ΣΟΣ!! Ο σύντροφος μου με ζηλεύει παρανοικά!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 169
    .................................................. ..................
    Last edited by Paraxeni Kopela; 06-08-2013 at 16:05.

.................................................. ...................
    Last edited by Paraxeni Kopela; 06-08-2013 at 16:06.

Senior Member
    Αρχικά, μην τρελένεσαι!
    Πάρτο λίγο πιο ψύχραιμα...
    Αγνόησε εντελώς το fb και λοιπά ασήμαντα...!

Εφόσον υπάρχουν και τα εισητήρια έτοιμα, υπολόγισε λίγο, πόσο χρόνο θα σου πάρει να μαζέψεις τα πράγματά σου...
    Τι δηλαδή απ' όλο το σπίτι χρειάζεσαι...
    -θα σου πρότεινα τον φούρνο πχ να του τον αφήσεις προίκα...-

Και πάλι όμως δεν μπορώ να σου πω τι θα κάνεις παραπάνω..
    Μια ιδέα είναι να αφήσεις μερικά πράγματα στη φίλη σου, να μιλήσεις με τον αδελφό του όσο είναι στη δουλειά
    ( κι ας είναι αντιπαθέστατος... ας αναλάβει το σόι του...)
    να πας να αλλάξεις τα εισητήρια για Ελλάδα για αύριο κι όλας...
    βγαίνεις μαζί του και χωρίζετε..
    παίρνεις την γάτα σου και όσα απ τα πράγματα μπορείς...
    και φεύγεις να σκεφτείς μακρυά και ψύχραιμα τι θα κάνεις με τη δουλειά σου!

Το τι όμως είναι τελικά σωστότερο το ξέρεις εσύ..!
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

...παραξενη, πέρα απ όλα αυτα ποιο ειναι το συναισθημα σου γι αυτον τον ανθρωπο?

.................................................. .....................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Paraxeni Kopela View Post
    Για τη δουλεια αφιερωνει 12-13 ωρες την ημερα, plus διακανονισμοι με τηλεφωνα, e mail κλπ μια ωρα... το εχω συνηθησει πλεον... τρεχει συνεχεια σαν τον βεγγο και αγαπημενη ατακα "δεν εχω χρονο"
    οτι ειναι καχυποπτος και με αλλους, ναι σε γενικοτερο πλαισιο πχ.
    ειχε βαλει καμερα στο σπιτι του αν μπει καποιος να δει!! και αλλα τετοια κουλα. σε αλλες διαπροσωπικες σχεσεις δεν ειμαι σιγουρη, μιας και δεν εχει φιλους, παρεα κλπ. αλλα εντυπωση μου κανει που μου λεει μερικες φορες θα ηθελε να εξαφανισει τους παντες γιατι ολοι οι ανθρωποι ειναι κακοι... η να φυγει απο τον πλανητη αν μπορουσε...

ληδα προηγουμενως ειπες κατι για το ζωακι μας! τι εννοουσες; να το παρω γιατι θα του κανει κακο;;
    γεια και παλι..ο φιλος σου εχει παρα μα παρα πολλα κοινα στοιχεια με τον πρωην, ουτε φιλοι ουτε παρεες. εμενα αυτο με την καμερα δεν μου το ειχε πει αλλα ειχε μια εμμονη μην του κλεψουνε το αυτοκινητο και τα χρηματα απο το σπιτι. Ασε που οκ ολιγες φορες μου ειχε πει να μιλαω πολυ σιγα για να μην μας ακουνε απο πανω ή απο διπλα. πηγαινε να πληρωσει λογαριασμους και τσακωνοτανε με τους υπαλληλους και οταν μιλουσα με καμια φιλη στο τηλ μου ελεγε οτι τον θαβουμε και τον κοροιδευουμε

.................................................. ....................

