ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 124
    Banned
    αγνωστο, αλλα πολλες φορες χρειαζεται να υπαρχουν καποια ατομα απλα και μονο για να εχουμε με ποιον να βγουμε και να κυκλοφοραμε περισσοτερο.

τωρα οποιος θελει να ταιριαζουν κι ολας μαζι του ή να τον καταλαβαινουν κλπ, μαλλον ζητα πολλα και δε μπορει να τους δεχτει οπως ειναι.

δε γινεται να μας προσκυνησει ολος ο κοσμος και να ερθει στα μετρα μας. συνηθως συμβαινει το αντιθετο, εμεις παμε στα μετρα των πολλων.

και γιατί πρέπει να κυκλοφοράμε περισσότερο; ποιός την έχει εγκαθιδρύσει αυτή την άποψη;
    Και γω σου λέω, ότι όλοι πρέπει να καθόμαστε μέσα μόνοι.

Προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου να βγω έξω για να λέω ή να ακούω χαζομάρες απλώς για να περάσει η ώρα ή να ξεχαστώ.
    όταν τελειώσει η βόλτα, πάλι μόνος θα είμαι μες στην κατάθλιψή μου..
    Προτιμώ και το βρίσκω πιο ενδιαφέρον να κάτσω να δω μια ταινία..

Επί τη ευκαιρία, το διάβασα αυτό που είπες για το Χατζηστεφάνου. Διάβασα και ένα άλλο που εξηγούσε τη μισανθρωπία του. Κάπως έτσι νιώθω και εγώ..

Banned
    ναι αλλα μπορει να περασει η καταθλιψη λογο της βολτας κι επειδη ειδες εναν ανθρωπο και τα ειπατε.

τεσπα δε μιλουσα για προσωπικες επιλογες τοσο, αλλα για το τι θεωρειται φυσιολογικο γενικοτερα.

κι εγω αντικοινωνικος ειμαι, και πολλοι μου το χτυπανε ασχημα.

δεν εχω καταληξει ακομα τι ειναι καλυτερο.

Πιστεύω πως η κατάθλιψη θα "περάσει" για τη 1, 2 ώρες που θα είσαι έξω.
    Μετά θα ξαναρθεί, αν δε λυθεί από τη ρίζα το πρόβλημα του καθενός...

Edit: τελοσπάντων, προχθές βγήκα για πρώτη φορά έξω μετά από 7 μήνες!
    μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή, γιατί αναγκάστηκα να ακούσω πράγματα που με έριξαν ακόμη πιο πολύ.
    οπότε λέω, "καλά κάνω και δεν έχω καμιά επαφή με ανθρώπους"....

Αν θες τη γνώμη μου ένας απ' τους λόγοςυ που νιώθεις έτσι είναι ότι σου έχει μπει η ιδέα ότι θα νιώσεις έτσι!
    Βγες έξω βρες ενδιαφέροντα, στην ανάγκη ζωγράφισε κάνε κάτι διμηουργικό στο οποίο είσια καλός κατά προτίμηση ώστε να νίωσεις για κάτι περίφανος!

Μπες στο ίντερνετ και μίλα με κόσμο, συζίτησε.

