ΣΟΣ!! Ο σύντροφος μου με ζηλεύει παρανοικά!! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 169
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Paraxeni Kopela View Post
    Μάλλον δεν έχω ακόμη ύπνο...
    Unlucky επειδή ξέχασα να σου απαντήσω σε αυτό που με ρώτησες, πώς φαίνομαι σαν να μη με νοιάζει τι θα απογίνει, αρα δεν τον αγάπησα

από καιρό του έχω πει να πάει σε ψυχολόγο, όχι μόνο για τη "σχέση μας" αλλά βασικά γι αυτόν, για το άγχος, για κάποια ψυχοσωματικά κλπ, επειδή και μένα με έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία. και τελοσπάντων είμαι σίγουρη για το τι έχω νιώσει γι αυτον.

Το ότι τον αγαπώ δε σημαίνει ότι είμαι το καταλληλότερο άτομο να τον κάνω να αλλάξει.
    Βασικά θα αλλάξει αν το πάρει απόφαση και ο ίδιος...
    αυτο δεν το αναφερες παραξενη εκτος και αν δεν το ειδα.. πολυ σωστη η προταση σου. και εκεινος τι ειπε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    λολ
    ποια απ όλες?
    Αυτή που στήσανε στον τοίχο την Paraxeni Kopela, με την ίδια πνευματική σπιρτάδα της γιαγιάς που μπουκώνει το παιδί πορτοκαλάδα για να του περάσουν οι κρίσεις πανικού...
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Senior Member
    ...ανοίγεις ένα τεράστιο θέμα σε σχέση με την αγάπη και το πότε αυτή σταματά. Ελπίζω κάποια στιγμή να μας δοθεί η ευκαιρία να το συζητήσουμε γιατί αύριο δουλεύω και πρέπει να κοιμηθώ όπου ναναι.
    Οσο για την θεματοθετρια, νομίζω ότι τα ξανα είπαμε παραπάνω.
    οντως θα ηταν ωραια αυτη η συζητηση και η παραθεση αποψεων σχετικα με αυτο. προσωπικα περιληπτικα θα πω οτι η αγαπη καθε ειδους για μενα παυει να υπαρχει οταν υπαρξει προδοσια

Quote Originally Posted by Leda View Post
    Αυτή που στήσανε στον τοίχο την Paraxeni Kopela, με την ίδια πνευματική σπιρτάδα της γιαγιάς που μπουκώνει το παιδί πορτοκαλάδα για να του περάσουν οι κρίσεις πανικού...
    ....και μουρουνόλαδο, το ξέχασες αυτό :ΡΡΡ
    (Από πνευματική σπιρτάδα εδώ μέσα άλλο τίποτα. Άσε από επιθετικό μάρκετινγκ-καμακι)

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    οντως θα ηταν ωραια αυτη η συζητηση και η παραθεση αποψεων σχετικα με αυτο. προσωπικα περιληπτικα θα πω οτι η αγαπη καθε ειδους για μενα παυει να υπαρχει οταν υπαρξει προδοσια
    ...περιληπτικά θα σου πω πως η προδοσία έχει πολλά πρόσωπα και όχι μόνο το κέρατο :)

.................................................. ..................
    Last edited by Paraxeni Kopela; 06-08-2013 at 16:15.

Senior Member
    ...περιληπτικά θα σου πω πως η προδοσία έχει πολλά πρόσωπα και όχι μόνο το κέρατο :)
    δεν υπονοησα το "κερατο" και συμπεριελαβα αγαπη καθε ειδους ( ερωτικη, γονεικη, φιλικη )
    η απιστια μπορει και να συγχωρεθει ή για μενα να ξεχαστει, εννοω τα υπολοιπα προσωπα...:(

.................................................. ...................

Senior Member
    Ναι είναι αλήθεια δε το ανέφερα.
    Βασικά δεν είναι πολύ εξοικειωμενος με θεωρίες ψυχολογίας, ψυχοθεραπεία κλπ.
    Στην αρχή για να καταλάβει τι παίζει και έχω άσχημες σχεσεις με την οικογενεια, μεταπτώσεις στη διάθεση κλπ, εκτος απο το ότι του εξήγησα κάποιες καταστάσεις της ζωής μου, του διάβαζα και τις σημειώσεις μου απο την ψυχοθεραπεία μου για να έχει μια ιδέα τί είναι όλο αυτό, πως λειτουργεί αυτός ο τρόπος αυτο-βελτίωσης.
    Αλλά γενικά είναι λίγο προκατειλημμένος με γιατρούς, ψυχιάτρους κλπ και πιστεύει ότι είμαι καλύτερα επειδή κυρίως εγώ το θέλησα και όχι από τα αντι-καταθλιπτικά που πήρα ή την ψυχοθεραπεία που έκανα.
    Τεσπα με τον καιρό άρχισε να μαθαίνει περισσότερα αλλά και πάλι δεν πηρε στα σοβαρά τις προτροπές μου. Πληγωνόταν κιόλας γιατί νόμιζε ότι τον αποκαλλώ εμμέσως τρελό. Ηταν προκατειλλημενος.
    Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου, δηλώνει μετανιωμένος, βλάκας που με έφτασε στα όρια μου...
    Και ότι θέλει να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία....από μόνος του το πρότεινε.
    α μπραβο! η τελευταια σου προταση παραξενη ειναι ευχαριστο νεο!

Senior Member
    Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου, δηλώνει μετανιωμένος, βλάκας που με έφτασε στα όρια μου...
    Και ότι θέλει να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία....από μόνος του το πρότεινε.
    φάση 2 αν θυμάμαι καλά το κειμενάκι...;
    κι εσύ τι λες γι' αυτό..;
    Always one more try
    I'm not afraid to die.

Senior Member
    Κάτι κωμικοτραγικό: αυτή ηταν ή μάνα μου!
    :mad:
    hehehe!:rolleyes:

Παραξενη κοπελα μετα απο τοσες απαντησεις που πηρες οχι μονο απο εδω μεσα ενδεχομενως και απο φιλους σου ξερεις πολυ καλα τι πρεπει να κανεις.
    Μην δινεις σημασια σε κριτικη που ασκειται στο προσωπο σου και εστιασε στις απαντησεις που σε βοηθανε.
    Εδω μεσα δεν προβαλεται φτηνο reality show για να κρινουμε τη ζωη του καθενος καλο ειναι να μιλαμε οταν αυτα που εχουμε να πουμε θα βοηθησουν τον αλλον και οχι για να προκαλουμε τις εντυπωσεις η επειδη δεν εχουμε κατι καλυτερο να κανουμε. Δεν το λεω αυτο γενικα, το λεω ειδικα για αυτον εδω το χωρο.
    Η κοπελα απ οτι καταλαβα μπηκε εδω πιο πολυ για συμπαρασταση και ψυχολογικη στηριξη δεν βοηθαει να πεφτουμε πανω της σαν τα κορακια, ενδεχομενα λαθη της θα τα δει αργοτερα και απο μονη της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by frozen View Post
    Παραξενη κοπελα μετα απο τοσες απαντησεις που πηρες οχι μονο απο εδω μεσα ενδεχομενως και απο φιλους σου ξερεις πολυ καλα τι πρεπει να κανεις.
    Μην δινεις σημασια σε κριτικη που ασκειται στο προσωπο σου και εστιασε στις απαντησεις που σε βοηθανε.
    Εδω μεσα δεν προβαλεται φτηνο reality show για να κρινουμε τη ζωη του καθενος καλο ειναι να μιλαμε οταν αυτα που εχουμε να πουμε θα βοηθησουν τον αλλον και οχι για να προκαλουμε τις εντυπωσεις η επειδη δεν εχουμε κατι καλυτερο να κανουμε. Δεν το λεω αυτο γενικα, το λεω ειδικα για αυτον εδω το χωρο.
    Η κοπελα απ οτι καταλαβα μπηκε εδω πιο πολυ για συμπαρασταση και ψυχολογικη στηριξη δεν βοηθαει να πεφτουμε πανω της σαν τα κορακια, ενδεχομενα λαθη της θα τα δει αργοτερα και απο μονη της.
    +∞

........
    Always one more try
    I'm not afraid to die.

Senior Member
    Για αλλη μια φορα μενω εκπληκτη με τους αντρακλες του φορουμ !!!!!!
    Μονο το κερασακι στην τουρτα (κερασης) λειπει να ρωτησει αν κανουν σεξ να δεσει το γλυκο.

Παραξενη , μην ενθουσιαζεαι με δηλωσεις του φιλου σου οτι θα παει σε θεραπευτη κλπ . Πολλες φορες αυτα τα λογια ειναι ακομα ενας τροπος χειραγωγησης.

.................................................. .....................

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast