Παρθένα ετών 27; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Thania View Post
    Κάθεται και ψάχνει τώρα το μπάνιο και μου λέει ότι δεν έχω κανονική περίοδο και ότι κάτι έχω πάθει και ότι κάτι έχω κολλήσει, και ότι και να της λέω δε φαίνεται να ηρεμεί.

Θανια , αν ισχυει αυτο που λες , η μητερα σου δεν ειναι παρεμβατικη αλλα διαταραγμενη .
    Συγνωμη που το λεω τοσο ωμα , αλλα δεν μπορω να βρω κομψοτερο τροπο για να εκφραστω για αυτη την πραξη της.
    Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να φυγεις απο το σπιτι.

Junior Member
    Κεράση τον προηγούμενο γκόμενο ούτε που ήξερε ότι υπάρχει, οπότε το θέμα όλο με το σεξ δεν θίχτηκε ποτέ. Από την άλλη θα μπορούσα να της πω όντως ότι θέλει να ακούσει, αλλά έτσι θα διαιωνίζουμε μια κατάσταση. Θα μου πεις αυτό είναι επιχείρημα σε μια λογική κατάσταση...

Βetelgeuse αυτό προσπαθώ να καταλάβω, αν έχει σοβαρό πρόβλημα πλέον και αν πρέπει να την αντιμετωπίζω έτσι, ή αν απλά προσπαθεί να τρελάνει εμένα και να μου δημιουργήσει ενοχές, επειδή ξέρει πόσο ευαίσθητη είμαι. Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα δεν είναι καλά. Τείνω να πιστεύω ότι απλά πρέπει να κάνω την τρελή και ότι δεν καταλαβαίνω όσο ζω ακόμα εδώ μέσα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Μπορεις να κινηθεις και αλλιως. πχ να συμφωνησεις με αυτο που λεει και να αρχισεις να πουλας τρελα. Για μενα ειναι η βελτιστη λυση γτ υποψιαζομαι οτι απλα τρωγεται με τα ρουχα της και δεν ειναι το πραγματικο προβλημα της το ποτε θα πηδηχτεις εσυ. Επισης αφου ξερεις τα πιστευω της και κυριως την κατασταση της, θα μπορουσες να της πεις αυτο που θελει ν ακουσει, για ν αποφυγεις την προκαταβολικη γκρινια, οτι δηλαδη αμα δε σε στεφανωθει δεν εχει κοκο. Παντως η εκκλησια μας τα καταδικαζει αυτα και πρεπει να το εξομολογηθεις, αλλιως σε βλεπω τριτο διαδρομο πεμπτο καζανι αριστερα....ΜΕ τον αλλο γκομενο που ειχες δε σοκαριστηκε? Τωρα το θυμηθηκε? Αρα ειναι σ αλλο πλανητη η μαμα...γι αυτο σε λεω, μη της χαλας το ματριξ...πεταει ο γαδαρος πεταει...
    νομιζω οτι κ αυτο δεν ειναι λυση να πεις ψεματα γιατι απ οτι καταλαβα κ ντετεκτιβ θα εβαζε η μητερα της για να δει αν ειναι αληθεια αυτο!!επειδη κ μενα η με=ητερα μου ηταν ακριβως ετσι κ λιγο λιγοτερο εγω εφυγα σε αλλη πολη λογω δουλειας κ ψιλο-ηρεμησα.....
    οταν θα σε χασει θα καταλαβει τι εκανε τοσον καιρο πιστεψε με!!οχι οτι θα σταματησει βεβαι το μπουρου-μπουρου...κ μεσω τηλεφωνου θα σε τσιτωνει αλλα τουλαχιστον θα εισαι μακρυα..οπου γουσταρεις κ εσυ κ στο φιναλε αν θελεις κοβεις κ παρτιδες καποια στιγμη...ε ναι ρε συ....δεν θα μας κανουν να τρεχουμε σε ψυχολογους επειδη ετσι ξερουν κ ετσι κανουν..καταλαβαινω το γεγονος οτι ετσι εχει μαθει κ αυτο πιστευει για σενα οτι ειναι το καλυτερο αλλα πρεπει να αρχισεις να αντιδρας..εστω τωρα

Banned
    Thania στο περσινό θέμα σου είχα πει ότι ναι μεν η μητέρα σου έχει θέμα, αλλά κι εσύ εγκλωβίζεσαι σε ένα παιδικό ρόλο. Νομίζω καλή μου ότι είναι καιρός να αρχίσεις να αντιδράς και να αποστασιοποιείσαι. Αυτό είναι και θέμα απενοχοποίησης και θέμα εξάσκησης! Κάνε και τα δύο παράλληλα... κάθε φορά που σου έρχεται μια ενοχική σκέψη προσπάθησε να την αντικρούσεις και προσπάθησε να μην ανταποκρίνεσαι καθόλου στις προσπάθειες της μητέρας σου να παρέμβει. Εν ολίγοις, μάθε να μην ανοίγεις καθόλου κουβέντα μαζί της όταν το θέμα είναι σαν τα περί... σεξ, περιόδου και ασθενειών που έγραψες. Προφανώς όταν φτάνει στο σημείο να ψάχνει στην τουαλέτα, τα θέματα της είναι βαθύτερα από τον παρεμβατισμό. Αλλά προς το παρόν μείνε έξω από την προσπάθεια να ανακαλύψεις τι είδους παθολογία έχει η μητέρα σου, και κοίτα να ενδυναμώσεις και να αναπτύξεις τον εαυτό σου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12