είμαι υγιέστατος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

είμαι υγιέστατος

Αυτό το τοπικ το γράφω με σκοπο να πώ σε όλα εκείνα τα άτομα που πάσχουν απο ψυχωση ότι θα γίνουν καλά.
    ναι θα γίνετε καλά αρκεί να το πιστεψετε.
    ήμουν ψυχωσικός και τώρα χαίρω άκρας υγείας.νιώθω σαν να είναι όλα φυσιολογικά και κανονικά.
    δεν εχω οπτικοακουστικες παραισθήσεις
    δεν έχω εμμονες σκέψεις
    δεν φοβάμαι
    δεν έχω αγχος
    έχω καλή διάθεση
    κάθε μέρα που ξυπνάω νιώθω καλά και υγιής
    είμαι χαρούμενος που έχω τους φίλους μου και περνάμε ξέγνοιαστα τον ελεύθερο μας χρονο
    εχω ανθρώπους που με αγαπάνε και με βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν
    έχω την οικογένεια μου και τα πάμε όλα καλά
    έχω το σπίτι μου τη γάτα μου το σμόλ που συνεχεία μεγαλώνει και μου κάνει καλή παρέα
    έχω όλα αυτά, για τα οποία ,οσο ήμουν στην ασθένεια είχα στερηθεί.
    νιώθω καλύτερα απο πριν
    για την ιστορία, θέλω να πω οτι πέρασα ψυχωσικό επεισόδιο πριν 6-7 μήνες
    πήρα invega των 9mg των 6mg και τώρα παίρνω Invega των 3 mg μαζί με Ladose για τη κατάθλιψη
    τώρα δεν καταλαβαίνω οτι παίρνω φάρμακα
    νιώθω κανονικός, ενοώ οτι και χαιρομαι και γελάω και νιώθω συναισθήματα δεν έχω ανοιδονία και φυσικά θέλω να ζησω και να δημιουργήσω τη ζωή όπως τη θέλω
    παιδιά οσοι θέλετε απευθυνθέιτε σε ομοιπαθητικό γιατρό διότι υπάρχει ομοιοπαθητική θεραπεία για τη ψύχωση.Προσωπικά κάνω ομοιοπαθητική θεραπία εδώ και 1-2 μήνες και νιώθω πολύ καλύτερα.ψάχτε το.
    αυτά να είστε όλοι καλά
    καλόβράδυ

Senior Member
    Ωραιος και εγω αισθανομαι καλα:)

Δεν μου περασε τοσο γρηγορα αλλωστε το πρωτο ψυχωτικο επεισοδιο σε μενα ειχε απο μονο του διαρκεια 1.5 χρονο. Αλλα πλεον πολλα χρονια αργοτερα νοιωθω καλα:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    γεια σου geonik, ηθελα να σε ρωτησω αν ειχες γνωστικα προβληματα που σε εμποδιζαν να εχεις γρηγορη
    σκεψη και να παιρνεις ευκολα μερος σε συζητησεις, γιατι αυτα με βασανιζουν εμενα .
    παντος ειναι ευχαριστο που τα ξεπερασες

μπραβο γκεονικ αλλα δεν νομιζω να ειχες ψυχωση παρα μονο σχιζοειδης διαταραχη της προσωπικοτητας που οπως λεν οι ψυχιατροι κραταει το πολυ 1 εξαμηνο.αυτο βεβαια δεν
    σημαινει οτι δεν πρεπει να το χαρεις που ξεφυγες απο αυτον τον γολγοθα.παντως γνωμη μου ειναι να μην βιαστεις να κοψεις φαρμακα μια και ειναι μικρη η δοσολογια.
    εγω σαν ψυχωτικος 7 χρονων εχω χασει την ελπιδα μου και παρολα αυτα θελω 1 παραδειγμα ανθρωπου που ειχε χρονια ψυχωση και ξεφυγε αμετακλιτως και οριστικα απο αυτην
    ωστε να ελπιζω και για μενα(και για ολους...).ηθελα να ρωτησω αν αυτη η τουλαχιστον ευχαριστη αλλαγη στην κατασταση σου ηρθε σταδιακα και αυθορμητα ή συνεβη κατι
    καλο?να σαι καλα.

Junior Member
    nikopoul για κάποια περίοδο είχα πολύ αργή σκέψη και δεν μπορούσα να μιλήσω.με είχε ενοχλήσει τόσο πολύ, γιατί στις συζητήσεις, έμενα πάντα σιωπηλός.όμως τώρα μπορώ να συμμετέχω στις συζητήσεις και να νιώθω καλά με αυτά που λέω.σε αυτό νομίζω οτι βοήθησε η ψυχοθεραπεία που κάνω, και επίσης η χαμηλή δοσολογία των φαρμάκων.αυτή η βελτίωση ήρθε σε διάστημα κάποιων μηνών και ειδικότερα, όταν κατέβηκα στα φάρμακα στα 3mg σε συνδυασμό με την ομοιοπαθητική θεραπεία. Όταν κατέβηκα στη δοσολογία άρχισα να νιώθω καλά με το σώμα μου και το μυαλό μου άρχισε να σκέφτεται πιο γρήγορα απο πριν. παράλληλα προσπαθούσα να μιλάω και τώρα μπορώ να εκφράζομαι κανονικά.νομίζω οτι θέλει προσπάθεια αυτό και χρόνο.

Senior Member
    Εργάζεσαι ?

Junior Member
    όχι,είμαι φοιτητής