ΣΟΣ!! Ο σύντροφος μου με ζηλεύει παρανοικά!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 169
    Banned
    Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Γιατί είσαστε τόσο πάνινες κούκλες ρε.
    Πολλοί το παίζουν τρελοί στης γυναίκες,γιατί τους αφήνουν,αλλα εκτος σπιτιού,ουρα στα σκέλια.
    Ξεκολλάτε βραδιάτικα,με την ανάλυση του θέματος.
    Καταρχάς ακόμη και ψυχολογικό πόλεμο να σου ασκεί ο άλλος,σημαίνει ότι ο τύπος έχει θέμα.Λύση=φεύγεις πας αλλου.Ζητάς βοήθεια.Δεν ντρέπεσαι.Δεν έκανες εσύ κάτι κακό.
    Κινδυνεύεις.Ζητάς βοήθεια.
    Δεν περιμένεις να σε κλωτσάει ο άλλος κάτω,μετά να σου πετάει αγάπες και σοκολατάκια και λες axouto μωρέ το καημένο,με αγαπάει.ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΡΕ ΠΑΝΙΝΗ ΚΟΥΚΛΑ.Σε χρησιμοποιεί και του το επιτρέπεις.
    Επειδη εχει θεμα χρειαζεται πολιτικη..Και επειδη την πανινη κουκλα την ζουλανε και νομιζουν οτι δεν παθαινει τιποτα..Το οτι η κοπελα εχει συνειδητοποιησει οτι κατι δεν παει καλα με αυτον ειναι ενα τεραστιο βημα!Η γυναικα δεν εχει την μυικη δυναμη για μαγκιες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Paraxeni Kopela View Post
    unlucky, λυπαμι πολυ και για τη δικια σου ιστορια... ελπιζω να πηγαν ολα καλα και να ξεμπλεξες χωρις αλλα προβληματα. φοβαμαι πολυ!
    Είπες ότι έχεις μια φίλη εκεί.Πες της τι παίζει και θα σε φιλοξενήσει,μέχρι να βρείς των δρόμο σου.

Senior Member
    πολυ σωστα λεει η Ληδα εγω οταν πηγα να μαζεψω τα πραγματα μου απο το σπιτι του, παρατησε τη δουλεια και ηρθε να με προλαβει...

.................................................. .................
    Last edited by Paraxeni Kopela; 06-08-2013 at 16:02.

Senior Member
    Πολυ συχνα οταν μια γυναικα εχει απογοητευτει απο την οικογενεια της ψαχνει να βρει το υποκαταστατο της σε εναν αντρα... Εγω αυτο νομιζω οτι συμβαινει στην περιπτωση σου, ειναι η ασφαλεια που εχεις αναγκη, ομως λογω του οτι ησουν ευαλωτη οταν τον γνωρισες "βιαστηκες" να δεθεις συναισθηματικα και τωρα ειναι δυσκολο να ξεκοψεις...Δυστυχως ομως φαινεται οτι δεν ειναι το σωστο ατομο, πραγματικα ποια θα τον αντεχε? Δεν ειναι ευκολο, το ξερω, αλλα πατα στα ποδια σου και φυγε! Δεν τον εχεις αναγκη, και απο οσα διαβαζω φαινεσαι οντως δυνατη, δεν τον εχεις αναγκη και δε σου αξιζει αυτο! Τον τροπο θα τον βρεις ευκολα, απλα το θεμα ειναι να το παρεις αποφαση!

Senior Member
    Παραξενη , υπαρχει ενα θετικο στην ιστορια σου. Οτι εισαι εξωτερικο , δεν ξερω σε ποια χωρα εισαι , αλλα στις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες δεν χαριζουν καστανα σε τετοια ανθρωπακια . Κανε μια καταγγελια το συντομοτερο.

.................................................. ......................
    Last edited by Paraxeni Kopela; 06-08-2013 at 16:03.

Senior Member
    Αρχίκα (αν και ασύμαντο...) Λήδα http://www.skype-emoticons.com/image...-00144-nod.png

Λέω, βρες μια αφορμή να φύγεις λίγο απ την κατάσταση, αν δεν έχεις πάρει ακόμη την απόφαση ειλικρίνα.
    Για να σε βοηθήσει να ξεθωλώσεις στο είπα!

Για τους λογαριασμούς κλπ.
    Δεν ξέρω τι ισχύει νομικά εκεί που είσαι τώρα...
    ίσως κάποιος άλλος απ το forum να μπορεί να σε βοηθήσει σ' αυτά τα διαδικαστικά...

Αφού όμως έχεις πάρει την απόφαση, ψάξε τα διαδικαστικά και μην κολλάς εκεί.
    Αλλού είναι τα σημαντικά!

Ειλικρινά σου εύχομαι να έχεις το πιο αίσιο τέλος σ' αυτή την ιστορία!!
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Senior Member
    Οχι, σε καμια περιπτωση δεν εισαι παραλογη! Και εγω το ιδιο θα εκανα! Δεν υπερβαλλεις καθολου! Αφου βλεπεις οτι χωρις να δινεις καμια αφορμη δημιουργει συνεχεια προβληματα! Δεν αλλαζουν αυτα στον ανθρωπο! Μετα απο οσα εχεις περασει δε θεωρεις οτι αξιζεις λιγη ηρεμια? Και για ποια ασφαλεια μιλαμε οταν δε ξερεις ποτε θα τον πιασει η κριση του! Πλασματικη ειναι η ασφαλεια σου και ουτε καν τη χρειαζεσαι!

Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Γιατί είσαστε τόσο πάνινες κούκλες ρε.
    Ξεκολλάτε βραδιάτικα,με την ανάλυση του θέματος.
    Δεν περιμένεις να σε κλωτσάει ο άλλος κάτω,μετά να σου πετάει αγάπες και σοκολατάκια και λες axouto μωρέ το καημένο,με αγαπάει.ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΡΕ ΠΑΝΙΝΗ ΚΟΥΚΛΑ.Σε χρησιμοποιεί και του το επιτρέπεις.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...0f/Exactly.png

Ακριβώς όπως τα λέει ο Αντρέας,έχεις αποκτήσει μια τελείως παθητική στάση,και είσαι σαν θεατής που απλώς περιμένει το happy ending.Εγώ δε θα σου πω φύγε τώρα όπως είσαι.Λάθος μέγιστο.Οργάνωσε την διαφυγή σου και μετά.Δηλαδή πρωτίστως εδώ προέχει να ετοιμαστείς σωστά πρακτικώς και ψυχολογικώς.Φτιάξε βαλίτσες,βγάλε εισητήρια,γύρνα πίσω,πες του ένα ελληνικότατο "σάλτα και γ....σου" να γεμίσει το στόμα σου (θα σε κοιτάει και σαν χάνος) και άντε γεια.Και κατα προτίμηση πήγαινε να μείνεις σε κάποια φίλη σου μέχρι να καταλαγιάσει το πράμα και να συνέλθεις και συ.Εγώ αυτό θα έκανα στην θέση σου.Πάνω απ'όλα οργάνωση και ψυχραιμία και εννοείται ότι με αυτά που περιγράφεις το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.Πάμε τώρα άλλη μία και επανέλαβε μαζί μου.Το ποτάαααμιιι δεεε γυρίιιιζει πίσσωωω.Μπράααβοοοο.

Α,αλλά πριν πάρεις την απόφαση τελικά και γυρίσεις στην Ελλάδα οφείλω να σε προειδοποιήσω για κάτι :

http://www.fimes.gr/wp-content/uploa...venizelos1.jpg
    Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.

.................................................. ..................
    Last edited by Paraxeni Kopela; 06-08-2013 at 16:03.

Senior Member
    Μερσιλες , αυτος ειναι ενας καλος λογος να στειλει τον μαλακα Ελλαδα , και να μεινει να κανει την ζωη της εκει.!!!!!!

