Results 166 to 169 of 169
-
07-08-2013, 14:07 #166
Αν γυρίσεις πίσω και διαβάσεις το μήνυμα μου θα δεις οτι μίλησα πολύ ήπια, με διάθεση να βοηθήσω να προβληματίσω και να κάνω την θεματοθέτρια να συνέλθει όπως πιστεύω πως όφειλε να κάνει.
Δεν υπήρχε τίποτα το προσωπικό στο πρώτο μου κείμενο, αλλά οταν η άλλη απαντά προσωπικά για εμένα για την ζωή μου για τους γονείς μου, πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία βάση και καμία σχέση με το θέμα, συγγνώμη αλλά απο εκεί και πέρα εστιάζω αλλού.
Δεν ύψωσα κανένα δάχτυλο και αντί αυτού θα σου πω και εσένα πως αν αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε μιά σχέση που προβληματίζεσαι σχετικά με το εαν θα φας μπάτσους κάποια στιγμή, τι να σου πω...ναι είσαι και εσύ χαζή. Σε προσβάλω? Δεν έχει σχέση με το εαν είχα εγώ αυτοέλεγχο πάντα η όχι...θεωρώ πως απλά έχει να κάνει μια έναν προβληματισμό και με μια διεργασία που θα έπρεπε να έχει γίνει πολύ πριν φτάσεις στο σημείο να ρωτήσεις άλλους για την γνώμη τους πάνω στο θέμα.
Νομίζω πως εστίασες στον χαμό mnimonio. Δεν σε αδικω αλλά καλύτερα να δεις το αρχικό μου ποστ και την απαντηση που πλεον εχει σβησει πριν πεις οτι ειμαι κακος.
- 07-08-2013, 14:34 #167
Καλησπέρα κύριε κενότητα, Mercyless Fate και Antreas MpR δεν σας κατηγορώ αλλά θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου, εγώ μπαίνω στο e-psychology γιατί με ενδιαφέρει η ψύχωση και οι ανίατες άλλες διάφορες παθήσεις, γιατί έχω περάσει ψύχωση και με ενδιαφέρει να μάθω περισσότερα και συναναστραφώ με κόσμο που έχει περάσει τα ίδια με εμένα και ίσως επειδή τώρα είμαι πλέον καλά, να βοηθήσω και κόσμο, βέβαια ήμουν ψυχωτική και είναι μία σοβαρή ασθένεια του μυαλού, δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν και άλλα προβλήματα, δηλαδή ο κάθε άνθρωπος έχει τα προβλήματα του, πχ κόσμος που έχει απλά θέματα και ψυχολογικά προβλήματα, φιλοσοφημένοι άνθρωποι που ψάχνουν, περιέργεια κ.τ.λ, με άλλα λόγια θα ήθελα να πω ότι υπάρχουν και αυτά τα προβλήματα όπως της παράξενης κοπέλας και δεν τα κρίνω, εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο φόρουμ έχει και θέματα όπως κακοποίηση, οικογένεια σεξουαλικότητα οπότε δεν μπορούμε να το αναιρέσουμε.
Είχατε δίκαιο σε κάποια πράγματα αλλά το θέσατε τελείως λάθος αυτή είναι η γνώμη μου, και ίσως και εγώ στην αρχή να έλεγα τι γίνεται σε κάποια θέματα όπως αυτό που έβλεπα ότι υπήρχαν άνθρωποι που τα διάβαζαν και απαντούσαν και γινόταν ένας πανικός, από απαντήσεις δηλαδή, που συνήθως ήταν και παραπλήσιες και από άτομα που παρακολουθούσαν το θέμα, αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι μπορούμε να το αλλάξουμε; Βέβαια ακόμα και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, γιατί θέλουμε να είμαστε ευγενική αυτό ήταν το κουμπί της υπόθεσης η όχι σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος και ο ωμός τρόπος.Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.
07-08-2013, 14:39 #168
07-08-2013, 16:23 #169
Tomhet,
δεν μπήκα στην διαδικασία να σχολιάσω τίποτα άλλο απ τα posts σου,
παρά μόνο την φράση σου για την σοβαρότητα του θέματος και τον καφέ των φιλενάδων..
Τελικά όμως με κάλυψε απόλυτα η απάντηση του Mercyless Fate!
Μάλλον εγώ μετέφρασα λάθος τα λόγια σου.
Με συγχωρείςStand and fight, live by your heart.
Always one more try
I'm not afraid to die.
Stand and fight ,say what you feel.
Born with a heart of steel