Results 16 to 19 of 19
Thread: Παρθένα ετών 27;
-
05-06-2013, 16:45 #16
- 05-06-2013, 17:27 #17
Κεράση τον προηγούμενο γκόμενο ούτε που ήξερε ότι υπάρχει, οπότε το θέμα όλο με το σεξ δεν θίχτηκε ποτέ. Από την άλλη θα μπορούσα να της πω όντως ότι θέλει να ακούσει, αλλά έτσι θα διαιωνίζουμε μια κατάσταση. Θα μου πεις αυτό είναι επιχείρημα σε μια λογική κατάσταση...
Βetelgeuse αυτό προσπαθώ να καταλάβω, αν έχει σοβαρό πρόβλημα πλέον και αν πρέπει να την αντιμετωπίζω έτσι, ή αν απλά προσπαθεί να τρελάνει εμένα και να μου δημιουργήσει ενοχές, επειδή ξέρει πόσο ευαίσθητη είμαι. Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα δεν είναι καλά. Τείνω να πιστεύω ότι απλά πρέπει να κάνω την τρελή και ότι δεν καταλαβαίνω όσο ζω ακόμα εδώ μέσα.
05-06-2013, 20:06 #18
νομιζω οτι κ αυτο δεν ειναι λυση να πεις ψεματα γιατι απ οτι καταλαβα κ ντετεκτιβ θα εβαζε η μητερα της για να δει αν ειναι αληθεια αυτο!!επειδη κ μενα η με=ητερα μου ηταν ακριβως ετσι κ λιγο λιγοτερο εγω εφυγα σε αλλη πολη λογω δουλειας κ ψιλο-ηρεμησα.....
οταν θα σε χασει θα καταλαβει τι εκανε τοσον καιρο πιστεψε με!!οχι οτι θα σταματησει βεβαι το μπουρου-μπουρου...κ μεσω τηλεφωνου θα σε τσιτωνει αλλα τουλαχιστον θα εισαι μακρυα..οπου γουσταρεις κ εσυ κ στο φιναλε αν θελεις κοβεις κ παρτιδες καποια στιγμη...ε ναι ρε συ....δεν θα μας κανουν να τρεχουμε σε ψυχολογους επειδη ετσι ξερουν κ ετσι κανουν..καταλαβαινω το γεγονος οτι ετσι εχει μαθει κ αυτο πιστευει για σενα οτι ειναι το καλυτερο αλλα πρεπει να αρχισεις να αντιδρας..εστω τωρα
06-06-2013, 14:00 #19
Thania στο περσινό θέμα σου είχα πει ότι ναι μεν η μητέρα σου έχει θέμα, αλλά κι εσύ εγκλωβίζεσαι σε ένα παιδικό ρόλο. Νομίζω καλή μου ότι είναι καιρός να αρχίσεις να αντιδράς και να αποστασιοποιείσαι. Αυτό είναι και θέμα απενοχοποίησης και θέμα εξάσκησης! Κάνε και τα δύο παράλληλα... κάθε φορά που σου έρχεται μια ενοχική σκέψη προσπάθησε να την αντικρούσεις και προσπάθησε να μην ανταποκρίνεσαι καθόλου στις προσπάθειες της μητέρας σου να παρέμβει. Εν ολίγοις, μάθε να μην ανοίγεις καθόλου κουβέντα μαζί της όταν το θέμα είναι σαν τα περί... σεξ, περιόδου και ασθενειών που έγραψες. Προφανώς όταν φτάνει στο σημείο να ψάχνει στην τουαλέτα, τα θέματα της είναι βαθύτερα από τον παρεμβατισμό. Αλλά προς το παρόν μείνε έξω από την προσπάθεια να ανακαλύψεις τι είδους παθολογία έχει η μητέρα σου, και κοίτα να ενδυναμώσεις και να αναπτύξεις τον εαυτό σου.