Results 16 to 25 of 25
Thread: τελικά μάλλον έχω πρόβλημα.
-
17-06-2013, 14:27 #16
Γιάννη,δεν παύω να τον αγαπάω.ξέρω ότι έχει θέματα τα οποία δε θα ήθελα να έχει ο σύντροφός μου....αλλά τον αγαπάω και επειδή εμφανίστηκε μια ευκαιρία τώρα να ενωθεί η απόσταση,δε θέλω να τον χάσω.ξέρω ότι μαγαπάει κι αυτός απλά δεν άντεξε και είπε να το αφήσει να φύγει.αν όμως ενωθεί η απόσταση θα μπορέσω να δω τελικά πόσο αγαπιόμαστε και πόσο ταιριάζουμε γιατί από μακριά δεν μπόρεσα να μάθω.δεν προδικάζω ότι με χώρισε επειδή σταμάτησε να νιώθει.απλά κουράστηκε βαρέθηκε κλπ.αλλά αν με δει θα θέλει να είναι πάλι μαζί μου.και τώρα είναι ευκαιρία............δε θέλω να τον αφήσω να φύγει από τη ζωή μου. αν δεν του ανοίξω εγώ τα μάτια που έχω τώρα δύναμη,ποιός θα το κάνει;; έχει απελπιστεί,νιώθει άσχημα και δε θέλει να μου μιλάει.πιστεύει πώς έτσι είναι καλύτερα αλλά μαγαπάει. και θέλω να πάω εκεί και να του το αποδείξω.
- 17-06-2013, 14:46 #17
εγω δεν θα κρινω την σχεση ε3 αποστασεωσ γιατι και εγω εχω σχεση 500 χιλιομετρων αυτοσ αθηνα και εγω κοζανη..αλλα σκεψου το μελλον..τι μελλον μπορειτε να ειχατε εσεισ οι δυο..? οσο κ να τον αγαπουσεσ...εδω π μενω στην γειτονια μ ηταν ενασ ο οποιοσ ηταν πολυ πλουσιοσ και πετυχημενοσ..ειχε παντρευτει ενα μοντελο..αλλα αρχισε να πινει...να μεθαει και νακανει διαφορα πραγματα...το μοντελο τον παρατησε..και αυτοσ εμεινε εδω περα μονοσ του και ολοι τον δειχνουν με το δαχτυλο...το μοντελο σωθηκε απο αυτην την κατασταση και εκανε μια καινουρια αρχη σε αλλη πολη...αν σ αγαπαει πραγματικα θα σ αφησει να φυγεισ γ να μην σ χαλασει την ζωη..εγ αυτο πιστευω..
17-06-2013, 14:50 #18
17-06-2013, 17:13 #19
Εφοσον η συνθηκη της αποστασης μπορει να αρθει, τοτε θα προτεινα να επικοινωνησεις μαζι του καποια στιγμη, ακομη και ενα γραμμα να του στειλεις εξηγωντας πως αισθανεσαι, πως τα βλεπεις τα πραγματα κλπ. Ακομα δεν καταλαβα ομως γτ χωρισατε, σε τι κολλαει δηλαδη γτ αν το καταλαβεις αυτο, τοτε μπορεις να παλεψεις προς την κατευθυνση της αρσης του αδιεξοδου. Τωρα τι ειναι σαν ατομο κλπ τα ακουω βερεσε. Αμα εσενα σου κανει, εμας μας περισσευει. Καπου ομως κολησε ο ιδιος πιστευω, και εφοσον δεν ειναι η αποσταση εσυ ισως ξερεις τι ειναι καλυτερα.
17-06-2013, 18:08 #20
κοπέλα εγώ θα σου συνιστούσα να προσέξεις πάρα μα πάρα πολύ. Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα, αλλά εκτός από όλα τα υπόλοιπα (ψυχοπαθολογία, απόρριψη, απόσταση κλπ) είσαστε δύο άνθρωποι με τάσεις εξάρτησης. Εκείνος όπως λες έπαιρνε ναρκωτικά κι εσύ είχες κρεμαστεί επάνω του. Δύο εξαρτητικοί άνθρωποι που δεν έχουν πού αλλού να στηριχτούν και δεν έχουν επαρκή αυτογνωσία, μπορεί να κάνουν μια καταστροφική σχέση και να βουλιάζουν όλο και πιο βαθιά στα προβλήματα. Είπες ότι δεν σου έδωσε αγάπη η οικογένεια σου και θέλεις τώρα να πάρεις αγάπη. Με το να επιλέγεις όμως έναν τέτοιο άνθρωπο, αυξάνεις τις πιθανότητες να απογοητευτείς ακόμα μια φορά, παρότι εσύ ελπίζεις ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρεις.
