Results 61 to 72 of 72
Thread: Που να απευθυνθώ;;;
-
13-06-2013, 15:54 #61
Απ'αυτά που λες καταλαβαίνω ότι αυτός σε αντιλαμβάνεται ως το ασφαλές λιμάνι του.
Δηλαδή ξεμυτίζει συνεχώς αλλά δεν τολμάει να ανοιχτεί πολύ με καμιά άλλη σχέση.
Αυτό προφανώς μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα για σένα, ειδικά αν αυτός θέλει να
είσαι και "μαμά" του ας πούμε.
Καταλαβαίνω ότι τρέφεις κάποια αισθήματα γι'αυτόν (στενής φιλίας κτλ) και γι'αυτό θες
να τον βοηθήσεις και όχι να τον παρατήσεις. Αλλά σαν πιο απελευθερωμένη που είσαι
θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τον άλλο. Ειδικά οι άντρες
είμαστε πολύ πεισματάρηδες στο υποσυνείδητο (γι'αυτό δεν ρωτάμε για κατευθύνσεις
ή αρνούμαστε να πάμε στο γιατρό κι ας ξέρουμε πως είμαστε άρρωστοι κτλ)
- 13-06-2013, 16:08 #62
Αυτό που διακρίνω εγώ είναι ότι κολακεύεσαι με το ρόλο που θεωρείς ότι έχεις στη ζωή του, ότι δηλαδή είσαι η γυναίκα στην οποία πάντα θα επιστρέφει, την οποία δεν μπορεί να χειριστεί σε αντίθεση με τις άλλες τις οποίες κακομεταχειρίζεται και στο τέλος παρατάει.
Επίσης, θέλεις να νιώθεις ότι είσαι τόσο δυνατή, ώστε θα μπορέσεις να τον "γιατρέψεις" από την ανικανότητά του να δεσμευτεί.
Η γνώμη μου είναι ότι αυτή που σίγουρα έχει μάθει να χειρίζεται και να χρησιμοποιεί, είσαι εσύ. Και πιθανόν να είσαι και η μοναδική.
Θεωρώ πολύ πιθανόν ότι τα περισσότερα από αυτά που σου λέει είναι παραμύθια, θεωρώ επίσης πολύ πιθανόν να τον εγκαταλείπουν οι άλλες με το που αντιλαμβάνονται με ποιον έχουν να κάνουν και γι' αυτό το λόγο είναι διαρκώς στο ψάξιμο.
Νομίζω ξέρει καλά τι θέλεις να ακούς και να φαντασιώνεσαι και σε παίζει έτσι ώστε να σ' έχει εύκαιρη όποτε έχει ανάγκη από σεξ, παρηγοριά ή δεν ξέρω τι άλλο. Φοβάμαι λοιπόν ότι εσύ είσαι το μεγαλύτερο "θύμα" και όχι οι κακομοίρες οι άλλες που -τάχα- αυτοκτονούν για χάρη του!
Επίσης φοβάμαι ότι βρήκες κάποιον να σε παραμυθιάζει, επειδή δεν αντέχεις να πεις εσύ την αλήθεια στον εαυτό σου.
Και αυτή κατά τη γνώμη μου είναι ότι δεν μπορείς να καταπιείς την απόρριψή του στο να έχει ουσιαστική σχέση μαζί σου, άσχετα αν εσύ τελικά δεν θα την ήθελες. Δεν πρόκειται βεβαίως για έρωτα αλλά για καθαρό εγωισμό.
13-06-2013, 17:46 #63
Έστελνε sms πρώτα εκείνος και σε ορισμένες περιπτώσεις και mms. Και έχουν γίνει και αλλα πράγματα που δεν θα ήθελα να τα αναφέρω εδώ.
Εν πάση περιπτώσει το θέμα έχει λήξει πλέον. Διέκοψα και μάλιστα the hard way και δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο, καθώς όπως είπατε και εσείς και συμφωνώ και εγώ, είτε έχει είτε δεν έχει πρόβλημα, αυτό είναι δικό του θέμα και όχι δικό μου.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για τις συμβουλές σας.
Να είστε πάντα καλά.
13-06-2013, 18:13 #64
Τι εννοεις διεκοψες? Την επικοινωνια? Για ποιο λογο?
13-06-2013, 19:56 #65
Τι για ποιο λόγο καλέ κεράσι? Γιατί ο τύπος δεν είναι 'κεράσι' που είναι και ωραίο, τραγανό και της εποχής (μην το πάρεις πάνω σου, για τα πραγματικά κεράσια λέω, χαχα...)... αλλά είναι σκέτα 'φρούτο' !
Άσε που μερικές κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι ο τύπος είναι μάλλον πρασινάδα και δη κουτόχορτο....
Πιστεύω πως έκανες καλά anyname, από τη στιγμή που πλέον η όλη κατάσταση σε κούραζε περισσότερο απ' όσο σε ευχαριστούσε.
13-06-2013, 20:14 #66
13-06-2013, 21:50 #67
Δηλαδή τώρα τι ακριβώς κάναμε?Μοιράσαμε το δίκιο και το άδικο?Ανυνέιμ,σοβαρά?Τα εννοείς αυτά που λες?Εγώ είμαι 27 και δεν ξέρω την ηλικία σου...Αν είσαι κοντά στην ηλικία του ''multi-συντρόφου'' τότε πραγματικά έχεις μεγάλο πρόβλημα.Θα με ικανοποιήσει αν μου πεις ότι είσαι ένα 20χρονο κοριτσάκι γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το θράσος σου.Είσαι απαράδεκτη και προσπαθείς να φορτώσεις αλλού το πρόβλημά σου....Κοίτα το δικό σου πρόβλημα πρώτα και το ότι ζεις μια ζωή με την δικαιολογία να περνάς καλά.Στην ουσία ζεις μέσα στη μιζέρια σου.Τι ακριβώς νιώθεις όταν σου τηλεφωνεί ενώ ξέρεις ότι είναι με άλλη?Νιώθεις γυναίκα?Νιώθεις μοναδική?Νιώθεις ότι είσαι η απόλυτη?Κοιτά να ηρεμήσεις,όλες έχουν νινάκι,δεν είσαι η μοναδική.Κάποια στιγμή σε λίγους μήνες εχω πει ότι θα κανονίσω ένα μιτινγκ στο φορουμ.Έυχομαι να γνωρίσω από κοντά αυτόν τον ''πειρασμό''...Αντε γιατί παραέγινε με το θράσος σου.Να δω από κοντά αυτή τη γυναικάρα,που μαζί της οι άντρες λιώνουν στο κρεββάτι.......!!!Συγγνώμη για τον τρόπο μου,σπάνια θυμώνω,αλλά τώρα πραγματικά θύμωσα με τις ασυναρτησίες που διαβάζω....!!!Μπορεί να φταίει και η ΕΡΤ.....Την καλησπέρα μου.......
14-06-2013, 20:05 #68
Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω αυτή την 'έκρηξη' σου Ntoubroutza. Πιθανόν κάτι απ' όσα γράφτηκαν να ανακινεί δικά σου θέματα και να ένιωσες ότι 'θίγεσαι'. Εφόσον την παροτρύνεις να κοιτάξει το δικό της πρόβλημα, ίσως θα ήταν καλό να αναρωτηθείς κι εσύ γιατί ένιωσες την ανάγκη να καταφύγεις σε μια τέτοια επίθεση. Η θεματοθέτρια όμως δεν έδειξε κάποιο 'θράσος'. Παρέθεσε μια κατάσταση που ζει και απάντησε διεξοδικά χωρίς να προσβάλλει κανέναν. Τη 'στολίζεις' λοιπόν αυθαίρετα, μετά την προκαλείς να σου αποδείξει πόσο 'πειρασμός' είναι, μετά ζητάς συγγνώμη, δηλώνεις θυμωμένος και τελικά λες ότι μπορεί να φταίει και η... ΕΡΤ. Επέτρεψε μου αλλά, αν όλα αυτά βρε Ntoubroutza ΔΕΝ είναι ασυναρτησίες, τι είναι?
15-06-2013, 19:40 #69
Ίσως και να είναι....Εγώ απάντησα με αυτά που διάβασα γιατί η θεματοθετρια λέει να μην μείνουμε στα της σχέσης αλλά στο γιατί το κάνει αυτό ο σύντροφος.Σκέφτηκε ότι μπορεί να οφείλεται και ενα μέρος στην ίδια?Σκέφτηκε ότι ίσως δεν βοηθάει με τη στάση της?Ναι θύμωσα γιατί προσπαθούμε να χάσουμε την ουσία και να μείνουμε στη συμπεριφορά,ενώ είναι λάθος και οι 2 πλευρές.Αν εννοείς να ανακινεί δικά μου θέματα.Εγώ είμαι πολύ καλά το τελευταίο καιρό,κάποια στιγμή θα αναφέρω καποια γεγονότα που γίνανε αλλά να μην σας μπερδέψω.Εγώ εκανα την αυτοκριτική μου και καταλαβα πολλά πράγματα.Αλλά για να μείνω σε αυτό που είπες,ότι δηλαδή ανακινεί κάποια δικα μου θέματα.Σε ένα θέμα μου πριν μερικούς μήνες,προσπαθούσα να καταλάβω τι φταίει,γιατί δεν έβρησκα το λάθος σε μένα,ένα λάθος που ίσως υπήρχε και προσπαθούσα να καταλάβω την άλλη πλευρά.ΚΑΠΟΙΟΙ πέσανε να με φάνε γιατί ψάχνω το πρόβλημα στην άλλη πλευρά και δεν κοιτάω το δικό μου.Γιατί προσπαθώ να κάνω διάγνωση δηλαδή.Η απάντησή μου ήταν απλή...Ότι δηλαδή έχω σκεφτεί κι αναλύσει τα πάντα και δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω.....ΕΕΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ......Εκεί πάει η έκρηξή μου αλλά τα γραπτά δεν ..''φευγουν''...Επίσης θεωρώ θράσος ο τρόπος που μιλάει για αυτές τις ..''σχεσεις''..!!!Ότι το θεωρεί δεδομένο κι οτι δεν είναι λόγος για να δημιουργήσει καποιο πρόβλημα σε καποιον...Και στο δικο μου θέμα δε τα έριξα σε κανεναν,απλα προσπαθούσα να καταλάβω.Καποια στιγμή θα ανοιξω ένα θέμα να πω τη συνέχεια κι οτι τελικά είχα δίκιο.Δεν νιώθω δικαιωμένος..καμία σχέση...απλά χαίρομαι που τα βρήκα με τον ευατό μου.Τεσπά,εφόσον το έκανα,ξαναζητάω συγγνώμη και δεν υπάρχει περίπτωση να σβήσω κάτι ή να αλλάξω κάτι από αυτά που είπα.Τα εννοώ κι είναι προσωπική μου άποψη.Αλλά εγώ δεν ψάχνω πρόβλημα μέσα στο πρόβλημα όπως κάνει η θεματοθέτρια που βγάζει την ουρά της από έξω.Μη με κάνεις να αναλύσω διάφορες προτάσεις που είπε και το τραβήξουμε πολύ το θέμα.Ζήτησα συγγνώμη και τέλος.Αλλά εννοείται ότι όλα αυτα για μένα είναι ασυναρτησίες χωρίς να έχω κάτι με κάποιον.Διαβάζω κι απλά απαντάω
Δεν ένιωσα καμία ανάγκη,απλά θεωρώ ότι έχουμε μπερδέψει πολλά πράγματα....Αν έλεγε ότι θέλει να τον βοηθήσει γιατί θέλει να είναι μαζι του τότε θα της ''εβγαζα το καπέλο''..
17-06-2013, 17:45 #70
Αλίμονο, δεν θέλω να αναλύσεις διάφορες προτάσεις... ούτε πειράζουν οι απόψεις κανενός. Απλά με παραξένεψε ο ιδιαίτερα επιθετικός τρόπος. Όλοι κατά καιρούς μπερδεύονται και ξεμπερδεύονται, όρεξη να υπάρχει να συζητάμε
17-06-2013, 18:46 #71
..με τούτα και με τα άλλα, τη χάσαμε την ενινειμ και δεν μάθαμε τη συνέχεια της υπόθεσης :Ρ
17-06-2013, 21:18 #72
Ε, είπε ότι διέκοψε και αποφάσισε ότι είναι δικό του το όποιο 'θέμα'.