Results 16 to 30 of 32
Thread: νοσοφοβια help!!!!
-
01-08-2007, 14:33 #16
Originally posted by christosx
η ολη διαδικασια του πανικου με τοση ταραχη δε μπορει να σου προκαλεσει κατι ?????
Θα διαπιστώσεις και μόνος σου πως αυτό που \"φωνάζει\" είναι το ατελείωτο άγχος σου. Ολη σου την ενέργεια και όλη σου την καθημερινότητα την ρουφά η εσωτερική ένταση που βιώνεις.
Εάν δεν εστιάσεις εκεί την προσοχή σου, κάνοντας σοβαρή και διάρκειας ψυχοθεραπεία, τότε οι διάφορες κολίτιδες θα έρχονται και θα επανέρχονται και θα σου χτυπούν το καμπανάκι για το τι πρέπει να κάνεις. Ο οργανισμός σου, αυτή τη στιγμή, δίνει διαρκώς μηνύματα \"false alarm\". Διαπιστώνει απειλές στο περιβάλλον, εκεί που δεν υπάρχουν και αντιδρά \"ανακατεύοντας\" τη χημεία του.
Καλή δύναμη!Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
- 02-08-2007, 15:57 #17
ωραια τα λες τελικα μηπωσ τα πραγματα δεν ειναι και τοσο τραγικα απλα εγω τα εχω μεγαλοποιησει με το αγχοσ μου και βασανιζομαι αδικως ?ειναι ενα πραγμα που οσο του δινω σημασια τοσο με ταλαιπωρει,Αυτο δε θες να μου πεις?ενα σωστο προγραμμα με τη ψυχοθεραπεια και να ασχολουμαι με αυτα που πρεπει και οχι με το αν εκεινο και αν το αλλο τι θα γινει θα ηταν η λυση ετσι δεν ειναι?
02-08-2007, 17:00 #18
ΧΡΗΣΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΑ ΑΓΧΟΛΗΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ, Η ΕΛΚΩΔΗΣ ΚΟΛΛΙΤΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΝΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ Π.Χ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ \"ΞΕΔΙΝΕΙΣ\" ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ, ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΣ, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΤΙΔΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??? ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?? ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΠΙΔΙΩΞΕ \"ΜΑΝΙΩΔΩΣ\" ΝΑ ΗΡΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΚΙ ΟΣΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ...
ΜΗ ΜΑΣΑΣ....
02-08-2007, 17:00 #19
Σε καταλαβαινω απολυτα να εχεις τοσο αγχος .γιατι το να εχεις ελκοδη κολιτιδα δεν ειναι κ τοσο απλο.Αυτο κ μονο του προκαλει αγχος και καταθλιψη. οπως και εμενα απο τοτε που ξεκινησαν προβληματα με το εντερο δεν μπορω να βρω την υσηχια μου.. τις ιδιες αποριες και τις ιδιες φοβιες εχω και εγω .οι γιατροι μου λενε οτι εγω προκαλω τα συμπτωματα κ οτι εχω μπει σε εναν φαυλο κυκλο κ το κανω χειροτερα .δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αυτο.οπως ειπες και εσυ εν ξερω αν το αγχος προκαλει αυτο το προβλημα η αν η ασθενεια του εντερου προκαλει το αγχος.. κατι ακομα που ηθελα να σου πω ειπες πωσ σου ειπανε πωσ το αγχος προκαλει ελκωδη κολιτιδα κατι τετια δεν ισχιει οτι μπορει απλα το αγχος να επιδηνωσει την κατασταση ναι.η ελκωδησ κολιτιδα ειναι καθαρα παθολογικο προβλημα.ενω η σπαστικη κολιτιδα ειναι καθαρα ψυχολογικο κ οντος το αγχος μπορει να την προκαλεσει.. αυτο που ηθελα να σε ρωτησω η διαγνωση εγινε με εξετασεις?γιατι και εγω εχς τα συμπτωματα που ειπες πως εχεις αν και δεν ειπες τι παραπανω συμπτωματα υπαρχουν .παντοσ τα φουσκωματα ,τυμπανισμος,ρεψιματα,πονο� �οιλος κτλ ειναι σε καθημερινη βαση.πηγα σε πολλουσ γιατρους και μου λενε οτι ειναι σπαστικη κολιτιδα και αναρωτιεμαι πωσ ξερουν οτι ειναι οντος σπαστικι κολιτιδα κ οχι ελκωδη η νοσο του κρο?αφουκαι οι 3 κολιτιδεσ εχουν τα ιδια συμπτωματα?
02-08-2007, 21:58 #20
αγαπητοι φιλοι και η πραγματικοτητα ειναι αυτη ειναι ενας φαυλος κυκλος που δεν οδηγει πουθενα οσο και να καθομαι να σσχολουμαι περισσοτερο αγχωνομαι ολοι μου ειπανε μην ασχολεισαι αλλο δεξου αυτο που επαθες κοιτα τη διατροφη σου,τισ βασικες εξετασεις σου να σαι καλυμμενος και φτιαξε το προγραμμα σου να μην αγχωνεσαι,δεν υπαρχει αλλη λυση!
Εκανα τη περιβοητη κολονοσκοπηση αγαπητε φιλε ειναι καπως δυσκολη αλλα τι να κανα ηθελα δεν ηθελα.Αν εχεις δει αιμα στα κοπρανα σου πιθανοτατα να εχεισ ελκωδη κολλιτιδα.ΑΥΤΟ που ειπες εχει μεγαλη σημασια με ενδιαφερει, σιγουρα η ελκωδησ δεν ειναι απο καθαρα ψυχολογικο δηλαδη απο τα ψυχοσωματικα μου φουσκωματα ρεψιματα λογω πανικου,εγω ετρωγα και πολλα λαχανικα ρε γαμωτο ισωσ να επηρεασε κ αυτο.Δηλαδη αυτο που με απασχολει πιο πολυ ειναι αν η ελκωδης κολλιτιδα μου προηλθε λογω του πανικου δε ξερω αν με καταλαβαινετε
03-08-2007, 00:19 #21
Όλα είναι στο μυαλό και στον τρόπο που σκεφτόμαστε. Όσο κάτι το σκεφτόμαστε τόσο μας αγχώνει και τόσο το μεγαλοποιούμε. Αν αλλάξει ο τρόπος σκέψης, αλλάζουν και οι αντιδράσεις στο σώμα. Το πεπτικό, το γαστρεντερικό, το κυκλοφοριακό και οι ημικρανίες είναι αυτά που πλήττονται πρώτα από το άγχος. Στομαχικές διαταραχές, σπαστική κολίτιδα, ημικρανίες είναι πρώτα στα ψυχοσωματικά. Απαραίτητη προϋπόθεσή να μην υπάρχει κάτι το οργανικό. Όσο ασχολείται κάποιος με το κεφάλι του, τον πόνο στο στήθος κλπ τόσο αγχώνεται, τόσο ανεβαίνει το άγχος και τόσο αυτό σωματοποιείτε. Ο φαύλος κύκλος για να σπάσει θα πρέπει να γίνει αλλαγή στον τρόπο σκέψης. Δεν το σκέφτεσαι με λίγα λόγια. Εφόσον δεν υπάρχει κάτι το οργανικό. Αυτή είναι η γνώμη μου για όταν με πιάνουν πονοκέφαλοι από το άγχος. Ειδικός δεν είμαι, εμπειρία καταθέτω.
03-08-2007, 16:18 #22
Ναι αυτο που σου ειπαν ειναι το σωστο οσο κ να αγχωνεσαι δεν βγαινει σε τιποτα.Αυτο το προβλημα το εχεις και θα το εχεις οντος πρεπει να το δεχτεις.εκτος την κολονοσκοπηση στισ εξετασεις αιματολογικες εδειξε κατι? Εγω 1 χρονο εχω αυτο το προβλημα αλλα οι γιατροι βαση τις αιματολικες μου λενε οτι ειναι σπασικη κολιτιδα γιατι στισ αιματολογικεσ δεν δειχνει κατι κ επισης αιμα στα κοπρανα δεν βγαζω. οι περισσοτεροι γιατροι μου ειπαν να μηνκανω αδικα την κολονοσκοπιση γιατι δεν την χρειαζομαι μου δινουν 99% οτι ειναι σπαστικη κολιτιδα.ΤΙ να πω απο το να το ψαχνω τοσο πολυ εχω χασει τον εαυτο μου.. κ λενε οτι ειναι η εμονη που με τρελαινει οτι εχω κατι αλλο.Και εσυ στην ουσια εμονη εχεις διοτι συνεχεια το σκαλιζεις κ φοβασαι μην σου συμβει και κατι αλλο.μια οι κρισεις μια αυτο..την κολιτιδα δεν την επαθες απο τους πανικους.σου ειπα ειναι καθαρα παθολογικο..
03-08-2007, 16:47 #23
μην ανυσηχεις οι γιατροι ξερουν !σιγουρα δεν εχεισ ελκωδη μην ασχολεισαι αλλο το μυαλο μας πρεπει ν αλλαξουμε αλλα πως οταν εχεις τοσο αγχος για τα μαθηματα και οταν δε μπορεισ να διαβασεις .μηπως πρεπει να ξεσυνδεσω τη σχολη με το αγχος και το πανικο γιατι να τα συνδεω αυτα τα 2 πραγματα ενα περιεργο πραγμα ρε παιδια ντε και καλα μου χει κατσει οτι πανε μαζι (εχουν καποια σχεση αλλα παντα για κατι θ αγχωνομαστε στη ζωη μας δε γινετε να ζουμε ετσι μια ζωη ετσι δεν ειναι?)με καταλαβαινει κανεις.
ΟΣΟ για τη θεωρια που ειχα αναπτυξει νωριτερα για το οτι φοβασαι οτι θα το παθεις δε νομιζω να ισχυει κατι τετοιο δηλαδη το οτι το σκεφτεσαι δε σημαινει ντε και καλα οτι θα το παθεις μια σκεψη ειναι που απλα που θα σε φοβισει και θα νιωσεις ασχημα ψυχικα και μετα σωματικα και θα αγχωνεσαι και θα αρχιζεις τα φαρμακα τα τσιγαρα τη κακη διατροφη καθιστικη ζωη που ολα συσωρευονται και σου δημιουργουν τα παθολογικα καπως ετσι δεν ειναι?
05-09-2007, 12:11 #24
Καλησπέρα σε όλους... μιλάτε για νοσοφοβία.. κάτι που νομίζω ότι τελικά έχουν πάρα πολύ άνθρωποι... Εγώ φοβάμαι τον καρκίνο. Είχα ένα πρόβλημα υγείας πριν ένα χρόνο κι εκεί άρχισαν όλες οι φοβίες μου... Η γιατρός μου λεέι συνέχεια να το ξεχάσω και ότι όλα πάνε καλά αλλά εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω!! Μέχρι τότε ήμουν πολύ καλά εώς αδιάφορη στα θέματα υγείας. Έκανα τα τσεκ απ μου κανονικά αλλά ποτέ δεν θυμάμαι να αγχώθηκα για τα αποτελέσματα.. Σήμερα, πρέπει λόγω του προβλήματος που είχα να κάνω εξετάσεις κάθε εξάμηνο και όποτε πλησιάζει η μέρα αυτή βυθίζομαι σε κακές σκέψεις... Φαντάζομαι να παίρνω άσχημα αποτελέσματα, φαντάζομαι τη γιατρό μου να μου λέει ότι τα πράγματα είναι άσχημα και όλο τέτοιες αρνητικές σκέψεις.. Να το δω αισιόδοξα και να πω ότι \"ακολουθώ ένα πολύ σωστό τρόπο ζωής, δεν κάνω καταχρήσεις, καλά, τι φοβάμαι??\" μου φαίνεται σχέδόν αδύνατον... Το ότι νομίζω πως παθαίνω έμφραγμα ή εγκεφαλικό τα έχω ξεπεράσει.. τώρα φοβάμαι τον καρκίνο... σύνέχεια γι αυτόν ακούς... σε νέους, σε μικρά παιδιά, δεν κάνει διακρίσεις!! Έιναι κανείς που έχει την ίδια φοβία με εμένα?? Περιμένω απαντήσεις σας!
20-09-2007, 22:28 #25
Δυστυχως ειμαι και παλι εδω. Εσεις ειστε η δυναμη στα προβληματα μου.
Δεν θα η8ελα να σας πω ολη μου την ιστορια υπαρχει σε καποιο αλλο topic παρολα αυτα το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι εχω μπει 6 φορες στο κ..λοχειρουργειο και τις 2 φορες ειδικοτερα την μια η απαντηση του γιατρου ηταν οτι εαν δεν μπεις τωρα ουτε και ξερω το τι θα γινει εχεις μια ατομικη βομβα στο κεφαλι σου που καποτε 8α εκραγει μπορει τωρα μπορει σε 5 λεπτα μπορει σε 10 χρονια. σε καθε περιπτωση οπως καταλαβαινετε δεν ειναι το ευκολοτερο πραγμα για εναν ανθρωπο 28 χρονων να εχει μπει τοσες φορες στο χειρουργειο του δημιουργει θελοντας και μη του δημιουργει μια νοσοφοβια. Τελευταιο περιστατικο ειναι ενα σφηξιμο στο λαιμο και μια δυσκολια στην αναπνοη οπως καταλαβαινετε η αμμεση σκεψη μου ειναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ πηγα σημερα ενανα εναν υπερηχο στον τραχυλο και στον θυρεοειδη και το αποτελεσμα ειναι ενας οζος 6 χιλιοστα στον αριστερο λοβο του θυρεοειδους η σκεψη και το ψαξιμο ηταν καρκινος του θυρεοειδους. αυριο παω στον ενδοκρινολογο. Δεν ξερω τι να πω βοηθηστε με πηρα τον χειρουργο μου με καθησυχασε αλλα εγω φοβαμαι οτι δεν θα την βγαλω καθαρη. Ευχαριστω πολυ.
Το θεμα ειναι οτι οπου και αν ποναω λιγο αμμεσως λεω ΚΑΡΚΙΝΟΣ και οτι δεν θα προλαβω να ζησω να κανω οικογενεια πραγματικα δεν ξερω τι μου συμβαινει.
Καλο κουραγιο σε ολους
21-09-2007, 15:40 #26
αχ φίλε/η alfapark2001, μόνο να ήξερες πόσο σε νιώθω και σε καταλαβαίνω... Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα ακριβώς είχα. Ανακάλυψα 2 όζους στον θυροειδή μου και έκανα αφαίρεση. Στάθηκα τυχερή στο γεγονός ότι δεν μου είχε ξεκινήσει ακόμα ιστορία καρκίνου, είχε όμως εμφανίσει τα πρώτα στάδια καρκινώματος... Λίγο τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Το θέμα είναι πως και καρκίνο στον θυροειδή να έχεις, που φυσικά δεν στο ευχομαι, δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάσαι. Ενα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού πάσχει από αυτό. Η θεραπεία είναι ολική αφαίρεση του αδένα και θεραπεία με ραδιενεργό ιώδιο. Εγώ τα έκανα αυτά πριν 1 χρόνο για προληπτικούς πιο πολύ λόγους. Δεν είναι θανατηφόρα μορφή καρκίνου ούτε μεταστασιμη. Βέβαια, τώρα προσπαθεί να σε πείσει να μην φοβάσαι, μία που φοβάται όλη μέρα κάθε μέρα.. Ελπίζω να φανείς πιο δυνατός από εμένα. Εγώ παρά τις διαβεβαιώσεις του γιατρού, δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Για ό,τι χρειαστεις θα είμαι στη διάθεση σου, το έχω ψάξει παααααρα πολύ, περιμένω νέα σου και σου ευχομαι να πάνε όλα καλά!
21-09-2007, 15:49 #27
nama έτσι ειναι οπως τα γράφεις για τον καρκίνο στο θυροειδη.ο γιατρος δεν σου χρυσώνει το χάπι. Να το ξεπέρασεις κ να χαρεις τη ζωή σου!
21-09-2007, 17:24 #28
sofia, σε ευχαριστώ πολύ! Σου ευχομαι να είσαι κι εσύ πάντα καλά!!! Είσαι κι εσύ παθούσα?
Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω στον alfapark2001, ότι ο ενδοκρινολόγος θα σου συστήσει να κάνεις ένα σπινθιρογράφημα (κάτι σαν ακτινογραφία). Εκεί θα δειτε αν είναι θερμός ή ψυχρός όζος. Ο θερμός αντιμετωπίζεται μόνο με το χαπάκι του θυροειδή, δεν χρειάζεται τις πιο πολλές φορές επέμβαση. Πάντως, σου ευχομαι να το αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία από εμένα... Φαντάσου ότι έμαθα πριν λίγες μέρες ότι είμαι έγκυος - τεράστια ευτυχία!!!!!- και κάθομαι και αγχώνομαι για τις αιματολογικές εξετάσεις που πρέπει να κάνω και μήπως μου βρουν κανένα καρκίνο και ποιος ξέρει τι άλλο!! Βλέπεις τι κάνω στον εαυτό μου?? Μου καταστρέφω την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου για..... μπούρδες!!!! Μου φαίνεται πως το άγχος μας τα προκαλεί όλα τελικά! Καλή επιτυχία και περιμένω νέα!
22-09-2007, 11:30 #29
Καλημερα
Πηγα στον ενδοκρινολογο ο οποιος μου ειπε οτι ειναι ενα εβριμα πραγματικα παρα πολυ μικρο ουτε καν ψιλαφιζεται και δεν συντρεχει κανενας κινδυνος για τιποτα το μονο που μου ειπε να παιρνω ενα χαπι καθε πρωι με σκοπο να συρικνωθει ακομα περισοτερο. Το θεμα δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι οτι οπου ποναω εγω λεω αμμεσως νατο καρκινος σημερα επι παραδιγματι ποναει το ποδι μου το οποιο μπορει να στραβοπατησα και αμεσως το μυαλο μου παει σε μια γνωστη που κουτσεναι και τελικα ειχε ογκο στο κεφαλι και ειναι σε κακο χαλι. Αυτο που εχω εγω ειναι αρρωστια δεν ειμαι στα καλα μου. Το θεμα ειναι οτι καποτε επιανα την πετρα και την εστιβα ελεγα δεν παθαινω τιποτα και τωρα ειμαι ακριβως το αντιθετο. Χτες το βραδυ βγηκα εξω με μια παρεα και πηγα στα μπουζουκια επιασα λοιπον κουβεντα με μια κοπελα της παρεας η οποια υποφερει απο τα ιδια πραγματα και απο την στεναχωρια της γινεται ολο και χειροτερα. Πραγματικα η κατασταση ειναι επιοικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! νεοι ανθρωποθ να χαλαμε τις ζωες μας. :PΝαμα πραγματικα σου ευχομαι να αλλαξει η ζωη σου και να δεις τι πηγη ζωης ειναι τα παιδια δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο απο ενα μικρο παιδακι να τριγυρναει μεσα στα ποδια σου!!
Περειμενω απαντησεις σας.
22-09-2007, 13:19 #30
Ωράι, όλα καλά λοιπόν!! Απλά θα παρακολουθείς τον όζο τωρα, θα παίρνεις το χαπάκι σου και δεν πρέπει να ανησυχείς για τίποτα! Κι εγώ σαν κι εσένα είμαι αδικαιολόγητα φοβιτσιάρα! Φαντάσου πως ακόμα και πριν τη λήψη τοι ιωδίου οι εξετασεις μου ήταν πεντακάθαρες κι εξακολουθουν να είναι! Κι εγώ έτσι όπως τα λες, το μυαλό στον καρκίνο συνέχεια... Έτσι είχα ακούσει κι εγώ ένα περιστατικό καρκίνου για μια κοπέλα ακριβώς στην ηλικία μου και είχα σοκαριστεί! Από τότε άρχισε η κατηφόρα... Ξέρεις τι φοβάμαι? Την δύναμη του μυαλού μας! Την φοβάμαι γιατι την χρησιμοποιούμε λάθος. Με το μυαλό μπορεί κανείς να νικήσει μια αρρώστεια, ενώ εμείς έτσι όπως το πάμε μάλλον θα την προκαλέσουμε... Μήπως πρέπει να συνέλθουμε???????????
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια