2-3 αντικείμενα, σκέψεις σε χαρτί, τηλέφωνα φίλων, ε-μαιλ, σάιτ που να ξέρεις πως ότι και να γίνει, όπως και να νιώθεις, όσο και να έχεις βαλτώσει αυτό το κουτάκι θα σε "σηκώσει"
Αυτό το κουτάκι ξέρεις σιγά σιγά μπορεί να γίνει κούτα, και σιγά σιγά να γίνει δωμάτιο, και μετά σπίτι, και μετά ζωή............
Καλημέραbeen good, been bad. WILL GO ON
02-06-2013, 14:54 #12
λακρυμοζα μου καποτε ειχα διαβασει σε αυτο το φορουμ ενα αποφθεγμα, που με βοηθαει πολυ οταν πεφτω και νιωθω οτι θα ειμαι ετσι συνεχεια: "KAI OTI ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΕΣΑΕΙ..."
οσο ατελειωτο κι αν φανταζει ενα καταθλιπτικο επεισοδιο παντα μα παντα περναει.
ορισμενες φορες δε, ειμαστε καλυτερα απο πριν πεσουμε στην καταθλιψη.
εδω κολλαει το αλλο:"ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΑΠΟΤΟΚΟ ΤΟ ΦΩΣ""ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
02-06-2013, 16:13 #13
Δεν θα σου γράψω τίποτα απλά θα σου αφιερώσω το κομμάτι believe.Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.
02-06-2013, 16:52 #14
02-06-2013, 18:14 #15
Ολγακι,αστα να πανε,δυστυχως η κτθκψη, ειναι πραγματικη ασθενεια(οπως προειπα στην παραπανω ενοτητα)και προς το παρον δεν αντιμετωμιζεται με τα παροντα φαρμακα.ολλα ειναι ημιμετρα.Δυτσυχως.Δεν ειμαι απαισιοδιοξος,αλλα ρεαλιστης.Γιαυτο μπηκα στο φορουμ,για να ξεχνιεμαι,οχι για να θεραπευτω(ουτε για να βρω γυναικα,ακους lacrym0sa,ακους,)οχι δεν τα"γυριζω"απλως ειμαι ειλικρινης.