Ειμαι σε διλλημα, πως να προχωρησω;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Junior Member
    αλεξανδρε δεν εχεις αδικο, σαν ανθρωπος κολλαω σε πολλα πραγματα και γενικα με κατακλυζουν οι αρνητικες σκεψεις ομως σε αυτη τη περιπτωση, δεν ειναι οτι τα παραταω, ουτε καν, αλλωστε δεν θα καθομουν να παρω γνωμες απο αλλους η να ρωτησω δικηγορους. ευελικτα που λες τι εννοεις; γιατι στην ουσια, αν γινει εστω σχεση και οι γονεις της τρελαθουν που το παιδι τους τα βρηκε με εναν εικοσαχρονο, θα ηθελα τουλαχιστον να ειμαι μεσα στα πλαισια του νομου. θελω να πω οτι οσο αισιοδοξα κι αν το δω, δεν εξαρταται απο εμενα :) απ την αλλη βεβαια το να κατσουμε να μιλησουμε ανοιχτα ο ενας στον αλλο και να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα θα βοηθουσε; γιατι οπως προανεφερα κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...

Senior Member
    jim από τη στιγμή που σε προβληματίζει το θέμα και το συζητάς, σημαίνει ότι νοιάζεσαι για την κοπέλα αληθινά και δεν παίρνεις αψήφιστα την μικρή της ηλικία.
    Ειλικρινά δεν βρίσκω τίποτα κακο στο να δημιουργήσει ένας νεαρός 20 χρονών σχέση με μια δεκαεξάχρονη (δεν είσαι 30) αρκεί να μην βιαστείς, να προχωρήσεις τη σχέση με αργά και προσεκτικά βήματα για να μην πληγωθεί το κορίτσι και η πρώτη της ερωτική σχέση να είναι γεμάτη από όμορφες αναμνήσεις.
    Νομικά είσαι καλυμμένος. Αν το κορίτσι ανταποκρίνεται , μίλησέ της για τα αισθήματά σου και τις προθέσεις σου. Σαν μητέρα θα ήθελα η πρώτη σχέση της κόρης μου να είναι με ένα νεαρό που θα την νοιάζεται, θα την φροντίζει και θα την αγαπάει.
    Ρώτησέ την τι σχέση έχει με τους γονείς, με την μητέρα της. Καλο θα ήταν να της μιλήσει για την σχέση σας και για σένα αν και όταν ξεκινήσετε...
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Junior Member
    δηλαδη το να μιλησουμε ανοιχτα, πιστευετε ειναι το καλυτερο?

Senior Member
    Καλά, σοβαρολογούμε τώρα; Είναι δυνατόν να σκέφτονται έτσι νέα παιδιά;
    Τι νομικά πλαίσια και σαχλαμάρες, ποιος σας τα έβαλε αυτά στο κεφάλι;
    20 χρονών είσαι αγόρι μου, όχι 50 για να σκέφτεσαι μήπως αποπλανήσεις τη δεκαεξάρα! Κοίτα καλύτερα μη σε αποπλανήσει αυτή!
    Γιατί στα δεκαέξι κάποτε είχαμε ήδη σεξουαλικό παρελθόν.
    Αναρωτιέμαι πού βαδίζει αυτή η κοινωνία ή μάλλον αυτή η νεολαία. Τόσος πουριτανισμός πια;
    Σας έχουν τρομοκρατήσει για το σεξ, από τη μία το aids, τώρα φοβάστε μη σας πάνε και φυλακή, ε μετά περιμένετε να σας σηκωθεί!
    Ε αγανάκτησα πια! Έτσι που πάμε, βλέπω να γίνεται και το σεξ ποινικό αδίκημα.

Banned
    Quote Originally Posted by missPrim View Post
    Γεια σου Jim! Σύμφωνα με το νόμο μια κοπέλα κάνει νόμιμα σεξ από τα 15 και μετά. Από τα 15 κ μετά λοιπόν δεν έχει σημασία νομικά αν ο "παρτενέρ" είναι ενήλικας εκτός αν γίνει καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση με τα απαραίτητα στοιχεία. Το ξέρω και εμένα μου φάνηκε περίεργο, αλλά μου το επιβεβαίωσαν 2 γνωστοί μου αστυνομικοί. Μπορείς να το ψάξεις και μόνος σου αφού σε ενδιαφέρει η κοπέλα. Τώρα με τους γονείς οκ δε θα ενθουσιαστούν αλλά δεν έχετε και πολλά χρόνια διαφορά, είναι κάτι που γίνεται καθημερινά!
    Καλησπέρα Jim...Θα συμφωνήσω με αυτό...Εγώ αυτό που θέλω να σου πω,ειναι ότι λογικό να κολλάς στο ότι είναι ανήλικη.Δυστυχώς τα ανήλικα έχουν παρεκτραπεί στις μέρες μας και σε ακόμη μικρότερες ηλικίες.Δεν ξέρω τι θα κάνεις με το κορίτσι (προσωπικά δε βρίσκω το λόγο να κολλάς,δεν είσαι 30 ή ακόμη χειρότερα 50 ) αλλά και μόνο που το σκέφτεσαι παρόλο που είσαι μόνο 20,ειλικρινα σου βγάζω το καπέλο.Τελικά δεν πέθανε τελειως η παιδεία μας....

Junior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    ...αλλά και μόνο που το σκέφτεσαι παρόλο που είσαι μόνο 20,ειλικρινα σου βγάζω το καπέλο.Τελικά δεν πέθανε τελειως η παιδεία μας....
    Τα λογια σου με τιμανε πολυ και σ ευχαριστω γι αυτο :) δυστυχως η ευτυχως στις περισσοτερες, αν οχι ολες, αποφασεις που παιρνω κυριαρχει το μυαλο και οχι το συναισθημα. Τωρα, οσον αφορα την "καταληξη" του θεματος (αν και πιστευω ειμαστε ακομα μακρια για να καταληξουμε) μιλησαμε ανοιχτα κι ενω τα συναισθηματα ειναι αμοιβαια, οι γονεις της δεν την αφηνουν να κανει σχεση. οψομεθα... :)

Senior Member
    αυτο το "οι γονεις ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ να κανει σχεση"...ρε παιδια,μια ζωη αυτοι οι γονεις που δεν αφηνουν,για πιτσιρικακι μιλαμε; στο εξωτερικο 16 χρονων βγαζεις και διπλωμα αυτοκινητου,αν ειναι δυνατον; φοβουνται τι; μη παρουν τα μυαλα της αερα και αφησει το διαβασμα; γιατι τοση λιγη εμπιστοσυνη οι γονεις στα παιδια τους πια; τι να σου πω ρε Τζιμη..ο,τι λεει η καρδουλα σου κανε,αν ειναι κατι δυνατο πιστεψε με θα κρατηθεις και 2 χρονια (τραγικο,το ξερω,ειδικα στην ηλικια που βρισκεσαι) αλλα λεμε τωρα. Και φιλικες σχεσεις να κρατησετε προς το παρον,κατι ειναι,μιας και την εκτιμας σαν ανθρωπο πρωτα απ'ολα,τα υπολοιπα θα φανουν ποσο δυνατα ειναι η ποσο δυνατα μπορει να γινουν! Ίσως και να μη χρειαστει να περιμενετε δυο χρονια,ισως απο μονο του ερθει νωριτερα,κι ας λενε οι γονεις.

Junior Member
    ελα ντε βρε συ mpliki.... καλα οχι οτι διαβαζει, προσπαθω να τη πεισω ν ανοιξει κανα βιβλιο αλλα τζιφος (μεταξυ μας αυτα) :P .... ε ειναι λιγο τραβηγμενη η διετης αναμονη αν και πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα να αφησουμε τα πραγματα να κυλησουν και ο χρονος θα πει... μπορει να γινει κι ετσι οπως τα λες, οτι ειναι γραφτο...

Senior Member
    ακριβως αυτο..ο,τι ειναι να ρθει θα ρθει..η πολλη σκεψη και η αναλυση στο τελος φερνει περισσοτερα προβληματα και χανουμε τη ζωη,δεν υπαρχει λογος. Μπορει αυριο μεθαυριο να χαθουνε οσα νιωθετε ο ενας για τον αλλο,μπορει ομως και να καταληξετε μαζι,και να μοιραζεστε τα ονειρα σας...ποτε δε ξερεις,αυτο ειναι το ωραιο στη ζωη..

Page 2 of 2 FirstFirst 12