Senior Member
    Ευτυχια ειμαι πολυ τσακισμένη στο παρελθον.. συναισθηματικη κακοποιηση αλλα και περιστατικα σωματικης στην οικογενεια.. σιγουρα παιζει καποιον ρολο.. κι εκριβως ετσι οπως λες εγινε, ηρθα ευαλωτη εδω και πιαστηκα απο αυτον, ζουσα σε ενα ροζ συνεφφακι, με "βοηθησε" και μου ηρθε κατακεφαλο ολο αυτο τελικα.

αλλα που να απευθυνθω; και αυτη η φιλεναδα που εχω ειναι οκ ατομο αλλα δεν θελω να μοιραστω ολο αυτο το δραμα, ντρεπομαι.. να της πω οτι χωρισα, να με φιλοξενησει, μεχρι εκει

betelgeuse ουσιαστικα δεν εχει απλωσει χερι επανω μου, ηρθε η αστυνομια και μας ελεγα να μιλησοyμε ηρεμα και να παρουμε μια αποφαση, δε μπορουν να κανουν κατι. τετ α τετ η κοπελια μου ελεγε αμα ειναι μαλακας, εσυ πρεπει να βοηθησεις τον εαυτο σου, πηγαινε λιγο πισω στην πατριδα σου να ηρεμησεις, προσπαθησε να βρεις δουλεια, τι το παλυεεις εδω αφου δεν εισαι ευτυχισμενη;
    Σε τετοιες περιπτωσεις , πας πρωτα σε οργανωσεις που βοηθουν γυναικες , γιατι οπως λες η αστυνομια επεμβαινει μονο οταν υπαρχει σωματικη βια.

Δεν καταλαβα κατι , δουλεια εχεις αλλα παρτ ταιμ ή δεν εχεις καθολου?

Senior Member
    και ταυτοχρονα είναι τοσο δυσκολη η συνειδητοποιηση οτι ολα τελειωνουν..
    αλλα και παλι πρεπει να κρατηθω σταθερα. διακατεχομαι απο μια αμφιθυμια, το επομενο βημα ειναι τοσο δυσκολο που το μυαλο μου προσπαθει να με παγιδευσει παλι στη γνωστη κατασταση. και σκεφτομαι, μηπως ειμαι εγω η τρελη και υπερβαλλω; αφου κι εγω τον χαστουκισα..
    Δεν ξέρω με ποιό τρόπο θα στο δώσω να το καταλάβεις ουσιαστικά...
    Αλλά, δεν έχεις ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ ευθύνη για ότι έγινε!

Συνειδητοποίησε πως, αν και μιλάμε για ψυχολογικό βιασμό, ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΟΥ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!
    Για ένα χαστούκι, δε θα καταδικάσεις την υπόλοιπη ζωή σου!
    Βρες τρόπο και μπλόκαρε αυτές τις σκέψεις...
    Ρίξε μια κουρτίνα!!

Πήγαινε σαν τους ψυχρούς εκτελεστές, βάλε κι άκου και το die die die my darling, και λήξ' το. !!
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Senior Member
    και ταυτοχρονα είναι τοσο δυσκολη η συνειδητοποιηση οτι ολα τελειωνουν..
    αλλα και παλι πρεπει να κρατηθω σταθερα. διακατεχομαι απο μια αμφιθυμια, το επομενο βημα ειναι τοσο δυσκολο που το μυαλο μου προσπαθει να με παγιδευσει παλι στη γνωστη κατασταση. και σκεφτομαι, μηπως ειμαι εγω η τρελη και υπερβαλλω; αφου κι εγω τον χαστουκισα..
    Εζησα ακριβως τα ιδια!!! ακριβως ακομη και το χαστουκι που λες .. και γω εχω τα δικα μου ζορια απο το σπιτι και ολα μαζι με τσακισαν. ρε που παμε και πεφτουμε??? :(

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast