ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
    Junior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αν της εχει γραψει μερος του σπιτιου ναι!Τωρα με τα νομικα δεν τα παω καλα..Κανε εναν σαματα ρε συ!Δεν μπορει δλδ να εχει πιο πανω αυτην απο το παιδι του!!Η πιεση μου!!
    Γιατι να μην ειμαι η μεγαλη σου αδερφη??Θα την ειχα στειλει Ουκρανια με καρχαρια!
    Όχι δεν της έχει γράψει τίποτα!ΕΥΤΥΧΩΣ.Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με τον πατέρα μου :p μωρέ και με ιδιωτικό τζετ την στέλνω! Αρκεί να φύγει :P

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ε τι χαζη ειναι? Της εχεις κανει τιποτα ως τωρα? Εγω εχω ιδεες παντως ενα σωρο, εγκυκλοπαιδεια σου γραφω αμα θες...
    Κάτι έχω κάνει αλλά δεν είδα φως οπότε για ρίξε ιδέες στο τραπέζι.

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μα απο τη στιγμη που δε λεει κουβεντα ειναι σα να συμφωνει μαζι της το ιδιο και το κενε υπομονη εινναι σα να σου λεει εγω εδω ειμαι πιανιστας...
    Ναι αυτό ακριβώς. Μα πάντα συμπεριφέρεται σαν παρατηρητής, τίποτα άλλο.

Banned
    εγω εχω την εντυπωση οτι ο πατερας σου θα διλωνει πιανιστας οτι και να πει αυτη αρα εσυ αν μπωρεις κανε κατι μονη σου για να φυγει...

Junior Member
    εγω εχω την εντυπωση οτι ο πατερας σου θα διλωνει πιανιστας οτι και να πει αυτη αρα εσυ αν μπωρεις κανε κατι μονη σου για να φυγει...
    Το χω καταλάβει αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.Δεν αντέχεται πια αυτή η κατάσταση....

Banned
    αρα μαλον αυτο πρεπει να κανεις...http://www.youtube.com/watch?v=l0Oaw8ymQ_Y

Banned
    Κοριτσι μου περα απο τα καψονια που σκεφτεσαι να κανεις,αντιμετωπισε το και σοβαρα το θεμα!!Μιλα συνεχως στον πατερα σου καποια στιγμη θα καταλαβει,κατοχυρωσε την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ και ασε την Ουκρανη να νομιζει οτι εχει το τιμονι..Παρε αυτα που σου αναλογουν και εν καιρω..Κλωτσιδι!
    Τωρα στο σπιτι μιας και ειστε τα δυο σας κανε της διαφορα!Αν εχει σωας τας φρενας βεβαια η κυρα,στο λεω γιατι μοναχουλι εισαι και τοσα ακουμε!Ξερω'γω!

Junior Member
    αρα μαλον αυτο πρεπει να κανεις...http://www.youtube.com/watch?v=l0Oaw8ymQ_Y
    να πάρω την βαλίτσα μου και να φύγω; χμμ. μάλλον αυτοί πρέπει να σηκωθούν να φύγουν με τέτοια συμπεριφορά :p

Junior Member
    Κοριτσι μου περα απο τα καψονια που σκεφτεσαι να κανεις,αντιμετωπισε το και σοβαρα το θεμα!!Μιλα συνεχως στον πατερα σου καποια στιγμη θα καταλαβει,κατοχυρωσε την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ και ασε την Ουκρανη να νομιζει οτι εχει το τιμονι..Παρε αυτα που σου αναλογουν και εν καιρω..Κλωτσιδι!
    Τωρα στο σπιτι μιας και ειστε τα δυο σας κανε της διαφορα!Αν εχει σωας τας φρενας βεβαια η κυρα,στο λεω γιατι μοναχουλι εισαι και τοσα ακουμε!Ξερω'γω!
    Εντάξει εννοείται πως το αντιμετωπίζω σοβαρά, πλάκα έκανα πριν.Στον πατέρα μου μιλάω συνέχεια-συνέχεια κι έχω αρχίσει να νομίζω ότι με θεωρεί υπερβολική.Αλλιώς δεν θα έκανε κάτι;

Member
    Δεν μπορούμε να βρούμε καμιά άλλη να του γνωρίσουμε καμιά της προκοπής μπας και ξεκολλήσει για να μη φοβάται και αυτός ότι είναι μόνος?

Banned
    Ο πατερας σου βασικα θελει ενα γερο χαστουκι να ξυπνησει!Που αφησε το κοριτσακι του με μια τυχαρπαστη να κανει και κουμαντο!!Με μπουρλοτιασες απογευματιατικο!!Καποιος αλλος στενος σου συγγενης ξερει τι συμβαινει?

Junior Member
    Quote Originally Posted by xristina85 View Post
    Δεν μπορούμε να βρούμε καμιά άλλη να του γνωρίσουμε καμιά της προκοπής μπας και ξεκολλήσει για να μη φοβάται και αυτός ότι είναι μόνος?
    χαχα θα τον πάω σε γραφείο γνωριμιών δεν γίνεται αλλιώς :p αλλά ότι κι αν γίνει δεν τον βλέπω να ξεκολλάει εύκολα :(

Junior Member
    Ο πατερας σου βασικα θελει ενα γερο χαστουκι να ξυπνησει!Που αφησε το κοριτσακι του με μια τυχαρπαστη να κανει και κουμαντο!!Με μπουρλοτιασες απογευματιατικο!!Καποιος αλλος στενος σου συγγενης ξερει τι συμβαινει?
    Ναι η θεία μου, η αδερή του πατέρα μου δηλαδή.Αυτή όταν η μητέρα μου ήταν άρρωστη με έπαιρνε και κοιμόμουν σπίτι της τα σαββατοκύριακα και της έλεγα τα πάντα.Γενικά έχουμε πολύ καλές σχέσεις.Εχτές που είχαμε πάει στο σπίτι της και της είπα τα καινούρια μαντάτα με την άλλη μου είπε όποτε θέλω να μένω σ αυτήν κι ότι θέλει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον πατέρα μου άμεσα.Ας ελπίσουμε ότι θα του αλλάξει μυαλά.

Banned
    Επισης οι Ναυτικοι βγαινουν νεοι στην συνταξη απο οσο ξερω..Ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου και ποσο αυτη?

Member
    καλά τόσο ωραία είναι αυτή? όντως συγγενείς δεν έχεις ή κάποιον άλλο δικό σου ενήλικα να σε βοηθήσει?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast