sos!!!!!! είναι ζήλεια ή κάτι άλλο????? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Μινα συμφωνω με οσα εχουν γραφτει απο τα υπολοιπα μελη , ειδικα με τον Pepelepew.
    Την αποψη μου για την σχεση σου στην εχω πει κι αλλες φορες στα προηγουμενα θεματα που ειχες ανοιξει , δεν χρειαζεται να τα ξαναπω.
    Χωρισε αν θες να εισαι ευτυχισμενη.

Α και κατι ακομα , ο ζηλιαρης δεν θελει να του δωσεις δικαιωματα για να ζηλεψει.

Senior Member
    Προφανώς είσαι μαζόχα Μίνα.
    Σίγουρα δεν εκτιμάς καθόλου τον εαυτό σου και ανέχεσαι άθλιες συμπεριφορές κοροϊδεύοντας τον εαυτό σου με ψίχουλα.
    Αυτό δεν είναι αγάπη από καμία πλευρά, είναι μια αρρωστημένη κατάσταση.
    Κοίτα να συνέλθεις και μη χαραμίζεις άλλο την ζωή σου με έναν μαλάκα, που ούτε καν είναι δίπλα σου.
    Διαφορετικά, κάτσε και πάρτο απόφαση ότι η ζωή σου θα είναι σκατά γιατί εσύ το διάλεξες.

....και συνεχίζοντας από κει που τελείωσαν οι άλλοι: στείλτον όσο είναι νωρίς γιατί σε βλέπω να μαραζώνεις στη στεριά και αυτός να καλοπερνάει στα λιμάνια :ΡΡΡΡ

Senior Member
    Μινα εγω θα σου προτεινα εφοσον ξερεις τι τον πειραζει, να μη το επαναλαμβανεις. Ισως να μη τον βλεπει με καλο ματι τον φιλο αυτο και να τον θεωρει ''απειλη''. Τωρα αν ειναι τοσο αναγκη να κανεις κατι που μπορει να παρεξηγηθει, ενταξει πες στο ναυτικο τη μιση αληθεια για να μην εχεις γκρινιες. Αλλα οχι να κανεις και ο,τι να ναι πχ να κοιμασαι σε ξενα σπιτια, να κανεις παρεα με αγορια που σε θελουνε κλπ. Τι να κανεις, αυτα θα τα χεις γιατι εισαστε σαν εξ αποστασεως, και οπως καταλαβαινεις δε ζηλευεις μονο εσυ αλλα και αυτος και αμα ξερει οτι αυτος θαλασσοδερνεται και συ εισαι ελευθερη να βολταρεις, να πας οπου θες, να στην πεφτει ο καθενας ε δε θελει πολυ να παρει αναποδες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Μινα εγω θα σου προτεινα εφοσον ξερεις τι τον πειραζει, να μη το επαναλαμβανεις.
    Aυτον μπορει να αρχίσουν να τον πειράζουν χίλια δυο παράλογα πράγματα. Αυριο θα τον πειράζει να βγει με την τάδε φίλη γιατι την θεωρει τσαπερδώνα. Μεθαυριο θα την ρωταει τι φορεσε και θα κρινει αν επρεπε να το βαλει η οχι. Παραμεθαυριο θα γκρινιάζει επειδη θα παει για μπανιο με παρέα. Αυτος θα βαραει το ντεφι κι αυτη θα χορευει;

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ισως να μη τον βλεπει με καλο ματι τον φιλο αυτο και να τον θεωρει ''απειλη''.
    Δικό του πρόβλημα, όχι της Μίνας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ....και συνεχίζοντας από κει που τελείωσαν οι άλλοι: στείλτον όσο είναι νωρίς γιατί σε βλέπω να μαραζώνεις στη στεριά και αυτός να καλοπερνάει στα λιμάνια :ΡΡΡΡ
    Καλα...για το σιγουράκι μιλαμε τωρα;; Το δινει αποδοση 1.10.

Σιγα μη τον στειλει. Η ψυχολογία εξηγει ακριβώς τις περιπτώσεις θυματοποιησης σαν της Μίνας. Στο παρακάτω κειμενο βρίσκει κανεις μερικά καλα σημεια.

http://www.2search.gr/psychology/vie...&catid=1&nav=0

πεπε...άνοιξα το κείμενο και τρόμαξα με τον όγκο του :ΡΡ
    η αποψη μου είναι πως τα άτομα που ζουν υπο το καθεστώς φόβου γιατί "αγαπούν" πολύ και ανέχονται τα πάντα, είναι συνήθως άνθρωποι που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και νιώθουν πως παιρνουν αξία από άλλη ομάδα ανθρώπων που ταίζουν τις ανασφάλειες τους ελέγχοντας αδυναμα πλάσματα.
    Φαυλος κύκλος δηλαδή που θέλει πολλή δουλειά και στις δυο περιπτώσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μινα, αν εγινε οπως μας το περιγραφεις και η επισκεψη ηταν σε φιλη και οχι σε καποιον πρωην σου κλπ, φυσικα και δεν προκειται για ζηλεια, αλλα για μια παρανοικη αντιδραση.
    Η ζήλεια είναι από μόνη της παρανοϊκή αντίδραση, ειδικά όταν μιλάμε για παθολογική ζήλεια.

Μίνα φύγε από κοντά του όσο είναι καιρός! Τέτοιοι τύποι δεν αλλάζουν ποτέ και θα σου ψήσουν το ψάρι στα χείλη.

Γεια σου και απο 'μενα Μινα. Εγω δεν ξερω ολη την ιστορια σου, απο αυτα που γραφεις ομως εχω να προτεινω ή του μιλας και του λες οτι "κοιτα μαγκα εγω δεν εχω δωσει δικαιωματα για να εχω αυτη την αντιμετωπιση, ή σταματάς αυτη τη συμπεριφορά ή τέρμα". Απλα πράγματα. Έγραψες πιο πάνω οτι τον αγαπάς και είστε 3 χρόνια μαζι, ωραια να σε ρωτησω λοιπον και εγω για ποσο καιρο ακόμα πιστευεις οτι μπορεις να ανεχτεις μια τετοια συμπεριφορα.

Senior Member
    μιλήσαμε εχτές στο τηλέφωνο κ μου ζήτησε με τον τρόπο του συγνώμη κ μου είπε ότι ήταν υπερβολικός αλλά είχε μάθει αυτό που είχε μάθει (ότι δηλαδή δεν θα έρθουν κ δεν θα βρεθούμε) κ του είπα κ εγώ αυτό κ φούντωσε.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mina@@ View Post
    μιλήσαμε εχτές στο τηλέφωνο κ μου ζήτησε με τον τρόπο του συγνώμη κ μου είπε ότι ήταν υπερβολικός αλλά είχε μάθει αυτό που είχε μάθει (ότι δηλαδή δεν θα έρθουν κ δεν θα βρεθούμε) κ του είπα κ εγώ αυτό κ φούντωσε.....
    Klein mein...

Page 2 of 2 FirstFirst 12