Results 1 to 15 of 23
Thread: σχέση και αφοσίωση
-
22-06-2013, 05:53 #1
σχέση και αφοσίωση
Παιδια καλησπέρα σας!!!Προβληματίζομαι με κάποια πράγματα στη σχέση μου και θα ήθελα και μια άποψη από εσάς,γιατί η γνώμη ενός τρίτου είναι πιο αντικειμενική!!! Το θέμα που με απασχολεί έχει ως εξής: :)
Το αγόρι μου έχει αρκετά κουραστεί με τη δουλειά και πιέζεται πολύ..επιτέλους όμως πήρε την άδεια των 10 ημερών!Μόλις άρχισε η άδεια ετοίμασε τα πράγματά του για Ρόδο να παει να δει τον αδερφό του που μένει εκεί,και να δει και παρέες του!Εγώ δεν μπορούσα να ακολουθήσω λόγω υποχρεώσεων που ήταν πολλές και δυσκολευόμουν...Κάθισε 2 μέρες και μετά έφυγε για Κω να δει τους γονείς του όπου κάθισε 4 μέρες και μετά ξαναπήγε στη Ρόδο και αποφάσισε να επιστρέψει μια μέρα πριν παει πάλι στη δουλειά του!!Εγώ με τις υποχρεώσεις ηρέμισα για αυτές τις μέρες και έχω αρκετό χρόνο στη διάθεση μου!!Όμως εκεινος θα έρθει μια μέρα πριν τη δουλειά του και μετά θα είναι πάλι κουρασμένος καθημερινά και δεν θα κάνουμε τίποτα...Δεν θα έπρεπε να αφιερώσει και σε εμένα μερικές μέρες από την άδειά του???Να βγούμε επιτέλους χωρίς να έχουμε υποχρεώσεις??Να έχουμε άπλετο χρόνο στη διαθεσή μας??Παει πάλι στον αδερφό του και τις παρέες του??Εμένα τι με εχει τελοσπάντων για να καταλαβω??:confused:
- 22-06-2013, 22:51 #2
δε μου αρέσει αυτό που ακούω,γιατί δε σου δίνει χρόνο;;
πες μου τα βασικά,πόσο ετών είστε,πόσο καιρό τα έχετε.
δεν ξέρω αλλά εσένα θα σε κουράσει αυτό που κάνει,δλδ να μη σου δίνει σημασία,μην τον αφήσεις πολύ καιρό έτσι στην αδιαφορία του.
μίλα του ότι αυτό σε ενοχλεί,ή μάλλον,πρώτα κάνε εσύ κάτι για να βρεθείτε,και αν δεν το δεχτεί ή προσπαθεί να φύγει τότε κάνε παράπονα.και με το δίκιο σου.
όπως και να'χει αν σου κάνει νερά μην κάτσεις πολύ καιρό να το ανέχεσαι.
22-06-2013, 23:30 #3
Εσυ γτ δεν πας ροδο να στε μαζι 4 μερες?
23-06-2013, 00:11 #4
ευχαριστώ για την απάντηση!!ειμαι 21 και εκεινος 28 και ειμαστε μαζι περιπου 8 μηνες.
Φυσικά και το έθιξα το θεμα και εκανα πολλα παραπονα!!Μου απανταει οτι ειναι λογικο αυτο που κανει και πως δεν τον καταλαβαινω..Με εχει παρει πολλα τηλ και προσπαθει να μου τα εξηγησει,μου λεει οτι θα ειναι εδω ολο το καλοκαιρι και θα δουλευει,οποτε θα ειμαστε μαζι...μου ειπε οτι το καλυτερο θα ηταν να ερχομουν κ εγω μαζι αλλα λογω υποχρεωσεων δεν μπορουσα και το ηξερε!!ηθελε να φυγει και αυτος να αλλαξει περιβαλλον απο οτι μ ειπε γτ μετα δεν θα εχει καμια αδεια και θα δουλευει ανελλειπως!!Ακόμα μ ειπε οτι το συζητησε με φιλο του και συμφωνει πως μιλαει λογικα!!
Απλά εγώ πιστευω πως αυτο που εκανε το εκανε υπολογιζοντας μονο τον εαυτο του,ενω οταν εισαι σε μια σχεση πρεπει να υπολογιζεις 2 ατομα!!δεν ξερω..μηπως εχω αδικο και ειμαι υπερβολικη??και εχει εκεινος δικιο που μου λεει να σκεφτω λογικα??
23-06-2013, 00:16 #5
δεν ηταν εφικτο!!ειμαι χααλαρη τις μερες αυτες αλλα δεν μπορω να λειψω ακομα απο εδω για μερες!!!οποτε?
23-06-2013, 00:22 #6
23-06-2013, 00:23 #7
ευχαριστώ για την απάντηση!!ειμαι 21 και εκεινος 28 και ειμαστε μαζι περιπου 8 μηνες.
Φυσικά και το έθιξα το θεμα και εκανα πολλα παραπονα!!Μου απανταει οτι ειναι λογικο αυτο που κανει και πως δεν τον καταλαβαινω..Με εχει παρει πολλα τηλ και προσπαθει να μου τα εξηγησει,μου λεει οτι θα ειναι εδω ολο το καλοκαιρι και θα δουλευει,οποτε θα ειμαστε μαζι...μου ειπε οτι το καλυτερο θα ηταν να ερχομουν κ εγω μαζι αλλα λογω υποχρεωσεων δεν μπορουσα και το ηξερε!!ηθελε να φυγει και αυτος να αλλαξει περιβαλλον απο οτι μ ειπε γτ μετα δεν θα εχει καμια αδεια και θα δουλευει ανελλειπως!!Ακόμα μ ειπε οτι το συζητησε με φιλο του και συμφωνει πως μιλαει λογικα!!
Απλά εγώ πιστευω πως αυτο που εκανε το εκανε υπολογιζοντας μονο τον εαυτο του,ενω οταν εισαι σε μια σχεση πρεπει να υπολογιζεις 2 ατομα!!δεν ξερω..μηπως εχω αδικο και ειμαι υπερβολικη??και εχει εκεινος δικιο που μου λεει να σκεφτω λογικα??
23-06-2013, 00:33 #8
κοιτα εριφιον αλλεσ ηλικιεσ αλλα μυαλα αυτο που για σενα ειναι λογικο γι αυτον ειναι παραλογο οποτε μην το πολυ ψαχνεισ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-06-2013, 00:53 #9
23-06-2013, 00:58 #10
ενταξει κοιτα παιζει κ αυτο αλλα μπορεισ να πεισ κ οτι θελει λιγο ελευθερια
23-06-2013, 01:01 #11
:) οποτε αυτο που μπορω να κανω να αφηνω αυτες τις ελευθεριες με μετρο...οποτε αυτο που εκανε ειναι ενταξει??
23-06-2013, 01:08 #12
ναι ρε συ καλο ειναι χαλαρωσε η αλλιωσ να στο πω καλυτερα αστο να δειξει
23-06-2013, 01:31 #13
:o σε ευχαριστώ!!!
23-06-2013, 01:39 #14
Απο οτι καταλαβα εισαστε μαζι , απλως δεν εχετε την ελευθερια ισως να χαρειτε τον ερωτα σας λογω πιεσης χρονου και συνθηκων. Δεν μας λες την τοποθεσια που εισαστε , αλλα απο οτι καταλαβα εγινε λαστιχο , γιατι μαλλον ειναι ανεφικτο να δει τον αδερφο του και τους γονεις λογω αποστασης... οποτε η μονη ευκαιρια να τους δει ειναι αυτη η αδεια. Λογικο το βρισκω και εγω να παει να τους δει. Εσεις εισαστε μαζι , μπορει να μην εχετε ολη την ελευθερια του χρονου να διασκεδαζετε και μπορει του οτι λογω οτι βρεθηκες και συ με απλετο χρονο να θελες περισσοτερα , αλλα νομιζω φερθηκε ως πρεπει.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
23-06-2013, 01:56 #15
ακριβώς όπως τα περιγράφεις ειναι keep walking!!!σε ευχαριστω για την αποψη σου!!η αποψη σου μετραει :)