Results 1 to 8 of 8
Thread: Η χημεία του έρωτα
-
06-06-2013, 01:00 #1
Η χημεία του έρωτα
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ...
θα ήθελα να κάνω μια "επιστημονική" ερώτηση...
Πως ερωτευόμαστε και γιατί άλλες φορές το καταλαβαίνουμε εν μία ριπή οφθαλμού και άλλες φορές σιγά σιγά? Πως λειτουργεί αυτό το άτιμο πράγμα που ονομάζουμε χημεία? Από τα λίγα που ξέρω ερωτευόμαστε
συνήθως άτομα που έχουν να κάνουν κάπως με το υποσυνείδητό μας? Με τον τρόπο που μεγαλώσαμε, μπορεί να μας θυμίζει τη μάνα μας ή τον πατέρα μας? Ή ερωτευόμαστε και γοητευόμαστε και από άτομα που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από εμάς και τα αναζητούμε ακριβώς γιατί είναι αυτό-ά που θα θέλαμε να έχουμε? Πως λειτουργεί αυτό το άτιμο πράγμα και είναι τελικά ο έρωτας μια υπόδειξη ότι το αντικείμενο του πόθου μας τελικά θα το αγαπήσουμε ή μπορούμε να το αγαπήσουμε?
- 06-06-2013, 01:23 #2
Δύο ερωτήσεις από μένα. 1.Τι θα σου άρεσε σε ένα άντρα πέρα από την εμφάνιση του? 2.Αν είσαι σε σχέση άρα θα ξέρεις τι είναι ο έρωτας...τι θα σε έκανε να ερωτευτείς άλλον? Εδώ έχουμε δύο ερμηνείες του έρωτα.
06-06-2013, 01:24 #3
Γιατι ρωτας χριστινα?
06-06-2013, 01:39 #4
Χρίστος δεν είμαι σε σχέση. kerasi προσπαθώ να καταλάβω λίγο καλύτερα τον εαυτό μου και το τι νιώθω... Χρίστος κάποια συμπεράσματα μπορώ να συνάγω κυρίως από προηγούμενες εμπειρίες από άτομα που έχω ερωτευθεί. Μου αρέσουν άτομα τα οποία είναι ευγενικά ή και τρυφερά, αισιόδοξα, πολύ θαραλλέα ή δυναμικά πες το όπως θέλεις, έξυπνα-αναλυτικά και φιλοσοφημένα...(οκ ακούγεται λίγο υπερφύαλο όλο το πακέτο αλλά κάπως έτσι είναι...)
06-06-2013, 01:40 #5
ναι πιστευω πως ολα αυτα που αναφερεις παιζουν ρολο. και οι γονεις μας, αλλα και τα χαρακτηριστικα που θα θελαμε να εχουμε. αν πχ εγω πω οτι γουσταρω τις κοπελες με μπλε ματια, απ'τους γονεις μου δεν εχει κανεις μπλε ματια. γιατι τα γουσταρω αγνωστο.
αλλα τις περισσοτερες φορες πιστευω η εμφανιση παραπλανα και γι'αυτο θα επρεπε να παιζει δευτερευον ρολο. τι να το κανεις δλδ το ατομο που ειναι οπως ακριβως το ηθελες, εαν δε σου φερετε καλα και δε σου ταιριαζει ?
06-06-2013, 01:51 #6
Ο ερωτας και το ολο στορυ του ειναι διαχρονικο. ΟΙ ιστοριες αγαπης παραμενουν κατα δεκαετιες οι ιδιες, με διαφορα οτι τωρα εχουν εισβαλλει ολα αυτα τα κοινωνικα δικτυα και εχουν μετατρεψει το φλερτ σε like και δε συμμαζευεται. Παρολαυτα, θεωρω οτι οταν εισαι ερωτευμενος, το καταλαβαινεις, απλα πολλες φορες λες και κανεις πραγματα διαφορετικα, ισως γιατι κομπλαρεις, ισως γιατι φοβασαι, για αμυνα. Τον ερωτα τον αληθινο τον καταλαβαινεις, ακομη και εαν υπαρχουν προβληματα εξαιτιας των καιρων, ο ερωτας ποτε δε θα παψει να υπαρχει.
06-06-2013, 01:53 #7
ΚΕΝΟ δεν ξέρω τι να σου πω γιατί εμφανισιακά δεν είχα ποτέ αυτό που λέμε "τύπο". Ο ένας ήταν μελαχρινός, ο άλλος ξανθός, ο άλλος καστανός, ο άλλος πάλι μελαμψός. Άτομα που 3 στους 4 άρεσαν και σε άλλες κοπέλες που ήξερα... Αλλά εγώ δεν μιλάω για άτομα που μου αρέσουν εμφανισιακά γιατί εγώ ως γυναίκα δεν εξιτάρομαι αποκλειστικά από την εμφάνιση. Πρέπει να μου κάνει ο άλλος το κλικ και σαν χαρακτήρας. Γι' αυτό μιλάω για χημεία.
06-06-2013, 19:06 #8
...χριστίνα, να είσαι σίγουρη πως όταν συναντήσεις το άτομο με το οποίο θα έχεις αυτό που λέμε χημεία, θα το καταλάβεις ακόμη και από τη μυρωδιά του.
Εύχομαι να σου τύχει γιατί δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί ώστε να το συναντήσουν ; )