Results 16 to 23 of 23
Thread: σχέση και αφοσίωση
-
23-06-2013, 03:22 #16
Τον ρωτησες γτ δεν αφιερωσε και καποιες μερες σε σενα? Τι λεει?
- 23-06-2013, 11:39 #17
κοίταξε,τα έχω περάσει κι εγώ αυτά και ανεχόμουν το γράψιμο,άστον να το συνεχίσει έτσι και αν δε διορθωθεί πες του να χωρίσετε για να τον ταρακουνήσεις.
όλο ηλίθιες δικαιολογίες ότι 'είμαι λογικός,καλά κάνω' κλπ........εγώ δεν τα ανεχόμουν αυτά και γι'αυτό γκρίνιαζα και μετά χωρίσαμε.αλλά καλύτερα να χωρίσεις παρά να σε έχει γραμμένη.
καλύτερα να βρεις έναν που δε θα σε γράφει από τους πρώτους 8μήνες,και σιγά πόσο είστε μαζί.τι έγινε; βαρέθηκε ή σε κάνει στην άκρη για τους φίλους του; μην το ανεχτείς.αυτή είναι η συμβουλή μου. α!! και το κυριότερο; μην είσαι δεδομένη αλλά κανόνιζε και συ πολύ συχνά βόλτες χωρίς αυτόν ή ακύρωνε.κάνε παιχνίδι.αυτά θέλουν.να κυνηγάνε.
23-06-2013, 12:10 #18
Οτι να'ναι... Τώρα που συμπέρανε εσύ το γράψιμο και τι κάθεσαι και λες...
10 μέρες έχουν δικαίωμα οι γονεις και οι φιλοι του! Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις και εσύ κοπελα93 και το λες γράψιμο είσαι για δέσιμο...
26-06-2013, 02:39 #19
erifion κι εγώ συμφωνώ ότι είναι πολύ φυσικό να θέλει ένας άνθρωπος χρόνο μόνος του, ή με τους συγγενείς και φίλους του, χωρίς τη συνεχή παρουσία της σχέσης του. Αν η σχέση σας πηγαίνει καλά, θα έρθει σαν φυσική συνέχεια και σαν κοινή επιθυμία να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί, να συμμετέχετε περισσότερο ο ένας στη ζωή του άλλου και να κάνετε πλάνα μαζί, σαν ζευγάρι.
Αλήθεια, οι δικές σου 'υποχρεώσεις' ήταν εργασιακές ή άλλου τύπου?
26-06-2013, 23:40 #20
ακριβώς πολύ σωστά το είπες...........θα έρθει σαν φυσική συνέχεια και σαν κοινή επιθυμία να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί,
συμφωνώ απόλυτα.
αλλά σε σας δεν έρχεται φυσικά και μάλλον ο τυπάκος είτε θέλει να την κάνει είτε είναι πιεσμένος.και για να μάθεις τι από τα 2 παίζει ΑΣΤΟΝ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ μέχρι να σε ζητήσει αυτός.
άσε δλδ τα παραπόνα κι όλα αυτά,πες πως είσαι μόνη σου για λίγο,κι αν δε σου ζητήσει σούξου μούξου ΣΤΡΙΒΕ...
27-06-2013, 12:52 #21
αχ κοπελια 93 πολυ σε παω πολυ ωραια τα λεσ θεσ να γινουμε φιλεσ;
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-06-2013, 17:50 #22
Σου μιλαει η απόλυτη γκρινιάρα και αυτη που δε σηκωνει μυγα στο σπαθ΄ι της στη σχεση. Είχα κ εγω παράπονα συνεχώς από τον δικό μου και με τις φίλεσ μου οι οποίες έχουν κ αυτές πολυ χειρότερα πρλτα στις σχέσεις τους, έκανα συνεχώς τέτοιες συζητήσεις: ¨" δίκιο δεν έχω?", "είμαι παράλογη?", κοιτάει μόνο τη πάρτη του κτλ κτλ. Οι φίλες μου καμένες από τις σχέσεις τους, τον έθαβαν και όλες μαζί κράζαμε τους άντρες και τελικά μπ΄ηκα στο τριπάκι να έχω πολλα παραπάνω προβλήματα από αυτα που πραγματικά είχα στη σχέση μου, κ με το μυαλό μου ήμουν μ ένα τέρας, ώσπου θολωμένη απ αυτον τον τρόπο σκέψης του είπα να χωρίσουμε και έκανα-είπα κ αλλές χοντράδες τις οποίες μετάνοιωσα και μετά του ζητούσα να 'ημαστε μαζι. Μην αφήνεις τις αρνητικές απόψεις των άλλων να σε επηρεάζουν. Εσύ είσαι μαζί του και ξ'ερεις πως σου φέρεται γενικότερα. Εδώ μας ανέφερες ένα αρνητικό κ συνεπώς η άποψη πολλών θα είναι αρνητική για το άτομό του. Επίσης μη περιμένεις να σκεφτεί όπως εσύ!!! Τα 2 φύλα είμαστε από αλλο πλανήτη, αλλα όντα πως το λένε! Αυτό που μπορείς να κάνεις για να ταρακουνηθεί κ να δείξει ενδιαφέρον είναι να είσαι πολυ cool... μ αυτό εννοω ψιλοαδιάφορη αλλά κ γλυκια ταυτόχρονα.( πχ ασε να σου τηλ πρ'ωτος, μη λες πολλα σ αγαπω) κ προπαντως μη γκρινιαζεις.
30-07-2013, 11:00 #23
Πιέζεται πολύ όπως λές κι εσύ, πιστεύω πως χρειάζεται την ηρεμία του.
Εφόσον νοιάζεσαι πραγματικά, καλό θα ήταν να του δίνεις το χρόνο του και θα δεις που σιγά σιγά θα περνάει περισσότερο χρόνο μαζί σου διότι θα νιώθει ηρεμία/χαλάρωση και μες στο περιβάλλον της σχέσης σας. Προς το παρών αυτό το βρίσκει περισσότερο στους φίλους/οικογένεια κι αύτο δεν σημαίνει πως δεν σε αγαπάει.
Δεν συμφωνώ με την αδιαφορία αλλά ούτε και με την κτητικότητα. Φυσικά, πάντα ένας ήρεμος διάλογος είναι η λύση.
Καλή τύχη.