Τίς πταίει?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
    Senior Member

Τίς πταίει?

Ο τιτλος ειναι δανεισμενος απο την περιφημη ρηση του Χαριλαου Τρικουπη "Τις πταιει".. (ειπε κ το περιφημο "δυστυχως επτωχευσαμεν", αλλα ελα μωρε, ψιλα γραμματα, αυτο κανουμε οτι δν το ακουμε!)

Ακουω γενικα κ τελευταια διαφορους στον περιγυρο μου να παραπονιουνται για το ενα το αλλο κ το παραλλο, και να βρισκουν παντου στραβα κ αναποδα. Γι αυτο λοιπον αποφασισα να πω επιτελους ποιος φταιει (Τις πταιει δλδ).. η μαλλον οχι, δν θα το πω εγω αμεσως, μν τα θελουμε ολα στο πιατο, θα ακολουθησω τη σωκρατικη μαιευτικη να το βρειτε μονοι σας.. (δυσκολακι, ε?)

Παμε!!

1) ΔΕΝ φταινε οι πολιτικοι για ολα τα δεινα στα οποια ως μοναδες κ ως ομαδες κ ως οικογενειες κ ως κοινωνιες εχουμε περιελθει. Βαλτο καλα στο μυαλο σου Ελληνα κ Ελληνιδα φορολογουμενε κ σταματα την κλαψα κ τη γκρινια. ΕΣΥ τους ψηφισες, ΕΣΥ τους επελεξες, ΕΣΥ τους εξελεξες, τωρα φατην. Θα μου πεις με κλαψουριστικο υφος ''μα δν ημουν μονο εγω ηταν κ τοσοι αλλοι, κ υστερα δν ηξερα οτι δν θα τα εφαρμοσουν αυτα π υποσχονταν'' ε τι να σου πω ας προσεχες. Το να τα ριχνουμε ολα αλλου κ να αναζηταμε ευθυνες οπουδηποτε εκτος απο το κεφαλι μας το κουφιο δν εχει νοημα, κ αν σε κανει να ευχαριστιεσαι, οκ να ριξω την ευθυνη αλλου. ΔΕΝ φταινε οι πολιτικοι ΜΟΝΟ κ η τροικα π μας γμησε, αν εμεις ειχαμε βγει με τα βρακια κατεβασμενα κ τους λεγαμε ''ελατε, welcome, greek hospitality, summer greek kamaki" . OK? Βρες την ευθυνη σου κ μν κλαψουριζεις.. (κ αλλαξε κ καποιες πρακτικες συνηθειες κ ξεκαβαλα το καλαμι ωστε να κανεις οικονομια)

2) Δεν φταινε οι 2μετρες με το μινι κ τις αναλογιες Gisele αν εσυ εισαι τοφαλος κ χλαπακιαζεις ολη μερα απ τα Goodys και κλαιγεσαι γιατι δν εισαι αδυνατη κ ομορφη. Ουτε σου φταιει η αλλη π ειναι ομορφη, αδυνατη, επιτυχημενη επειδη εσυ δν καταφερες τιποτα στη ζωη σου. Ειτε κανε μοκο κ πετα τα σαντουιτς τωρα, ειτε συνεχισε αυτο π σ αρεσει να κανεις κ μν μας πρηζεις! Ομοιως και για τους αντρες, δν σου φταιει ο ψωνισμενους 2μετρος με σωμα του Ντειβιντ Μπεκαμ, αν εσυ εισαι ενας χλαπατσας χλεχλες. Ουτε σημαινει οτι ειναι γκει η μετροσεξουαλ. Απλα ειναι καλυτερος απο σενα! Oh yeah, yeah, ναι υπαρχουν κ καλυτεροι απο σενα βλακακο!!

3) Δεν φταιει η κριση για το οτι δν βρισκεις δουλεια. Ουτε ο ΑΣΕΠ για το οτι δν διοριζεσαι. Απλα υπαρχουν καλυτεροι απο σενα! Γι αυτο μν τα ριχνεις στην κριση κ με την ανοδο της ανεργιας στο 30%, βρισκεις αλλοθι να επαναπαυτεις. Προσπαθησε να βρεις κατι κ ξεκινα. Ακομα κ καθαριστρια κ οικοδομη για τους αντρες. Η γεωργια κ κτηνοτροφια. Μην φοβασαι φιλη γκομενιτσα κ φιλε αντρακλα, δν θα παθεις τιποτα να πιασεις το πατοφτυαρο κ να πας στο χωραφι, ουτε να πιασεις τη θηλη της κατσικας να αρμεξεις (οκ θα ξεβαφτει το νυχι, ε θα το ξαναβαψεις τι να κανουμε)

4) Δεν σου φταιει ο αλλος που ψωνιζει Hermes ενω εσυ απο το παζαρι, ουτε ειναι ''ψωνισμενος, καγκουρας, χαζογκομενα'' κτλ οπως σε βολευει να λες. Απλα εχει περισσοτερα λεφτα απο σενα! Και δικα του ειναι, τα ξοδευει οπως θελει, κ καλα κανει! Ακομη κ αν τρωει τα ετοιμα των γονιων, καλα κανει κ μαγκια του! Δεν εκλεψε τα δικα σου! Μεχρι τοτε βγαζε αφρους καθως θα τον βλεπεις να βγαινει για 20η φορα απο τα Ζαρα μεσα στο μισαωρο.

5) Γενικως κ ανακεφαλαιωνοντας, δν σου φταιει κανεις αλλος για ο,τι εχεις ή ο,τι δεν εχεις, περαν του εαυτου σου. Οσο κοιτας τον αλλον, εσυ θα μενεις πισω. Και σε ατομικο επιπεδο κ σε συλλογικο. Γι αυτο κ δν θα πας ποτε μπροστα, οσο θα ψαχνεις να βρεις ''τις πταιει''. Ποιος φταιει τελικα???????? :O
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    παραθετω κ ενα ποιημα του Κωστα Βαρναλη "Οι Μοιραιοι" (υποθετω οτι ξερετε το ποιημα κ τον ποιητη γι αυτο δν λεω τπτ αλλο)

Μες στην υπόγεια την ταβέρνα,
    μες σε καπνούς και σε βρισιές,
    (απάνου εστρίγγλιζε η λατέρνα)
    όλη η παρέα πίναμε εψές,
    εψές, σαν όλα τα βραδάκια,
    να πάνε κάτου τα φαρμάκια.

Σφιγγόταν ο ένας πλάι στον άλλο
    και κάπου εφτυούσε καταγής,
    ω! πόσο βάσανο μεγάλο
    το βάσανο είναι της ζωής!
    Οσο κι ο νους αν τυραννιέται
    άσπρην ημέρα δε θυμιέται!

(Ηλιε και θάλασσα γαλάζα
    και βάθος του άσωτου ουρανού,
    ω! της αυγής κροκάτη γάζα
    γαρούφαλλα του δειλινού,
    λάμπετε-σβήνετε μακριά μας,
    χωρίς να μπείτε στην καρδιά μας!)

Του ενού ο πατέρας χρόνια δέκα
    παράλυτος - ίδιο στοιχιό
    του άλλου κοντόμερη η γυναίκα
    στο σπίτι λιώνει από χτικιό,
    στο Παλαμίδι ο γυιός του Μάζη
    κ' η κόρη του γιαβή στο Γκάζι.

-Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
    -Φταίει ο θεός που μας μισεί!
    -Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
    -Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
    "ποιος φταίει; Ποιος φταίει;... κανένα στόμα
    δεν τόβρε και δεν τόπε ακόμα.

Ετσι, στην σκοτεινή ταβέρνα
    πίνουμε πάντα μας σκυφτοί,
    σαν τα σκουλήκια κάθε φτέρνα
    όπου μας εύρει, μας πατεί:
    δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα!
    προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

Ακριβως.. το στραβο σου/μου/μας κεφαλι φταιει. τιποτα κ κανεις αλλος. end of story. :)

Senior Member
    Θα το θεσω πολυ απλα. Προς τι ολο αυτο?

Senior Member
    Θα απαντησω πολυ απλα.. Ετσι! Απλα! Απαγορευεται?

(Την απαντηση την δινει ο Βαρναλης, ''τις πταιει'' κ με αφορμη αυτο το ποιημα εγραψα)

Αλλη απορια?

Senior Member
    οχι ενταξει, με καλυψες.