Και ψάξε τι είναι αυτό που πραγματικα σε κάνει να νιωθεις έτσι, αν δε λύσεις την αιτία δε θα λύσεις ποτέ το πρόβλημά σου
    Λέω απλά τη γνώμη μου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by stefanos14587 View Post
    Ηρθε το Καλοκαιρι...θυμαμαι το περυσινο Καλοκαιρι που ηταν κολαση...κλεισμενος ολη μερα στο σπιτι...να μην εχω ορεξη για τιποτα...απολυτως...να με εκνευριζουν τα παντα και οι παντες...να μην εχω ορεξη να φαω...να μην εχω ορεξη να διαβασω, να δω τηλεοραση...τιποτα απολυτως...οι αρνητικες σκεψεις να με εχουν καταπλακωσει...και το χειροτερο...να βλεπω τους αλλους να καλοπερνανε...στις παραλιες, στα κλαμπ, στα ταξιδια...να βλεπεις φωτογραφιες τους στο facebook, να ειναι ολοι μαζι, να καλοπερνανε, και εσυ μονος σου εντελως...να βλεπεις στο σταρ να λενε "περναμε τελειααααααααα" και να θες να σπασεις την τηλεοραση...
    αυτη η εποχη που ολοι μοιαζουν να καλοπερνανε και να διασκεδαζουν και εσυ να βουλιαζεις στην καταθλιψη ειναι ανυποφορη πραγματικα ((
    δε θα αντεξω ενα ακομα τετοιο καλοκαιρι...(
    δε θα την παλεψω με τιποτα...αληθεια σας το λεω...εχουν μαζευτει τοσα πολλα αυτη τη γαμημενη χρονια, μου εχουν παει ολα στραβα, εχω βουλιαξει στις αρνητικες σκεψεις που εχουν γινει μια χιονοστιβαδα ετοιμη να με καταπλακωσει, ενα ηφαιστειο ετοιμο να εκραγει...(τι κλισε μαλακιες λεω παλι...).
    η ζωη μου ειναι εντελως fucked up...και εχω και τους γονεις μου απο πανω μου που οταν ειμαι ετσι χαλια ψυχολογικα, πιστευω οτι αυτοι φταινε και δε θελω ουτε να τους βλεπω, παροτι με εχουν στηριξει και βοηθησει πολυ...δε μπορουν να καταλαβουν ρε γαμωτο οτι θελω να μενω μονος οταν ειμαι ετσι;
    Τι με συμβουλευετε να κανω για να μην περασω καλοκαιρι κολαση οπως περυσι;;
    δεν την παλευω καθολου...
    δε μου παει τιποτα καλα...
    κατι αλλο που με απασχολει ειναι οτι δε θα βρω δουλεια γιατι αν ο εργοδοτης με δει ετσι μελαγχολικο και καταθλιπτικο και αν δει οτι δεν εχω προυπηρεσια...((
    και δεν ξερω καν αν θα παρω το πτυχιο μου ...
    μπορει να εκανα πολλες βλακειες και λαθη, αλλα δε μου αξιζε αυτο...
    μου αξιζαν καλυτερα πραγματα...
    ειχα πολλα ονειρα αλλα ολα καταστραφηκαν...
    αν συνεχισω ετσι, δεν αξιζει να ζω...
    Αυτό το "περνάμε τέλειααααα" μου θυμίζει το ΕΠΙΚΟ ρεπορτάζ από τη Μύκονο...
    Πρέπει να λένε αυτήν ακριβώς τη φράση ίσα με 10^32 φορές!

Senior Member
    Quote Originally Posted by stefanos14587 View Post
    θα ηθελα να κανω ενα φιλο που να περναει την ιδια φαση και να ειναι στην ηλικια μου. αυτο πιστευω θα με βοηθουσε. αλλα ουτε σε αυτο ημουν τυχερος.
    Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι όποιος είναι σε αυτή τη φάση, ψάχνει πως να κρυφτεί
    και όχι να βρει τους ομοίους του για παρέα. Οπότε οι πιθανότητες να βρεις εκεί έξω έναν
    καταθλιπτικό που να σε καταλαβαίνει είναι απειροστά μικρές. Το λέω γιατί σε όποια δρα-
    στηριότητα και να πήγα, μόνο σε σούπερ-χαρούμενους ανθρώπους έπεσα. Άστα να πάνε.

Banned
    Quote Originally Posted by masterridley View Post
    Αυτό το "περνάμε τέλειααααα" μου θυμίζει το ΕΠΙΚΟ ρεπορτάζ από τη Μύκονο...
    Πρέπει να λένε αυτήν ακριβώς τη φράση ίσα με 10^32 φορές!

Ουυυστ ρε χαζοχαρούμενα! Όξω από δω!

Banned
    Quote Originally Posted by masterridley View Post
    Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι όποιος είναι σε αυτή τη φάση, ψάχνει πως να κρυφτεί
    και όχι να βρει τους ομοίους του για παρέα. Οπότε οι πιθανότητες να βρεις εκεί έξω έναν
    καταθλιπτικό που να σε καταλαβαίνει είναι απειροστά μικρές. Το λέω γιατί σε όποια δρα-
    στηριότητα και να πήγα, μόνο σε σούπερ-χαρούμενους ανθρώπους έπεσα. Άστα να πάνε.
    Masterriddley , παει ο ασθενης στο ψυχιατρο κ αρχιζει κ του κλαιγεται , ποσο δυστυχης ειναι , ολα ειναι ματαια κτλ. κτλ. Ο γιατρος ' γιατι βρε ανθρωπε μ τα βλεπεις ολα μαυρα , η ζωη ειναι ωραια , κτλ. , τις προαλλες ειχα παει στο τσιρκο ταδε , κ βγηκε ενας κλοουν , απιθανος , το τι γελιο εριξα , ακομα γελαω ' Ο ασθενης ' γιατρε , ο κλοουν που ειδατε ημουν ΕΓΩ ' ....... θελω να πω , οτι αυτοι που τους βλεπεις σουπερ-ντουπερ-χαρουμενους , δεν ειναι κ τοσο . Απλως το κρυβουν καλα . Ολοι εχουμε το κατιτις μας . Μην ψαρωνεις .

Junior Member
    Καλημερα στην παρεα !
    Πρωτο μυνημα στο forum (ο masterridley με ξερει ηδη απο ξενο forum).
    Να μοιραστω και εγω την εμπειρια μου και να σας πω ενα δυο λογια για μενα. Δεν θα ελεγα οτι υποφερω απο καταθλιψη, αλλα απο περιστασιακη καταθλιψη που μπορει να συμβει και να κρατησει αμα μου τυχει καποια ευχαριστη εμπειρια. Πραγμα πολυ σπανιο.
    Πασχω απο κοινωνικη φοβια, αποφευκτικη διαταραχη προσωπικοτητας και ακουστικη δυσλεξια (ενα δεν εχετε ακουσει γιαυτο, ψαξτε για auditory dyslexia, στα ελληνικα δεν θα βρειτε πολλα).

Ειμαι και γω ενα ατομο 21 χρονων χωρις παρεα. Η αληθεια ειναι πως δεν σκαω και τοσο, φταιει το οτι περασε πολυς καιρος και το εχω συνηθισει πλεον ? Φταιει το οτι ισως πραγματικα δεν με ενδιαφερει να εχω παρεα, γιατι περιβαλλομαι απο ατομα που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το σε ποιο club θα πανε που να εχει wifi για να ποσταρουν στο FB τις βλακειες τους (θα αναφερθω και σε αυτο μετα). Εχω αλλαξει πολλες παρεες με συντομη ημερομηνια ληξεως, και ειναι ολοι στο ιδιο στυλ, σκετη απογοητευση.
    Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι πραγματικα, αλλα μ'αρεσει η ησυχια, και οπως ειπε ενα μελος πιο πανω, προτιμω να καθομαι σπιτι, να παω καμια βολτα με το ποδηλατο ή για τρεξιμο τις χειμερινες μερες στην ακτη να παρω αερα, και να περασω την ωρα μου με μια κουπα τσαι και μια ταινια ή μια αγαπημενη σειρα.

Το καλοκαιρι ειναι θανατος για μενα. Δουλευω σε ξενοδοχειο διπλα απο το σπιτι, ευτυχως με πολωνους τουριστες. Νομιζω οτι αμα εβλεπα ελληνες στην ιδια ηλικια με μενα θα ειχα παρει την βαριοπουλα και θα τους ειχα σπασει το κεφαλι. Ωστοσο ομως, το καταθλιπτικο της ιστοριας ειναι να βλεπεις ζευγαρια, ηλικιας 16-21 και να βλεπεις τι χανεις, κατι που ενδεχομενως δεν θα μπορεσεις να το εχεις. Μενω διπλα στην παραλια, και ειμαι αναγκασμενος να βλεπω τον χαμο που γινεται στα beach bar, ειμαι αναγκασμενος να ακουω τη μουσικη απο τα club που παιζει μεχρι το πρωι και ειμαι αναγκασμενος πτωμα απο τη δουλεια να παω για υπνο, και να ακουω τα χαζοχαρουμενα που πανε για μπανιο το βραδυ και τσιριζουν λες και ερχεται ο τζακ ο αντεροβγαλτης.
    Το οτι εχω καποια δουλεια ειναι κατι, ωστοσο ομως επειδη δεν εχω και τοσα καθηκοντα, θα το ελεγα ως "επιδοτουμενη βαρεμαρα".

Στο θεμα του facebook λοιπον, εχω μια συμβουλη. Σας/μας καταστρεφει τη ζωη. Ειχα μια παρεα το χειμωνα, και προοδευτικα την εχασα. Τελος παντως, εμπαινα facebook εβλεπα αλλους γνωστους, φιλους που εφυγαν μακρια για σπουδες και την πρωην παρεα μου να περναει καλα. Την εβγαζα με 2-3 χαμομηλια τη μερα, λουιζα και κλαματα, απο τα νευρα μου κυριως. Μεχρι που πηρα την αποφαση να μην κανω login για 2 εβδομαδες. Με μια λεξη, ΣΩΘΗΚΑ ! Δεν μπορω να το κλεισω το facebook, γιατι εχω μια εφαρμογη που με πληρωνει referral commision στο paypal.
    Ως προς το οτι ολοι περνανε τελεια στο facebook, αυτο ειναι ενας μυθος ! Θυμαμαι πηγαιναμε σε club το χειμωνα (οσο κρατησε αυτο τελος παντων) περνουσαμε χαλια, μεγαλες στιγμες που υπηρχε νεκρικη σιγη, σε σημειο που τα μισα ατομα ελεγαν, βαρεθηκα φευγω με αποτελεσμα να μενουμε 2-3 ατομα και να φυγουμε υστερα απο λιγο μην ξεροντας τι μας φταιει. Εννοειται στην πρωτη ωρα, φωτογραφιες ετοιμες για facebook λες και ηταν απονομη βραβειων. Και εβλεπες την επομενη μερα, πωπω τι τελεια που περασαμε χθες ! Το καψαμε. Ποιος καψαμε ρε παιδες και πως περασαμε τοσο ωραια ? Θα προτιμουσα 1000 φορες να καθομαι να βλεπω τα μεσημεριανα στην τηλεοραση και να περναω τελεια.

Γι'αυτο το λογο, οπως ειπαν και τα αλλα παιδια, κλειστε το. Δεν ζουνε την ιδανικη ζωη οσοι ειναι στο facebook, το ψεμα παει συννεφο, και ο μονος λογος που βγαινουν εξω ειναι για να βγουνε φωτογραφιες για το facebook. Ωρες ατελειωτες για να πετυχουν καλη ποζα. Ζουνε για τους αλλους με λιγα λογια, να βγαλουν το κομπλεξ, να δειξουν οτι ειναι οι καλυτεροι. Αμα υπηρχαν καποιοι που εμαθαν τι ειναι πραγματικη διασκεδαση, ειναι οι γονεις σας και τα παιδια των 70's.

Οσο για την περιστασιακη καταθλιψη, την ενιωσα προσφατα. Πηγα με την αδερφη μου και τους φιλους της στο magic park της θεσσαλονικης, (οι οποιοι ειναι κατα 5 χρονια μικροτεροι μου) και ενιωσα ζωντανος μετα απο πολυ καιρο. Και φυσικα μετα στεναχωρια, ποσο ωραια ηταν, ποτε θα μπορουσα να ξαναπερασω τοσο καλα κτλ κτλ. Τελικα με μεγαλες δοσεις st john's wort, σε 2 βδομαδες μετα ημουν ΟΚ.

Κλεινοντας, θελω να πω μην απελπιζεστε, δεν ξερετε πως θα τα φερει η ζωη. Πηγα μια χρονια να γραφτω σε ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ, αρχισαν τα μαθηματα, ολοι γνωριζονταν απο πριν εγω μονος. Περνουσαν οι μερες, κανενας δεν ενδιαφεροταν να μου μιλησει. Απο τη στενοχωρια μου τα παρατησα, και περασα εναν βασανιστο χειμωνα πληρους απραξιας. Πηγα και γραφτικα μετα σε αλλη επας και ολα πηγαν μια χαρα. Εκανα και παρεα (ασχετως που κρατησε μερικους μηνες) και στα διαλειμματα υπηρχαν ατομα με τα οποια μπορουσαμε να ανταλλαξουμε νορμαλ κουβεντες. Ευχαριστουσα το θεο που ηρθαν ετσι τα πραγματα, εχασα μεν μια χρονια για το τιποτα, αλλα βρηκα ατομα με τα οποια μπορεσα να συζητησω.
    Σορρυ για το μακροσκελες ποστ, ειναι το μονο θεμα που βρηκα σε ελληνικο φορουμ και με εκφραζει απολυτα.

