Παιδικά απωθημένα ή κάτι άλλο..?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 46
    Senior Member

Παιδικά απωθημένα ή κάτι άλλο..?

Χρόνια το είχα καλά κρυμμένο μέσα μου, το είχα κατανοήσει και το είχα ξεπεράσει σε εναν πολύ μεγαλο βαθμο και τωρα καλουμε να το σκαλισω παλι.
    Σε ηλικια 10 ετων επαιζα κρυφτο στην γειτονια με τον 4 χρονια μεγαλυτερο αδελφο μου και την παρεα του. Ενας απο τους φιλους του με "προστατευε" απο το να μην χαθω ή να μην χτυπησω οσο παιζαμε κρυφτο και κρυβομασταν μαζι. Καθε φορα που κρυβομασταν, εκεινος ασελγουσε απανω μου χωρις εγω να φερω αντισταση.Δεν εφερνα αντισταση γιατι οταν το εκανα γινοταν πολυ πιο βιαιος και επιμονος.
    Τους λογους της ασελγειας τους δικαιολογησα στην ενηλικη ζωη μου : Ηταν μικρος και εκεινος, και δεν ειχε πληρη επιγνωση της πραξης του, οπως καθε εφηβος, ηθελε απλα να κανει σεξ και εγω ημουν το "μοναδικο" θυληκο της παρεας. "Ισως..." σκεφτηκα, "να με ειχε ερωτευθει".
    "Ισως... Να ηταν απλα ενας ανωμαλος".

Ο ουσιαστικος προβληματισμος μου ξεκιναει απο την στιγμη που θελησε να με βρει αυτος ο ανθρωπος... Σημερα 19 χρονια αργοτερα, πηγε στο πατρικο μου, βρηκε την μητερα μου(η οποια δεν ξερει κατι) και την ρωτουσε για εμενα,τον αδελφο μου (και κατι αλλα ασχετα που ειναι εκτος θεματος)... Με τα πολλα, αφησε την ηλεκτρονικη διευθηνση του απο το facebook στην μανα μου,λεγοντας της να τον προσθεσουμε σαν φιλο γιατι ηθελε να μαθει νεα μας. Η συνεχεια της ιστοριας εχει ως εξης: Ηθελα να αντιμετωπισω αυτην μου την παιδικη ιστορια. Εστειλα λοιπον το αιτημα φιλιας, εχοντας παντα στο μυαλο μου οτι ηρθε ο καιρος να μαθω την δικη του οπτικη γωνια και επιτελους να απαντηθουν ερωτησεις χωρις εικασιες....
    Παιδια.... Ο τύπος ειναι υπερτουμπανο... Νομιζω οτι ενθουσιαστικα παρα πολυ με την εξωτερικη του εμφανηση αλλα δεν μπορω να το προσδιορισω απολυτα ακομη... Εσεις τι λετε? Τι μου συμβαινει? Ειναι δυνατον να ερωτευτηκα...?

Senior Member
    Καλησπερα σου μελος,πιστευω εχεις πολλα κ μπερδεμενα μαζι τους αισθηματα για αυτον τον ανθρωπο ισως οργη ισως ενθουσιασμο που λες ο οποιος σε εκμεταλλευτηκε σε μικρη ηλικια μαλιστα με τον χειροτερο τροπο,δεν πιστευω οτι σε ειχε ερωτευτει αλλωστε ησουνα ενα παιδι ο ανθρωπος ειναι απλα ανωμαλος,Κ επειδη κ εγω εχω πεσει θυμα κακοποιησης οχι βεβαια σε τετοια μικρη ηλικια αλλα σε πολυ εαυλωτη φαση απο συγγενικο προσωπο γνωριζω οτι δεν αλλαζει ευκολα ενας τετοιος ανθρωπος κ δεν πρεπει να τον εμπιστευτεις,Μην κολλας απο εμφανιση μπορεις να βρεις παντου δεκαδες ανθρωπους παρομοιους με αυτον,Προτεινω μην ασχοληθεις καθολου μαζι του επειδη θα σου ξυπναει διαρκως αυτην την δυσαρεστη αναμνηση κ πραγματικα ετσι κ πηγαινει σε ειδικο πρεπει να κανεις μια τετοια κουβεντα,διεγραψε τον κ απο την ζωη σου κ απο το φεισ εντελως!

Senior Member
    Πιστευω οτι τα κινητρα του ειναι ερωτικα. Βγες να τον δεις και στη συζητηση και αν σ αρεσει προχωρα.

Banned
    ποσο χρονω ηταν αυτος που ελεγες οτι ασελγουσε πανω σου τοτε?

Senior Member
    Aννα νομιζω στα 14 εχει πληρη συναισθηση του τι κανει , και επισης εσυ στα 10 σου αποκλειεται να ειχες σωμα που να προκαλει ερωτικο ενδιαφερον σε καποιον που δεν ειναι ανωμαλος.
    Μπορει εσυ μεσα σου να το δικαιολογουσες για να μπορεσεις να το ξεπερασεις , αλλα δυστυχως δεν υπαρχει δικαιολογια για κατι τετοιο , ειναι σιγουρα βιαστης και παιδοφιλος. Το οτι εψαξε να σε βρει το βρισκω πολυ περιεργο , πιστευω πως δεν θα επρεπε να τον συναντησεις ξανα.

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Aννα νομιζω στα 14 εχει πληρη συναισθηση του τι κανει , και επισης εσυ στα 10 σου αποκλειεται να ειχες σωμα που να προκαλει ερωτικο ενδιαφερον σε καποιον που δεν ειναι ανωμαλος.
    Μπορει εσυ μεσα σου να το δικαιολογουσες για να μπορεσεις να το ξεπερασεις , αλλα δυστυχως δεν υπαρχει δικαιολογια για κατι τετοιο , ειναι σιγουρα βιαστης και παιδοφιλος. Το οτι εψαξε να σε βρει το βρισκω πολυ περιεργο , πιστευω πως δεν θα επρεπε να τον συναντησεις ξανα.
    τι να πω τωρα δε ξερω στα 14 βιαστης παιδοφυλος λιγο παραξενο μου φαινετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τι να πω τωρα δε ξερω στα 14 βιαστης παιδοφυλος λιγο παραξενο μου φαινετε
    Και τι ειναι τοτε? ΣΤα 14 εχει ηδη αρχισει να αναπτυσσεται η σεξουαλικοτητα και ξερει τι ειναι το σεξ και οτι πρεπει να υπαρχει συναινεση.

Senior Member
    καταρχην σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας να μου απαντησετε, Αλεξανδρε τοτε αυτος ηταν 14. Δεν ξερω γιατι με αναζητησε σημερα, αρχικα σκεφτηκα οτι ισως να θυμαται τι εκανε τοτε και να ζητησει ισως καποια συγνωμη... Στην συνεχεια αφησα ανοιχτη την επικοινωνια για να δω τα πραγματικα του κινητρα, ομως προς στιγμην τα πραγματα πανε πολυ τυπικα. Το θεμα μου ειναι γιατι η οψη του σημερα να με κεντριζει εστω απο τις φωτο που ειδα? Δεν θα επρεπε μια να τον δω,και μια να θελω να τον φτυσω?

Senior Member
    Ναι θα επρεπε , αλλα μηπως ειναι η περιπτωση που το θυμα εξιδανικευει τον θυτη? Νομιζω stockholm syndrom λεγεται.

Δεν ξερω τι θα κανεις τελικα , αλλα να προσεχεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Ναι θα επρεπε , αλλα μηπως ειναι η περιπτωση που το θυμα εξιδανικευει τον θυτη? Νομιζω stockholm syndrom λεγεται.

Δεν ξερω τι θα κανεις τελικα , αλλα να προσεχεις
    Δεν εχω ξανα ακουσει για αυτο το συνδρομο, θα φροντισω ομως να μαθω λεπτομεριες. Ναι θα προσεχω, αυτο ειναι το μοονο σιγουρο, πλεον κοντευω τα 30. Αν ερθει ετσι ωστε τελικα συναντηθω, θα εχω στο μυαλο μου τον κερασι...
    Δεν ξερω αν ειναι αυτο που εβαλε πεταλουδες στο στομαχι μου μονο και μονο απο τις φωτο... Σιγουρα ομως με προβληματιζει η αποψη σου.

Senior Member
    Δεν καταλαβα κατι ομως αννα, την πρωτη φορα οκ εγινε. Τις επομενες γιατι δεν ειπες κατι σε γονεις κλπ?

Senior Member
    Καλά θα ήταν να ξε-ενθουσιαστεις γιατί τώρα δεν είστε 10 χρ να ασελγήσει απλά (που οκ προσωπικά δεν το θεωρώ καθόλου απλό ούτε και αυτό!) αλλά μπορεί να κάνει παραπάνω πράγματα και με βάση αυτά που μας είπες δε θα χρειαστεί να δώσεις δικαιώματα για να κάνει και πολλα.. κατάλαβες.
    Εγώ θα έλεγα να τον διαγράψεις απο φίλο, τι να πεις με εναν που οταν ησουν μικρή ασελγούσε πάνω σου?
    Να τον ρωτήσεις γιατί το έκανε? Ενώ παράλληλα τώρα πλέον είσαι μαζί του ενθουσιασμένη-ερωτευμένη?!!!(wtf?!)? Ε, πιο πολύ κόβω η συζήτηση που θα γίνει και αν θα γίνει να καταλήξει σε "ερωτική" συζήτηση.. και λίγο δύσκολο happy end σε τέτοιες ιστορίες..

Καλά τη φράση "υπερτούμπανο" να μη τη σχολιάσω .. :S :\ λίγο μυαλό pls...:)

"" betelgeuse Ναι θα επρεπε , αλλα μηπως ειναι η περιπτωση που το θυμα εξιδανικευει τον θυτη? Νομιζω stockholm syndrom λεγεται.""
    .. δεν το ήξερα αυτο. όμως ειναι γεγονος ότι το θυμα, αμα ειναι μικρης ηλικίας έχει την ταση να θεωρει τον θυτη του ανωτερο του και καλύτερο του. κι αυτο οδηγει σε αισθημα μειονεξιας και χαμηλης αυτοεκτιμησης με όλες τις παρακατω συνεπειες που μπορεις να φανταστεις.
    Το θυμα έχει πάντα έντονες τις θυμησες, όταν αναμοχλευει μια τραυματικη εμπειρια χρονια μετα ειναι σαν να την ξαναζει εντονα όπως και τοτε εκεινη τη στιγμη που την αναμοχλευει. Δεν πιστευω όμως πως συμβαινει το ίδιο με το θύτη. Ο θυτης επειδη δεν του ηταν τραυματικη εμπειρια αυτο που εκανε ειτε το ξεχασε ειτε υπαρχει στη μνημη του ως δευτερεουσας σημασιας γεγονος που κατα την κριση του δεν ενοχλησε τον αλλο τοτε σε τετοιο βαθμο ωστε να του γινει τραυματικη εμπερια στη ζωη επειδη κι ιδιος στη ζωη του δεν ειχε τετοιες ή συναφεις ή γενικα τραυματικες εμπειριες για να ξερει, στη σκεψη του αυτο που εκανε δεν επηρεαζει καθολου την καθημερινη του ζωη μεταξυ αλλων και τη μετεπειτα σχεση του με το θυμα. Μιλω για τετοιας φυσης εμπειριες μ αυτες που περιγραφεις.
    Ο θυτης ζει ανεμελα ενω το θυμα υποφερει μεσα του. Μαλλο εντυπωση ανεμελου σου αφησε. Αννα θα πρεπει να περιμενεις να δεις τις προθεσεις του κρατωντας όμως αμυνες. Και να ξερεις πολύ δυσκολα καποιος αναπτυσσει σχεσεις όσα χρονια κι αν περασουν κι οσες καταστασεις κι αν αλλαξουν με καποιον που καποτε τον τραυματισε.
    Αν στο τοτε του ησουν ερωτας θα σου εδειχνε και κατι ερωτικο εκτος απο παρενοχλησεις κι ισως εχει αυτο κατα νου επειδη οι ερωτες σε τετοιες ηλικιες, έστω κι αν δεν ηταν καποια ιδιαιτερη σχεση δεν ξεχνιουνται. Πάντως συμφωνω με προλαλησαντες ότι καποιος στα 14 του εχει πλήρη συναισθηση του τι κανει.
    γιάννης

Το ότι συνέβηκε σε αυτή τη μικρή ηλικία πιστεύω έχει σημασία. Τα παιδιά αντιμετωπίζουν διαφορετικά τα δυσάρεστα γεγονότα. Ήσουν μικρή και δεν ήξερες τι ακριβώς έκανε, προφανώς ήταν κάτι που δεν ήθελες, για αυτό και μέσα σου δεν έμεινε σαν ευχάριστη εμπειρία. Ίσως για αυτό να τον δικαιολογείς. Όμως αν σου συνέβαινε σε μεγαλύτερη ηλικία όπου θα είχες αρχίσει να ωριμάζεις σεξουαλικά πιστεύω θα είχες άλλη γνώμη τώρα.

Μπορεί να μην νιώθεις οργή για αυτόν τον άνθρωπο γιατί όπως λες έχεις δικαιολογήσει την πράξη του. Είναι σαν να τον έχεις συγχωρήσει.

Τώρα το τι σου συμβαίνει είναι περίεργο. Γενικά ενθουσιάζεσαι με κάποιον μόνο από την εμφάνιση ή μόνο στον συγκεκριμένο;:)

Καλό είναι να κρατήσεις απόσταση μέχρι να ξεκαθαριστεί το τι ζητάει από εσένα. Με τον αδελφό σου επικοινώνησε ή μόνο μαζί σου;

Banned
    αυτο που ακουω μου φαινετε ομολοογουμενως παρα πολυ περιεργο..το μονο που θα μπωρουσα να υποθεσω οτι το παιδι στα 14 του αντεγραψε καπιον που ασελγησε στο ιδιο γιατι δε νομιζω στα ξαφνικα να του ηρθε εμπνευση να το κανει αυτο... τωρα αν λαβει κανεις υποψη και τα 2 συμβαντα ετσι οπως φαινονται η υποθετω εγω οτι εγιναν εγω το βρισκω καπος απιθανο τωρα μετα απο τοσα χρονια αυτος ο 14χρονος να ειναι φυσιολογικος αρα δε νομιζω να εχει καπιο καλο μελον ολο αυτο... ετσι οπως το ακουω

Page 1 of 4 123 ... LastLast