Senior Member
    ειναι ευκολο να μας φταινε οι αλλοι σε ολα κ να μν κοιταμε τη δικη μας ευθυνη... φταιει ο Βενιζελος κ ο Παγκαλος που μαζι τα φαγανε, φταινε οι ωραιοι κ οι ωραιες π νιωθω εγω κομπλεξικα, ολοι ειναι στραβοι κ αναποδοι, ολοι ειναι παρτακηδες κ αχαριστοι κ αναισθητοι, οοοοχι!!! οοοοχι!! ετσι μας αρεσει να πηγαινει αλλα δεεεν!!!!

Senior Member
    Όταν κάποιος ψάχνει να βρεί τι φταίει έχει δύο δρόμους να διαλέξει.
    α) Φταίει ο ίδιος ή β) φταίνε οι άλλοι
    Και οι δύο δρόμοι όμως οδηγουν στο ίδιο σημείο. Απλά με διαφορετική διαδρομή
    Ο πρώτος δρόμος περνάει μέσα από τις ενοχές, το αίσθημα κατωτερότητα και από το αυτομαστίγωμα.
    Ο δεύτερος από την ατέλειωτη αναμονή για το θαύμα, από την προσμονή του λευκού πρίγκηπα
    Αλλά και οι δύο δρόμοι της αναζήτησης του "τις πταίει" καταλήγουν στο "δε γίνεται τίποτα τελικά"
    Οπότε ξαναρχίζει ο κύκλος του "τις πταίει"

""ποιος φταίει; Ποιος φταίει;... κανένα στόμα
    δεν τόβρε και δεν τόπε ακόμα.

Ετσι, στην σκοτεινή ταβέρνα
    πίνουμε πάντα μας σκυφτοί,
    σαν τα σκουλήκια κάθε φτέρνα
    όπου μας εύρει, μας πατεί:
    δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα!
    προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!"

ΥΓ η προσωπική ερμηνεία του ποιήματος δεν σημαίνει ότι είναι και η σωστή. Δεν υπάρχει καν το σωστό. Ούτε το λάθος. Αυτά που υπάρχουν και έχω μπροστά μου εγώ (ίσως να ισχύει και για τον καθένα) είναι είτε αυτά που μπορούν να με οδηγήσουν κάπου είτε αυτά που με κρατάνε στον βάλτο.
    been good, been bad. WILL GO ON

Banned
    1)Eν μερει συμφωνω,αλλα μην βγαζεις τον εαυτο σου απ'εξω..

2)Το οτι για εσενα η επιτυχια εγκειται στα ομορφια κορμια ειναι καθαρα δικη σου εμμονη οχι και των υπολοιπων..Ειμαι πολυ ευτυχισμενη με τα 65 μου κιλα και νιωθω παρα πολυ ομορφα!Επισης μου αρεσουν και οι ευτυχισμενοι κοιλαραδες (οχι στην υπερβολη) που θα απολαυσουν την μπυρα τους χωρις ενοχες και θα ειναι εξισου επιτυχημενοι με τις κορμαρες.

3)Δεν νομιζεις οτι εισαι πολυ μικρη για να μιλας για αξιοκρατια?Να σου πω οτι ειμαι πρωτη στον πινακα του Ασεπ στην περιοχη μου (και στην ειδικοτητα μου) και μεχρι τωρα που σου γραφω εχουν μπει 3 απο το παραθυρο..Επισης σε προκηρυξεις (συμβασεων) με μοριοδοτηση την ανεργια ενω εγω και οχι μονο εγω ειχα και 15 μηνες ανεργιας και φουλ προυπηρεσια,εβλεπες να μπαινουν ατομα με 1 μηνα ανεργια και 0 προυπηρεσια..Θα μου πεις γιατι δεν εκανες τιποτα?Γιατι αλλοτε δεν ειχα τα 40 ευρω που θελουν οι ενστασεις και αλλοτε ελεγα ενα αι και στο διαολο και τα παρατουσα!Οποτε ασε τα παραμυθακια σου λακρυ..Θα φτασεις 30 και θα καταλαβεις την "καθαροτητα" των πραγματων.

4)Ποιος σου ειπε οτι ολοι ασχολουμαστε με το τι λεφτα εχει ο καθενας και απο που ψωνιζει?Στα @@ μας..Προτιμω να ψωνιζω απο παγκους της λαικης με δικα μου λεφτα παρα με του μπαμπα τα @@κια..

5)σιγουρα δεν μας εφτασαν οτι παρεθεσες εδω που φτασαμε εκτος του 1.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post

2)Το οτι για εσενα η επιτυχια εγκειται στα ομορφια κορμια ειναι καθαρα δικη σου εμμονη οχι και των υπολοιπων..Ειμαι πολυ ευτυχισμενη με τα 65 μου κιλα και νιωθω παρα πολυ ομορφα!Επισης μου αρεσουν και οι ευτυχισμενοι κοιλαραδες (οχι στην υπερβολη) που θα απολαυσουν την μπυρα τους χωρις ενοχες και θα ειναι εξισου επιτυχημενοι με τις κορμαρες.

3)Δεν νομιζεις οτι εισαι πολυ μικρη για να μιλας για αξιοκρατια?Να σου πω οτι ειμαι πρωτη στον πινακα του Ασεπ στην περιοχη μου (και στην ειδικοτητα μου) και μεχρι τωρα που σου γραφω εχουν μπει 3 απο το παραθυρο..Επισης σε προκηρυξεις (συμβασεων) με μοριοδοτηση την ανεργια ενω εγω και οχι μονο εγω ειχα και 15 μηνες ανεργιας και φουλ προυπηρεσια,εβλεπες να μπαινουν ατομα με 1 μηνα ανεργια και 0 προυπηρεσια..Θα μου πεις γιατι δεν εκανες τιποτα?Γιατι αλλοτε δεν ειχα τα 40 ευρω που θελουν οι ενστασεις και αλλοτε ελεγα ενα αι και στο διαολο και τα παρατουσα!Οποτε ασε τα παραμυθακια σου λακρυ..Θα φτασεις 30 και θα καταλαβεις την "καθαροτητα" των πραγματων.

4)Ποιος σου ειπε οτι ολοι ασχολουμαστε με το τι λεφτα εχει ο καθενας και απο που ψωνιζει?Στα @@ μας..Προτιμω να ψωνιζω απο παγκους της λαικης με δικα μου λεφτα παρα με του μπαμπα τα @@κια..

Πολυ σωστο το μνημονιο, θα ερθω να συμφωνησω σε ολα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by justme View Post
    ΥΓ η προσωπική ερμηνεία του ποιήματος δεν σημαίνει ότι είναι και η σωστή. Δεν υπάρχει καν το σωστό. Ούτε το λάθος. Αυτά που υπάρχουν και έχω μπροστά μου εγώ (ίσως να ισχύει και για τον καθένα) είναι είτε αυτά που μπορούν να με οδηγήσουν κάπου είτε αυτά που με κρατάνε στον βάλτο.
    Νταξει ο καθενας δινει διαφορετικη ερμηνεια συμφωνα με αυτα π πιστευει ή με αυτα π τον βολευουν να πιστευει... αλλα το να εθελοτυφλουμε κ να κανουμε οτι περα βρεχει δν εχει νοημα.. ξερω μπορει να ειναι σκληρο κ να χτυπαει ευαισθητες χορδες, αλλα ετσι ειναι.. κ επειτα δν οδηγεισαι παντα στο ιδιο αποτελεσμα οπως λες.. αν αναγνωρισεις τη δικη σου ευθυνη μπορει κ να συνειδητοποιησεις κ να αλλαξεις, αν νομιζεις φταινε οι αλλοι παρ το αυγο κ κουρεφτο.. μην περιμενεις να προσαρμοσεις τον κοσμο στα μετρα σου, ουτε να ειναι ολοι οπως εσυ τους θελεις.. βλεπε πιο βαθια, γινε πιο διαλλακτικος.. κ μετα θα εχει κ αποτελεσμα.. αποψη μου (βαρεθηκα να το λεω αλλα τεσπα)

Senior Member
    μα δν εβγαλα τον εαυτο μου απεξω, αν κ εχοντας ψηφισει ολο κ ολο 2 φορες σε βουλευτικες εκλογες κ πιστευοντας οτι εκανα τη σωστη επιλογη (δλδ ψηφισα απο αντιδραση), ε δν ξερω τι αλλο θα μπορουσα να κανω.. μαλλον οσοι ψηφιζουν χροοονια κ αποφασιζουν για αλλες γενιες θα επρεπε να σκεφτονται καλυτερα, αλλα τα αποτελεσματα της τρικομματικης εδειξαν οτι τα ιδια παντελιδη μου τα ιδια παντελη μου

Κι ομως στο περιβαλλον το δικο μ κ στην ηλικια μου η πλειοψηφια με αυτα ασχολουνται, κ κοιταν τους αλλους βγαζοντας ενα σωρο χαρακτηρισμους επειδη προφανως δν θελουν/δεν μπορουν να αλλαξουν τον εαυτο τους! ακουω απο κοπελιτσες ''μου τη σπαει η ταδε, δν θα της μιλησω ειναι ψωνιο/σνομπ/ το να τ αλλο" ε σκασε κ βουλωνε τι θες να δειξεις δλδ μ αυτο? τον εαυτο σου κοιτα! ομοιως κ για αντρες, οποιος ειναι λιγο περιποιημενος τον λενε γκει η μετροσεξουαλ! αυτα τα φαινομενα τα συναντω καθημερινα! κ αυτα μπορει να μν επηρεαζουν την κοινωνια γενικα, αλλα στις φιλικες κτλ σχεσεις, ολα σκατα ειναι!

Μα το μεσον και το ρουσφετι παντα θα υπαρχει! Και καλο ειναι παντα να εχουμε κ ενα plan b! εγω παντα εχω! δλδ αν δν καταφερω αυτο, θα κανω το αλλο, θα παω στο χωριο μ κτλ! Κ πες μ τωρα ειλικρινα, εσενα αν σου παρουσιαζοταν ρουσφετι δν θα το αρπαζες? ολοι κατηγορουν τους αλλους μεχρι να βρεθουν στην ιδια θεση! την δοξαν πολλοι εμισησαν, το χρημα ουδεις! εσυ δλδ εκτος συστηματος εισαι? ποιος σε συντηρει? το συστημα δν σε συντηρει?

Οκ για ολα φταινε οι πολιτικοι κ η τροικα κ το κρατος δλδ? ετσι μας βολευει? ποιοι ειμαστε το κρατος? εμεις! το συστημα εμεις ομοιως! αν καταρρευσει το κρατος κ το πολιτειακο καθεστως, οι πολιτικοι δν εχουν λογο υπαρξης! επομενως? μν μας φταινε μονο αυτοι, εμεις ειμαστε αξιοι αυτων που ψηφισαμε! κ δν εφαγε μονο ο Παγκαλος κ ο Βενιζελος, ολοι λιγο πολυ φαγαμε! δν εχει τυχει εσυ ας πουμε να εξυπηρετηθεις πιο γρηγορα κ αμεσα σε μια υπηρεσια επειδη ειχες καποιον γνωστο? δν μιλαω για κατι σοβαρο, αλλα δν μπορει να ειμαστε ολοι αμεμπτοι κ οι πολιτικοι φταινε! ο καθε λαος εχει τους ηγετες π του αξιζουν, κ αυτους τους οποιους ψηφιζει!
    Last edited by Lacrymosa; 09-06-2013 at 21:17.

Banned
    Μμμ εγω δεν ξερω να κανω τετοια παραθεση δυστυχως..

Καταρχην Λακρυ ξεκινας ενα θεμα με την κατασταση που βιωνουμε καταθετωντας δικες σου εμμονες και προβληματα..Δεν το λεω προσβλητικα,ολοι εχουμε τις δικες μας εμμονες.
    Σου ειπα στο πρωτο εν μερει συμφωνω,τα υπολοιπα που κολλανε με την κατασταση?Οκ το δικο σου περιβαλλον ασχολειται με αυτα,με τα κιλα και την καγκουρια..Θα σου επαναλαβω οτι η επιτυχια δεν εγκειται στα κιλα και στην ομορφια και μην μιλας τοσο απαξιωτικα για ανθρωπους με κιλα,στην τελικη αρεσουν και αυτοι!
    Οσες φορες δουλεψα (οχι μονο εγω) μπηκα με την αξια μου και χωρις ρουσφετι!10 χρονια λαμβανω μερος σε διαγωνισμους του Ασεπ,ασε να ξερω λιγο παραπανω απο εσενα στο τι παιζει και εσυ ασε τους καλυτερους κατα μερος..Γιατι αυτοι ειναι που δεν εχουν μελλον!Ντε φακτο!

Αν θα ελεγα ναι στο ρουσφετι?Αν κυνηγουσα το ρουσφετι δεν θα ημουν εδω να σου γραφω,θα δουλευα και δεν θα τυρρανιομουν!Δεν προσκυνουν ολοι κατουρημενες ποδιες κοριτσι μου,δεν εχουν ολοι σκοπο ζωης τα ακριβα ρουχα,το 50 κιλα σωμα και την καγκουρια!Δεν με συντηρει κανενα συστημα!!

ψιτ κοπελια??Εγω δεν εφαγα τιποτα,φαε εσυ το τυρακι του για ολα φταιει ο λαος!!Οχι κοριτσι μου δεν φαγαμε ολοι,καποιες ομαδες ανθρωπων και υπηρεσιων του δημοσιου φαγανε!Οχι εγω και η κυρα κατινα!!
    Και τελος λαθος επιλογες ολοι καναμε,ναι εμεις συντηρησαμε και συνεχιζουμε να συντηρουμε 300 παρδαλες τσουλες στην βουλη.

Senior Member
    Κι αφου καναμε λαθος επιλογες, δεν θα επρεπε να μαθουμε απο τις συνεπειες των επιλογων μας κ να συνετιστουμε κ να αλλαξουμε ροτα? δλδ εγιναν 2 φορες εκλογες περσυ καλοκαιρι κ βγηκε αυτο το τρικεφαλο φιδι, οχι μια, ΔΥΟ! πες οκ πρωτη φορα δν ηξερες, δευτερη γιατι παλι τα ιδια? δεν θα επρεπε μετα απο τοσα χρονια μεσα στην οικονομικη κριση να τους ειχαμε μαυρισει? διοτι απο το 2008 ειμαστε στην κριση! δν θα επρεπε ολοι αυτοι (οι οποιοι σημειωτεον βρισκονται ακομα κ θα συνεχισουν να βρισκονται στην Βουλη κ στην εξουσια) να εχουν παρει ποδι, κ εκτος απο το να πανε φυλακη για τα κλεμμενα, το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ, να ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ τα κλεμμενα στη δημοσια περιουσια? τοσα λαθη του λαου δεν συγχωρουνται, ουτε το οτι ψηφιζε ο κοσμος τα ιδια κ τα ιδια μπορει να δικαιολογηθει ως ''δεν ηξερε''

Επισης δν ειναι μονο η μιζα τροπος για να ''καταχραστει'' κανεις δημοσιο χρημα! καποια προγραμματα που ουσιαστικα δεν εχουν λογο υπαρξης κ δημιουργηθηκαν επι εποχης Ανδρεα Παπανδρεου, και οσοι τα συντηρουν, δν φερουν ευθυνη? προγραμματα οπως ΚΑΠΗ, Κοινωνικος Τουρισμος, διαφορα πολιτιστικα κτλ, εχουν λογο υπαρξης? ολα τα ειχαμε λυμενα η διασκεδαση μας μαρανε! χρειαζομαστε πανω απ ολα κυβερνηση ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ! κ μετα οι χαρες κ τα πανηγυρια! αυτα τα λεφτα δν θα μπορουσαν να επενδυθουν στην παιδεια, στην υγεια? τι παραπονιουνται μετα? η τροικα ΒΡΗΚΕ και κανει! σε αλλες χωρες πηγε να κανει κουμαντο κ πηρε σουτο!

Το ''ακριβο αμαξι, σωμα μοντελισιο, λεφτα ματσωμενα, πουλαω μουρη'' ειναι χαρακτηριστικο του νεοελληνα, το οποιο συνοδευεται κ απο ΣΠΑΤΑΛΗ φυσικα, κ μν μ πεις οτι κ εδω φταινε οι πολιτικοι! υπαρχουν ακομη ανθρωποι π κανουν σπαταλες απιστευτες η πραγματα π λες αν ειναι δυνατον! αν δν κανουμε οικονομια, δν φταιει το κρατος π δν δινει! να προσεχουμε να ξοδευουμε με φειδω πρεπει!!

Senior Member
    Lacrymosa, το τι θα ξοδεψει ο καθενας ειναι δικο του δικαιωμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Lacrymosa, το τι θα ξοδεψει ο καθενας ειναι δικο του δικαιωμα.
    Φυσικα, αλλα μετα ας μην παραπονιεται οτι οι μισθοι ειναι χαμηλοι, κοβουν το επιδομα, κοβουν το εφαπαξ, οτι ο Υπουργος Οικονομικων δν κανει σωστη διαχειριση κτλ.. ο,τι σπερνει ο καθενας θεριζει..

Page 1 of 3 123 LastLast