Ορμές .
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36

Thread: Ορμές .

MartinH97
    Guest

Ορμές .

Μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να μιλάει σε κοπέλα και να ερεθίζεται και μόνο που ίσως λίγο να την ακουμπάει ; Και όχι μόνο μια φορά αλλά πολλές φορές . Μια απάντηση παρακαλώ γιατί έχετε ξεχάσει τον Μάρτιν σας παιδιά .

Senior Member
    Quote Originally Posted by MartinH97 View Post
    Μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να μιλάει σε κοπέλα και να ερεθίζεται και μόνο που ίσως λίγο να την ακουμπάει ; Και όχι μόνο μια φορά αλλά πολλές φορές . Μια απάντηση παρακαλώ γιατί έχετε ξεχάσει τον Μάρτιν σας παιδιά .
    Εχω φιλο καθαρα γκει που ερεθιζεται με Το γυναικείο στήθος
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εχω φιλο καθαρα γκει που ερεθιζεται με Το γυναικείο στήθος
    Και πως γίνεται αυτο???μήπως το παριστάνει γκέι??
    Ξέρεις κάποιοι παριστάνουν τους γκέι για να νιώθουν πιο άνετα τα κορίτσια μπροστά τους και να ξεντινονται

Senior Member
    Δεν νομίζω...επειδή έχω μιλήσει με γκέι τους αφήνει παγερά αδιάφορους....όχι να την ακουμπάει αλλά και γυμνή ακόμα αν δει μια γυναίκα πάλι δεν δίνει σημασία..
    Εκτός και αν πηγενει και με άνδρες και με γυναίκες..

Senior Member
    Μπορεί να είναι bisexual , να ερεθίζεται και από άνδρες και από γυναίκες
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Και πως γίνεται αυτο???μήπως το παριστάνει γκέι??
    Ξέρεις κάποιοι παριστάνουν τους γκέι για να νιώθουν πιο άνετα τα κορίτσια μπροστά τους και να ξεντινονται
    Ειχε σχέση με τον κολλητο μου οποτε οχι
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Συγγνώμη που επεμβαινω..αλλα..Νοσηρη..Εχε τε ξανακάνει ακριβώς την ίδια συζήτηση και βλέπετε ότι δεν υπάρχει κοινό σημείο επικοινωνίας..Καλα κανεις και γραφεις γιατι μου εδωσες κι εμενα εναυσμα να πω κατι που θελω αλλα..Για ποιο λόγο απαντάς ξανα με τον ίδιο τρόπο..?

Senior Member
    Δεν θα κουράσω γιατί σου έχω ξαναγράψει άπειρα και θα καταλειξω να κάνω αυτό που επεσημανα στη Νοσηρή.
    Πιστεύω ότι οι φαντασιώσεις καθώς και αυτά που 'φτιαχνουν' τον καθε ανθρωπο ειναι προσωπικη επιλογή και διαφορετικα στον καθενα.Π.χ αυτό που είπε η Νοσηρή.Στο άτομο που αναφέρει αρέσει η θέα του γυμνού θηλυκού κορμιού επειδή θεωρεί προφανώς ότι αποπνέει ερωτισμό.Ομως δεν πηγαινει με γυναίκες γιατί άλλο είναι αυτό που τον ικανοποιεί στο κρεβάτι.Άλλο λοιπόν ερέθισμα και άλλο επιθυμια και πράξη.Κι αυτό ίσως για τους ανθρώπους που έχουν λίγο πιο ρευστό σεξουαλικό προσανατολισμό ή ακόμα και όχι.Γιατί υπάρχουν κι αυτοί που όντας κάτι καθαρά τους αφήνει παγερά αδιάφορους η θέαση τέτοιων στοιχείων και η ιδέα μιας σεξουαλικής πράξης διαφορετικής από αυτής που τους αρέσει τους είναι αποκρουστική.Ή ομως ακόμα και άλλοι που προσδιορίζονται καθαρά ως κάτι αλλά τους αρεσει η θεαση των σωμάτων και των 2 φύλων χωρίς να θέλουν να παμε και με τα 2(αυτό το έχω διαβάσει σε μελετη και πραγματικά πιστεύω ότι για κάποιους έστω μπορεί να ισχυει).
    Το θέμα που σε απασχολεί όμως τώρα ποιο είναι,Μαρτίν?Προσπαθεις να αποδεχτείς το ΕΝΔΕΧΌΜΕΝΟ του ΊΣΩΣ να είσαι gay και να δεις ΑΝ σου αρέσει ΜΟΝΟ να κοιτάς γυναίκες?Γιατί πολλά ειναι τα ΑΝ που εχουν μαζευτεί και βασανίζουν το μυαλό σου.

MartinH97
    Guest
    Το θέμα που με απασχολεί είναι ότι επειδή έχω μιλήσει σε κάποια άτομα για το πρόβλημα που με απασχολεί φοβάμαι μήπως εχει βγει προς τα έξω και γενικά με περνάνε για γκέι ή συμπεριφέρομαι σαν γκέι , ακόμη έχει τύχει να μιλάω με μια κοπέλα και μόνο που την μιλουσα να καυλώνω ( η κοπέλα δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο ) ακόμη που ερχομασταν κοντά και της έπιανα το κεφάλι καυλωνα αλλά δεν το προχώρησα γιατί πιστεύω ότι δεν θα τα καταφέρω πάλι , ότι θα μπω μέσα της και θα μου πέσει . Γενικά νιώθω ότι μπορώ και επικοινωνώ με τις κοπέλες καλύτερα από τους άντρες αλλά όταν μου μπαίνει στο μυαλό η ιδέα ότι με περνάνε για γκέι ή ότι ίσως και να είμαι γκέι θολώνω , δεν σκέφτομαι καθαρά και πολλές φορές καταλήγω να βλέπω γκέι πορνό αλλά με το που τελειώσω πάντα λέω τι μαλακίες κάνω ρε φίλε και ξενερώνω με τον εαυτό μου

MartinH97
    Guest
    Επίσης sunny δεν με κουραζεις

Senior Member
    Τα έχω ξαναδιαβάσει αυτά που γράφεις και σου έχω γράψει αρκετά σχόλια,σε καποια από τα οποία δεν εχεις απαντησει..Καταλαβαινω τη διαρκή προσπάθεια σου να το ξεπεράσεις,την αναστάτωση και την ανασφάλεια που αισθάνεσαι,αλλά επίτρεψέ μου να πω πως πιστεύω ότι το να ανοίγεις ένα καινούριο thread για το ίδιο θέμα παίρνοντας τις ίδιες απαντήσεις ΔΕ βοηθάει πρωτον εσένα.Γι'αυτο κι εγώ δε θα επαναληφθω στα λεγόμενά μου.Θα πω όμως ότι ίσως θα σε βοηθούσαν πιο πρακτικά πράγματα,όπως το να διοχετεύσεις όλη αυτήν την ενέργεια όχι στο να γράφεις εδώ μέσα αλλά σε κάποιο καινούριο χόμπι,κάποια δραστηριότητα εκεί έξω.Δε χρειάζεται να είναι κάτι τρομερό,π.χ να περάσεις περισσότερο χρόνο με το κατοικίδιο σου(αν έχεις),να πας βόλτα σ'ένα μέρος που δεν έχεις ξαναπάει,όταν σε πιάνει ταραχή επί του θέματος να πιάνεις να κανεις δουλειές στο σπιτι.Το θεμα ειναι να μην τρέφεις έναν ψυχαναγκασμο με διαρκεις ενέργειες(καταναγκασμοι)πο υ πραγματοποιεις ασυνείδητα ή συνειδητά για να δεις αν διαψεύδεται ή επιβεβαιώνεται ο φόβος σου.Κι αυτο περιλαμβανει να μην ασχολεισαι συνεχεια με το θεμα,να μην τεσταρεις διαρκως τον εαυτο σου γιατι ετσι δημιουργειται φαυλος κυκλος.Ελπιζω να καταλαβαίνεις.

Τώρα,γι' αυτά που ακούς απ'τους γυρω.
    •Πρωτον: Κερδισες ένα σημαντικό μάθημα ζωής και ποιο είναι αυτό?Οτι οι άνθρωποι στους οποίους εμπιστευτηκες το φόβο σου γιατί χρειαζόσουν βοήθεια σε έκαναν να αισθανθείς άσχημα,άρα δεν άξιζαν το χρονο και την εμπιστοσύνη σου.Κάνεις λοιπον έτσι κι ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή σου.
    •Δευτερον:Καταλαβαίνεις πόσο απαράδεκτοι είναι όταν 'παίζουν' με ένα προβλημα που σε νεαρη ηλικια εχουν αντιμετωπίσει στη ζωή τους,αν όχι όλοι τότε η πλειοψηφία των νεαρών ανθρωπων(κι αυτο ειναι η ανασφαλεια σχετικα με τον σεξουαλικο προσανατολισμό)!
    •Τριτον:Αντιλαμβάνεσαι πόσο υποκριτές είναι αν σκεφτείς,σύμφωνα και με το παραπάνω,ότι ίσως και να το έχουν βιώσει κι αυτοί αυτό.

MartinH97
    Guest
    [QUOTE=Sunny;1062054]Τα έχω ξαναδιαβάσει αυτά που γράφεις και σου έχω γράψει αρκετά σχόλια,σε καποια από τα οποία δεν εχεις απαντησει..Καταλαβαινω τη διαρκή προσπάθεια σου να το ξεπεράσεις,την αναστάτωση και την ανασφάλεια που αισθάνεσαι,αλλά επίτρεψέ μου να πω πως πιστεύω ότι το να ανοίγεις ένα καινούριο thread για το ίδιο θέμα παίρνοντας τις ίδιες απαντήσεις ΔΕ βοηθάει πρωτον εσένα.Γι'αυτο κι εγώ δε θα επαναληφθω στα λεγόμενά μου.Θα πω όμως ότι ίσως θα σε βοηθούσαν πιο πρακτικά πράγματα,όπως το να διοχετεύσεις όλη αυτήν την ενέργεια όχι στο να γράφεις εδώ μέσα αλλά σε κάποιο καινούριο χόμπι,κάποια δραστηριότητα εκεί έξω.Δε χρειάζεται να είναι κάτι τρομερό,π.χ να περάσεις περισσότερο χρόνο με το κατοικίδιο σου(αν έχεις),να πας βόλτα σ'ένα μέρος που δεν έχεις ξαναπάει,όταν σε πιάνει ταραχή επί του θέματος να πιάνεις να κανεις δουλειές στο σπιτι.Το θεμα ειναι να μην τρέφεις έναν ψυχαναγκασμο με διαρκεις ενέργειες(καταναγκασμοι)πο υ πραγματοποιεις ασυνείδητα ή συνειδητά για να δεις αν διαψεύδεται ή επιβεβαιώνεται ο φόβος σου.Κι αυτο περιλαμβανει να μην ασχολεισαι συνεχεια με το θεμα,να μην τεσταρεις διαρκως τον εαυτο σου γιατι ετσι δημιουργειται φαυλος κυκλος.Ελπιζω να καταλαβαίνεις.

Τώρα,γι' αυτά που ακούς απ'τους γυρω.
    •Πρωτον: Κερδισες ένα σημαντικό μάθημα ζωής και ποιο είναι αυτό?Οτι οι άνθρωποι στους οποίους εμπιστευτηκες το φόβο σου γιατί χρειαζόσουν βοήθεια σε έκαναν να αισθανθείς άσχημα,άρα δεν άξιζαν το χρονο και την εμπιστοσύνη σου.Κάνεις λοιπον έτσι κι ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή σου.
    •Δευτερον:Καταλαβαίνεις πόσο απαράδεκτοι είναι όταν 'παίζουν' με ένα προβλημα που σε νεαρη ηλικια εχουν αντιμετωπίσει στη ζωή τους,αν όχι όλοι τότε η πλειοψηφία των νεαρών ανθρωπων(κι αυτο ειναι η ανασφαλεια σχετικα με τον σεξουαλικο προσανατολισμό)!
    •Τριτον:Αντιλαμβάνεσαι πόσο υποκριτές είναι αν σκεφτείς,σύμφωνα και με το παραπάνω,ότι ίσως και να το έχουν βιώσει κι αυτοί αυτό.[/QUOTE

Όλο αυτό με έχει αλλάξει σαν άνθρωπο , τον τρόπο που βιώνω πλέον τα πράγματα . Η αλήθεια είναι πως έχω γίνει πιο δυνατός μέσα από αυτό αλλά κάθε φορά που θα καπνίσω ( χασίσι) νιώθω ότι με σχολιάζουν και ότι μιλάμε για εμένα όσο αφορά αυτό το θέμα και παρανοω. Ναι έχω ένα σκύλο τον χαμπο και όσο αφορά τις δουλειές του σπιτιού δεν είμαι και ο πιο "νοικοκυρης" ????

MartinH97
    Guest
    Sunny όσο αφορά εσένα πως είσαι ;

MartinH97
    Guest
    Υπάρχουν παιδιά φορές που μπορεί να κοιτάξω τα γεννητικά όργανα κάποιου όταν φοράει πχ φόρμα , σημαίνει αυτό κάτι ή απλά πέφτει το μάτι μου εκεί ;

MartinH97
    Guest
    Sunny εσύ τα λες καλά θα ήθελα την άποψη σου

Page 1 of 3 123 LastLast