Θεοφανία, εχει διαφορα το συναισθημα μου τωρα με το συναισθημα που ειχα γενικοτερα γι αυτον. Τωρα νιωθω απογοητευμενη, αδιαφορη γι αυτον εξαιτιας της ολης καταστασης...αλλα επειδη τον αγαπησα και η αγαπη δεν χανεται απο τη μια στιγμη στην αλλη... ξερω οτι τον αγαπω αλλα οτι ισως δεν ειναι ουτε για το καλο μου ουτε για το καλο του να ειμαστε μαζι.
    ..σε ρώτησα γιατί έχω συναντήσει πολλές περιπτώσεις που γκρινιάζει κάποιος μεν για τα θέματα που αντιμετωπίζει, αλλά παράλληλα κολλάει από το (αρρωστο) ενδιαφέρον του άλλου. Μακάρι να έχεις απογοητευτει και μέσα σου και να την τελειώνεις αυτή την υπόθεση.

Senior Member
    Πωπω unlucky πολλά κοινα οντως! Πολλες φορες οταν του κάνω ενα παραπονο για τη συμπεριφορά του μου λέει "μίλησες με την ταδε φίλη σου"; Αμέσως εκεί το πάει! Και του λέω οτι απο μόνη μου μπορω πολύ καλά να σκεφτω κάτι αλλά επιμένει ότι με ξερει πολύ καλα και στανταρ "μου βαλανε λόγια"! Ότι και καλά τον θαβουμε όπως είπες... Θες να μου πεις πως ξεμπλεξες;
    Μπερδεμενη ιστορια.. αστο..το νοημα ειναι οτι εγω ειχα τυφλωθει απο την αγαπη μου και δεν εβλεπα οτι κατι δεν ειναι φυσιολογικο! οταν με χτυπησε οπως σου ειπα φοβηθηκε γιατι του ειπα οτι θα του κανω μηνυση τα ειπε στους δικους του την επομενη μερα και εκεινοι ουσιαστικα τον ξεκοψαν. Το θεμα ειναι οτι επειδη και οι δικοι του υπερασπιζοντουσαν τον ανθρωπο τους εβγαλαν εμενα σαικο , φαντασου οτι η αδερφη του μου ελεγε στο τηλ οτι εσυ τον εφερες σε σημειο να σε χτυπησει και μιλαμε για κλωτσιες παντου και θυμαμαι οτι ενω ημουν πεσμενη και εκλαιγα μου ελεγε οτι παιζω θεατρο.. τραγικες καταστασεις..

.................................................. ..................................

Senior Member
    λυπαμαι παρα πολυ...ελπιζω να το ξεπερασες και να προχωρησεις παρακατω... αραγε ειναι μονοδρομος; θα απλωσει χερι επανω μου αργα ή γρηγορα;;
    Συναρπαστικές απορίες.

Senior Member
    ευχομαι να μη συμβει κατι τετοιο...
    εμενα η ψυχολογος που πηγα μου μιλησε για παρανοικο ιδεασμο.. δεν εβγαλα το συμπερασμα μονη μου, αν ο φιλος σου εχει το ιδιο ξερω οτι τα ατομα αυτα δεν εμπιστευονται καθολου και "αγαπουν" επιφανειακα

.................................................. .................
    Last edited by Paraxeni Kopela; 06-08-2013 at 16:07.

Senior Member
    με αυτο το υφακι μαλλον κι εσυ ετσι μειωνεις τη νοημοσυνη της κοπελας σου.... αν εχεις.
    πραγματικα δεν καταλαβαινεις τη σοβαροτητα της καταστασης. εχεις ακουστα την ψυχολογια του θυματος;
    παρε δρομο απο το θεμα μου. αν ηξερες να χειριζοσουν τοσο καλα τις διαπροσωπικες σου σχεσεις δε θα ησουν εδω.
    εκτος αν εισαι εσυ ο κακος και εχεις μεινει μονος σου και αναρωτιεσαι γιατι στο φορουμ.
    Ναι είναι πολύ σοβαρό το θέμα.Και το μονο που βλέπω να κανεις είναι να μιλάς.Καμια πράξη.
    Όσο για το forum,είναι για άτομα με ψυχολογικά θέματα.Όχι για αναποφάσιστους βλάκες.

.................................................. ..................
    Last edited by Paraxeni Kopela; 06-08-2013 at 16:07.

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast