Results 151 to 165 of 169
-
06-08-2013, 02:47 #151
.................................................. ..................
Last edited by Paraxeni Kopela; 06-08-2013 at 16:16.
- 06-08-2013, 03:26 #152
Ώπα.Ώπα γιατί το παραχέσαμε το έργο.Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι άπαντες αρχικώς προσπάθησαν να την βοηθήσουν (και εγώ με χιουμοριστικό τρόπο για να της ανεβάσω την διάθεση) και ξαφνικά out of the blue δεχτήκαμε μια κατα ριπάς επίθεση χωρίς καμία μα ΚΑΜΙΑ βάση. Μας άρπαξε όλους απο τα μούτρα,νομίζει ότι το Topic είναι κάνα δυάρι στο Περιστέρι και το λογίζει ως ιδιοκτησία στην οποία θα μετέχουν μόνο αυτοί που θα της χαϊδέψουν τ'αυτιά(μήπως να το κάνουμε και prive?) και ακόμα και σε αυτούς που συμφωνήσαμε απλώς με τις παρατηρήσεις που της ασκήθηκαν απο άλλους για το καλό της απάντησε με απόλυτη ειρωνεία
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Άκου να δεις κοπέλα μου.Εδώ δεν είναι το σαλονάκι σου.Εδώ απο την στιγμή που εκθέτεις έναν προβληματισμό και ζητάς βοήθεια,πρέπει να είσαι έτοιμη να ακούσεις και κάτι που ενδεχομένως να μην σου αρέσει.Αν αυτό είναι προσβλητικό (ύβρις,χυδαίο κλπ) υπάρχει το report και όλοι μαζί σου θα είναι.Αν αυτό όμως είναι κάτι που ο άλλος παραθέτει είναι ωμό ή απόλυτο ή σκληρό ή δε ξέρω γω τι αλλά παράλληλα είναι η προσωπική του άποψη επι του θέματος,εσύ δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τον παραπέμπεις εκτός συζήτησης.Μπορείς κάλλιστα να τον αγνοήσεις,ειδάλλως δεν ανοίγουμε τόπικ με τίτλους SOS και φωτοβολίδες.Αλλά καλύτερα που έγινε έτσι,μιας και βρήκαμε άλλη μία απάντηση στο πρόβλημα που σε ταλανίζει.Είσαι βουτηγμένη στο ανασφαλέξ μέχρι την ψαλίδα στα μαλλιά σου.
υ.γ. Και οι εικόνες αντιστοιχούν πάντα σε χίλιες λέξεις.Μην τις υποτιμάς.Άλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.
06-08-2013, 03:31 #153
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
06-08-2013, 03:57 #154
Θα χαρω παντως να δω μια φορα σε τετοιο θεμα να μας πει το "θυμα" η θεματοθετρια ενα εφυγα,τον παρατησα,βρηκα βοηθεια και παλευω και οχι με αγαπαει και τα λεμε αν ξανανιωσω απειλη!Καλο ξημερωμα.
06-08-2013, 08:30 #155
Εγω πάντως μόνο μια φορά στη ζωή μου έχω δει άνθρωπο να παραδέχεται οτι έκανε λάθος σε παρόμοια φάση...
Σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ κάποιος τύπος το έπαιζε μάγκας σχετικά με το ποσο το το κατέχει το άθλημα (μιλωντας για καγκουριές και δημόσιους δρόμους) για πολύ καιρό ενώ όλοι τον έκραζαν για το πόσο χαζός είναι, με διάφορους τρόπους. Η συζήτηση ήταν μεταξύ αντρών οπότε δεν υπήρχε το κλίμα της "φιλενάδας" που θέλουν ορισμένες που πίνουν το τσαγάκι στις λέσχες βιβλίων, σύμφωνα τουλάχιστον με την περσόνα που θέλουν να συντηρούν κιόλας, γιατί για ένα κούτελο ζούμε.
Τελικά ο τύπος επανήλθε μετά απο πάρα πολύ καιρό να ζητήσει συγγνώμη απο όλους που τον έβριζαν γιατί αν τους είχε ακούσει δεν θα βρισκόταν στο νοσοκομείο.
Και δεν ξέρει τι της γίνεται αλλιώς δε θα ζητούσε απο αγνώστους την "γνώμη" τους. Απο ανθρώπους που εξίσου δεν ξέρουν τι τους γίνεται σε ίδια θέματα, απο άτομα που έχουν δεχτεί σφαλιάρες κλπκλπ επιλέγει να δεχτεί την συμβουλή τους, χωρίς να σκεφτεί το που κατέληξαν οι ίδιοι με την δική τους συμβουλή στον εαυτό τους.
Προφανώς όχι ο φίλος σου, που μπορεί ή μπορεί και όχι να σε χτυπήσω, γιατί αλλιώς θα είχα εσένα δίπλα μου σούζα τώρα και δε θα έγραφα αυτά, και όχι δεν είμαι η φίλη σου που έχει φάει τις σφαλιάρες και τώρα "ξερει" απο αυτά.
Δε χρειάζεται πολύ....λίγο χρειάζεται.
Και κάτι ακόμα περι εγωισμού....έχουν δίκιο ορισμένοι, περισσότερο τρέφεται ο εγωισμός οταν διαφωνείς με τον αλλο και δεν σου λέει κανείς "μπραβο μπραβο καλά το πας", παρά οταν χαιδεύεις το αυτάκι και λες "αχουτο τι του κάνανε μωλε". οχι.
Δεν λέω τίποτα για να "δικαιωθώ" γιατί ξέρω πως όπως η πλειοψηφία εκεί έξω είναι, να μη πω πως, είμαι αρκετά έξυπνος ώστε να μην δικαιολογήσω και την πλειοψηφία εδώ μέσα καθώς δεν έχετε κάτι το ιδιαίτερο. Όπως ακριβώς λοιπόν η πλειοψηφία εκεί έξω τα έχει κάνει για εμένα σκατά, την ίδια ακριβώς μάχη δίνετε και εδώ μέσα. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος....με ποιους ειμαι? με τους πολλούς ή με τους λίγους και ΓΙΑΤΙ?
Η μήπως ο αβάσιμοι χαρακτηρισμοί και προσβολές εξυπηρετούν όλους εσάς σε κάτι παραπάνω απο τονωση του εγωισμού σας? Δεν βλέπω κανέναν να γράφει το "γιατι" όμως. Μάλλον όλοι αυτοί είστε καλύτερα μέσα στο κλίμα ασφάλειας που σας παρέχουν οι "ομοιδεάτες" σας. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
06-08-2013, 18:19 #156
Εγώ την ξεκίνησα την όλη φάση.
Και αν και συμφωνώ με tom,είναι ανούσιο να συνεχιστεί η "συζήτηση".
Μιας και με τον έναν η τον άλλον τρόπο η τύπισσα πήρε την απάντηση της.
Οποτε συγγνώμη κοπελιές που έπεσε κρά,αλλα τυχαίνουν αυτά.
06-08-2013, 19:17 #157
Καλά τώρα σοβαρά κάθησες και έκανες report όλους τους άλλους, ενώ παράλληλα εσβησες ολα τα δικα σου μηνυματα που κραζεις?
Τόση ανασφάλεια πια?
06-08-2013, 19:29 #158
Γιατι τετοιος χαμος??
06-08-2013, 19:37 #159
Εγω τα εσβησα τα μηνύματα για προσωπικούς λόγους και περιμένω την οριστική διαγραφή απο το φόρουμ.
Ρεπορτ σε εχω κανει απο χθες, και ναι σε ξαναέκανα σήμερα, γιατι θεωρω ότι με το τρόπο σου δεν αντιπροσωπεύεις τη φιλοσοφία αυτού του φόρουμ.
Εγώ δε θα κερδίσω κάτι με το ρεπόρτ, ούτως ή αλλως αποχωρώ. Το έκανα περισσότερο γιατί το φόρουμ έχει κάποιους κανόνες που εσύ συνεχίζεις και συνεχίζεις να πατάς
και για να σε κανει να αναρωτηθείς ποιος είναι ο ρόλος σου εδώ, απο τη στιγμή που λέγεται "φόρουμ αλληλοβοήθειας" ενώ εσύ λιντσάρισες...
Δηλαδή ούτε με σεβασμό μου μίλησες, χρησιμοποίησες πρώτος χαρακτηρισμούς για τη νοημοσύνη μου και την προσωπικότητά μου,
και το πήγες ακόμη πιο μακριά να μιλήσεις σήμερα και για άλλα που ήδη έχουν τροποποιηθεί απο τη διαχείρηση.
Έγινες αιτία χθες το βράδυ να χειροτερέψω. Αλλά αυτό είναι δική μου ευθύνη, από τη στιγμή που δέχτηκα να εκτεθώ στον ανώνυμο κόσμο του φόρουμ.
Οπότε επειδή το φόρουμ είναι ελευθερο και ο καθένας μπορεί να πει την αποψή του, χωρίς ουσιαστικά να μπορείς να κάνεις κάτι σε περίπτωση που άλλος σε προσβάλλει ακαταπαυστα
αποχωρώ, διότι εμένα προσωπικά με έχει βλάψει όλο αυτό.
Καλη συνέχεια σε όλους στις προσωπικές τους υποθέσεις. Και ευχαριστώ για τις απαντήσεις των μελών και τη φιλοξενία του φόρουμ.
06-08-2013, 23:40 #160
Θα μου λειψεις. Εσύ και ο "υπεράνω" χαρακτηρας σου.
Και επειδή ξέρω οτι θα το διαβάσεις αυτό που γράφω τώρα, γιατί δε μπορείς να κάνεις διαφορετικά...θα σου πω οτι εχεις δίκιο ειναι ένα ψυχολογικό forum αλληλοβοήθειας όπως έγραψες. Το θέμα σου όμως ήταν θέμα συζήτησης φιλενάδων με συνοδεία καφέ και τίποτα παραπάνω. Όπως και το ύφος σου.
Όσο για το αν θα κερδίσεις κάτι με το report....εγωισμό κοπελίτσα μου...εγωισμό. Ακριβώς όπως και κατα την συζήτηση εκτόξευες προσβολες χωρίς καμία βάση και δικαιολογία προς όλους μονο και μονο απο πανικο για να σωθεις έτσι και τωρα θες να κανεις μια ύστατη προσπαθεια να με "βλαψεις" με οποιον τροπο μπορεις.
Μερικά απο τα αθώα περιστερίσια λόγια σου που απο ντροπή εκρινες πως πρεπει να εξαφανίσεις:
Originally Posted by Paraxeni Kopela
06-08-2013, 23:49 #161
Μόνο με αυτό θα ασχοληθώ γιατί διαφωνώ κάθετα...
Το ότι μπορεί ο ψυχολογικός βιασμός να μη σου φαίνεται αρκετά σημαντικός ώστε να συζητηθεί σε ένα φόρουμ ψυχολογίας,
δεν σημαίνει πως είναι και σωστή η άποψη σου.
Δεν έχει νόημα να σου αναλύσω το τι περνάει όποιος έχει περάσει απ' αυτή τη φάση,
αλλά θα σου ζητήσω, όσο πιο ευγενικά μπορώ, να σκεφτείς πως μπορεί απλά να μην είσαι σε θέση να το καταλάβεις.
Στο κάτω κάτω η διαφωνία σας ήταν κυρίως με την Paraxeni Kopela, όμως αυτό, προσβάλει πολύ παραπάνω κόσμο απ όσο μπορείς να υπολογίσεις.Stand and fight, live by your heart.
Always one more try
I'm not afraid to die.
Stand and fight ,say what you feel.
Born with a heart of steel
07-08-2013, 00:02 #162
Μα κανένας δεν έθιξε το θέμα αυτό καθεαυτό.Το πρόβλημα ήτανε η νοοτροπία και το ύφος της συζήτησης που γινότανε που σωστά λέει ο Tomhet παρέπεμπε σε γυναικοπαρέα που έχει βγεί για απογευματινό καφεδάκι και συζητάνε απο το πόσες φορές... χθες μέχρι το αν βουτυρώνουν το ριζότο.Το θέμα που απασχολούσε την δεσποινίδα ήταν και παραμένει σοβαρό.Όμως η ίδια με την συμπεριφορά της και τον τρόπο που απευθύνθηκε σε όσους μπορεί να ήτανε πιο σκληροί απέναντι της (συμβουλεύοντας την πάντα) και ορισμένες απαντήσεις απο άλλα μέλη ,κάνανε την κουβέντα καφεδάκι στην φωκίωνος νέγρη.Δε μπορεί κάποιος να ζητάει βοήθεια απεγνωσμένα (που σημαίνει ότι μπορεί να ακούσεις και αλήθειες που πονάνε) και παράλληλα να θέλει να την χτυπάνε με τριαντάφυλλα.Ή μήπως θα ήτανε προτιμότερο να σφάζαμε με το βαμβάκι μέσω Λαμίας.Και μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι ειδικά οι σημερινές γυναίκες θέλουν να ζούνε αφενος στον κόσμο της μερέντας,και αφ'ετέρου αν κάτι στραβώσει μη τυχόν και ακούσουν ότι φταίνε...θα μας πάρει και θα μας σηκώσει.Είπαμε βάζουμε τις ανασφάλειες τους σε σειρά απο εδώ και φτάνουμε για πλάκα στο άλφα κενταύρου.
Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.
07-08-2013, 00:14 #163
με την αντίδραση της Paraxenis Kopelas, δεν θα πάρω καν θέση (γιατί μπορώ!)
Ούτε για την σοβαρότητα που αντιμετωπίστηκε μπορώ να μιλήσω,
θεωρώ την δική μου στάση σοβαρή οπότε δεν με ενδιαφέρει να το συζητήσω.
Και κάπου αναφέρεις για τις γυναίκες-μερέντα,
Είναι γενική κατηγορία οι άνθρωποι μερέντα που δε φταίνε πουθενά και σε τίποτα,
όμως για όλα υπάρχει ώρα!
Αν διάβασες, θα είδες πως ήδη η Paraxeni Kopela κατηγορούσε τον εαυτό της για όλα αυτά.
Σε παράλογο μάλιστα βαθμό.
Είναι μια πολύ περίεργη φάση και θέλει υπερβολική προσοχή στο πως τελικά θα μιλήσεις σε έναν άνθρωπο που είναι σ' αυτή τη κατάσταση.
Κάποια πράγματα μπορεί να είναι σημαντικά, αλλά δεν είναι επείγοντα!
Τελικά όμως μου φτάνει αυτή σου η φράση:
Και κυρίως γιατί, αν μπει αργότερα στο φόρουμ κάποιος ψάχνοντας απαντήσεις σ' αυτό το θέμα,
ξέρω πολύ καλά πως έχει από μόνος του την τάση να θεωρεί πως αυτό που του συμβαίνει είναι φυσιολογικό και είναι ο ίδιος παράλογος που δεν το αποδέχεται.Stand and fight, live by your heart.
Always one more try
I'm not afraid to die.
Stand and fight ,say what you feel.
Born with a heart of steel
07-08-2013, 13:42 #164
Δυστυχώς Leda η απάντηση που της έδωσα αρχικά ήταν πέρα για πέρα σοβαρή, εφόσον μέσα απο το φιλεναδίστικο κλίμα που είχε δημιουργήσει αναρωτιόταν αν "ειναι μονοδρομος το να περιμενει χειροδικήσει ο φιλος της" κάτι το οποιο θα προσπαθήσω παρα μα παρα πολυ να μην το σχολιάσω και να αναφέρω το πως προέκυψε και απο ποιον. Πάντως προέκυψε....
Άποψη μου ειναι το οτι αν βρίσκεσαι σε μια σχέση με εναν άνθρωπο για τον οποιο έχεις αμφιβολίες σχετικά με το αν θα σου αστράψει κάποια στιγμή ενα χαστουκι, τότε θα πρεπει να ξανασκεφτεις πολλά πράγματα για εσένα, για τις επιλογές σου κλπ.
Αυτο της απάντησα....και η ανωριμη θεματοθέτρια το βρήκε λογικό να ανταπαντήσει με το κειμενάκι που παρέθεσα λιγο πιο πάνω.
Γιατί βλέπεις όπως πολύ σωστά λέει και ο Mercyless Fate η συζήτηση ηταν καφεδακι με κυριες που θαβουν τους γκομενους τους και τιποτα παραπανω.
-Εμένα κορίτσια μου είχε κάνει αυτο...άστα...δράμα!
-Αμ εμένα ο πρώην? ίδιος και χειροτερος!
Και οταν πετάχτηκε κάποιος παρείσακτος αμέσως σηκώθηκαν όρθιες.
07-08-2013, 13:49 #165
Οταν εισαι σε μια φορτισμενη κατασταση μπορει να ρωτας και χαζα πραγματα ή τα αυτονοητα..Δεν σε καταλαβαινω γιατι σε αυτο το θεμα Τομ εχεις γινει ενας κακος κριτης με υψωμενο το δαχτυλο..Εσυ ειχες παντα τον ελεγχο στην ζωη σου?Ησουν σε ολα τελειος?Δυσκολες καταστασεις δεν περασες ποτε?Αν ναι μπραβο σου,αλλα δεν ειμαστε και ολοι σαν εσενα..Φιλικα παντα.
Δεν μιλησες με ωραιο τροπο οχι,μαλιστα το πηρες και πολυ προσωπικα και...απορω!