Ο ΑΠΙΣΤΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 80
    Senior Member

Ο ΑΠΙΣΤΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!

γεια σας, εχω καιρο να γραψω κ μ λειψατε!

ο λογος ηταν πως ο τελευταιος μηνας ηταν εξαιρετικα δυσκολος για μενα

το κυριοτερο ειναι πως χωρισα. παει . τερμα .

εδω και μερικους μηνες τα πραγματα δεν πηγαινανε καλα, ο πρωην αραβωνιαστικος μ ειχε αρχισει να γινεται ΤΟΣΟ πιεστικος και ζηλιαρης π ειχα αρχισει να πνιγομαι. συνεχεια τηλς και ανακρισεις και φοβερες καταστασεις που δεδομενου κ του οτι εχω και διπολικη, κοντεψα να τρελαθω απο την πιεση.

ξεκινησα προσπαθωντας καιρο να τ εξηγησω πως δεν αντεχω την κατασταση......φωνες και κρισεις και νευρα με ειχαν καταβαλλει, επειδη δν ειχα μονο αυτο, ειχα και πολλα θεματα στο κωλογραφειο.

εκει π υποσχοταν πως δεν θα ξανακανει τπτ κακο, ολα γινοντουσαν ακομα χειροτερα. μια φορα ειχαμε τσακωθει κ εκεινος απο τα νευρα του επαιρνε απανωτα της στο τηλ του γραφειου κ το εκλεινε, ωστε να μ δημιουργησει θεμα!!!δεν ηξερα τι να κανω! το αφεντικο μ το πηρε χαμπαρι κ τα πηρε κρανιο κ φυσικα εγω σε κατασταση αμοκ να προσπαθω να σταματησω αυτον τον εφιαλτη γιατι ειληκρινα, αλλο να εχεις μια σχεση κ να τσακωνεστε μεταξυ σας και αλλο ο ενας απ τους 2 να μπλεκει την δουλεια η την οικογενεια σου.

πολλες υποσχεσεις και κλαμματα για το τπτ. μ εκανε. ειπα να τ δωσω μια ευκαιρια, ετσι κ εκανα. δεν περασαν 2 βδομαδες και αρχισαν τα ιδια. ημουν σε φαση ασχημα στην δουλεια και μετα σαπιλα σπιτι χωρις νοημα...

αποφασισα να το τελειωσω, οχι δεν πηγαινε αλλο. δεν μ αξιζε να βασανιζομαι κ να μπαινω σε διαδικασιες , ηδη μ αυξησε ο γιατρος τα χαπια επειδη αρχισα να εχω υποτροπες και εμμονες ασχημες.

το τελος δεν ηταν καλο, επειδη μου φωναξε και με απειλησε ασχημα πως αμα χωρισουμε θα με κανει να μην μπορω να βγω απ το σπιτι. εφαγα ασχημο βρισιμο, απειλες και πιεση. μμετα απο 2 ωρες ηρεμιας μ στελνει μνμ μ λεει πως το εκανε με μια φιλη του.........και πως αν μπορω να του στειλω πισω το δαχτυλιδι

επεσα απ τα συννεφα! μα απαντησα κυρια , λεγοντας πως ναι φυσικα θα στειλω το δαχτυλιδι!οχι επειδη το ζητησε, αλλα ουτως η αλλως ειχα αποφασισει να το πεταξω στα σκουπιδια.

μετα απο αυτο δεχομουν απαισια μυνηματα με αυτον να προσπαθει να μ κανει πολεμο νευρων χρησιμοποιοντας τα τραυματα μου . ενα απ τα τελευταια sms που ελαβα ηταν ''εισαι τοσο χοντρη π απορω πως μ σηκωνοταν 1,5 χρονο μαζι σου''......... ξερει το παρελθον μ, ξερει τι ειχα περασει. παρ ολα αυτα χρησιμοποιησε αυτο για να με πληγωσει , αλλο αν εγω το εγραψα στα ΅@##$# μου. μονο κ μονο απο αυτο επεσε τοσο στα ματια μ που δεν θελω να το ξαναδω μπροστα μ ποτε. ανθρωποι υποκριτες, που σου λεγαν πως δεν εχουν νιωσει με καμια οσο μαζι σου, που σε εχουν μονιμως στο τηλ ωστε να ελεγχουν τι κανεις που πας κ με ποιους μιλας, που χακαρουν τα προφιλ σου για να βλεπουν τι λες και τι κανεις. ..

οπως ηταν φυσικο, μ γυρισε σε ψυχωση και υποτροπη. αρχισα να ειμαι βιαιη ξανα με ξεσπασματα και εμμονες οπως να αρχιζω παλι να βλεπω gore φωτογραφιες στα site και να μ αρεσει. ψυσωση κ σκεψεις πως μακαρι να εσφαζα καποιον ανθρωπο πολυ θα θελα να το κανω......
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Broken , προσπαθησε να σκεφτεσαι λογικα. Οτι δηλαδη δεν σου αξιζει τετοια συμπεριφορα και οτι ηταν πολυ μαλακας για να χρησιμοποιει τα διατροφικα προβληματα που ειχες για να σε πληγωσει ,αρα καλυτερα που ξεμπερδεψες.
    Οι περιεργες σκεψεις που εχεις λογικα θα φυγουν απο την στιγμη που αυξησες την δοση.

Αν μπορεις πηγαινε να μεινεις σε μια φιλη σου για λιγες μερες ή πηγαινε εκδρομουλα ενα ΣΚ , πιστευω θα σε βοηθησει να συνελθεις.

Senior Member
    Ποσο καιρο γνωριζεστε?

Senior Member
    τα ειχαμε σχεδον 2 χρονια. δεν αξιζει το ξερω! δεν ειναι πως θελω πισω την σχεση αυτην. με καμια δυναμη. το μονο π με ενδιαφερει ειναι πως ολο αυτο μ εσπασε τοσο τα νευρα και εχω θεμα με τα νευρα μου και με την αδικια. ποσο ποταπος ειναι ενας ανθρωπος με τον οποιο περασες τοσα μαζι κ εκανες και υπομονη μαζι του, ωστε να σ πει πως πηγε με αλλη κ μαλιστα να σ πει κ το ονομα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    αυτο επισης π ακουσα κ μ πεσαν τα μαλλια ηταν οτι πεταξε ''εσυ αμα το κανες θα σε συγχωρουσα!!!!!!!!!1'' WHAT the fuck??!!!

Alt+Ctrl+Delete :)

Senior Member
    Παντως με την αλλη μπορει να μην πηγε, απλα να στο λεει για να σκασεις.
    Καλα πως εφαγε φλασια τωρα ξαφνικα με τη ζηλεια και με ολα αυτα τα σχεδια στο τελος?

Senior Member
    Aν δεν πηγε με την αλλη και το λεει απλα για να σκασει , τοτε ειναι ακομα πιο αθλιος και δεν του αρκει που ηδη ειναι σε ασχημη κατασταση η μπροκεν , θελει να την διαλυσει τελειως..

Banned
    me ανακρισεις δε μπωρεις να ξερεις τι κανει ο αλλος γιατι μπωρει να σου πει παω σε μια θεια μου και αυτος να παει σε αλλη αρα δεν εχει νοημα αυτο αμα θελει να κανει κατι καπιος θα βρει το τροπο να το κανει το θεμα ειναι να ξερει κανεις οτι ειναι δικος του με το ζορι δε κανει τιποτα φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα.me to na stenaxoριεσαι δε θα πετυχεις τιποτα

Senior Member
    παιδια, μιλησα και με αυτην.....πηγε με αλλη ναι./

απο παντα ηταν ζηλιαρης αλλα τελευταια ασκουσε και τρομερη πιεση παραλληλα. πχ ημουν μεσα σε ταξι κ δεν εκλεινε το τηλ ωστε να μην τυχον κ μ την πεσει ο ταξιτζης και αλλα κουλα. φυσικα και οποιο αρσενικο μ μιλουσε ηθελε να με πηδηξει στο μυαλο τ!ΟΛΟΙ ομως!

αυτο π με πειραξε περισσοτερο απ ολα, με τσαντισει για την ακριβεια, ηταν οτι χρησιμοποιησε ψυχολογικα τραυματα του παρελθοντος μ που του ειχα εμπιστευθει ωστε να με πληγωσει! οπως αυτο π ειπε για το παχος! ενωσα αηδια μολις το ειδα αυτο το μνμ!

Senior Member
    Μέσα από όλα αυτά, με όσα έκανε, φάνηκε τι ποταπο άνθρωπο είχες δίπλα σου τόσο καιρό. Θα έπρεπε να χαίρεσαι που τελείωσε.

Έμαθες κι εσύ το ότι ο ζηλιάρης δεν αλλάζει πότε. Άλλη φορά θα ξέρεις. Μακριά από τέτοιους.

..μπροκ, βαριέμαι να ξανα λέω την ιστορία του τύπου που με κυνηγούσε για δέκα χρόνια μετά το χωρισμό μας.
    Το κακο για αυτόν ήταν πως δεν γύριζα ούτε πεθαμένη να ξανα ζήσω όλη αυτη τη φρίκη που κάποτε θα σκέφτεσαι και θα ανναρωτιέσαι τι σε έκανε να "ερωτευτεις" έναν τέτοιο άνθρωπο.
    Είσαι τυχερή που γλίτωσες και ευτυχώς έχεις το μυαλό να καταλάβεις πόσο ύπουλος και άνανδρος είναι για να σε χτυπάει στα προβλήματα υγείας που έχεις.
    Σταμάτα να σχολείσαι, άλλαξε τηλέφωνο και προχώρα στον επόμενο.

Senior Member
    Αστο πίσω σου, πρέπει απλά να δεις τον εαυτό σου από εδώ και πέρα σα μονάδα και να τον ξεχωρίσεις από αυτον. Δεν άξιζε να σε έχει και συ αξίζεις καλύτερη συνέχεια. Τώρα πάνω από όλα βάλε εσένα και τη δικιά σου ψυχική υγεία.
    Η ζήλεια δεν αντέχεται και κρύβει δικά του συμπλέγματα κατωτερότητας. Φύγε και πρόσεχε τον εαυτό σου πάνω από όλα.

Senior Member
    Ηρέμησε και χαλάρωσε. Δεν αξίζει καν να ασχοληθείς με το άτομο ... Πας για άλλα για πολύ καλύτερα!!!! Καμία σχέση δεν είναι ποτέ χάσιμο χρόνου. Αν δεν σου έδωσε αυτό που ήθελες, σου έμαθε τι είναι αυτό που ΔΕΝ θέλεις... οπότε προχώρα παρακάτω.
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Ρε συ Broken, fuck him ρε...βρες κανα γκομενακι τωρα να περασεις το καλοκαιρι σου φινα...σιγα το μαλακα

Page 1 of 6 123 ... LastLast