Member
    Quote Originally Posted by stefa191 View Post
    Καλημερα στην παρεα !
    Πρωτο μυνημα στο forum (ο masterridley με ξερει ηδη απο ξενο forum).
    Να μοιραστω και εγω την εμπειρια μου και να σας πω ενα δυο λογια για μενα. Δεν θα ελεγα οτι υποφερω απο καταθλιψη, αλλα απο περιστασιακη καταθλιψη που μπορει να συμβει και να κρατησει αμα μου τυχει καποια ευχαριστη εμπειρια. Πραγμα πολυ σπανιο.
    Πασχω απο κοινωνικη φοβια, αποφευκτικη διαταραχη προσωπικοτητας και ακουστικη δυσλεξια (ενα δεν εχετε ακουσει γιαυτο, ψαξτε για auditory dyslexia, στα ελληνικα δεν θα βρειτε πολλα).

Ειμαι και γω ενα ατομο 21 χρονων χωρις παρεα. Η αληθεια ειναι πως δεν σκαω και τοσο, φταιει το οτι περασε πολυς καιρος και το εχω συνηθισει πλεον ? Φταιει το οτι ισως πραγματικα δεν με ενδιαφερει να εχω παρεα, γιατι περιβαλλομαι απο ατομα που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το σε ποιο club θα πανε που να εχει wifi για να ποσταρουν στο FB τις βλακειες τους (θα αναφερθω και σε αυτο μετα). Εχω αλλαξει πολλες παρεες με συντομη ημερομηνια ληξεως, και ειναι ολοι στο ιδιο στυλ, σκετη απογοητευση.
    Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι ειναι πραγματικα, αλλα μ'αρεσει η ησυχια, και οπως ειπε ενα μελος πιο πανω, προτιμω να καθομαι σπιτι, να παω καμια βολτα με το ποδηλατο ή για τρεξιμο τις χειμερινες μερες στην ακτη να παρω αερα, και να περασω την ωρα μου με μια κουπα τσαι και μια ταινια ή μια αγαπημενη σειρα.

Το καλοκαιρι ειναι θανατος για μενα. Δουλευω σε ξενοδοχειο διπλα απο το σπιτι, ευτυχως με πολωνους τουριστες. Νομιζω οτι αμα εβλεπα ελληνες στην ιδια ηλικια με μενα θα ειχα παρει την βαριοπουλα και θα τους ειχα σπασει το κεφαλι. Ωστοσο ομως, το καταθλιπτικο της ιστοριας ειναι να βλεπεις ζευγαρια, ηλικιας 16-21 και να βλεπεις τι χανεις, κατι που ενδεχομενως δεν θα μπορεσεις να το εχεις. Μενω διπλα στην παραλια, και ειμαι αναγκασμενος να βλεπω τον χαμο που γινεται στα beach bar, ειμαι αναγκασμενος να ακουω τη μουσικη απο τα club που παιζει μεχρι το πρωι και ειμαι αναγκασμενος πτωμα απο τη δουλεια να παω για υπνο, και να ακουω τα χαζοχαρουμενα που πανε για μπανιο το βραδυ και τσιριζουν λες και ερχεται ο τζακ ο αντεροβγαλτης.
    Το οτι εχω καποια δουλεια ειναι κατι, ωστοσο ομως επειδη δεν εχω και τοσα καθηκοντα, θα το ελεγα ως "επιδοτουμενη βαρεμαρα".

Στο θεμα του facebook λοιπον, εχω μια συμβουλη. Σας/μας καταστρεφει τη ζωη. Ειχα μια παρεα το χειμωνα, και προοδευτικα την εχασα. Τελος παντως, εμπαινα facebook εβλεπα αλλους γνωστους, φιλους που εφυγαν μακρια για σπουδες και την πρωην παρεα μου να περναει καλα. Την εβγαζα με 2-3 χαμομηλια τη μερα, λουιζα και κλαματα, απο τα νευρα μου κυριως. Μεχρι που πηρα την αποφαση να μην κανω login για 2 εβδομαδες. Με μια λεξη, ΣΩΘΗΚΑ ! Δεν μπορω να το κλεισω το facebook, γιατι εχω μια εφαρμογη που με πληρωνει referral commision στο paypal.
    Ως προς το οτι ολοι περνανε τελεια στο facebook, αυτο ειναι ενας μυθος ! Θυμαμαι πηγαιναμε σε club το χειμωνα (οσο κρατησε αυτο τελος παντων) περνουσαμε χαλια, μεγαλες στιγμες που υπηρχε νεκρικη σιγη, σε σημειο που τα μισα ατομα ελεγαν, βαρεθηκα φευγω με αποτελεσμα να μενουμε 2-3 ατομα και να φυγουμε υστερα απο λιγο μην ξεροντας τι μας φταιει. Εννοειται στην πρωτη ωρα, φωτογραφιες ετοιμες για facebook λες και ηταν απονομη βραβειων. Και εβλεπες την επομενη μερα, πωπω τι τελεια που περασαμε χθες ! Το καψαμε. Ποιος καψαμε ρε παιδες και πως περασαμε τοσο ωραια ? Θα προτιμουσα 1000 φορες να καθομαι να βλεπω τα μεσημεριανα στην τηλεοραση και να περναω τελεια.

Γι'αυτο το λογο, οπως ειπαν και τα αλλα παιδια, κλειστε το. Δεν ζουνε την ιδανικη ζωη οσοι ειναι στο facebook, το ψεμα παει συννεφο, και ο μονος λογος που βγαινουν εξω ειναι για να βγουνε φωτογραφιες για το facebook. Ωρες ατελειωτες για να πετυχουν καλη ποζα. Ζουνε για τους αλλους με λιγα λογια, να βγαλουν το κομπλεξ, να δειξουν οτι ειναι οι καλυτεροι. Αμα υπηρχαν καποιοι που εμαθαν τι ειναι πραγματικη διασκεδαση, ειναι οι γονεις σας και τα παιδια των 70's.

Οσο για την περιστασιακη καταθλιψη, την ενιωσα προσφατα. Πηγα με την αδερφη μου και τους φιλους της στο magic park της θεσσαλονικης, (οι οποιοι ειναι κατα 5 χρονια μικροτεροι μου) και ενιωσα ζωντανος μετα απο πολυ καιρο. Και φυσικα μετα στεναχωρια, ποσο ωραια ηταν, ποτε θα μπορουσα να ξαναπερασω τοσο καλα κτλ κτλ. Τελικα με μεγαλες δοσεις st john's wort, σε 2 βδομαδες μετα ημουν ΟΚ.

Κλεινοντας, θελω να πω μην απελπιζεστε, δεν ξερετε πως θα τα φερει η ζωη. Πηγα μια χρονια να γραφτω σε ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ, αρχισαν τα μαθηματα, ολοι γνωριζονταν απο πριν εγω μονος. Περνουσαν οι μερες, κανενας δεν ενδιαφεροταν να μου μιλησει. Απο τη στενοχωρια μου τα παρατησα, και περασα εναν βασανιστο χειμωνα πληρους απραξιας. Πηγα και γραφτικα μετα σε αλλη επας και ολα πηγαν μια χαρα. Εκανα και παρεα (ασχετως που κρατησε μερικους μηνες) και στα διαλειμματα υπηρχαν ατομα με τα οποια μπορουσαμε να ανταλλαξουμε νορμαλ κουβεντες. Ευχαριστουσα το θεο που ηρθαν ετσι τα πραγματα, εχασα μεν μια χρονια για το τιποτα, αλλα βρηκα ατομα με τα οποια μπορεσα να συζητησω.
    Σορρυ για το μακροσκελες ποστ, ειναι το μονο θεμα που βρηκα σε ελληνικο φορουμ και με εκφραζει απολυτα.
    καλα θα τους εκανες και θα τους σπουσες το κεφαλι!!και μενα μου τη δινουν κατι τετοιοι τυποι!!

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Banned

Senior Member
    Στο φέισμπουκ θα μείνεις αιώνιος. Είναι ένα μαυσωλείο κι εσύ θα είσαι ο Λένιν. Μουμιοποιημένοι και αέναοι μύθοι θα πλανώνται στο παγκόσμιο ιστό, τα κουκούλια αλλοτινών ημερών και ονείρων. Η αράχνη δε θα σε τρώει, γιατί της στολίζεις το διάστημα. Είναι ωραίο να σκέφτεσαι πόσοι παραλογισμοι χωράνε σε κάθε τεχνολογική μαλακία, λέει ο άλλος, μα το φέισμπουκ μου έσωσε τη ζωή, βρήκα αίμα στο πι και φι για το χειρουργείο, ναι αλλά το χειρουργείο από την άλλη δε θα το χρειαζόσουν αν δεν είχες πάθει πχ το ατύχημα με τη μηχανή, έτσι πάει, δεν βλέπουμε την αρχή του παράδοξου και κοιτάμε μόνο το ένα σκέλος της εξίσωσης.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast