τελικά μάλλον έχω πρόβλημα.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Banned

τελικά μάλλον έχω πρόβλημα.

κάθομαι και κλαίω επειδή με απέρριψε η πρώτη μου σχέση. από την αρχή ήξερα,ότι η απόσταση δε θα με έκανε να περάσω καλά αλλά ήθελα να κάνω σχέση και να πάρω αγάπη.
    από την αρχή ήξερα ότι ο πρώην μου έκανε ναρκωτικά και έβλεπε ψευδαισθήσεις. μου μιλούσε όμορφα,μου έκανε κοπλιμέντα,και μου έδινε αγάπη. όμως ήξερα ότι δε θα ήθελα να κάνω ποτέ σχέση με κάποιον που έχει αυτά τα θέματα. δε με ένοιαζε τόσο τι είχε,και ρώτησα πολύ λίγα πράγματα σε σχέση με αυτά που θα ρωτούσε ένας άνθρωπος για να ξεψαχνίσει τον άλλον και μετά να κάνει σχέση. εγώ δεν ρώτησα πολλά,αλλά δεν εμπιστευόμουν κιόλας. ξεκίνησα αυτή τη σχέση γιατί με ενθουσίασε πάρα πολύ αυτός ο άνθρωπος,νόμιζα ότι ταιριάζαμε και ήταν πολύ ρομαντικά αυτά που έλεγε.έλεγα ότι δε θέλω να μ'αφήσει ποτέ,και έλεγε ότι μόνο αν τον απατήσω θα μ'αφήσει.
    κρεμάστηκα από πάνω του.ήταν άσχημο γιατί τον θεώρησα δεδομένο.το ίδιο και αυτός.
    ενώ ήξερα ότι ποτέ δε θα ταίριαζα με ένα τέτοιο άτομο,δλδ επειδή τα έβλεπα και πολύ ρομαντικά αλλά και τώρα το κάνω,νόμιζα ότι θα το πάμε σοβαρά.ναι ξέρω είναι λάθος αυτό που νόμιζα.
    τέλος πάντων,με άφησε,πονάω ακόμη. θέλω ακόμη να είμαι μαζί του για να πάρω αγάπη.
    η οικογένειά μου ποτέ δεν μου την έδωσε.

Senior Member
    Απο κοντα ειχατε βρεθει?

Banned
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Απο κοντα ειχατε βρεθει?
    τι εννοείς;

Senior Member
    Επειδη λες για αποσταση.

Banned
    ναι εχουμε βρεθει.

Senior Member
    Για τι αποσταση μιλαμε? Και ποσο συχνα βρισκοσασταν απο κοντα?

Banned
    500χλμ 1 το μήνα.

Senior Member
    εμενα η γνωμη ειναι οτι θα βρεισ αλλου καλυτερα..ενταξει ολοι αγαπησαμε και αγαπαμε ακομα..αλλα οπωσ βλεπεισ πολλα πραγματα δεν κρατανε γ παντα...εξαλλου δεσ το διαφορετικα με ανοιχτο μυαλο...θα μπορουσατε ποτε να κανετε οικογενεια..? παιδια..? δεν νομιζω..μν σκεφτεσαι την αποσταση..δεν μετραει γ εμενα...ειδικα απο μια ηλικια και μετα..3ερω περιπτωση που ειχαν σχεση τρια χρονια ο ενασ αθηνα κ αυτη ροδο..αυτοσ τα παρατησε και εμεινε μαζι τησ ροδο..και μετα χωρισαν γτ αυτη ηθελε αλλον..οποιοσ αγαπαει μενει και κανει θυσιεσ...θα βρεθει καποιοσ με τον οποιο θα νοιωσεισ πραγματα που ουτε καν φανταζοσουν με τουσ προηγουμενουσ...αισιοδοξια χρειαζεται και υπομονη...τρα που θα τα βρεισ δεν εχω ιδεα...:)) ελπιζω να σ βοηθησα..:))

Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    500χλμ 1 το μήνα.
    Toτε δεν ειχατε σχεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Toτε δεν ειχατε σχεση.
    Γεια στο στομα σου. Μπορουμε να το βαλουμε σε χάπι αυτο να το παρουν μερικοι μερικοι να ξυπνήσουν;

...κοπελια τα έχουμε πει και σε άλλο θέμα που έλεγες τον φίλο σου ψυχοπαθή και ευτυχώς που χωρίσατε γιατί φοβόσουν ότι θα σου κάνει κακό.
    Οπως βλέπεις, από το μόνο που κινδύνευες ήταν η απόρριψη την οποια δεν απέφυγες και αν θες σου αναλύω και τους λόγους.
    Δεν σε κατηγορώ, έχω κάνει σχέση από απόσταση και μάλιστα σε άλλη χώρα, οπότε μπορώ να σε καταλάβω. Ευτυχώς η δική μου ιστορία έχει καλή κατάληξη καθώς πλέον δεν έχουμε τέτοιο θέμα, οπότε θα συμφωνήσω με τον ραπανάκη: σχέση απο απόσταση δεν είναι σχέση, όσο και αν θέλουμε εμείς να πιστευουμε το αντίθετο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Δεν σε κατηγορώ, έχω κάνει σχέση από απόσταση και μάλιστα σε άλλη χώρα, οπότε μπορώ να σε καταλάβω. Ευτυχώς η δική μου ιστορία έχει καλή κατάληξη καθώς πλέον δεν έχουμε τέτοιο θέμα, οπότε θα συμφωνήσω με τον ραπανάκη: σχέση απο απόσταση δεν είναι σχέση, όσο και αν θέλουμε εμείς να πιστευουμε το αντίθετο.
    Ξενιτευτηκες Θεοδοσια για χαρη του παλικαριου??? Ερως ανικατε μαχαν? Ηρωας το παλικαρι...:p

Banned
    παιδακια;;; οσο θυμο και κακια κι αν εχω βγαλει εδω δεν μπορειτε να ξερετε ποσο τον αγαπαω.ειστε αγνωστοι.εγω μονο ξερω τι ενιωθα.
    α και κατι αλλο! υπαρχει ελπιδα να ενωθει η αποσταση!
    φιλακια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    παιδακια;;; οσο θυμο και κακια κι αν εχω βγαλει εδω δεν μπορειτε να ξερετε ποσο τον αγαπαω.ειστε αγνωστοι.εγω μονο ξερω τι ενιωθα.
    α και κατι αλλο! υπαρχει ελπιδα να ενωθει η αποσταση!
    φιλακια!
    εχουν απολυτο δικιο σε οσα σου ειπαν για την αποσταση κοπελα93, αλλα η αποσταση οταν ειναι εντος ελλαδας τις περισσοτερες φορες μπορει να εξαλειφθει αν υπαρχει η θεληση και τοτε θα μπορουσατε να ειχατε πραγματι σχεση. εγω πιστευω οτι αλλος ηταν ο λογος.αν ηταν η αποσταση αντι να σε χωρισει, θα σου προτεινε λυσεις να ειστε μαζι. μεινε στην θεληση του να ξεκοψει και μην σκας παραπανω. θα βρεθει κατι πολυ πιο ταιριαστο και θα εισαι μια χαρα.

Είναι πρόσφατος ο χωρισμος και μαλιστα η πρώτη σου σχέση γι αυτο μιλας τοσο έντονα. Αγαπη, αγκαλιες, κομπλιμέντα κι αφοσίωση ξέρουν να δίνουν κι αλλοι, ίσως και κατα πολύ καλύτερα του (βάλε το σαν σκεψη αυτο) που δεν έχουν τα θεματα που ειχε αυτος, τα οποια όταν καποτε οι αποστασεις θα μικραιναν θα τα φορτονωσουν. Κατα τη γνωμη μου γλύτωσες! Κανε λίγο υπομονη, θα δεις, όσο περνανε οι μερες τα αισθηματα θα μειωνονται σαν απο μονα τους χωρις να το καταλαβεις. Πήρες όμως μια καλη εμπειρια που θα σε βοηθησει στην επομενη επιλογη. Η αποσταση μαλλο βγηκε σε καλο.
    γιάννης

Page 1 of 2 12 LastLast