17-06-2013, 18:21 #21
θα συμφωνησω με την μαρινα...προσεξε!! μπορει αυτο που τωρα να μοιαζει αγαπη για εσενα να ε3εληχθει διαφορετικα..προσπαθησε να απομακρυνθεισ..να μην εισ εξαρτημενη απο αυτον..βγεσ με φιλουσ..απο εκει θα παρεισ αγαπη..και σιγουρα καποια στιγμη η οικογενεια σ θα καταλαβει το λαθοσ τησ αν οπωσ λεσ δεν σ εδωσε ποτε αγαπη...
17-06-2013, 18:44 #22
...εγώ πάντως θα σου έλεγα να δώσεις χρόνο και στον εαυτό σου και σε εκείνον.
Αν τελείωσε, τελείωσε όσο και να χτυπιέσαι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε. Αν δεν τελείωσε άστον να το καταλάβει χωρίς να τον πρήζεις.
Ακόμη και αν νιώθει κάτι για σένα θα εξανεμιστεί και θα χάσεις κάθε ευκαιρία.
18-06-2013, 07:40 #23
Ψευδαίσθηση ότι της καλύπτει το κενό, δλδ την αγαπη, που πολυ θα θελε στη ζωη της κατι που πηγαζει απο το ότι δεν της την προσφερε η οικογενεια της. Αμα κατι μας λείπει έντονα εύκολα στηριζόμαστε στον καθενα ο οποίος μας δίνει την εντύπωση ότι θα μας το προσφέρει. Συμβαίνει όμως αυτό κι απ την πλευρα του ή η κοπελα τρεφει ψευδαίσθηση γι αυτο?
γιάννης
19-06-2013, 20:14 #24
Χμ... όχι ακριβώς. Αν μας λείπει κάτι, εύκολα στηριζόμαστε όχι απλά στον 'καθένα', αλλά σε κάποιον που (κατά κάποιον τρόπο) μοιάζει σε αυτούς που ήδη μας απέρριψαν. Οπότε έτσι δυστυχώς είναι εξαρχής πιο πιθανό να βιώσουμε ξανά μια 'αποτυχία'. Από την άλλη, φυσικά και ισχύει ότι πολλές φορές η επιθυμία (ή και άλλα προσωπικά θέματα) μας κάνει να αυταπατώμαστε. Σε αυτή την ιστορία ούτε ξέρουμε ούτε έχει και σημασία αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει νιώσει αγάπη για την κοπέλα... αυτό που φαίνεται είναι ότι 1. δεν μπορεί και δεν μοιάζει να θέλει να εμπλακεί σε μια υγιή σχέση και 2. η μέχρι τώρα πορεία δείχνει μια κατάσταση που φθείρει, κουράζει και βάζει την κοπέλα σε λανθασμένους ρόλους και μονοπάτια σκέψης.
20-06-2013, 07:49 #25
Η επιθυμία για κάτι μας κάνει να παραγνωρίζουμε τις αρνητικές του διαστασεις, καποιες στιγμες μπορει να μας θολώνει. Συμφωνώ Μαρίνα ότι η επιθυμια πολλες φορες μας κανει να αυταπατωμαστε. Συμπληρωνω στο προηγ σου μηνυμα ότι στηριζόμαστε σε καποιον που μοιαζει με αυτους που ήδη μας απέρριψαν ελπίζοντας ή και τρεφοντας τη ψευδαίσθηση ότι δε θα επαναληφθουν τα ίδια. Φαινεται πως η μακροχρονια έλλειψη αυτου που ποθουμε στη ζωη μας και η εντονη αναγκη να το βιωσουμε πχ αγάπη μας κάνει καποτε και αναλόγως του χαρακτηρα που κουβαλαμε να στηριζουμε σε υπερβολικό βαθμό έως εξειδανίκευσης τις ελπίδες μας ότι θα βιωσουμε αυτο που ποθουμε σε τετοια άτομα. Ο νους μας δεν αφηνεται να κατευθυνθει στο ότι μπορει η σκεψη μας αυτη να ναι απλα μια ψευδαισθηση, μια υπερβολή, κατι χωρις πραγματικο ερεισμα στο χαρακτηρα του αλλου, κι ετσι επακολουθει η απογοητευση. Καπως ετσι αντιλαμβανομαι αυτο που λες λανθασμενοι ρόλοι και μονοπάτια σκέψης.
γιάννης