Results 1 to 7 of 7
Thread: χάπια και εγκυμοσύνη
-
27-07-2007, 11:43 #1
χάπια και εγκυμοσύνη
- 27-07-2007, 11:47 #2
σόρρυ,
μπερδεύτηκα, είναι πρώτη φορά που γράφω
ο φίλος μου κάνει αγωγή με zyprexa και σκεφτόμαστε να γίνουμε γονείς. Μήπως το συγκεκριμένο χάπι επηρέαζει τη σύλληψη? Μήπως δημιουργεί παρενέργειες στο έμβρυο?
Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει παιδί και να έπαιρνε το zyprexa?
27-07-2007, 11:59 #3
Για ενα τοσο σοβαρο θεμα καλυτερα να συμβουλευτειτε το γιατρο που του γραφει τα φαρμακα...αν δεν το εχετε κανει ηδη.
Προσωπικα απο οτι ξερω θα ειχε σημασια αν εσυ επαιρνες zyprexa αλλα ξερω πολυ λιγα γιατι δεν με απασχολησε ποτε το θεμα...ρωτηστε γιατρο ή γιατρους.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
27-07-2007, 12:08 #4
lizettta (3 t ε?) welcome,
Όσον αφορά την σύλληψη μερικές προσπάθειες δεν βλάπτουν .........
Όσον αφορά τις πιθανές παρενέργειες στο έμβρυο λόγω λήψης φαρμάκου από τον μέλλοντα πατέρα 4 προτάσεις θα είχα να σου κάνω
α) διάβασε το φύλλο οδηγιών. Ακόμα και αν δεν λέει κάτι αρνητικό πάνε στο β
β) Ρώτα 3 υπεύθυνους γιατρούς. Επειδή δεν έχεις να χάσεις τίποτα πάνε στο γ
γ) Στείλε ένα mail στην παρασκευάστρια εταιρία και ρώτα τους. Φρόντισε να αναφέρεις και τυχόν άλλα φάρμακα αν παίρνει. Τέλος πάνε στο δ
δ) Ρώτα άλλους που το παίρνουν. The catch (η παγίδα) εδώ είναι ότι κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και ως εκτούτου ως τέτοιες λάβε τις πιθανές απαντήσεις.
ΥΓ (για κάποιες απορίες σου πάντως σχετικά με το φορουμ πιθανώς να βρεις απαντήσεις εδώ http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=1866&page=1#pid33163 . Για το πως διορθώνεις το μύνημά σου πάντως λέει)
27-07-2007, 12:39 #5
Λουίοζα συγνώμη που διέκοψα απότομα πριν με πέταξε ακι τοσύστημα έξω και όταν ξαναγύρισα δεν σε βρήκα. Μόνο οι γιατροί μορούν νασου δώσουν απάντηση στο ερώτημα σου. Εύχομαι όλανα πάνε καλά.
27-07-2007, 13:38 #6
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
έχουμε ήδη ρωτήσει το γιατρό που τον παρακολουθεί αλλά μας απαντά πολύ γενικά, όπως \"αποφασίστε το στα σίγουρα για το αν θα κάνετε και τα λέμε\". Έχω σκεφτεί και το να πάμε σε άλλον γιατρό αλλά ο δικός μου έχει ένα ψιλικόλλημα με αυτούς, δεν τους πολυπάει και σε αυτόν που πηγαίνει πάει και λίγο με το ζόρι και δικιά μου πίεση. Είναι της άποψης ότι μας τρώνε τα λεφτά και πάει μόνο και μόνο για να του γράψει τα χάπια. Επ\' ευκαιρίας, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με δημόσιους γιατρούς κάτι, έχουμε ασφάλεια ΙΚΑ αυτός και Δημοσίου εγώ. Υπάρχει κάποιο κέντρο που θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε? Μένουμε Αθήνα.
28-07-2007, 15:50 #7
Originally posted by lizettta
έχουμε ήδη ρωτήσει το γιατρό που τον παρακολουθεί αλλά μας απαντά πολύ γενικά, όπως \"αποφασίστε το στα σίγουρα για το αν θα κάνετε και τα λέμε\".
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία