Παιδικά απωθημένα ή κάτι άλλο..? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Banned
    εγω στη θεση σου θα καθομουν να του μηλισω αλλα θα τον ρωταγα μηπως καπιος τοτε σε ειχε παρενοχλησει σεξουαλικα και για αυτο το ειχες κανει αυτο κλπ και αν μου ελεγε την αληθεια η μου ελεγε καπια πιστικη εξηγιση για αυτο το περιστατικο θα πηγενα πασο αν μου ελεγε ψεματα θα αποχορουσα... με τη μια.. απο το τροπο που καπος λεει αληθεια η ψεμματα φενετε και τι προθεσεις εχει.. αν ετοιμαζετε πχ να σου πει τα 1000 παραμυθια αυτο ειναι κακο σημαδι
    Last edited by αλεξανδρος_77; 05-06-2013 at 12:27.

...εγώ πάλι πιστεύω πως ένα αγόρι στα 14 δεν έχει στο μυαλό του ούτε την κακοποίηση ούτε το βιασμό.
    Οτι βγαίνει, βγαίνει αυθόρμητα καθώς οι ορμές σε αυτή την ηλικία είναι ανεξέλεγκτες ειδικά στους άντρες.
    Αννα, να σε ρωτήσω κάτι? Είχε γίνει κάτι με βία εκείνη την εποχή?

Senior Member
    Κερασι δεν ειπα κατι σε γονεις γιατι ποτε δεν ειχα τους γονεις διπλα μου στις οποιες ανασφαλειες μου ή φοβιες. Σκεψου οτι αδιαθετησα στα 16 μου πρωτη φορα και δεν ειχα ιδεα τι μου συμβαινει, εμαθα απο φιλες μου... Δεν ειχα επιλογη να αντισταθω γιατι οι γονεις με αφηναν να με προσεχει ο αδελφος μου, ο οποιος εμπιστευοταν τον φιλο του. Στο σπιτι δεν μπορουσα να γυρισω γιατι δεν με αφηναν ποτε μονη. Οι δικοι μου ελειπαν σχεδον ολη μερα πολλες φορες, οποτε και το παιχνιδι στην πλατεια η στην γειτονια ηταν πολυ συχνο, αν οχι καθημερινο.
    Δεν μπορω να πω οτι κοιτουσα ποτε την εξωτερικη εμφανηση, ειναι ο πρωτος ανθρωπος που ασχοληθηκα με αυτη.
    Εχετε δικιο για την δικη του πλευρα, δεν ειχα σκεφτει ποτε οτι αυτος ο ανθρωπος δεν το κουβαλησε ποτε μεσα του ολο αυτο.
    Με τον αδελφο μου δεν εχει επικοινωνησει ακομη, δεν το εχει επιδιωξει ο αδελφος μου... Προς το παρων η συναντηση ειναι αδυνατη καθως μενει στην κυπρο μονημα. Θα δωσω χρονο στον εαυτο μου και θα ειμαι παθητικη απεναντι του, μεχρι να δω τι θελει απο εμενα...Σας ευχαριστω πολυ ολους!!!

Junior Member
    πραγματικα κ γω πιστευω οτι ειναι ασκοπο ολο αυτο....ξερεις ποιος ηταν...ξερεις κ απο τον ιδιο σου τον εαυτο οτι ο ανθρωπος δεν αλλαζει....κοψε πριν να ναι αργα κ σε ψαχνουμε...να προσεχεις πολυ κοριτσι μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...εγώ πάλι πιστεύω πως ένα αγόρι στα 14 δεν έχει στο μυαλό του ούτε την κακοποίηση ούτε το βιασμό.
    Οτι βγαίνει, βγαίνει αυθόρμητα καθώς οι ορμές σε αυτή την ηλικία είναι ανεξέλεγκτες ειδικά στους άντρες.
    Αννα, να σε ρωτήσω κάτι? Είχε γίνει κάτι με βία εκείνη την εποχή?
    Ναι, στο σπιτι, υπερχε βια απο πολλες πλευρες, ο πατερας μου εδερνε την μανα μου για αστειους λογους και η αδελφη μου (ειμαστε 4 παιδια στην οικογενεια και εγω ειμαι το τελευταιο) τις ετρωγε την ιδια τοτε εποχη απο τον τοτε συζηγο της. και στις δυο περιπτωσεις ημουν αρκετες φορες μαρτυρας. Παιζει ρολο?

Αν εννοεις απο μεριας του παιδιου, οχι. Μονο ασελγουσε καθως δεν επετρεπα κατι αλλο. Προσπαθουσε ναι αλλα ολοκληρωμενη πραξη δεν υπηρξε.

Quote Originally Posted by Anna M. View Post
    Ναι, στο σπιτι, υπερχε βια απο πολλες πλευρες, ο πατερας μου εδερνε την μανα μου για αστειους λογους και η αδελφη μου (ειμαστε 4 παιδια στην οικογενεια και εγω ειμαι το τελευταιο) τις ετρωγε την ιδια τοτε εποχη απο τον τοτε συζηγο της. και στις δυο περιπτωσεις ημουν αρκετες φορες μαρτυρας. Παιζει ρολο?

Αν εννοεις απο μεριας του παιδιου, οχι. Μονο ασελγουσε καθως δεν επετρεπα κατι αλλο. Προσπαθουσε ναι αλλα ολοκληρωμενη πραξη δεν υπηρξε.
    ..περα από αυτό που είναι πολύ σημαντικό, όταν αυτός ο τύπος ασελγούσε πάνω σου, εσύ αντιστεκόσουν και το έκανε με τη βια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..περα από αυτό που είναι πολύ σημαντικό, όταν αυτός ο τύπος ασελγούσε πάνω σου, εσύ αντιστεκόσουν και το έκανε με τη βια?
    Τις πρωτες φορες με χαιδευε σε επιμαχα σημεια με επιμονη, μετα οσο περνουσε ο καιρος οι απαιτησεις του αυξανονταν και αντιστεκομουν καθε φορα που εκανε κατι και με πονουσε... Βια αν εννοεις ξυλο, οχι. Ειχε αρκετη δυναμη ωστε να με κραταει ακινητη. η αντισταση μου ηταν η φωνη μου. Οποτε ελεγα μη η σταματα εδειχνε να σταματαει, λεγοντας μου να σταματησω, για να μην μας "βρουν".Καθομουν καθως ενιωθα οτι δεν μπορω να ξεφυγω. Επισεις παιζαμε κρυφτο, οποτε και δεν ηξερα που μπορει να βρισκονται οι αλλοι για να τους βρω, ο αδελφος μου ηταν αυτος που συνηθως που εψαχνε να μας βρει, οποτε και οταν κρυβομασταν επρεπε να τον αποφευγουμε.
    Last edited by Anna M.; 05-06-2013 at 22:55.

Banned
    Τις πρωτες φορες με χαιδευε σε επιμαχα σημεια με επιμονη, μετα οσο περνουσε ο καιρος οι απαιτησεις του αυξανονταν και αντιστεκομουν καθε φορα που εκανε κατι και με πονουσε... Βια αν εννοεις ξυλο, οχι. Ειχε αρκετη δυναμη ωστε να με κραταει ακινητη. η αντισταση μου ηταν η φωνη μου. Οποτε ελεγα μη η σταματα εδειχνε να σταματαει, λεγοντας μου να σταματησω, για να μην μας "βρουν".Καθομουν καθως ενιωθα οτι δεν μπορω να ξεφυγω. Επισεις παιζαμε κρυφτο, οποτε και δεν ηξερα που μπορει να βρισκονται οι αλλοι για να τους βρω, ο αδελφος μου ηταν αυτος που συνηθως που εψαχνε να μας βρει, οποτε και οταν κρυβομασταν επρεπε να τον αποφευγουμε.
    απιστευτο μου φαινετε δε μπωρουσα να φανταστω οτι ενα 14χρονο θα εκανε κατι τετοιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    απιστευτο μου φαινετε δε μπωρουσα να φανταστω οτι ενα 14χρονο θα εκανε κατι τετοιο
    Ναι ειχαμε σταθερη κρυψωνα, που δεν μπορουσε να την βρουν. Κρυβομασταν στο υπογειο της πολυκατοικιας που εμενα,εκει που ηταν ο λέβητας. Μπαιναμε απο το παραθυρο που ηταν εκει για να αεριζετε το υπογειο και οχι απο την κυρια εισοδο. αρα καταλαβαινεις, οποιαδηποτε φωνη, ειχε αντιλλαλο μεσα στην πολυκατοικια.
    Η λυτρωση μου ηταν οταν επεισα τον πατερα μου την εποχη που εγεινε διαχειρηστης να βαλει καγκελοπορτα για να μην κατεβαινει οποιος να ναι εκει κατω, προφασιζομενη τους ναρκομανεις.

Γιατί δεν τον απέφευγες?
    Οι περιγραφες σου δίνουν εντυπωση ότι τον ακολουθούσες, ότι ήξερες πως πηγαινοντας εκει θα τον εβρισκες και θα επακολουθουσαν αυτα που εκανε. Οι περιγραφες σου δε δινουν εντυπωση ότι τον απεφευγες. Το να μιλας επίσης για "σταθερη κρυψώνα" σημαινει καπου συναινούσες, με τα τοτε σου δεδομενα δλδ σε καποιο βαθμο μεσα σου αυτο που γινοταν σου αρεσε, κι αυτο μπορει να ταν η περιπέτεια ή η ηδονη. Φαινεται πως αυτα που συνεβησαν μαζι του αργότερα τα συνειδητοποίησες και τα κατεταξες μεσα σου ως τραυματικες εμπειριες και απο αυτο το σταδιο και επειτα να σου προκλήθηκαν και τα αναλογα συναισθηματα. Αυτονόητο βεβαια το ότι αυτο ήταν σεξουαλική παρενόχληση ειτε υπήρχε ειετε όχι συναινεση σου αφού ησουν ανήλικη.
    γιάννης

Senior Member
    kαλη σου μέρα. Εύλογες οι ερωτήσεις του Ιωάννη αν και κατανοώ απόλυτα ότι, στην ηλικία των 10 ετών ένα παιδί δεν έχει σαφή εικόνα για κάποια πράγματα, αν είναι "καλά" ή "κακά". Κάποια αισθήματα είναι αντιφατικά και μπερδεμένα και συμφωνώ και εγώ ότι αργότερα συνειδητοποίησες τι πραγματικά συνέβη και το κατέταξες σαν τραυματική εμπειρία.

Επίσης το γεγονός ότι έχεις βιώσει βια στην οικογένεια σου , περιέπλεξε ακομα περισσότερο την κατάσταση. Μ' ότι μεγαλώνουμε το θεωρούμε ως ένα σημείο φυσιολογικό. Οπότε στην ευαισθητη παιδική ηλικία που βρισκόσουν, προφανώς την συγκεκριμένη μορφή βίας του δεκατετράχρονου απέναντι σου, δεν της έδωσες την αναμενόμενη διάσταση που ίσως κάποιο άλλο κορίτσι θα έδινε. Πίστευες ότι κάπως έτσι οι άντρες άρα και τα μικρά αγόρια συμπεριφέρονται.

Από εκεί και πέρα, την διάθεση σου να έχεις κάποια επαφή μαζί του εγώ θα την ερμήνευα΄σαν προσπάθεια να δεις τι ακριβώς συνέβη , πως νιώθει πλέον ο ώριμος άντρας σχετικά μ' αυτό, αν το θυμάται, αν έχει μετανιώσει. Να "συμφιλιωθείς" μαζί του άρα και μ' αυτό που σου έκανε. Να ξορκίσεις το κακό.
    Άν αυτό σε βοηθήσει, μπορείς να το κάνεις μόνο όμως αν πιστεύεις ότι είσαι αρκετά αποστασιοποιημένη και ότι θα μπορέσεις να το διαχειριστείς . Μία συναισθηματική εμπλοκή θα δυσκολευε πολύ την κατάσταση.
    Και μια ερώτηση: μήπως ο αδερφός σου κατάλαβε τότε τι συνέβη, έστω και των υστέρων?
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ότι δε θα γίνει τίποτα αμα τον προσεγγισεις φιλικά..και σιγά το περίεργο που σου αρέσει, αφού εσύ λες ότι είναι εμφανίσημος!
    Μπορεί ανακαλύπτοντας βέβαια τον χαρακτήρα του να ξενερώσεις αλλά μεσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό..
    Τώρα για τον αν είναι παιδεραστής - παιδόφιλος ή κτηνοβάτης δεν μπορείς να το ξέρεις και ούτε μπορείς να βγαλεις συμπέρασμα από το γεγονός ότι στα 14 έβγαζε τις ορμές του πάνω σου...και πριν 15 χρόνια που ήμασταν εμείς έφηβοι δεν ήταν ίδια η ψυχολογία μας με των σημερινών εφήβων...εγώ θυμάμαι ότι τέτοια πράγματα γινονταν μεταξύ μας και μάλιστα έχει τύχει να τα συζητήσουμε, τωρα πια που εχουμε μεγαλώσει. Ορμες είχαμε, αλλά τότε δεν υπήρχε σεξουαλική απελευθέρωση οπότε το βγάζαμε με άλλους τρόπους..
    Δεν τα λέω για να υπεραπλουστεύσω αυτό που νιώθεις απλά στο δίνω από άλλη οπτική γωνία...
    εγώ σου λέω, μπορεί ο άνθρωπος να είναι γίδι και να θέλει μόνο σεξ φεριπείν... αλλά από το να τον βγάλουμε βιαστή απέχει πάρα πολύ πιστεύω!
    Και όχι, στα 14, ειδικά της δικής μας γενιάς τα παιδιά, δεν είχαν απόλυτη επίγνωση του τι έκαναν, ούτε τώρα έχουν, γι'αυτό λέγονται έφηβοι..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Τώρα είδα τα υπόλοιπα διότι γράφαμε ταυτόχρονα...
    Εφόσον έχεις τόσο άσχημες αναμνήσεις συνολικά από εκείνη την περίοδο,καλύτερα να τον αποφύγεις...αν και νομιζω ότι σε τρώει η περιέργεια να τον δεις, επειδή σου άρεσε εμφανισιακά...
    τώρα γιατί το κάνεις...δε νομίζω ότι χρειάζεται να το πολυαναλύσεις μέσα σου,αφού νιώθεις άσχημα απλώς απόφυγέ τον..βρωμάει ο τόπος από άντρες έξω :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Καταρχήν είναι κρίμα να κατηγοριοποιούμε έναν άνθρωπο ως βιαστή και παιδόφιλο, επειδή στα 14 ενεπλάκη σε σεξουαλικό παιχνίδι με μία 10χρονη. Ιδίως τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε τίποτα για την ψυχοσωματική του ανάπτυξη, τα κίνητρα του, εν γένει ένα σωρό σημαντικές λεπτομέρειες... και που δεν γνωρίζουμε και τίποτα για τη ζωή του στα 20 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει!
    Στο τώρα Άννα, θα συμφωνήσω με Θεοφανία, Frini & void, καθώς και με το τελευταίο μήνυμα του γιάννη.
    Αν πιστεύεις ότι θα σου είναι ευχάριστο ή χρήσιμο να μιλήσεις μαζί του και ενδεχομένως να αναφερθείς στα παλιά, ή απλά να μιλήσεις για να τον γνωρίσεις και να διευκολυνθείς στα προσωπικά σου συμπεράσματα, προσέγγισε τον. Εξάλλου ζει μακριά και δεν χρειάζεται να πιεστείς σε κάτι :)

..συμφωνώ με όλους του απο πανω και πάω το θέμα λιγο πιο πέρα.
    Άννα, διάβασα το θέμα που είχες ανοίξει μετά το χωρισμό σου με την κοπέλα που ήσασταν 11 χρόνια μαζί.
    Μήπως έχει σχέση η στρειτ επιλογή σου με αυτό? Ή μήπως η επιλογή σου να κάνεις σχέση με την κοπέλα τότε έχει να κάνει με την απεχθεια που ένιωσες για το αντίθετο φύλο μετά την εμπειρία σου με αυτόν τον τύπο;
    Μερικές σκέψεις....

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast