Με έχει μπερδέψει... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 82
    οχι θα κανω υπομονη σιγα μην τον αφησω να κανει οτι θελει αυτος φτυσιμο αυτος φτυσιμο και εγω να δουμε που θα το παει αντε πια!

Senior Member
    Αναστασια το 1993 ειναι η ημερομηνια γεννησης σου? Εαν ισχυει, αυτο σε κανει 20 χρονων. Ειναι δυνατον να συμπεριφερεσαι ετσι? Ενοοω, δε θα πρεπε να ασχολεισαι με πιο σοβαρους ανθρωπους?

ναι οντως εχεις δικιο! δεν το συνηθιζω αυτο!

Banned
    Εμένα μου ακούγονται σαν χαζά παιχνιδάκια βρε Αναστασία όλα αυτά, χωρίς κακή, ούτε καλή, ούτε ξεκάθαρη πρόθεση... Πάρτο κι εσύ χαλαρά αν μπορείς και ασχολήσου με την καθημερινότητα σου χωρίς να πολυαναρωτιέσαι.

σωστό και αυτό! αυτό θα κάνω ;)

αυτη ειναι η τελευταια φορα που σας ενοχλω πιστευω τον ξαναειδα απο κοντα περιμενα να μου μιλησει και εκανε τον ανηξερο ουτε χαιρετησε ουτε τιποτατο παιδι μαλλον ειναι ανωριμο γιατι δυο φορες ολες κι ολες μιλησαμε και τωρα δεν με χαιρεταει κιολας χωρις να γινει ουσιαστικα κατι το θεμα μαλλον εληξε εδω ευχαριστω για τη βοηθεια και επρεπε τελικα να ασχοληθω με ποιο σοβαρους ανθρωπους απο το να καθομαι να ασχολουμαι με εναν ηλιθιο!

Senior Member
    Οπου ακους πολλα κερασια και μικρο καλαθι βαστα...

τι εννοεις;

κερασι που ακους πολλα κερασια κιολας;

Senior Member
    Εννοω οτι αμα βλεπεις απ την αρχη υπερμετρο ενδιαφερον-εστω και υπο τυπον πλακας- μη περιμενεις καλη εξελιξη κατα κανονα....απ την αλλη ομως μηπως τα παραλες απ τα νευρα σου? Γιατι τον λες ανωριμο και μη σοβαρο?

εεε καλα ισχυει αυτο απο οτι καταλαβα μα δεν με χαιρετησε εκανε πως δεν με ηξερε και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε δεν ειπα κατι που να τον πειραξει εδω αυτος μου ελεγε χιλια δυο απο τα οποια θα μπορουσα να πιαστω και δεν το εκανα δεν τα παραλεω οταν μου εχεις μιλησει δυο φορες και ξαφνικα σταματας να με χαιρετας και μου το παιζεις ιστορια χωρις να σου κανω κατι εσυ πως θα το ελεγες αυτο σοβαροτητα και υπευθυνοτητα;

Senior Member
    Κατσε ρε αναστασια γτ θα μας τρελανεις με τα δικα σου. Τι ακριβως εγινε? Τον ειδες τετ α τετ, τον ειπες γεια κ δε σ απαντησε?

δεν τον ειδα αρχικα τον ειδα μετα με ειδε και αυτος αλλα δεν με χαιρετησε εστω ενα τυπικο γεια ξερω γω και ενω κοιτουσα να δω αν θα με χαιρετησει τιποτα

Quote Originally Posted by anastasia1993 View Post
    αυτη ειναι η τελευταια φορα που σας ενοχλω πιστευω τον ξαναειδα απο κοντα περιμενα να μου μιλησει και εκανε τον ανηξερο ουτε χαιρετησε ουτε τιποτατο παιδι μαλλον ειναι ανωριμο γιατι δυο φορες ολες κι ολες μιλησαμε και τωρα δεν με χαιρεταει κιολας χωρις να γινει ουσιαστικα κατι το θεμα μαλλον εληξε εδω ευχαριστω για τη βοηθεια και επρεπε τελικα να ασχοληθω με ποιο σοβαρους ανθρωπους απο το να καθομαι να ασχολουμαι με εναν ηλιθιο!
    Αν θες παντως να γνωρισεις πιο σοβαρα ατομα.......................................
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Senior Member
    Δε σε καταλαβαινω τι θες να πεις.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast